homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau un catel-3

#39 2010-03-06 00:40:40

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: Vreau un catel

m-a emotionat subiectul vostru cesafac  grater

#40 2010-03-06 00:54:30

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

eu de 2 ore de cand am scris si citit , jelesc dupa catelusa mea sad

Ultima oara a fost editat de Nifelheim (2010-03-06 00:54:44)

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#41 2010-03-06 01:26:28

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

eu... sad eu sa-mi trezesc gagica si o sa o iubesc... sad nu-mi imaginez viata fara ea
imi pare rau fetelor pt pierderi...

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#42 2010-03-06 01:42:53

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

a scris cineva mai sus ca e mai usor cu caine de 1 an, ca deja a trecut de perioada in care face mizerie prin casa. foarte adevarat, al meu in prima zi cand l-a adus mi-a varsat pe covorul de la mine din camera (de la stres): covor alb lol evident ca nu am reusit sa scot pata decat schimband covorul lol Si mama era innebunita de caine cand vedea ca face peste tot desi eu stergeam. Parca o aud 'Magarule, porcule' Saracul, nici nu stia ce neam de animal e lol Imediat dupa ce a invatat sa faca afara ai mei s-au indragostit de el. Acum se cearta care sa il duca la plimbare, e concurenta mare.

Sper sa iti gasesti cainele potrivit, si sa pui aici poza cu el/ea sa ne bucuream si noi cu tine.

P.s: Nu imi imaginez cat de groaznic trebuie sa fie sa pierzi cainele sad Al meu sta tot timpul in lesa pentru ca e mama paranoica sa nu il pierdem, si acum imi dau seama ca are dreptate.

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-03-06 01:43:23)

#43 2010-03-06 02:19:06

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Tineti-l in lesa, si da-i drumul doar in spatii amenajate si inchise cu gard. Better safe then sorry...
Daca purici anunturile pe internet o sa te sperii de cati dau anunt disperati ca si-au pierdut cainele.
Daca eu as gasi-o pe Mara, nu i-as mai da drumu niciodata din lesa... decat in gradinile cu gard, inalt, inalt rau...

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Publicitate

loading...

#44 2010-03-06 12:17:35

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Teama asta cu fuga o am si eu cu a mea, pentru ca e mai zburdalnica din fire si asculta ea cat asculta, dar uneori mi se pare ca surzeste brusc cand se vede scapata din lesa lol La mine nu neaparat asta ar fi problema, ca e dependenta de mine si oricat avant si-ar lua, tot vine sa ma caute mai devreme sau mai tarziu, mai nasol e cu luatul de pe jos smile Imi aspira tot ce prinde si ce pare gustos lol De la ambalaje pana la coji de rosii... si fuge asa de mandra cu ele in bot de zici ca-i cel putin friptura lol Dar pentru siguranta tuturor, cel mai bine e sa scoti cainele in lesa... ii admir pe aia dresati care nu pleaca de langa stapan si merg la pas... zgubilitica mea nici nu concepe asa ceva big_smile

Rosa, mai da pe aici, mai spune-ne ce ai mai facut!

#45 2010-03-06 12:59:32

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

Cred ca n-as sta pe ganduri si as fugi sa iau vreo 2 chiar, dar nu prea mai am curaj, ca daca cel pe care l-am avut a murit de nu ft mult timp, acum mama e putin speriata de idee. Cred ca ea a suferit mai mult decat mine dupa el. Dar stiu ca de fapt ii plac si stiu si ca i-a placut cel pe care l-am gasit cand i l-am aratat.

Frici nu prea mai am ca o sa fuga, pt ca am pierdut anul trecut si catelul si o pisica pe care o adoptasem temporar si am avut norocul sa le gasesc pe amandoua destul de repede.
Ce mi-e mie frica e sa nu ia capuse. Ca de la capuse a murit catelusul meu, si o sa o dau cu solutii, dar nu imi explic ce s-a intamplat data trecuta ca inainte sa pot sa fac ceva era prea tarziu. I-am facut si tratament si degeaba. Cica era prea batrana ca dupa 8 ani nu prea mai rezista la asa ceva, iar ea avea vreo 9 si ceva. Acum visez la otravuri si zgarde de prevenire. Sper sa mearga.

Si da, sigur pun poza odata ce il gasesc pe cutu. Trebuie sa mi-o aduca din Giurgiu se pare. Dar practic n-am rezolvat nimic inca, pentru ca astept sa vad daca e perfecta, asa cum mi se pare mie. Intre timp ma bucur doar de idee. :happydance

Si nu va mai intristati, ca incep si eu, si dupa aia nu mai am curaj sa imi mai iau un cutu. Si asa ma pot molipsi de la parintii mei.

Eu imi amintesc vara trecuta ca a operat-o si plangeam, ca stiam ca nu mai are mult, si apoi am dus-o lesinata in brate...nu mai puteam de durere de brate, dar nu stiam cum sa o fac sa se simta ea mai confortabil. O mangaiam in fiecare zi, o duceam pe afara mereu... si apoi...nici n-am fost acasa cand s-a dus.  supa

Si nu mi se pare ca sa adopt un catel e un gest bun, ma simt destul de egoista. Altfel il luam pe primul si pe cel mai neajutorat de pe strada. Dar eu mai stau si sa-l aleg. Ma simt chiar putin vinovata pt asta.

Ultima oara a fost editat de Rosa (2010-03-06 13:09:11)

#46 2010-03-06 13:17:10

LadyPink
Platinum member
Site

Rosa, nu te mai gandi la asta, e un gest foarte frumos ca vrei sa oferi un camin unui catel nu tocmai fericit de soarta. Ca si daca il luai pe primul intalnit in cale, tot mai ramaneau sute fara stapan asa ca... nu te mai invinovati, faci un lucru foarte bun.
In ceea ce priveste capusele, eu n-am avut probleme de cand am luat-o si folosim frontline o data la o luna jumate, maxim doua. Stiu ca zgarzile alea de purici nu prea fac mare lucru, a mea nu are.

#47 2010-03-07 13:58:36

Rosa
Full member

Hai sa va tin la curent cu ultimele intamplari. forgetit
M-am gandit eu asa, si am zis sa vorbesc cu ai mei, sa ii intreb de pareri, sa una, sa alta. Bineinteles au opus rezistenta. Ca sa il iau pe cel din Giurgiu aveam nevoie de sprijinul lor. Am zis bine, nu-l mai iau pe ala.

Am iesit azi afara pe o ruta putin ocolita si ce gasesc: un puiut negru...o corcitura amarata dar ft dulce si simpatic. Il iau, ma duc acasa...iarasi, ca nu...il duc in cele din urma inapoi si...acum sunt putin confuza. Sa ma pregatesc si sa il duc la veterinar pt pregatiri ca apoi sa il iau de tot acasa sau nu?
Mai ales ca mama a zis "asteapta si tu pana la toamna". Dar eu stiu ce o mai fi pana la toamna?!
Si mai e unul, tot acolo, ceva mai de rasa si putin mai mare. Gri cu ochi albastri.

Da, concluzia e: nu stiu ce vreau. Din fericire cei 2 catelusi mai stau o vreme pe afara si am timp sa ma atasez de ei sau nu, desi ma simt deja atasata, asa ca sper sa ma lamuresc pana la urma vizitandu-i in fiecare zi vreo saptamana.

#48 2010-03-08 15:20:27

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Rosa a scris:

Hai sa va tin la curent cu ultimele intamplari. forgetit
M-am gandit eu asa, si am zis sa vorbesc cu ai mei, sa ii intreb de pareri, sa una, sa alta. Bineinteles au opus rezistenta. Ca sa il iau pe cel din Giurgiu aveam nevoie de sprijinul lor. Am zis bine, nu-l mai iau pe ala.

Am iesit azi afara pe o ruta putin ocolita si ce gasesc: un puiut negru...o corcitura amarata dar ft dulce si simpatic. Il iau, ma duc acasa...iarasi, ca nu...il duc in cele din urma inapoi si...acum sunt putin confuza. Sa ma pregatesc si sa il duc la veterinar pt pregatiri ca apoi sa il iau de tot acasa sau nu?
Mai ales ca mama a zis "asteapta si tu pana la toamna". Dar eu stiu ce o mai fi pana la toamna?!
Si mai e unul, tot acolo, ceva mai de rasa si putin mai mare. Gri cu ochi albastri.

Da, concluzia e: nu stiu ce vreau. Din fericire cei 2 catelusi mai stau o vreme pe afara si am timp sa ma atasez de ei sau nu, desi ma simt deja atasata, asa ca sper sa ma lamuresc pana la urma vizitandu-i in fiecare zi vreo saptamana.

Rosa a scris:

Dar practic n-am rezolvat nimic inca, pentru ca astept sa vad daca e perfecta, asa cum mi se pare mie. Intre timp ma bucur doar de idee. :happydance

neutral
no comment...

They can because they think they can.

#49 2010-03-08 17:36:21

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Eu cred ca toti cateii sunt perfecti, indiferent ca n-au un picior sau ca o ureche le sta in sus si alta in jos, o sa vezi ca n-ai cum sa gasesti un catel "mai putin perfect" decat altii... Cred ca dupa toate cautarile astea, se cam pierde esenta scopului tau initial. Nu mi se pare atat de greu de gasit un sufletel amarat pe care sa-l iei acasa si sa-l iubesti, daca asta vrei cu adevarat. Si personal, mi se pare foarte aiurea sa cauti un caine in alte orase cand peste tot sunt animale care au nevoie de un adapost, cu siguranta si in orasul tau. Oricum, bafta la casting-uri! Fie ca cel mai bun sa castige wink

#50 2010-03-08 18:27:07

LadyPink
Platinum member
Site

One, cred ca se referea la faptul ca daca se potrivesc, daca se produce clickul ala intre om si animal, nu ca vrea sa fie cainele perfect in materie de aspect.

Rosa, eu zic sa te lamuresti cu parintii tai, ca asa nu rezolvi nimic. Degeaba ei cainele 3 ore in casa daca apoi il duci inapoi in frig si mizerie. Mai nasol e daca il iei de la adapost si apoi il duci inapoi; nu te juca (,) cu ei, poate pare ca nu conteaza pentru caine, dar crede-ma, conteaza si inca foarte mult. Am un exemplu viu si tare elocvent acasa.

Nici ai mei nu au fost de acord si stiam ca o sa iasa scandal cand or sa ma vada cu ditamai dihania neagra la usa, dar mai stiam si ca voi reusi sa obtin o perioada de proba... si stiam ca perioada asta de proba se va transforma in "restul vietii" pentru ca dau ei din gura, dar se ataseaza repede de animale. Nu stiu insa daca si parintii tai sunt la fel sau vor reactiona ca ai mei... eu am riscat si am castigat pentru ca sufeream enorm dupa ce mi-a murit motanul pe care l-am avut 9 ani de zile si eram in stare sa dorm cu ea pe pres numai sa ramana cu noi, insa daca ar fi sa sfatuiesc pe cineva cum sa procedeze in situatia asta, nu l-as incuraja sa faca asa cum am facut eu. Pentru ca vad cata suferinta poate produce un act care poate parea nesemnificativ in ochii nostri, dar pe ei ii marcheaza tare de tot.

Si, inca un lucru, inclin spre ce a spus Bunny: Bucurestiul e plin ochi de caini, adaposturile gem de animale, chiar nu crezi ca vreunul dintre ei ti-ar placea? Eu ti-am propus in 2 randuri deja sa merg cu tine la adapostul de unde am luat-o pe Daisy, ai zis ca inca cercetezi piata... cu cat te uiti la mai multe poze, cu atat o sa iti placa mai multi; dar in momentul in care il iei acasa, il indragesti si va atasati unul de altul, crede-ma ca n-o sa te mai gandesti ca "poate trebuia sa-l iau pe alalalt, era mai frumos".

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2010-03-08 18:28:48)

#51 2010-03-08 20:34:15

Rosa
Full member

Imi pare rau ca am fost prost inteleasa. Nu e vorba de a fi perfect, daca vroiam "perfect" in sensul in care va ganditi voi, cautam unul cu pedigree si ma minteam ca doar genetica conteaza. Dar trebuie sa ne potrivim. Cu pisica am simtit asta, cu catelul la fel. Cand am ajuns cu ea in casa am simtit ca e a mea si ca depindem una de alta si chiar ca asta e un lucru bun.

LadyPink, multumesc pentru oferta de a merge cu mine la un adapost, dar tocmai pentru ca ai mei se opun, nu vreau sa ma arunc in asta.

E foarte greu pt mama sa se mai ataseze de un catel dupa ce l-a pierdut pe celalalt. Nu observasem asta pana nu i-am aratat catelusul cand l-am dus in casa. Pur si simplu refuza, desi ii plac animalele. Nu e vorba de scandal, e vorba ca stiu prin ce au trecut o vara intreaga incercand sa o salveze catelusul pe care-l aveam.

Si nu pun problema ca nu gasesc, am gasit destui, mai ramane sa se si potriveasca lucrurile.

S-ar putea sa renunt si gata, pentru inca o vreme. Nu toate depind de mine si nici nu mai am varsta la care sa fac o criza de isterie in fata alor mei ca imi refuza ceva. Cu toate ca e ceva de care aveam nevoie.

#52 2010-03-08 20:37:30

LadyPink
Platinum member
Site

Dupa moartea motanului meu, pe care l-am iubit pana la Dzeu si inapoi, mi-am dat seama ca am ramas cu foarte multa iubire destinata animalelor de companie si ca nu mai aveam catre cine sa o indrept. Daisy nu putea sa vina intr-un moment mai bun, ne-a ajutat sa trecem mai usor peste pierderea suferita. Nu puteam sa stau in casa care mi se parea atat de goala fara el...

#53 2010-03-08 23:20:43

Rosa
Full member

Poate, dar oamenii sunt diferiti si in special la varste mai inaintate e mai greu sa o iei iar si iar de la capat cu cate un animal. Pentru ca iti asumi niste riscuri, si daca iarasi intampini probleme cu noul animal la scurt timp dupa ce ai pierdut unul e destul de greu.

Si apoi, eu anul trecut am avut cel mai greu an din viata mea. Iar mama a fost langa mine si m-a ajutat. Acum nu stiu pentru care din noi doua isi face mai multe griji, asa ca o sa accept situatia si o sa mai las niste timp sa treaca.

#54 2010-06-27 12:14:57

Rosa
Full member

Eh,uite ca pentru prima data in viata mea am avut rabdare cu ceva si pare sa se intample, in sfarsit. Sunt 2 cateluse care au facut pui. Una mare si una medie. Sunt 6 pui la catelusa de talie medie, au cam 7 zile. Eu ma mut din casa si in sfarsit o sa am si eu un catelus. As lua-o si pe mama lor si i-as lua pe toti daca as putea.
Acum trebuie sa astept sa faca ochi si sa fie destul de mari sa pot sa iau unul cu mine.
Eu zic ca e cu final fericit. Acum imi fac doar griji pt ceilalti 5 puisori. Sunt superbi, daca vrea cineva...hai pe aici la o vizita big_smile

#55 2010-06-27 12:16:52

LadyPink
Platinum member
Site

Rosa, ma bucur ca pana la urma ai reusit sa iti indeplinesti dorinta. Lasa-i la mama lor pana ii intarca (cel putin o luna), altfel ai tu mai mare bataie de cap cu ei. Poate ii faci si o poza norocosului, sa ni-l arati si noua smile iti iei baietel sau fetita?

#56 2010-06-27 12:18:41

Rosa
Full member

haha,nici nu ma gandisem la detaliul asta... cred ca il iau pe cel cu care a venit in brate, intr-o seara, nepoata mea de 7 ani, de ne-a facut pe toti sa lesinam de frica sa nu-l "strice"  rotfl

#57 2010-06-27 12:20:00

LadyPink
Platinum member
Site

smile oricum, sa le faci niste poze, poate isi gasesc si restul un camin si o familie iubitoare!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.