homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ra fetelor...-11

#191 2010-02-27 09:05:00

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: ra fetelor...

din c?te ?mi aduc aminte, ei au mai fost și acum o săptăm?nă-două ?n punctul ăsta și la fel de hotăr?tă era Alessya și atunci să se schimbe, c?nd au decis că mai bine ?și mai dau o șansă. de ce ați ajuns după un timp at?t de scurt exact de unde ați plecat?
unde și cum a ?nceput schimbarea din moment ce voi ați dat-o-n bară extra-mega-super repede și acum vă aflați iar la răscruce, d?ndu-vă aceeași șansă de acum 2 săptăm?ni și făc?nd aceleași promisiuni ca atunci?

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-02-27 09:08:47)

#192 2010-02-27 10:48:48

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Si acum o sa aiba loc? Marea asta schimbare care chipurile muta muntii din loc?

#193 2010-02-27 14:05:31

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

In mai putin de 2 saptamani. neutral

#194 2010-02-27 15:25:08

_Summer_
Platinum member

Pai in 12 pagini te-am tot incurajat smile
Acum vorbim de realitate...

Uite, "TREBUIE" asta, atat de categoric o sa va aduca din nou aici. Nu TREBUIE, e de preferat sa se intample asa dar daca nu se va intampla asa nu va fi nicio tragedie. Daca ai avea gandirea asta in loc de dorinta asta absoluta lucrurile ar sta altfel.

#195 2010-02-27 16:21:10

anabella_n
Hero member

Jessica_M a scris:

Oric?t te-am ?ncuraja noi tot o să se ajungă acolo.

de acord.
de fapt, cred că din 2 ?n 2 săptăm?ni o să tot aveți episoade de astea. pt că voi nu vreți să acceptați ideea că nu mai aveți ce resucita c?nd sentimentele mor. și nu, nu e vina nimănui, doar că se mai ?nt?mplă și de astea ?n viață, iar oamenii trebuie să știe să meargă mai departe spre vindecare, nu să se afunde ?n depresie, d?ndu-și n șanse ratate

de ce acum? pentru că acum au murit sentimentele lui pentru tine și tu nu accepți că dragostea nu ?nvie ca lazăr din morți

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-02-27 16:22:10)

Publicitate

loading...

#196 2010-02-27 16:24:08

anabella_n
Hero member

eu am fost indulgentă smile

#197 2010-02-27 16:31:29

anabella_n
Hero member

merci  kram , dar de c?nd sunt mămică m-am cam transformat ?ntr-un mic monstru egoist și extrem de radical, din cauza hormonilor lol

#198 2010-02-27 16:51:31

anabella_n
Hero member

mulțumesc frumos smile
iubitoare da, am devenit de o mie de ori mai iubitoare, pentru că e incredibil să simți cum o viață crește ?n tine, să știi că e parte din trupul tău și al omului iubit hjarta
și am fost c?ndva, ca și alessya, la un pas de a da cu piciorul acestei fericiri de azi, din cauză că mă agățam cu disperare de o dragoste care nu mai exista ?n sufletul iubitului meu, dar pe care eu ?ncercam s-o readuc la viață cu orice preț...și nu vedeam că l?ngă mine, ?n clipele alea, stătea tocmai fericirea hjarta

#199 2010-02-27 19:14:01

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

acum faptul e consumat .. lasati-o sa se bucure, fie si pentru putin timp, de relatia asta. data viitoare cand se vor certa poate ia o alta decizie, pana atunci... asta a fost dorinta ei. daca nu se impacau acum, ar fi ramas tot timpul cu gandul "dar daca.... lucrurile ar fi stat altfel". asa trebuie sa se pateasca ca sa ia o decizie.
eu ma bucur pentru tine alessya smile desi ti-am zis intr`un post anterior: sper sa ai suficienti nervi de otel.

#200 2010-02-27 22:37:38

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

daca esti atat de sigura cui si ce vrei sa dovedesti?

am urmarit topicul asta inca de la inceput si crede-ma ca vazuta din afara situatia asta s-a repetat de muuuulte ori...in locul tau m-as gandi de doua ori inainte sa spun ca ma iubeste

#201 2010-02-28 03:36:39

_Summer_
Platinum member

Iubirea nu e de-ajuns intr-o relatie forgetit

#202 2010-02-28 10:29:39

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Alessya_13 a scris:

exact.

lasati-ma sa ma bucur pentru ca totul este ca inainte, lasati-ma sa ma bucur ca MA IUBESTE, chiar daca voi credeti altceva, stiu ca ma iubeste, sunt mai sigura pe el decat pe mine.

wow ce-ai sa te mai dai tu cu capsorul de pereti cu gandirea asta..dar fiecare isi face viata cum vrea  chicot

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#203 2010-02-28 11:05:43

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Alessya_13 a scris:

va inselati, va spun eu. el daca n-ar fi simtit ceva pt mine ar fi plecat mancand pamantul, nu m-ar fi scos din n chestii, nu m-ar fi ajutat cat a facut-o si nu m-ar fi ascultat, inteles, iertat. daca nu l-as fi iubit n-as fi fost langa el in n situatii grele, nu l-as fi ajutat asa cum am facut-o, nu l-as fi ascultat, inteles, nu as mai fi plans atat, oricat incercam sa ma potolesc nu reuseam, deci...

Doamne naivă mai eşti rotfl2

eu,tu si restul lumii...

#204 2010-02-28 11:42:38

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Pentru că nu se ajungea aici dacă era iubirea aia mare dintre voi.Cum au zis şi fetele,o să ?nţelegi tu

eu,tu si restul lumii...

#205 2010-02-28 12:06:33

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Mai Alesya, fetele iti vor binele, si majoritatea suntem trecute cel putin o data prin ce-ai trecut tu. Fiecare aici povesteste din propria-i experienta. Incearca totusi sa iei negativismul lor ca pe un sfat. Si acela sa nu mai fii asa dependenta sufleteste de el. Daca el a vrut sa se desparta de tine, asta nu inseamna ca nu te mai iubeste, asta dupa mine inseamna ca pur si simplu s-o fi saturat de comportamentul tau infantil. Tot ce poti sa faci acum este sa fi fericita. Dar nu mai gandi ca "trebuie" pentru ca nu este asa... o dragoste nu TREBUIE sa existe, ci pur si simplu se intampla. Lasa lucrurile sa mearga de la sine, nu mai forta nimic. Daca chiar il vrei pe baiatul asta, ai grija doar sa nu mai repeti greselile din trecut. Eu iti doresc toata fericirea din lume, si sper sa nu mai plangi niciodata.
Mie mi s-a intamplat sa iau de doua ori decizia de despartire cu toate ca inca exista dragoste, doar din cauza ca ba nu mai suportam gelozia extrema, ba comportamentul neadecvat.
In absolut orice faci in viata, daca pleci de la premiza ca nu vei reusii, pai ai sanse 0%.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#206 2010-02-28 14:33:30

anabella_n
Hero member

atunci ai grijă să nu mai repeți acele greșeli at?t de cur?nd, altfel vei ajunge iar de unde ai plecat. dacă te știi singura vinovată ?n toată treaba asta, fă ceva și schimbă-te, dar schimbă-te pe bune, nu doar din gură. că și data trecută ai zis că te vei schimba, dat ai uitat ?n c?teva zile și ați ajuns la o nouă decizie de despărțire din cauza comportamentului tău
succes smile

#207 2010-07-07 11:32:48

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

am revenit la acest topic, cu toate ca nu imi doream sa ma reintorc aici vreodata. mai cunoasteti povestea?

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#208 2010-07-07 11:44:19

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

de cand nu am mai intrat aici, s-au rezolvat toate, ne-a mers si noua bine, ok mai apareau mici discutii dar treceam peste ele. acum din nou, in ultima vreme, s-a schimbat...
stie ca il iubesc enorm, dar cu el nu stiu ce se intampla.e plictisit, stresta, nu stiu ce are, dar cu mine se comporta urat. acum vb frumos, dintr-o data, daca il intreb ceva, nu raspunde, nu vb, ma lasa vb singura ca televizorul, apoi sa il las ca n-are chef...ca ce il intreb pe el...incerc sa deschid cate un subiect de discutie, lui nimic nu ii convine. si ca sa mai spun, e mai mare ca mine, eu nu am atatea cunostinte ca el, nu stiu atatea de, mai am de impins destul pana ajung la varsta lui, cu experienta lui, si insinueaza ca as fi prostuta ca nu stiu, unele lucruri chiar poate nu ma intereseaza. duminica, vorbeam, seara venise vorba despre termenul bagaboanta, pe care el il tot foloseste, si mi-a zis ca si eu sunt, am viata de noapte, ies noaptea, nu ami sunt virgina, nu conteaza ca e dragoste ca si ca, tot bagaboanta sunt va dati seama ca m-am suparat, eu mereu fata de casa, imi vedeam de scoala, acum ca sunt cu el, si ca am facut ce am facut, nu consider ca asta inseamna ca sunt bagaboanta.eu inteleg altceva prin acest cuvant. duminica am vrut sa lamuresc situatia, s-a enervat, m-a facut sa plang, m-a facut tampita si proasta ca iar am reusit sa mai stric o zi, da din orice da vina pe mine...el e mai rece, iar eu caut mereu caldura lui, si nu mereu reusesc sa o obtin si se enerveaza pe mine. astazi nu am auzit de 2-3 ori ce a spus la telefon si mi-a inchis, ca sa fie treaba treaba a inchis de tot telefonul. l-a deschis apoi si mia spus sa nu mai plang sa ma potolesc, si asa crede ca ne vom desparti curand. da nu il inteleg, cand vreau sa vb pe tema asta, sa vedem care e problema de se comporta asa, totul este ok, parca nimic nu se intampla, si la cateva zile, ori are probleme acasa, ce stiu eu, si isi varsa nervii pe mine, dar totul se duce de rapa.

stiu, am ajuns sa va dau dreptate. curand se va termina, presimt, dar eu una sunt doborata, nu stiu cum ma voi ridica, daca voi fi capabila de o alta relatie in viitor... sunt ranita prea tare, dupa tot ce a fost, acum sa se duca totul pe apa sambetei din pure prostii...

Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-07-07 11:47:05)

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#209 2010-07-07 11:56:38

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

sa mor eu daca inteleg de ce va chinuiti asa...(in cazul asta te chinui)

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.