homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ra fetelor...-14

#248 2010-07-07 17:29:16

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: ra fetelor...

Asta nu e un motiv pentru care sa-ti faci asa ceva. Nu ai prieteni ? Fa-ti ? Te plictisesti si te gandesti la el ? Gaseste-ti ocupatii. Atata timp cat exista solutii pentru orice nu ai nicio problema. Orice se poate, cum altele au trecut peste despartiri poti si tu, totul e sa vrei! Cand o sa-ti doresti sa fii macar linistita o sa fii. Pana atunci...

#249 2010-07-07 17:31:07

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

tre sa imi iau inima-n dinti si sa accept situatia, sa nu ma mai incapatanez...

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#250 2010-07-07 18:08:02

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Eu cred ca problema e ca in momentul de fata tu nici macar nu vrei sa-i pui capat. Inca mai ai sperante si inca iti mai doresti sa se intample o minune si sa se transforme peste noapte intr-un print. Daca ai vrea sa ii pui capat, te-ar alimenta suficient de mult incat sa produci ruptura si apoi sa te refaci. Insa tie nu ti-a ajuns cutitul la os. Ma intreb oare ce o mai trebui sa se intample sa-ti produca declickul necesar sa separi raul de bine si macar sa vezi lucrurile clar, sa VREI sa te rupi de el?

#251 2010-07-07 18:18:14

Alessya_13
Sr. member
Site

lady, nu stiu, crede-ma, am momente in acre as vrea sa fug de el cat ma tin picioarele, sa fiu cat mai departe de tot, sa uit, dar sunt si unele cand practic nu pot,stau pe loc, nu pot nu stiu...

sunt si multe lucruri frumoase care ma tin langa el, atatea amintiri, atatea vise pe care ni le-am construit impreuna...dar nu stiu ce se intampla, intr-o secunda parca se duce totul de rapa

Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-07-07 18:19:38)

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#252 2010-07-07 18:20:01

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

e normal sa iti fie greu sa te desparti de el,dar daca nu se mai poate altfel asta e..
tu ai zis ca nici prieteni nu prea ai,probabil si asta contribuie pt ca te gandesti ca nu o sa ai cu cine sa iesi si o sa uiti greu de el..
corecteaza-ma daca gresesc

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Publicitate

loading...

#253 2010-07-07 18:23:24

LadyPink
Platinum member
Site

Alessya, te tin amintirile, adica ceva ce tine de trecut si niste sperante si planuri, adica ceva ce tine de viitor. Chiar nu conteaza ca prezentul e varza?? Tu iti doresti mai mult decat vrea si poate el sa-ti ofere, nu observi nepotrivirea de caractere, cand unul trage intr-o parte si celalalt in alta (basca, el mai e si nesimtit, ca sa-si intregeasca imaginea de macho in timp ce proasta sta si plange pentru ca el si-a inchis telefonul ca asa l-a trecut pe el inspiratia roll )?

#254 2010-07-07 18:29:46

Alessya_13
Sr. member
Site

lady, si in prezent mai e bine, crede-ma, dar apar clipe nu stiu care distrug tot. uite, alarteri ne-am vazut, totul minunat..pana astazi de dimineata.
nu te contrazic, nu s-a comportat bine, m-a ranit, e exact cum spui....

da baby, asa este din pacate sad

si credeti-ma, acum 2 ani, am mai fost impreuna, ne-am despartit, si cu tot cu prieteni nu am fost in stare sa uit de el, ci doar sa mai acopar totul, sa imi mai distrag atentia.ieseam cu ei zilnic, ba la padure, ba la plaja, mereu undeva, dar in zadar.cu el nu vorbeam, id de mess, eu il schimbasem, el nr de telefon... nu aveam cum sa dam unul de altul decat fata in fata sa ne intalnim, si in zadar

Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-07-07 18:35:48)

#255 2010-07-07 18:41:50

LadyPink
Platinum member
Site

Nu trebuie sa te astepti ca schimbarea sa se produca peste noapte, e evident ca pentru tine omul asta a insemnat enorm, nu vei inceta sa-l iubesti in 48 de ore. Trebuie sa-ti acorzi timp si sa vrei sa nu mai fi cu el. Pana la urma, tu esti cea mai in masura sa stii ce iti doresti. Daca tu vrei sa ramai alaturi de el no matter what pentru ca ati trait ce ati trait impreuna, ok, ramai pe loc, accepta orice si atinge-ti scopul. Dar asuma-ti consecintele pentru ca deja nu te mai ia prin surprindere cand el se comporta mai urat cu tine, incepe sa devina obisnuinta. Si el oricum n-are de ce sa se schimbe daca tu bocesti 3 zile si apoi iar totul e ok.
Vrei sa ramai alaturi de el asa cum este, detaseaza-te de toate problemele, ia doar partile bune si invata sa nu mai fi afectata daca tu chiar crezi ca-ti este indispensabil.

#256 2010-07-07 18:42:14

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

LadyPink a scris:

Ma intreb oare ce o mai trebui sa se intample sa-ti produca declickul necesar sa separi raul de bine si macar sa vezi lucrurile clar, sa VREI sa te rupi de el?

probabil numai niste palme bine plasate (pt ca la felul lui de a fi, la cum s-a comportat pana acum cu tine nici ca m-ar mira daca te-ar si lovi odata) o vor face sa realizeze cu ce fel de om mai are ea sperante de impacare;
ma gandesc...in halul asta de mult te urasti incat iti pui in pericol sanatatea (tu singura ai zis ca ai slabit, iar in situatia de fata asta nu e bine nici daca ai avea 100kg), incat ti-ai pierdut orice urma de demnitate incercand sa te convingi ca esti vinovata pt tot (asa cum a reusit foarte bine sa te faca sa crezi), incat sa stai sa plangi cat e ziua de lunga, amplificandu-ti durerea in loc sa incerci sa gasesti ceva util si placut de facut...atat de mult te urasti?

stiu, e sfarsitul lumii acum, nu mai exista baieti, nu vei mai putea avea o relatie vreodata, dar nu esti singura care gandeste asa. ai citit mai sus cate fete au spus ca au trecut prin aceeasi situatie ca a ta, au renuntat si acum sunt foarte fericite cu baieti care le merita din plin. nu vrei sa traiesti si tu asta? nu vrei sa vezi ce inseamna sa fii iubita cu adevarat?

fii puternica, macar acum la final! spune-i clar ca vreti sa va intalniti si cand veti fi fata in fata nu te opresti pana nu-i spui tot ce ai pe suflet. nu-i da dreptul la replica, n-o merita. cand putea sa vorbeasca isi inchidea telefonul. acum sa taca. lasa momentele frumoase (de ele iti vei putea aminti abia cand ai trecut peste, nu acum pt ca mai rau te incurca in luarea deciziei corecte), aminteste-ti doar insultele, doar aerul lui de superioritate la gandul ca tu esti "proasta, tampita", iar el un geniu in viata, tu fiindu-i categoric inferioara. relatia asta mai speri tu sa mearga? cu omul asta vrei tu sa mai fii? stii singura ca raspunsul e "nu", sper doar sa nu mai astepti prea mult pt a face ceea ce trebuie. bafta puss

bebe V., soarele si luna

#257 2010-07-07 18:59:38

meemee
Full member
Inregistrat: 2010-06-14

Dupa ce o sa treci de etapa asta,crede ma,ca n o sa ti mai aduci aminte nici de "momentele frumoase".O sa ti dai seama de fapt cum statea situatia si ca ceea ce acuma ti se pare "wow" dupa o vreme o sa ti se para ca a fost prea putin din partea lui si ca meritai mai mult.

#258 2010-07-07 22:07:08

rafaela
New member
Inregistrat: 2010-03-19

17 ani? si ti-e teama ca viitorul nu-ti va aduce lucruri muuuuult mai bune??
draga mea, eu am 36 si ti-o spun foaaaarte romaneste, ca vad ca fetele aici au tot incercat sa ti-o spuna frumos: *-I UN ADIO!!
sa ma scuze doamnele, nu obisnuiesc sa vorbesc vulgar
drame in viata sunt cand o mama isi ingroapa copilul, sau boli fara speranta, nu cand un imatur/egoist/prost crescut/etc/etc iti strica fiecare zi, doar pt ca are niste toane.
Si nu-l mai lasa sa stie ca plangi la fiecare vorba a lui care te raneste, pentru ca pur si simplu va continua s-o faca, ii place sa te domine in felul acesta. Iar despartirea o vei pune TU pe masa, nu el, cu vorbe putine si cu mult dispret afisat. Si scoate-ti din sistem ca-l vei schimba, sau ca se va schimba de dragul tau, temator ca va pierde marea dragoste dintre voi. Nu e nicio dragoste, din moment ce nu e de ambe parti. *-I UN ADIO!! cu mare arta:)) Fii tu scorpia si nu privi in urma.

#259 2010-07-07 23:49:20

Alessya_13
Sr. member
Site

i-am propus sa ne vedem, sa incheiem totul, nu vrea fata in fata...nu stiu de ce... tremur, plang mie rau...offf.....trebuie fata in fata ... nu pot asa.
plus ca am sa ii dau niste lucruri, si el mie. fetelor, nu credeam ca doare asa de tare

#260 2010-07-07 23:53:31

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

pai nu ti-a zis de ce nu vrea fata in fata?ce ati vorbit?
ce lucruri?sper ca nu cadouri

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#261 2010-07-08 08:16:30

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Alessya_13 a scris:

sum, am revenit in stadiul ala. da, dupa episodul acela, relatia a intrat si ea in normal, toate bune si frumoase, acum iar...

fată...vorba lu' summer, zici că ți-a murit tot  neamul, așa vorbești. e drept că la v?rsta ta astea sunt adevăratele tragedii, dar crede-mă, peste 4-5 ani toate astea ți se vor părea niște amintiri triste și ?ndepărtate, nimic marcant, ?n orice caz. suferința din dragoste nu te schimbă pe vecie și nici nu te transformă ?n epavă dacă ești un om stabil psihic

c?t despre fraza pe care am citat-o, ține-o minte, așa va fi după fiecare episod nasol. vremuri bune, apoi vremuri releși nici o ameliorare definitivă
?ți spun asta pt că sunt 100% sigură că vă veți ?mpăca și ne vei spune iar același  lucru ca data trecută, uit?nd tot ce ți s-a spus aici și tot ce ai decis tu să faci ca să rupi relația cu el

adică asta:

Alessya_13 a scris:

exact. lasati-ma sa ma bucur pentru ca totul este ca inainte, lasati-ma sa ma bucur ca MA IUBESTE, chiar daca voi credeti altceva, stiu ca ma iubeste, sunt mai sigura pe el decat pe mine.

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-07-08 08:19:12)

#262 2010-07-08 11:28:23

LadyPink
Platinum member
Site

E imposibil sa nu gasesti puterea in tine sa depasesti momentul. Toti, absolut toti o gasim mai devreme sau mai tarziu. Trebuie doar sa vrei!

#263 2010-07-08 11:51:38

Alessya_13
Sr. member
Site

sincer sa va spun, nici eu nu mai pot. deci pe cuvant, daca nu sunt in stare cand ne vom vedea eu sa deschid discutia si sa ii spun totul in fata inseamna ca imi place sa ma chinui singura.

spune ca ii pasa de mine, spune ca tine la mine, dar imi arata indiferenta, nu stiu ce sa mai cred, spune ca vrea sa vorbim fata in fata si aseara ca nu, vorbim la telefon si atat.

vizavi de lucruri, nu cadouri, trebuie sa imi dea niste cduri si stickul, sunt ale mele, le am la el pentru ca i-au trebuit, iar eu trebuie sa ii dau niste bani....ca sa incheiem totul, eu una pentru o buna perioada dupa ce se va termina prefer sa stau departe de tot, sa vad daca reusesc sa imi schimb si nr de telefon, sa rup oarecum orice legatura

#264 2010-07-08 11:59:27

Alessya_13
Sr. member
Site

nu jess, ma rog eu chiar am nevoie pt ca cdurile sunt cu niste programe cu licenta si vreau sa ii spun totul in fata, absolut tot, nu mai vreau sa tac.

e momentul sa vada ca Alessya este o fata puternica si poate sa se detaseze de tot, ok initial de fatada, da e bine si asa

#265 2010-07-08 12:02:44

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

eu cred ca face bine ce face,adica e mai bine sa faca schimbul asta pt ca dupa sa nu aiba alte motive sa se intalneasca sau sa ii scoata el ochii ca nu i-a dat ceva...si oricum e mai bine sa vorbeasca fata in fata,asa vede si el mai bine ca poate sa puna si ea piciorul in prag si sa poarte o discutie calumea,nu doar niste vorbe la telefon.

#266 2010-07-08 12:06:35

Alessya_13
Sr. member
Site

da baby, mai ales ca in telefon mi-e mai greu sa spun totul, prefer fata in fata de mii de ori, sa il privesc in ochi in timp ce ii spun tot, sa am aceasta satisfactie...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.