homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Piticii mei-4

#58 2010-02-15 23:42:41

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

Re: Piticii mei

relatie = 2 = tu + el. Daca el a cedat, daca el a facut primul pas sau mai stiu eu cum a ajuns sa te insele el e de vina. Nu trebuia sa il ierti daca crezi ca meriti ceva mai bun, daca nu, acum trebuie sa iti asumi consecintele. Imi pare rau pentru tine, dar nu asta e modul de a rezolva aceasta problema.

#59 2010-02-16 00:00:40

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

persifona a scris:

Alex2, ti-am editat eu mesajul de mai sus, te rog mai cenzureaza pe viitor pt ca suntem totusi pe un forum public.

rodnar  mii de scuze. nu se va mai repeta  angel

#60 2010-02-16 00:20:31

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

offtopic "curva" - ce cuvant urat si totusi cat de usor se face uz de el..... acklad  sincer am o repulsie mai mare fata de persoanele care il folosesc in mod curent decat de persoanele care intradevar merita sa fie numite asa!

si ontopic: fata nu are nicio vina, e dreptul ei sa faca ce o taie capul, nu a incalcat nicio lege! tu aveai o relatie cu el, nu cu ea!!!!! daca te-a inselat el si numai el e de vina! daca ai de gand sa ii scoti ochii toata viata pt chestia asta mai bine l-ai lasa de pe acuma, ca in ritmul asta o sa te lase el pe tine pana la urma!

asta e parerea mea, scuze daca am fost cam taioasa, m-am enervat putin  chicot

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#61 2010-02-16 00:35:02

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Mno, daca Shine zice si pune punct, clar asa trebuie sa fie! forgetit

Intr-o alta ordine de idei: daca te impaci ca sa faci rau sau sa-i scoti ochii si ca sa o faci pe aia de cacat pe un forum si juizezi cand mai vine cineva si iti canta-n struna ca e taranca sau pitipoanca, nu denoti prea multa maturitate; de fapt, nu denoti deloc! Te impaci si cel putin incerci sa faci relatia sa mearga. Sau daca stii ca esti cu capsa pusa, nu te mai impaci si gata, daca orgoliu te scoate pe geam afara.

Si, serios acum, curvele nu se baga in relatii. Curvele desfac picioarele pentru bani si atat! Gasiti-va naibii alt termen pe care sa-l folositi, ca asta deja nu mai are nicio conotatie concreta la cat de des il auzi folosit!

#62 2010-02-16 00:38:09

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

da..ma bag si eu putin in seama p`aci..

offtopic

in legatura cu..curva si furatul lol

sunt de acord cu dea_di si cu celalate fete, in ceea ce priveste suprautilizarea cuvantului "curva". daca o fata sta cu un baiat care`i cuplat, asta nu inseamna ca`i curva.si de ce ati pus accent pe..fetele care se baga in relatiile altora cand sunt atatia barbati care la randul lor o fac si ei?ei nu`s curvari?
femeia este cea judecata si batuta cu pietre.mi se pare urat sa te vezi cu cineva care este cuplat, nu numai ca m-as simti ca o a 5 a roata de la caruta dar atata timp cat exista acord din partea ambelor parti, de ce fie numai vina "curvei"?
asta e.cand te inseala, inseamna ca tu nu`i oferi destul.si daca ai impresia ca ii oferi totul, inseamna ca s-a plictisit.
avem o viata, de ce sa ne-o petrecem suspinand dupa niste relatii care, vrem nu vrem, trebuie sa recunoastem ca n-au viitor.de ce sa pierzi timpul cand te poate astepta ceva mai frumos?

Cat despre situatia ta Mel...

e greu sa accepti ca te-a schimbat cu alta.cu alta care i urata, taranca, pitipoanca sau oricare alta denumire pe care vrei sa i-o dai.
frustrarea ta se ascunde undeva sub aceste cuvinte la adresa fetei si o faci doar ca sa te simti mai impacata.probabil iti repeti ca tu arati mai bine ca ea, esti mai frumoasa mai desteapta etc.
e greu sa accepti dar odata ce s-a rupt relatia voastra, semnele raman.chiar daca ati legat un nod, acesta se va desface in final. ce-ati facut in trecut, va afecta viitorul. si iti spun ca la orice ocazie ii vei reprosa aceasta greseala, iar el se va satura sa auda aceleasi lucruri de fiecare data.
insa eu va doresc din tot sufletul sa va intelegeti cat mai bine si ia-l de manauta intr-o seara si discutati.comunicarea dintre voi va stabili daca aveti forta si daruinta sa mergeti inainte...

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

Publicitate

loading...

#63 2010-02-16 00:59:12

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

eu chiar m-am intalnit cu cea care s-a bagat intre mine si exul ...ne intelesesem de comun acord sa ne vedem la o cafea pt ca stia ca s-a bagat intre noi si vroia sa ma cunoasca sa vorbim ...Eu nu am avut de  ales pt ca pur si simplu ma lasase pt ea. Am chiar sfatuit-o desi ma durea inima...ce sa faca si ce sa nu faca in relatie pt ca fusesem impreuna cu el de 5 ani si il cunosteam mai bine ca oricine... Puteam atunci sa ii spun lui tot ce am vorbit cu ea ...fusese naiv de sincera cu mine in ceea ce priveste sentimentele ei pt el si nu am facut-o...

#64 2010-02-16 01:53:39

halla
Full member
Inregistrat: 2007-07-23

Melany, condiserand doar ultimele poze postate de tine si ceea ce ai scris aici poti foarte usor sa fii catalogata drept "pitipoanca" si "mahalagioaica". Ideea acestei fraze nu e sa te jigneasca, e sa te atentioneze un pic asupra judecatii tale. Sa nu mai judecam oamenii dupa Hi5 sau alte criterii obscure.
Si mai cred ca ideea vietii e sa fim noi buni, nu sa-i facem pe altii rai. Sa ne facem pe noi fericiti, nu pe altii nefericiti. Daca tu nu poti fi fericita cu barbatul asta cauta-ti fericirea in alta parte si lasa-l si pe el sa fie fericit cu cine o vrea e si o putea.
Esti frumoasa, esti desteapta, fa-te si fericita.

Ultima oara a fost editat de halla (2010-02-16 02:08:54)

#65 2010-02-16 02:16:01

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

deci una la mana am uitat ca am lasat pozele ptr ca urma sa le sterg,am plecat si abia acum am venit...asta ptr ca tot ati inceput ca am afisat poze
2.nu era vorba sa ma judecati de ce m-am impacat ...nu asta era idea,cateva au inteles ce sfat ceream
3. am actionat asa cum mi-am dorit
4.Lady , faptul ca eu am zis ca ea e usuratica...am zis asta ptr ca singura si-a dat cu batu-n cap cand a afirmat ca a stat cu el ptr ca avea bani si ca era o aventura si si-a desfacut picioarele...da nu asta conteaza(nu de asta am deschis topicul)

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-02-16 02:19:34)

#66 2010-02-16 08:21:05

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Melany1 a scris:

4.Lady , faptul ca eu am zis ca ea e usuratica...am zis asta ptr ca singura si-a dat cu batu-n cap cand a afirmat ca a stat cu el ptr ca avea bani si ca era o aventura si si-a desfacut picioarele...da nu asta conteaza(nu de asta am deschis topicul)

Asta asa,ca simteati nevoia sa ma contraziceti cu privire la faptul "e sau nu curva"... Eu spun si voi "NUUU! Batman,Batman!" smile Ma trag dintr-o familie foarte instarita,o familie formata numai din oameni cu posturi... nu aveti nicio idee cate curve am vazut la viata mea,incat am ajuns sa stiu pe de rost povestea universala. smile Dame ... bine,cu o facultate terminata si ambitii pana la cer care se baga in casnicii ce dureaza de ani de zile,chiar si zeci... barbatul,slab,care spune ca-si iubeste sotia mai mult decat orice,care are un copil cu ea si care ii ofera ei 3/4 din venitul lunar,care se pierde in aventuri si vacante cu dama bine sus-numita si care dupa cateva saptamani se intoarce la sotie,sotie care stia tot ce face el,pentru ca el nici nu se deranja sa se ascunda de restul membrilor familiei... dama bine simtindu-se,bineinteles,extrem de in regula cu toata chestia asta desi stia ca e o tarfa intretinuta si ca toata familia o considera astfel si ca la sfarsit va fi aruncata ca un rest folosit... smile Si povestea s-a repetat de nenumarate ori,cu aproape fiecare membru de sex masculin din familia mea,si se va mai repeta...

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-16 08:28:15)

#67 2010-02-16 08:57:56

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Si totusi Mel, de ce mai stai cu el?De ce l-ai iertat?Si ce vrei sa faci in continuare cu relatia voastra?Ca chiar daca nu o sa fie tanti aia, e posibil sa fie alta?Sau a fost doar o aventura si esti sigura ca s a invatat minte?

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#68 2010-02-16 09:03:13

OmniaVincitAmor
Insomniac member

...subscriu la ce-a spus dya. Si daca tu crezi ca s-a invatat minte,de ce te mai porti asa cu el? Ca asta nu se numeste ca l-ai iertat.

#69 2010-02-16 09:33:11

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

mel, putina coloana vertebrala n-ar strica....cum nu ti-au mai cantat fetele in struna ai inceput sa bati in retragere....adevarul il stii doar tu, e dreptul tau sa ne povestesti doar ce iti convine doar sa iesi tu de bine din povestea asta ....
numa bine iti doresc si sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine...nu pebtru "curva", nu pentru el, ci pentru tine

asa ca inca o data shine, nu te mai grabi in catalogare si, in plus, laude de sine pentru ca nu ajungi nicaieri cu asta ... ce legatura are o familie instarita cu (,) curvia?! asta denota ca inca mai ai de crescut si invatat

#70 2010-02-16 09:34:29

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Melany1 a scris:

deci una la mana am uitat ca am lasat pozele ptr ca urma sa le sterg,am plecat si abia acum am venit...asta ptr ca tot ati inceput ca am afisat poze
2.nu era vorba sa ma judecati de ce m-am impacat ...nu asta era idea,cateva au inteles ce sfat ceream
3. am actionat asa cum mi-am dorit

mel, noi am ?nțeles de ce ai deschis topicul, dar știi că e inevitabil să se ia pe arătură la astfel de subiecte, unde toți ne credem experți ?n dat cu părerea și deținem adevărul absolut (aici mă includ și pe mine, nu e o jignire adusă doar altora)
?n final, tu dorești să scapi de pitici și nu știi cum, da? păi cred că-n 3 pagini s-au dat și c?teva răspunsuri la obiect. iar dacă acelea nu te mulțumesc, keep asking smile

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-02-16 09:34:42)

#71 2010-02-16 09:40:41

OmniaVincitAmor
Insomniac member

uffff a scris:

mel, putina coloana vertebrala n-ar strica....cum nu ti-au mai cantat fetele in struna ai inceput sa bati in retragere....adevarul il stii doar tu, e dreptul tau sa ne povestesti doar ce iti convine doar sa iesi tu de bine din povestea asta ....
numa bine iti doresc si sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine...nu pebtru "curva", nu pentru el, ci pentru tine

asa ca inca o data shine, nu te mai grabi in catalogare si, in plus, laude de sine pentru ca nu ajungi nicaieri cu asta ... ce legatura are o familie instarita cu (,) curvia?! asta denota ca inca mai ai de crescut si invatat

Curvele = femei care ofera favoruri sexuale pentru bani/beneficii materiale. Aia care s-a culcat cu prietenul lui Mel a spus singura ca a umblat cu el pentru bani,eu pur si simplu am spus ca stiu si alte exemple. Multe,de altfel. Care,bineinteles,nu trag la persoane interesante,ci la cele cu bani,ca deh... de aia-s curve,si nu altceva. smile

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-16 09:41:25)

#72 2010-02-16 09:47:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Mel, eu zic ce am mai zis in situatii din astea : ori treci peste asta, il ierti cu adevarat, daca vrei sa ai o relatie cu el in continuare, ori nu poti trece si atunci va chinuiti degeaba amandoi o vreme
Nu stiu de ce retinusem ca erati cumva despartiti cand s-a combinat cu cealalta... scuze daca am inteles gresit
Am impresia ca tu ai vrut sa-ti demonstrezi ca-l poti "recupera" si sa-l pedepsesti pentru ce ti-a facut... dar chestia asta nu merge intr-un singur sens, fiindca sunt sigura ca si tu suferi si-ti faci si tie mult rau
In concluzie, daca nu poti sa-l ierti (cu pasi mici, cand simti nevoia sa-i reprosezi numeri pana la 100, respiri si nu zici nimic...) mai bine sa mergeti fiecare pe drumul lui...

#73 2010-02-16 09:47:56

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

shine, nu vreau să intru ?n polemici cu tine că nu văd rostul, dar cred că lumea a ?nceput să de ia de tine de la altă afirmație: Cele care se dau la barbatii luati sunt curve. Punct.
iar explicația de acum contravine puțin lucrurilor pe care le-ai spus aseară. cum spunea cineva aici, curva și idiotul poate se iubesc. și deja mi se apleacă de la cuv?ntul ăsta folosit at?t de des. aia n-are treabă cu relația lui și o doare-n pix că e el combinat. așa m-ar durea și pe mine, că doar eu aș fi liberă și fără remușcări față de o străină. n-aș fura prietenul unei alte prietene (cu condiția să mai fie ?mpreună), dar altfel mi se rupe mie de durerea unei străine...

#74 2010-02-16 09:55:33

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Scuze ca spun,dar asta denota o lipsa de respect pentru cei din jur. Ti se rupe de o straina? Pardon,doar pentru ca nu o cunosti nu inseamna ca nu merita respect. Omul ala sa zicem ca are o relatie de ani buni si o iubeste pe cea de langa el. Sa te bagi efectiv in sufletul lui stiind ca pana la urma o sa cedeze e ceva egoist si lipsit de orice urma de bun simt. Daca barbatul ala te-ar vrea pe tine,si-ar lasa dracu prietena si te-ar lua pe tine,dar sa te pretezi la ce s-a pretat aia inseamna sa te lasi folosita ca un obiect si aici deja dispare orice urma de respect de sine. Cand vrei un barbat pentru tine,nu cred ca ti-e atat de usor sa il imparti cu alta si sa stii ca pana la urma tot la ea se intoarce si ca pe tine te lasa,exact ca pe un obiect folosit. Asa s-a intamplat si cu domnisoara de care spunea Mel. In primul rand,a umblat cu tipul pentru ca avea bani si a spus singura asta. In al doilea rand,s-a multumit cu statutul de obiect,ca el asta a facut: a folosit-o si cand nu i-a mai trebuit s-a intors la cea care ii oferea mai mult decat placere trupeasca. Unde am pus afirmatia aia,sau intr-un post imediat urmator am spus si ca lucrurile alea pe care le-am zis se aplica in cazul ASTA,cand a treia roata la caruta si tipul respectiv NU se iubesc,cand el o iubeste pe prietena,cand el se intoarce la prietena asteptand iertare si incredere redobandita. Cand exista sentimente,am spus,tipul n-are decat sa isi lase prietena si s-o ia pe aia,da' nimic nu-i da dreptul sa-si bata joc si sa umileasca o persoana inseland-o ca asa ii f*te lui cheful.
Cu asta ma retrag din discutie. Nu,nu voi intelege niciodata de ce unele simt nevoia sa strice relatii doar pentru ca n-au fost in stare sa isi faca si ele una. Nu voi intelege nici cum nimeni nu are respect pentru persoanele din jur doar pe motivul ca "nu il/o cunosc". Persoana aia poate sa fie de sute de ori mai buna decat tine,poate sa merite de enspe ori mai mult respect decat tine,chiar daca tu nu i-l oferi. On the contrary,poate sa nu merite nimic,dar ca sa meriti tu ceva trebuie sa demonstrezi ca nu esti de teapa ei,in cazul asta,pentru ca cine alege a se purta ca ultimul needucat nu e cu nimic mai presus decat cel care pur si simplu nu are o educatie.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-16 10:00:49)

#75 2010-02-16 10:06:29

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

shine, problema este ca nu stii adevararul din toata povestea asta ... 3 fraze bine alese nu rezuma trecutul ...
si tu vb de lipsa de respect?! .... tocmai ai facut o biata fata curva in cel mai radical mod cu putinta ...
te contrazici de prea multe ori

#76 2010-02-16 10:07:05

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Din punctul meu de vedere, vina nu e doar a 'pitzipoancei', ci e impartita intrea ea, prietenul lui Melany si Melany . da, e si vina ei, o relatie consta din 2 oameni, si problemele din relatie ar trebui discutate si rezolvate impreuna  smile

Cat despre modul in care a inceput acest topic, imi vine in minte un singur cuvant - urat, foarte urat  neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.