Piticii mei-5
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
Re: Piticii mei
o să-ți spun un singur lucru, shine: respectul ?nseamnă multe alte lucruri ?n afară de un bărbat care a fost cuplat cu alta și acum e cu tine. toți au fost ?naintea ta cu alta și apoi cu tine, asta denotă lipsă de respect de sine, că n-ai fost ?n stare să-ți iei un bărbat nefolosit? și cu asta ?nchei, ești un copil și așa vei răm?ne c?țiva ani de acum ?ncolo: poate că azi nu eram cu soțul meu de 8 ani, nici măritată cu jumătatea mea și nu așteptam un copil, dacă el se respecta at?t de mult c?t să ?i pese de fostul meu, prietenul lui cel mai bun, cu care mă mai vedeam atunci ocazional și care nu a vrut ca noi doi să fim ?mpreună, pentru că ?ncă mă mai iubea. cum spuneam, multe lucruri țin și de culoarea gri ?n viață, nu numai de albul și negrul pe care le vezi tu.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
uffff a scris:shine, problema este ca nu stii adevararul din toata povestea asta ... 3 fraze bine alese nu rezuma trecutul ... si tu vb de lipsa de respect?! .... tocmai ai facut o biata fata curva in cel mai radical mod cu putinta ... te contrazici de prea multe ori
Du-te tu sa ti-o tragi cu unul si sa spui clar ca o faci pentru ca el are bani,si asteapta-te sa creada lumea altceva despre tine. Not going to happen. Am judecat pe ce a spus ea,pentru ca e topicul EI,nu al LOR. Si voi ar fi trebuit sa faceti acelasi lucru,dar preferati sa presupuneti lucruri si sa le bagati de la voi,pe principiul "nu se poate sa fie chiar asa". Ideea e ca nu e problema noastra cum e situatia de fapt. Melany a spus punctul ei de vedere,vrea sfaturi legate de punctul ei de vedere de care vrea sa scape pentru ca ii mananca nervii,nu vroia o reconstructie imaginara a ceea ce se poate sa fi fost. Asta e diferenta,eu n-am judecat bazandu-ma pe imaginatia mea,ci pe ceea ce a spus ea,care oricum stie problema mai bine decat oricare dintre noi. Asta chiar fu' ultimul post.
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Melany, gandeste-te cat e de grav pt tine faptul ca te-a inselat si daca esti dispusa pe viitor sa mai ierti astfel de escapade, pt ca baiatul pare predispus spre asa ceva. n-am vazut decat o poza cu el, dar pot spune ca nu-mi place deloc omul ala si l-as ocoli si ca amic, daramite ca iubit. imi pare genul de smecheras (cocalar chiar) care inspira orice numai stabilitate si incredere nu. sper sa nu te superi ca am fost directa; m-am gandit ca poate te ajuta o parere obiectiva, din afara, despre omul langa care te incapatanezi sa ramai.
pe de alta parte, stiu ca nici tu nu esti adepta sentimentalismelor si daca intr-o relatie ai parte de sex la superaltiv si distractie, esti multumita (impresia mea, nu sustin ca asa si e). deci poate nici tu nu iti doresti mai mult de la tipul asta si atunci va potriviti.
revin la ce am spus la inceput si ce au mai spus si alte fete: tu singura tb sa analizezi ce iti doresti de la relatie si ce esti dispusa sa treci cu vederea.
- Jessie
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-10-08
Pentru mine lucrurile sunt clare.
Chiar tu spui in primul mesaj ca nu l-ai iertat si ca simti nevoia sa il ataci mereu pt acel episod. Pai numai chestia asta ar trebui sa te puna pe ganduri daca intr-adevar iti doresti sa continui aceasta relatie.
Cum ar putea sa iti fie bine in relatie daca spui ca te simti "nesuferita", ca nu ai incredere in el si i-ai si spus ca ai rezerve fata de iubirea lui?
In locul tau, m-as gandi serios la treaba asta pt ca din punctul meu de vedere in momentul in care ai recunoscut ca nu ai incredere in el totul este ca si terminat. Si eu sunt de parere ca atunci cand accepti sa reiei o relatie o faci cu sufletul impacat lasand trecutul la locul lui. Pana nu vei reusi sa treci peste acea intamplare nu vei reusi sa iti gasesti linistea.
Sper sa te gandesti bine si sa iei decizia cea mai buna pt TINE!
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
ufff nu am zis ca bat in retragere da s-au scris 3 pagini deviindu-se de la subiect desi eu nu raspunsesem. Cat despre faza ca am facut-o pe ea curva -lasati-o mai moale faptul ca eu am facut-o pe ea curva nu ii il scoteste pe el de vina ....el are vina de 95% ..ea de 5% ptr ca Shine a inteles bine, fata presta ptr ca se gandea ca va avea parte de bani,cadouri etc...vad ca atata se dezbate subiectu asta....care de fapt nici nu era subiectul topicului. Aseara am vorbit cu el despre asta si mi-a zis ca atata vreme cat scosul ochilor vor elimina piticii din capu meu...nu se va supara ,a admis ca el e vinovat si ca si el ar fi reactionat la fel cum am reactionat eu. Probabil ca timpul va decide jessie eu cand sunt cu el e ok,n-am nici un gand dintr-asta cu pitici...il intep doar cand mi se pare mie ca face o afirmatie si am de ce ma lua...gandurile cu pitici le am cand sunt singura.Cred ca din lipsa de ocupatie
Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-02-16 11:22:30)
- Jessie
- Platinum member
Tu crezi ca "scosul ochilor vor elimina piticii din capul tau"? Sa nu care cumva sa aiba efectul invers si anume sa te inversuneze si mai tare si sa iti mentina vie amintirea intamplarii respective.
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel
- Melany1
- Banat
Jessie daca nu ii va elimina,se va termina relatia....in fond nu as fi prima care as termina o relatie.Oricum eu cat am fost fara el am fost cu altcineva,deci probabil si de data asta mi-as gasi alta persoana Si daca imi doresc sa fiu cu el sau nu : eu cred ca imi doresc ptr ca daca voiam doar razbunare,ma razbunam si gata...sau il recuperam si dupa 3 zile ii dadeam papucii... ma simt bine langa el...si nu doar ca iesim (distractie si sex asa cum zicea anca- ptr ca nu m-a culcat cu el si de iesit eu ies ptr ca ies prietenele mele....nu ies eu cu el si cu amicii lui de ex) aseara de exemplu am stat acasa si a fost bine...am stat de vorba ,ne-am jucat la wii si a fost o seara agreabila.
- Jessie
- Platinum member
Mel, atunci singura solutie este sa lasi timpul sa decida. Vezi ce se mai intampla, cum se mai comporta, cum te comporti tu cand esti cu el si atunci te vei hotari.
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
melany, probabil ca nu o sa-ti pice bine ce-ti voi scrie dar asta este, imi asum ceea ce spun te-a grabit in relatia cu baiatul asta (si din cate stiu eu, te-ai cuplat cu el cam tot la fel cum s-a cuplat fata asta, adica stiind ca el are o relatie cu altcineva, sper sa nu gresesc), dupa foarte putin timp anuntai pe-aici ca va casatoriti, stiu sigur ca ti-am spus ca este prea devreme, mi-ai zis ca nu conteaza, ca nu trebuie sa stai 2 ani cu el ca sa stii ca va potriviti iarasi la scurt timp ai inceput sa scrii cat de nemultumita esti de el, ai inceput sa bati inapoi cu casatoria, probabil ti-ai dat seama ca nu este tocmai ce-ti doresti tu din punctul meu de vedere, tu l-ai impins cam 80% spre altcineva pt ca te purtai urat cu el nu-i gasesc lui nicio scuza, trebuia sa se desparta de tine si sa-si vada de drumul lui dar se pare ca are in sange chestia asta cu fundul in doua luntre ai aflat ca s-a cuplat cu altcineva, te-a lovit maxim in orgoliu (atentie, nu in iubire) si l-ai vrut inapoi ca sa-i arati cat esti tu de buna si cat e de taranca cealalta iar acum ii amintesti constant de diferenta de clasa dintre voi doua esti imatura dar asta nu este neaparat un lucru rau, ci doar mai ai nevoie sa treci prin niste etape in viata si sa nu te mai grabesti nu va dura relatia cu el pt ca nu va potriviti tu iti doresti un om aparent puternic dar pe care de fapt sa-l conduci tu
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- Melany1
- Banat
pai asta ii spuneam eu lui aseara ca sa nu se mai astepte sa fiu cum eram,sa nu creada ca am incredere in el ca nu am si el mi-a zis ca stie ce a facut si singura modelitate ca piticii mei sa nu mai existe e ca el sa nu ma mai dezamageasca si sa demonstreze da stii cum e ca se poate rupe relatia de la total altceva...eu nu spun ca nu exista sansa sa se termine relatia asta. Poate intr-o zi nu ne vom mai intelege sau poate va fi el cel inselat bubudana nu ma supar intr-un fel ai dreptate in ce ai zis ,ca poate l-am impins sa faca asta ...desi atunci cand o faci te desparti de celalalta persoana ,nu inseli...de aia eu pe el il gasesc fff vinovat
Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-02-16 11:45:47)
- bubutadana
- Insomniac member
melany, am si zis ca nu il scuz cu nimic, ca era fair sa se desparta de tine si apoi sa-si caute alta doar ca am vrut sa-ti atrag atentia si asupra greselilor tale
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Melany1 a scris:Oricum eu cat am fost fara el am fost cu altcineva,deci probabil si de data asta mi-as gasi alta persoana[...] Poate intr-o zi nu ne vom mai intelege sau poate va fi el cel inselat[...] ___________________________________________________________ desi atunci cand o faci te desparti de celalalta persoana ,nu inseli...de aia eu pe el il gasesc fff vinovat
pt ce il acuzi? sunteti ca sacul cu peticul, nu te supara.
a zis bine bubutadana: esti imatura. la fel e si relatia voastra.
parerea mea e ca in momentul asta nici nu ai nevoie de altceva/altcineva. daca vei ajunge vreodata sa iti doresti o altfel de relatie (una solida, bazata pe iubire) , atunci intr-adevar baiatul asta nu va mai fi de tine. pana atunci, eu cred ca va potriviti si va e ft bine asa, unul cu altul.
- Melany1
- Banat
anca tu ai nevoie de ceva in relatia ta, eu poate am nevoie de altceva...nu ai de unde sa stii tu cat de imatura sau nu e relatia.Ptr ca nici tu nu poti fi sigura ca o relatie oricat de ok ai vedea-o tu va rezista o viata intreaga.Tu privesti lucrurile altfel decat mine,poate eu nu am nevoie de lucrurile pe care le ceri tu intr-o relatie Va multumesc ptr raspunsuri si mai ales celor care au fost pe subiect dar hai ca deviem ca si pana acum asa ca mai bine sa se inchida topicu
Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-02-16 12:05:38)
- bubutadana
- Insomniac member
mel, acum nu trebuie sa te superi nimeni n-a scris aici nimic din rautate
- Melany1
- Banat
bubutadana nu am zis nimic faptul ca inchid topicul e ptr ca nu ii mai gasesc rostul
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
mel a cerut aici un sfat care sa o ajute sa mearga mai departe si app toata lumea i-a sarit in cap...voi daca v-ar fi inselat prietenul ati fi ramas prietene cu tipa respectiva...eu o inteleg ca e furioasa...si nu, nu te acuz de imaturitate pentru ca furia asta ar fi si in cazul unei femei de 50 daca ar fi inselata
- D. Loredana
- Hero member
- De la: Timişoara
- Inregistrat: 2008-09-24
- Site
Oare de ce nu ?şi rezolvă fiecare singur problemele ?n dragoste?! Nimeni, absolut nimeni nu te poate ajuta! Fiecare vine cu părerea lui, cu experienţa lui de viaţă, care nu se aseamănă cu a ta, aşa că Melany ia-ţi inima ?n dinţi cum se spune şi rezolvă problema cum crezi tu! Şi eu am probleme ?n relaţie, dar asta nu ?nseamnă că trebuie să deschid un topic şi să " ascult " părerile tuturor, care nu cred că ?mi pot fi de folos, poate mai rău ?mi fac. Toată lumea are probleme ?n dragoste şi nu aşa se rezolvă, ci ?ţi iei partenerul de m?nuţă şi vorbiţi pur şi simplu, dacă mai are vreo şansă relaţia sau nu! Mi-am spus doar părerea ! Mult succes Melany !
Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-02-16 14:02:02)
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
D. Loredana a scris:Şi eu am probleme ?n relaţie, dar asta nu ?nseamnă că trebuie să deschid un topic şi să " ascult " părerile tuturor, care nu cred că ?mi pot fi de folos, poate mai rău ?mi fac. Toată lumea are probleme ?n dragoste şi nu aşa se rezolvă, ci ?ţi iei partenerul de m?nuţă şi vorbiţi pur şi simplu, dacă mai are vreo şansă relaţia sau nu!
și eu zic la fel, nimeni nu te ajută mai bine dec?t o faci tu ?nsăți și partenerul tău. nici o relație nu e mereu perfectă, dar putem trece peste greutăți ?n doi. mel, dă-i ?ncrederea pe care o așteaptă și el și vedeți ?mpreună ce iese. succes
- Melany1
- Banat
pai de acea vreau sa se inchida topicul ptr ca mie mi-a folosit discutia cu el..poate asta trebuia sa fac de prima data de aceea am zis ca nu mai are rost continuarea topicului si am solicitat inchiderea lui
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|