|
Nu esti logat.
Lombosciatica-remedii..help!!!#1 2010-03-03 23:06:47
Lombosciatica-remedii..help!!!hello, Dance like nobody is watchin.... Offline #2 2010-03-04 16:07:28
Re: Lombosciatica-remedii..help!!!puteti lasa link doctoressei..va rog Dance like nobody is watchin.... Offline #3 2010-03-04 17:22:43
Re: Lombosciatica-remedii..help!!!
Incearca sa faci kinetoterapie dupa ce trece episodul acut (indicat repaus la pat in perioda acuta) , un program special pentru ce ai tu si sigur te va ajuta. . Offline #4 2010-03-04 22:16:30
Re: Lombosciatica-remedii..help!!!despre pb p viitor?adica nah..sa nu fie ca un stigmat toata viata..daca ma protejez si ma tin de treaba..am sanse sa duc o viata normala fara dureri? Dance like nobody is watchin.... Offline #5 2010-03-04 22:25:53
Daca esti asa ingrijorata, mergi sa te vada un medic de recuperare medicala, am o recomandare daca ai nevoie. Totusi nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi asa tare. Ultima oara a fost editat de moksha (2010-03-04 22:29:44) Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-04 22:48:35
Re: Lombosciatica-remedii..help!!!mersi mult de tot pt mesajul tau..nu cred ca m-am exprimat bine..stiu de leziunea discala..ma refer ca nu se vindeca leziunea aceea, nu? sa redevina discul ok?poate doar intarirea musculaturii prin exercitii de recuperare..am inteles ca nu am voie exercitii pana nu trece episodul dureros..insa la mine doare de 2 luni..adica mai aveam perioade dar trecea repede..nici nu am stat chiar cumintica la pat.. Ultima oara a fost editat de dreamer (2010-03-04 22:49:14) Dance like nobody is watchin.... Offline #7 2010-03-04 23:10:14
pai cum ti-am zis exista mai multe grade ale afectarii discale, de la un punct incolo fiind intr-adevar ireversibil, dar nu cred sa fi ajuns in acel punct. Offline #8 2010-03-04 23:26:07
Re: Lombosciatica-remedii..help!!!legat de medici..am fost la generalist care mi-a prescris pastile antiinflamatoare, kineto, inot, sau acupunctura..n-am auzit o parere clar ..ca sa zic asa.Medici specializati, nu stiu sincer unde sa ma duc.Ai vreo recomandare? Dance like nobody is watchin.... Offline #9 2010-03-04 23:59:25
dr scarlet, o gasesti la spitalul care e perete in perete cu teatrul de comedie. Offline #10 2010-03-05 23:51:04
Re: Lombosciatica-remedii..help!!!Ciao ar trebui sa incepi niste sedinte de fizioterapie (electroterapie, ultrasunet si laser) asociate cu masaj sa scada contracturile musculare si inflamatia dupa care se poate incepe cu kinetoterapia cam dupa 10-15 sedinte. Ultima oara a fost editat de ale_0105 (2010-03-05 23:52:10) mamica de fetita Mara Aissa 15 martie 2014 Offline #11 2010-03-07 23:11:31
Re: Lombosciatica-remedii..help!!!am inteles, am de gand sa fac asta dupa ce trece perioada dureroasa...inca ma mai doare..de o luna si ceva..intrebarea mea e ok..fac kineto, masaj, electroterapie etc..dar imi va trece in vreun fel..adica macar sa nu am dureri toata viata ca ma darama psihic..pot avea o viata normala?fara dureri? Dance like nobody is watchin.... Offline #12 2010-03-08 23:12:43
Re: Lombosciatica-remedii..help!!!Pai tocmai in faza asta de care vorbesti ar trebui sa incepi electroterapia, scade inflamatia, contracturile si in consecinta vor scadea si durerile. Trebuie insa sa ai grija sa nu faci efort prea mare, miscari prea bruste pentru ca se poate deplasa nucleul pulpos sau chiar fragmenta ajungand la hernia de disc. si este mult mai complicata recuperarea. Ultima oara a fost editat de ale_0105 (2010-03-08 23:13:32) mamica de fetita Mara Aissa 15 martie 2014 Offline #13 2010-03-09 19:21:41
Re: Lombosciatica-remedii..help!!!stii vreun cabinet unde pot face electroterapie? ce parere aveti despre osteopatie..ati auzit de viorel butnaru?am citit despre el pe net si cica ar face minuni..nu stiu daca sa ma bag.Orice sfat venit de la cei cu lombosciatica si nu numai este binevenit Dance like nobody is watchin.... Offline #14 2010-03-11 01:14:51#15 2010-03-11 02:08:22
Re: Lombosciatica-remedii..help!!!Buna Dreamer! Nu trebuie sa fii atat de speriata , ceea ce ai tu au foarte multe persoane chiar pana in varsta de 30 de ani dar care deocamdata nu manifesta simptomul de durere ( insa daca si-ar face o radiografie aceasta ar putea evidentia probleme poate si mai grave decat ale tale ). Coloana ta nu este deformata ireversibil ci mai degraba o putem numi o atitudine cifotica, probabil din ce ai povestit. Intra pe www.spondilozacervicala.ro si programeaza-te acum pentru a beneficia de SUPER OFERTA Centrului de Recuperare Medicala - SPINE HEALTH (masaj terapeutic +kinetoterapie+ fizioterapie) :tr�na: Offline #16 2010-03-12 15:31:38
Re: Lombosciatica-remedii..help!!!multumesc liviu.kineto..cred ca intre timp s-au schimbat datele problemei..mi-am luat medical 2 sapt..sa tin o cura de sucuri naturale, unguente, la pat, fara efort si ajung la spital pt un concediu medical iar dr.imi spune sa mai fac o radiografie, ultima fiind de acum 2 ani, caci daka tot m-am dus sa o si vada si imi spune ca nuur are treaba cu lombosciatica sau posibila hernie de disc ci ca am : SPINA BIFIDA. -precizez ca dr.este ortoped .mi-a zis ca e o malformatie congenitala ca asa m-am nascut cu ea si ca..nu prea am ce face inafara de a nu mai face efort mare si carat greutati si ma doare de la statul prea mult pe scaun.M-a avertizat ca la o sarcina ma va durea mai mult dar daca nasc natural evident poate chiar nu voi mai avea probleme(nu planuiesc sa am copil prea curand pt ca am 23 de ani deocamdata).Tot de la aceasta spina bifida se pare ca imi apasa pe nervul sciatic ..de unde si amortelile pe piciorul drept..dar sunt un pic..debusolata..adica in cazul asta ce fac?daca asta e o malformatie a coloanei..sunt si mai speriata decat inainte..nu mi-a precizat de care spina bifida..dar vad ca asta da gen fire de par pe spate..in zona noadei..incontinenta urinara..eu n-am avut niciodata probleme de gen..nu stiu ce sa mai cred.. Ultima oara a fost editat de dreamer (2010-03-12 15:32:18) Dance like nobody is watchin.... Offline #17 2010-03-25 22:43:13
Re: Lombosciatica-remedii..help!!!Dreamer. eu sunt o fata de 25 de ani nascuta cu spina bifida. Operata la nastere. Nu am avut nici o problema pana la 21 de ani apoi treptat am inceput sa am simptome asemanatoare cu cele descrise de tine. Tu trebuie sa iti faci RMN - Rezonanta magnetica nucleara - asa vei afla cel mai exact ce ai si daca suferi de spina bifida. Te rog sa iei legatura cu mine daca vrei sa discutam mai multe. Ti-am lasat mesaj cu id-ul meu de mess. Nu trebuie sa tratezi cu indiferenta problema asta. Daca intradevar ai spina bifida este foarte grav si o sa fie nevoie sa faci o operatie. Eu in 2 ani dintr-un om sanatos am ajuns om cu handicap si defect de mers pentru ca nu am luat masuri din timp si nu am fost informata corect. Esti tanara... nu vreau sa ajungi ca mine. Inca mai ai o sansa! Offline #18 2014-04-30 10:42:26
Re: Lombosciatica-remedii..help!!!Fetelor, am si eu nevoie de un sfat. Bunica mea (79ani) sufera de lombosciatica, osteoporoza, inima, etc. Ca la batranete. De cateva zile nu s-a mai putut ridica din pat de durerea mijlocului. I s-a administrat ketonal intravenos la 12 h si ketonal-unguent localizat. Cei de la salvare au spus ca nu au de ce sa o duca la spital, fiindca si acolo tot o injectie doua i se va face. when the pomp lights up,you shoot. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|