|
Nu esti logat.
Oare am ramas insarcinata?-3#39 2010-03-04 15:32:17
Re: Oare am ramas insarcinata?Mersi mult de incurajare (50% sanse, fata de 99,99% cat am zis eu na....pentru mine e o incurajare).Da, intr-adevar el spune ca nu a ejaculat dar.....oricum sunt tot mai hotarata ca pe viitor sa folosesc un mijloc de protectie cat mai sigur pentru a evita situatiile acestea neplacute, de genul acesteia in care ma aflu eu acum.Inrt-adevar daca ar fi sa raman insarcinata nu e o problema ca ....nu-s minora, n-am 14 ani si nu-s nici necasatorita, am familia mea, e totul ok, doar ca as fi vrut sa mai astept putin. Offline #40 2010-03-04 15:32:24
Re: Oare am ramas insarcinata?da, sansele de sarcina nu sunt chiar asa mari... nu stiu de ce n-ai luat un Postinor daca erai chiar atat de ingrijorata Offline #41 2010-03-04 15:36:59
Re: Oare am ramas insarcinata?Stii de ce? Pentru ca in ultimele 10 luni am luat de 2 ori si am citit ca e bine sa nu ei mai mult de 2 in 12 luni si decat sa ma aleg cu o boala mai bine ma aleg cu un copil. Offline #42 2010-03-04 15:44:13
Re: Oare am ramas insarcinata?nu lua de bun acel 50-50. aia e parerea mea, dar nu sunt nici doctor, nici mag . Offline #43 2010-03-04 15:56:16
Re: Oare am ramas insarcinata?acum, ca sunt noua pe forum, ma gandeam sa mai ingros si eu randurile putin:).in plus, va rog sa va dati un pic cu parerea.. Offline Publicitateloading...
#44 2010-03-04 16:01:05
Re: Oare am ramas insarcinata?insarcinata sigur nu esti mai ales ca ti-a iesit si testul negativ. cel mai probabil ma gandesc ca e ori din cauza pastilei escapelle sau chiar din cauza racelii. nu-ti mai fa griji de sarcina ca sigur nu e. mai asteapta sa vezi daca luna viitoare apare menstruatia si mergi apoi la doctor daca n-o sa-ti vina. Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #45 2010-03-04 16:02:06
Re: Oare am ramas insarcinata?Sigur ca nu ma iau dupa acel 50% spus de tine, tu ai spus doar o parere dar normal ca nu ai de unde sti adevaru, nu stiu eu.....care vorba aia am trait experienta de la cap la coada de altcineva nici nu se pune problema ca nu poate sti nimeni dar oricum parerile voastre ma mai incurajeaza un pic.Cat despre postinor sau escapelle intr/adevar sunt destul de periculoase si nu vreau sa/mi risc sanatatea chiar daca nu te afecteaza pe moment nu se stie niciodata ce probleme poti avea in viitor de la ele.Apropo, daca as incerca sa fac un test de sarcina la 14 zile de la contactul cu risc? Offline #46 2010-03-04 16:03:14
Re: Oare am ramas insarcinata?e prea devreme pentru un test de urina.. unul de sange (beta-HCG) iti poti face Offline #47 2010-03-04 16:12:38
Re: Oare am ramas insarcinata?da, am auzit si eu ca testele de sange sunt cele mai concludente. pana la urma cred ca am sa-mi fac o programare pt un consult la ginecolog pe saptamana viitoare. macar acolo pot sa-mi fac mai multe analize si sa scap o data de tensiunea asta..cred ca daca as fi o bomba, as exploda.. Ultima oara a fost editat de germana (2010-03-04 16:17:06) Offline #48 2010-03-04 18:41:21
Re: Oare am ramas insarcinata?
din cate am inteles, testele astea de urina sunt concludente la 2 sapt dupa perioada ovulatiei. asta la mine ar fi fost in preajma zilei de 11 februarie(plus, minus cateva zile). ori, eu din 4 pana in 23 feb nu am mai avut relatii sexuale. deci, in mod normal nu ar trebui sa am motive de ingrijorare...doar daca nu cumva, nenorocita aia de pastila mi-a intarziat ovulatia.. .. deja am ajuns sa fac teoria conspiratiei.. Offline #49 2010-03-04 20:10:41
Re: Oare am ramas insarcinata?buna fetelor nu am mai intrat de mult sa va cer sfatu dar acum am simtit nevoia.Am luat duphaston vreo 3 luni la recomandarea medicului si in ultima luna o luase cam razna nu mi se mai termina menstruatia incepusem sa am dureri ingrozitoare de sani si leam intrerupt chiar daca doctora a zis ca nu are cum sa fie de la ele,eu aveam un ciclu neregulat si de aia le luam.si incepuse sa se regleze vreo 3 luni am avut data exacta ba pe 28-29 asa imi venea iar luna asta nu stiu ce sa intamplat ca numai mia venit trebuia sa imi vina pe 1 da nu a mai venit si deja suntem in 4 a intarziat 4 zile.am facut si sex neprotejat de foarte multe ori luna asta e adevarat dar nu sia dat drumu acolo totusi nu stiu ce sa zic sa fi fost efectu pastilelor decat 3 luni si atata si acum trebuie sa le iau iar sau e vreo sarcina,dupa cat timp imi pot face un test de sarcina???am si stari de oboseala stiu ca ar fi prea devreme efectele dar totusi sunt si uneori imi vine sa vomit??ce sa fie??? Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2010-03-04 20:10:58) Offline #51 2010-03-04 20:42:04
Re: Oare am ramas insarcinata?Helpppp!!!!!! Offline #52 2010-03-04 20:44:26
Re: Oare am ramas insarcinata?carmen_pupy ai warn pentru postare multipla. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #53 2010-03-05 10:44:03
Re: Oare am ramas insarcinata?La ecografia abdominala nu se vede sarcina asa de repede, cat despre testele facute de tine nu stiu ce sa spun... depinde cum le/ai facut.Ma gandesc ca unul din ele poate nu l/ai utilizat in mod corect.Le/ai facut dimineata cu prima urina?Oricum s/ar putea sa fie sarcina mai ales daca ai si simptome....iti spun din propria experienta ca e posibil sa ai simptome asa de repede doar daca nu e vorba de autosugestie.Mai repeta odata testul cu prima urina de dimineata si daca iese pozitiv.... atunci e clar ca/i vorba de sarcina.Bafta si tine/ne la curent cu rezultatul. Offline #54 2010-03-05 11:29:25
Re: Oare am ramas insarcinata?revin..azi am mai facut un test de sarcina cu prima urina de dimineata si a iesit tot negativ..sincer, eu m-am mai linistit acum. oare e prea devreme? . oricum o sa merg maine la ginecolog la un control, ca sa fiu sigura o data pt totdeauna ..mersi de sfaturi! Offline #55 2010-03-05 15:28:48
Re: Oare am ramas insarcinata?Daca pana in 26 februarie ai avut doar contacte protejate si ca prezervativul nu s/a rupt niciodata si in plus astazi ai facut test cu prima urina si ti/a iesit negativ atunci parerea mea e ca n/ai de ce sa/ti faci griji.Intarzierea o fi din cauza racelii sau cine stie vorba ta pentru linistea ta mergi si fa un contrpol si sa ne spui si noua cum sta situatia dar repet eu cred ca nu e sarcina. Offline #56 2010-03-05 15:49:02
Re: Oare am ramas insarcinata?buna.vreau si eu o intrebare.am avut contact sexual astazi si au fost niste incidente: am facut-o cu prezervativ si din greseala cand si-a dat drumul a iesit afara penisul si apoi l-a bagat la loc si credeam ca ar fi iesit o cantitate din speram din prezervativ afara.m-am gandit ca e posibil sa fie si secretia mea,dar sunt putin nelinistita.mentionez ca azi ar trebui sa imi vina menstruatia.daca e asa cate sanse sunt sa raman.eu oricum ma gandeam sa iau o pastila de a doua zi pentru oric eventualitate.astept raspunsurile voastre. Offline #57 2010-03-05 15:49:58
Re: Oare am ramas insarcinata?eu zic sa stai linistita, mai ales ca trebuie sa-ti vina azi menstruatia... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|