homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare am ramas insarcinata?-4

#58 2010-03-05 15:52:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Oare am ramas insarcinata?

stai linistita DACA AI CICLUL REGULAT... daca nu... in functie de cum ai accepta sau nu o sarcina acum, ia sa nu pastila aia.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#59 2010-03-05 16:20:19

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Eu cred ca sansele sa ramai sunt minime avand in vedere ca nu esti in perioada fertila daca ai un ciclu regulat asteapta sa vezi daca iti vine astazi si daca nu/ti vine....oricum maine dimineata inca mai poti lua escapelle ca nu/i tarziu, asta doar asa ca sa nu stai stresata pana iti vine ciclul dar daca nu ai un ciclu regulat atunci nu stiu ce sa spun...poti sa mai astepti pana maine seara ca pastila se ia la maxim 72 de ore de la contactul cu risc dar eu zic ca o sa/ti vina.Sa ne tii la curent.Bafta multa!!!

#60 2010-03-05 16:42:07

dorotheea
Membru
Inregistrat: 2009-11-27

Buna,

Am si eu o intrebare. Vreau sa raman insarcinata si am tot facut dragoste in perioada calculata de mine ca fiind fertila. Mai am aprox 8-9 zile pana cand ar trebui sa am CM; am de pe acum dureri abdominale si imi simt sanii tensionati.
E posibil ca sindromul PM sa apara asa repede? Parca lunile trecute nu era asa. Sau e posibil sa fi ramas insarcinata?

#61 2010-03-05 16:45:05

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

poate sa fie si SPM, si sarcina... e cam devreme acum sa-ti dai seama, mai ai putina rabdare
test poti face la 3 saptamani de la contact sau o saptamana de interziere a menstruatiei
bafta !

#62 2010-03-06 13:25:58

germana
New member
Inregistrat: 2010-03-04

revin..cu vesti bune big_smile, pt mine! tocmai m-am intors de la un consult la ginecolog unde mi-a facut o ecografie si inca ceva analiza si mi-a spus k nu se vede nimic cum k ar putea fi o sarcina..yupii!!! big_smile. cel mai probabil e din cauza acelei pastile de escapelle pe care am luat-o si care mi-a dereglat ciclul..mi-a zis de asemena k sunt tare imprevizibile pastilele astea si sa nu mai iau asa ceva..deci, nu pot decat sa dau la randul meu acest sfat mai departe smile. fetelor, feriti-va! tongue. acum o sa fac ceva tratament cu duphaston si in mod normal dupa cel mult 10 zile de la inceperea lui ar trebui sa-mi vina..eu zic k  o sa fie bine..v-am puss

Publicitate

loading...

#63 2010-03-06 16:49:56

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

am luat si eu ieri dupa ce vi-am povestit la 3 maxim 5 ore dupa contactul cu pricina pastila de a doua zi.inca nu mi-a venit menstruatia.problema e ca eu fix cu o zi inainte de menstruatie am plecat din tara in state si acuma sunt cu fusul orar dat peste cap.oare ar putea influenta asta menstruatia?cateodata cand mai schimb mediul sau plec din afara tarii se mai intampla sa intarzie.in ultimul timp am avut menstruatia cat de cat regulata intre 27-29 zile veneam mai mereu,ba chiar venea fix la 28 de zile.

#64 2010-03-06 19:27:11

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Am si eu o intrebare:

Ultima oara am facut sex duminica (sunt pe anticonceptionale).

Luni am avut 3 scaune moi, la fel si marti (a trebuit sa iau laxative pentru ca eram constipata).

Miercuri am luat ultima pastila de AC (a 24-a, a trebuit sa mai iau 3 pastile in plus pentru ca joi aveam control ginecologic).

Prin urmare, sunt a treia zi de pauza, si nu am nici macar un semn de venire a menstruatiei. Stiu ca teoretic nu am avut niciun contact cu risc, dar din cauza acelor scaune moi, e posibil sa se fi intamplat ceva, ca poate au supravietuit spermatozoizii mai mult timp ? lol

Probabil ca dupa ce mai trec cateva luni de luat AC, ma voi calma cu temerile big_smile

#65 2010-03-06 21:29:31

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

In primul rand, contactele de dinainte nu pun probleme, asa ca nu iti face griji. Plus ca regula iti " permite " sa ai 4 scaune moi intre 2 pastile; daca ai MAI MULTE de atat e problema. Asa ca poti sa stai linistita smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#66 2010-03-07 09:54:04

germana
New member

pe scurt..azi dimineata cand m-am trezit si am mers la baie, am observat ca am inceput sa sangerez!! initial m-am bucurat f tare, cred ca mi-am venit in sfarsit! big_smile. dupa aceea insa, mi-am mai trecut entuziasmul, pt ca m-am gandit ca s-ar putea sa fie si acea sangerare de nidatie..eu din cate am inteles, acea sangerare s-ar produce la 6-7 zile de la fecundare, ori eu am avut ultimul contact cu risc pe 25 feb, deci in urma cu 10 zile. intrebarea e:credeti ca s-ar putea sa fie acele simptome de nidatie? sad. am observat ca scurgerile erau de culoare rosie intensa, ca la o menstruatie (la nidatie stiu ca apar doar niste pete maronii sau roz, in plus nu apar dureri inainte ca la SPM). ieri seara am avut niste dureri de sani, iar azi dimineata, inainte sa ma ridic din pat am simtit o usoara durere de spate. aceste 2 simptome ar fi normale in cazul meu inainte sa-mi vina. intotdeauna mi se intampla asa..acum stau ca pe ace, sa vad cat ma va tine..daca sangerarea va fi abundenta, atunci sigur nu poate fi nidatie..

#67 2010-03-07 11:00:48

selma2003
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-12-10

da ai inceput tratamentul cu duphaston?? si eu am patit la fel ca tine la mine ea 3 luna de cand nu mi o venit si a treia zi de la terminarea trat cu duphaston si inca nu mi o venit...am sanii tensionati ma doare burta spatele dar...nic ...abia astept sa mi vina sa iau anti bebe sa nu mai fiu asa streasata....

Viseaza ca si cand ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi.

#68 2010-03-07 11:09:03

germana
New member

nu, tratamentul nu l-am mai inceput. am vrut sa-l incep azi de dimineata ca sa am 5 zile pline, deoarece se iau 3 pastile pe zi. cand am vazut ca mi-a venit azi dim am zis ca nu ma iau pastilele. ar mai avea rost sa le iau? acum o sa stau pana dupa ce mi se termina menstruatia dupa care o sa mai merg o data la ginecolog sa-mi prescrie si mie anticonceptionale..la consultatie mi s-a spus ca ar trebui sa-mi vina in a 6-a, a 7-a zi dupa ce am intrerupt trat cu duphaston..maxim pana in a 10-a zi..asa ca mai ai un pic de rabdare (daca mai poti:), stiu cum e..). iti tin pumnii!

scuze, trebuie sa rectific ceva..am vrut sa zic a 6-a , a 7-a zi de cand incepi tratamentul cu duphaston, deci a 2-a, a 3-a dupa ce l-ai intrerupt smile

Ultima oara a fost editat de germana (2010-03-07 11:11:23)

#69 2010-03-07 15:44:15

selma2003
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-12-10

dar anticonceptionalele ar trebui sa le iei cam in prima zi de menstruatie ...deci akuma ar trebui sa le incepi...si eu duphaston luam 2/zi...

Viseaza ca si cand ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi.

#70 2010-03-07 20:11:20

germana
New member

intrebare de baraj: dar duphastonul e anticonceptional?..neutral intreb, pt k  nu am mai auzit k asta sa fie prescris k anticonceptional..

si as mai avea o intrebare..sangerarea aia de nidatie poate sa dureze cateva zile? neutral
si poate sa dea aceleasi simptome k la SPM?

Ultima oara a fost editat de germana (2010-03-07 20:15:23)

#71 2010-03-07 20:37:02

myscha86
New member
Inregistrat: 2009-09-27

duphastonul nu este anticonceptional

#72 2010-03-07 22:57:26

ramonique
Full member
Inregistrat: 2007-01-10

buna, am si eu o dilema mare de tot ... acum 2 sapatamani cand eram in a 2 zi de menstruatie am avut un contact neprotejat, atunci nu mi-am facut pb, dar acum ma tot intreb daca am ramas, de ce imi pun intrebarea asta, pt ca de 2 zile am dureri de sani, mi-am calculat perioada fertila si ar cam fi acum in aceasta perioada, chiar si ovulatia, pot fi si de la ovulatie aceste simptome? exista risc de sarcina? pls help me sad

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära:

Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. applause

#73 2010-03-07 23:01:09

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

durerile de sani pot fi de la ovulatie. sunt sanse extrem de mici sa ramai in a 2-a zi de menstra

#74 2010-03-07 23:05:58

ramonique
Full member
Inregistrat: 2007-01-10

ma gandesc ca sansele de sarcina sunt mici, dar sunt cam paranoia, si parca apar simptome la fiecare ora care trece grater cred ca totul e in capul meu si mi le induc singura... sper big_smile ms mult gargarita pt promptitudine, mai astept totusi pareri.

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära:

Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. applause

#75 2010-03-07 23:10:17

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

sigur iti induci singura simptomele  tongue

#76 2010-03-08 01:10:20

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

ramonique a scris:

buna, am si eu o dilema mare de tot ... acum 2 sapatamani cand eram in a 2 zi de menstruatie am avut un contact neprotejat, atunci nu mi-am facut pb, dar acum ma tot intreb daca am ramas, de ce imi pun intrebarea asta, pt ca de 2 zile am dureri de sani, mi-am calculat perioada fertila si ar cam fi acum in aceasta perioada, chiar si ovulatia, pot fi si de la ovulatie aceste simptome? exista risc de sarcina? pls help me sad

ca sa fii sigura ca nu e nici o problema, sunt multi factori implicati. in primu rand sigura sigura nu o sa fii vreodata, dar in principiu din start sansele sunt minime sa ramai insarcinata atunci cand esti la menstruatie, dar nu sunt inexistente, pentru ca mai apar si surprize smile e important daca ai un ciclu regulat si daca a ejaculat in interiorul vaginului. teoretic oricum sansele sunt minuscule, singura sansa sa se intample asta ar fi sa ai ovulatii mai ciudatele si mai multe de 1 smile, dar as exclude si asta, pentru ca acum ai simptome clare de ovulatie..si de paranoia smile

Oricum, daca imi e permis sa incep cu morala, desi e sigur pentru eventualitatea unei sarcini, sexul neprotejat la menstruatie este o idee destul de proasta, din punct de vedere al contactului dintre secretii riscul de infectie creste foarte foarte mult, asa ca sper ca sunteti cu analizele la zi, e pacat sa iei o boala cand poti sa o eviti, doar sunt atatea care nu pot fi evitate...

Succes, din punctul meu de vedere sansele sa fii insarcinata sunt la fel de mari ca sansa mea sa fac baie in ocean maine, si tin sa mentionez ca nu am nici un ocean al meu in bucuresti! Deci calmeaza-te.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.