|
Nu esti logat.
Ra fetelor...-14#248 2010-07-07 17:29:16
Re: ra fetelor...Asta nu e un motiv pentru care sa-ti faci asa ceva. Nu ai prieteni ? Fa-ti ? Te plictisesti si te gandesti la el ? Gaseste-ti ocupatii. Atata timp cat exista solutii pentru orice nu ai nicio problema. Orice se poate, cum altele au trecut peste despartiri poti si tu, totul e sa vrei! Cand o sa-ti doresti sa fii macar linistita o sa fii. Pana atunci... Offline #249 2010-07-07 17:31:07
Re: ra fetelor...tre sa imi iau inima-n dinti si sa accept situatia, sa nu ma mai incapatanez... Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #250 2010-07-07 18:08:02Re: ra fetelor...Eu cred ca problema e ca in momentul de fata tu nici macar nu vrei sa-i pui capat. Inca mai ai sperante si inca iti mai doresti sa se intample o minune si sa se transforme peste noapte intr-un print. Daca ai vrea sa ii pui capat, te-ar alimenta suficient de mult incat sa produci ruptura si apoi sa te refaci. Insa tie nu ti-a ajuns cutitul la os. Ma intreb oare ce o mai trebui sa se intample sa-ti produca declickul necesar sa separi raul de bine si macar sa vezi lucrurile clar, sa VREI sa te rupi de el? Offline #251 2010-07-07 18:18:14
Re: ra fetelor...lady, nu stiu, crede-ma, am momente in acre as vrea sa fug de el cat ma tin picioarele, sa fiu cat mai departe de tot, sa uit, dar sunt si unele cand practic nu pot,stau pe loc, nu pot nu stiu... Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-07-07 18:19:38) Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #252 2010-07-07 18:20:01
Re: ra fetelor...e normal sa iti fie greu sa te desparti de el,dar daca nu se mai poate altfel asta e.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline Publicitateloading...
#253 2010-07-07 18:23:24Re: ra fetelor...Alessya, te tin amintirile, adica ceva ce tine de trecut si niste sperante si planuri, adica ceva ce tine de viitor. Chiar nu conteaza ca prezentul e varza?? Tu iti doresti mai mult decat vrea si poate el sa-ti ofere, nu observi nepotrivirea de caractere, cand unul trage intr-o parte si celalalt in alta (basca, el mai e si nesimtit, ca sa-si intregeasca imaginea de macho in timp ce proasta sta si plange pentru ca el si-a inchis telefonul ca asa l-a trecut pe el inspiratia )? Offline #254 2010-07-07 18:29:46
Re: ra fetelor...lady, si in prezent mai e bine, crede-ma, dar apar clipe nu stiu care distrug tot. uite, alarteri ne-am vazut, totul minunat..pana astazi de dimineata. Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-07-07 18:35:48) Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #255 2010-07-07 18:41:50Re: ra fetelor...Nu trebuie sa te astepti ca schimbarea sa se produca peste noapte, e evident ca pentru tine omul asta a insemnat enorm, nu vei inceta sa-l iubesti in 48 de ore. Trebuie sa-ti acorzi timp si sa vrei sa nu mai fi cu el. Pana la urma, tu esti cea mai in masura sa stii ce iti doresti. Daca tu vrei sa ramai alaturi de el no matter what pentru ca ati trait ce ati trait impreuna, ok, ramai pe loc, accepta orice si atinge-ti scopul. Dar asuma-ti consecintele pentru ca deja nu te mai ia prin surprindere cand el se comporta mai urat cu tine, incepe sa devina obisnuinta. Si el oricum n-are de ce sa se schimbe daca tu bocesti 3 zile si apoi iar totul e ok. Offline #256 2010-07-07 18:42:14
Re: ra fetelor...
probabil numai niste palme bine plasate (pt ca la felul lui de a fi, la cum s-a comportat pana acum cu tine nici ca m-ar mira daca te-ar si lovi odata) o vor face sa realizeze cu ce fel de om mai are ea sperante de impacare; V., soarele si luna Offline #257 2010-07-07 18:59:38
Re: ra fetelor...Dupa ce o sa treci de etapa asta,crede ma,ca n o sa ti mai aduci aminte nici de "momentele frumoase".O sa ti dai seama de fapt cum statea situatia si ca ceea ce acuma ti se pare "wow" dupa o vreme o sa ti se para ca a fost prea putin din partea lui si ca meritai mai mult. Offline #258 2010-07-07 22:07:08
Re: ra fetelor...17 ani? si ti-e teama ca viitorul nu-ti va aduce lucruri muuuuult mai bune?? Offline #259 2010-07-07 23:49:20
Re: ra fetelor...i-am propus sa ne vedem, sa incheiem totul, nu vrea fata in fata...nu stiu de ce... tremur, plang mie rau...offf.....trebuie fata in fata ... nu pot asa. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #260 2010-07-07 23:53:31
Re: ra fetelor...pai nu ti-a zis de ce nu vrea fata in fata?ce ati vorbit? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #261 2010-07-08 08:16:30
Re: ra fetelor...
fată...vorba lu' summer, zici că ți-a murit tot neamul, așa vorbești. e drept că la v?rsta ta astea sunt adevăratele tragedii, dar crede-mă, peste 4-5 ani toate astea ți se vor părea niște amintiri triste și ?ndepărtate, nimic marcant, ?n orice caz. suferința din dragoste nu te schimbă pe vecie și nici nu te transformă ?n epavă dacă ești un om stabil psihic
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-07-08 08:19:12) Offline #262 2010-07-08 11:28:23Re: ra fetelor...E imposibil sa nu gasesti puterea in tine sa depasesti momentul. Toti, absolut toti o gasim mai devreme sau mai tarziu. Trebuie doar sa vrei! Offline #263 2010-07-08 11:51:38
Re: ra fetelor...sincer sa va spun, nici eu nu mai pot. deci pe cuvant, daca nu sunt in stare cand ne vom vedea eu sa deschid discutia si sa ii spun totul in fata inseamna ca imi place sa ma chinui singura. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #264 2010-07-08 11:59:27
Re: ra fetelor...nu jess, ma rog eu chiar am nevoie pt ca cdurile sunt cu niste programe cu licenta si vreau sa ii spun totul in fata, absolut tot, nu mai vreau sa tac. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #265 2010-07-08 12:02:44
Re: ra fetelor...eu cred ca face bine ce face,adica e mai bine sa faca schimbul asta pt ca dupa sa nu aiba alte motive sa se intalneasca sau sa ii scoata el ochii ca nu i-a dat ceva...si oricum e mai bine sa vorbeasca fata in fata,asa vede si el mai bine ca poate sa puna si ea piciorul in prag si sa poarte o discutie calumea,nu doar niste vorbe la telefon. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #266 2010-07-08 12:06:35
Re: ra fetelor...da baby, mai ales ca in telefon mi-e mai greu sa spun totul, prefer fata in fata de mii de ori, sa il privesc in ochi in timp ce ii spun tot, sa am aceasta satisfactie... Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|