homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare am ramas insarcinata?-6

#96 2010-03-11 16:55:50

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Re: Oare am ramas insarcinata?

Eu paste tot pe unde am auzit si am citit e ca absenta scurgerilor te duce cu gandul la o posibila sarcina.Oricum mai am 4 sau 5 zile pana ar trebui sa vina menstra si vreau sa va intreb cum sunt scurgerile la voi cu cateva zile inainte?Adica aveti scurgeri sau nu?

#97 2010-03-11 17:01:38

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

inainte menstra in general secretia este mai putina ca de obicei sau alba cremoasa. din experienta multor fete care au ramas insarcinate "sub ochii mei" la topicul de aspirante si din experienta mea, iti pot spune ca secretia a ramas fie cea normala de dupa ovulatie ( in general cremoasa) fie tot cremoasa dar ceva mai abundenta. rareori, asa cum spune moksha, cu aspect de albus de ou sau apoasa. lipsa secretiilor in nici un caz nu poate fi interpretata ca semn de sarcina.
iar tu te consumi ffff mult...  supa .

#98 2010-03-11 17:11:03

Roxiii
Full member

Cum sa fac sa nu ma consum daca sansele de a ramane sunt maxime?trebuie sa astept pana marti sa vad daca vine menstra sau as putea sa fac un test la 2 saptamani de la contact.Ce sfaturi imi dati?

#99 2010-03-11 17:13:30

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

testul se face la 3 sapt de la contact sau la o sapt de la intarziere

#100 2010-03-11 17:13:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

la 2 saptamani cred ca poti merge sa faci un test beta-hcg din sange, se face la orice laborator

Publicitate

loading...

#101 2010-03-11 17:13:39

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

pulhac a scris:

Eu paste tot pe unde am auzit si am citit e ca absenta scurgerilor te duce cu gandul la o posibila sarcina.Oricum mai am 4 sau 5 zile pana ar trebui sa vina menstra si vreau sa va intreb cum sunt scurgerile la voi cu cateva zile inainte?Adica aveti scurgeri sau nu?

Relevanta intrebarii este iarasi minima...e important cum e secretia in mod normal la tine, nu la restul fetelor. Si repet, daca este asa deosebita secretia e mai degraba o infectie.

Nu stiu unde ai citit, dar poate ar trebui sa incetezi sa citesti despre posibile semne de sarcina, pentru ca ele devin practic evidente in memoria unei fete dupa ce descopera sarcina...in afara de cele clasice, pentru care oricum e prea devreme. Cu cat citesti mai mult, cu atat te stresezi mai mult.

Din pacate nu o sa iti spuna nimeni de pe forum sau vreun site daca esti insarcinata sau nu, pentru ca nu avem de unde sti, nu suntem Dumnezeu. Putina rabdare si mai mult calm, pot sa fac si pariu ca pentru ca te stresezi atat o sa iti intarzie menstra, sa vezi atunci stres smile Oricum ce a fost a fost - repet, nu stiu exact ce a fost si nu ma mai apuc acum sa recitesc - dar trebuie sa ai rabdare sa vezi, oricum nu mai schimbi nimic daca rascolesti netul in cautarea informatiilor despre secretie. Si ia in calcul si varianta cu infectia daca exista o schimbare marcata a consistentei secretiei, mereu m-am intrebat de ce primul lucru care panicheaza e sarcina cand sunt atatea mult mai rele.

Pe scurt - calmeaza-te, parerea mea e ca iti faci rau.

Later edit - am citit si am gasit ca esti fata care a dedus ca este insarcinata pentru ca lichidul preejaculator mirosea a sperma smile in primul rand nu erai chiar in perioada fertila, desi e oarecum discutabil - tu avand cicluri de 24 de zile, in al doilea rand sa stii ca nu spermatozoizii miros smile nu zic ca nu exista sanse, dar tu chiar dramatizezi, nu e vorba de 99,99% cum am vazut ca ai scris, sa fim totusi seriosi si rationali.

Ultima oara a fost editat de moksha (2010-03-11 17:16:25)

#102 2010-03-11 17:15:04

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

incearca un test daca iti intarzie...

#103 2010-03-11 17:19:07

Roxiii
Full member

Cu sigurata daca imi intarzie voi face un test.Va multumesc pentru raspunsuri dar deja presimt rezultatul.

#104 2010-03-11 17:25:42

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

pulhac a scris:

Cu sigurata daca imi intarzie voi face un test.Va multumesc pentru raspunsuri dar deja presimt rezultatul.

Eu cred acum - si iar zic cu intentii bune - ca ai dezvoltat aproape o psihoza din chestia asta, nu mai exagera atat. Repet, nu te vad ingrijorata ca poate ai luat vreo boala, ceea ce macar mi s-ar fi parut logic, exagerezi doar o situatie care nu prezinta un risc maxim. E ca in povestea cu drobul de sare. Trebuia sa eviti situatia asta prin folosirea unei metode contraceptive eficiente, practic te-ai jucat cu focul in tot timpul asta si acum dintr-o data ai decis sa te sperii. Nu e normal, nu e sanatos si nu e firesc.

Nu poti presimti rezultatul, poti doar sa fii excesiv de panicata dintr-un motiv minor. Asteapta sa vezi ce este si te panichezi pe urma, exagerezi foarte foarte mult. Esti o persoana adulta care trebuie sa isi asume consecintele faptelor sale si cred ca e a treia oara cand iti zic ca poate poate e o infectie, de ai o secretie modificata. Practic ce rezolvi cu grijile astea si cu speculatiile asupra posibilei stari a ta?

Revino-ti, serios, iti faci rau singura degeaba, nu e capatul lumii in nici una dintre situatii.

#105 2010-03-11 17:37:28

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

mai fetelor lamuritima si pe mine va rog din suflet
pe prospectul de la marvelon 28 scrie ca daca uiti o pastila din saptamana 3 mai mult de 12 h  poti ori sa faci pauza incepand cu acea zi ori sa unesti folia respectiva cu urmatoarea fara sa fie nevoie de protectie suplimentara. eu am procedat cu varianta 2..nu mai tin pauza dar ma tot ingrijorez ca trebuia sa fiu mai aspra si sa ma protejez suplimentar 7 zile. am uitat pastila marti, am luat miercuri 2 odata, iar joi, vineri, sambata am avut contacte neprotejate deoarece m-am luat dupa ce scria pe prospect, dar acum mi-am dat seama ca nu am avut nici simptome de menstra adica dureri mari de sani si nu mai stiu ce sa cred......
  va rog spune-ti daca e bine ca am facut asa cum era pe prospect sau am facut o mare greseala?  cesafac

multumesc

Ultima oara a fost editat de mayra19 (2010-03-11 17:59:24)

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#106 2010-03-11 17:48:23

heimdall
Diamond member

eu am aplicat intotdeauna regula protectiei suplimentare de 7 zile dupa o pastila uitata, indiferent de saptamana
acum daca scrie in prospect n-o fi scriind degeaba totusi...
si daca lumea nu stie sa-ti raspunda la intrebare nu inseamna ca nu are bun-simt  neutral pana la urma nu e nimeni obligat sa-ti raspunda, nu ?

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-03-11 17:53:48)

#107 2010-03-11 17:58:23

mayra19
Sr. member

imi cer scuze, multumesc mult..nu era nici foarte important dar m-am stresat cand mi-a venit gandu cu protectia de 7 zile...scuze inca o data...

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#108 2010-03-11 18:24:57

heimdall
Diamond member

stai linistita, nu voiam scuze smile... iti ziceam ca de obicei fetele raspund, dar acum probabil erau la fel de nesigure ca mine, ca noi stim una si pe prospect scrie alta
dar nu cred ca ai motive de ingrijorare

#109 2010-03-12 16:48:21

deea1789
Membru
Inregistrat: 2010-03-12

buna. sunt noua pe aici. eu inca nu mi-am inceput viata sexuala, dar acum cateva zile am fost p aproape cu prietenul meu. eu aveam doar lenjeria p mn si ne jucam si el era foarte aproape de si a zis ca el crede ca a ejaculat, dar abia dupa c s-a dat la o parte a inceput sa ejaculeze. eu cred ca nu e posibil sa ramai insarcinata doar din atat, dar totusi as dori o confirmare. mai ales ca trebuia sa imi vina menstruatia pe 9 si nu mi-a venit nici azi. de obicei imi vine cam cu doua zile inainte de ultima data sau in aceiasi zi ca ultima data. problema e ca nu numai ca nu mi-a venit dar acum cand urinez ma doare burta ca si atunci cand eram la menstrautie.

#110 2010-03-12 16:50:16

heimdall
Diamond member

Nue  nicio problema, dar sa aveti si voi la indemana un prezervativ daca se apropie momentul

#111 2010-03-13 12:09:42

iuliia87
Membru
Inregistrat: 2010-03-13

Buna!
Mi s-a intamplat si mie ca multor femei sa uit o pilula in a 8-a zi de la inceperea foliei.Precizez ca iau Melleva 35.In a 9-a zi am avut un contact sexual neprotejat,fiind sigura ca am luat pastila in ziua anterioara si ca sunt protejata de aceasta.
In a 9-a zi,cand am realizat, am luat 2 pastile,cea din ziua aterioara+cea pe care trebuia sa o iau atunci(in ziua9),doar ca nu la 9 seara cum trebuia si la 12 noaptea.
Acuma stiu ca majoritatea femeilor  apeleaza la postinor.
Mai sunt 48 de h de pana cand il pot lua,si as vrea sa aflu pareri.
Am mai luat postinor acum 2 ani si ceva...dar e ca o bomba cu hormoni si nu as vrea sa fiu nevoita sa-l iau din nou.
Iar un test de sarcina e inutil.
Multumesc pt eventualele raspunsuri.

#112 2010-03-13 14:20:43

mayra19
Sr. member

cauta ce scrie si in prospectul pastilelor. la unele anticonceptionale se poate sa nu se intrerupe protectia in functie de saptamana din care apartine pastila uitata. am intrebat si eu mai sus chestia asta tongue si m-am luat dupa prospect

#113 2010-03-13 15:12:03

persifona
Vizitator

iuliia, de cat timp iei anticonceptionale?

#114 2010-03-13 17:36:55

iuliia87
Membru
Inregistrat: 2010-03-13

le iau din iunie anul trecut,deci de aproximativ 9 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.