|
Nu esti logat.
Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?-2#20 2010-03-04 19:59:13
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Si ti se pare normal ca niste domnisoare sa stea sa vorbeasca cu orele la telefon si sa fie competitive in chestiile astea "constructive" ? Mie nu. Acuma daca pentru tine e normal si nimic ciudat...ce sa zic, e parerea ta. Offline #21 2010-03-04 20:01:03
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?summer subscriu cuvintel cu vorbulitza... Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-03-04 20:01:25) Offline #22 2010-03-04 20:07:29
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?
Offline #23 2010-03-04 20:50:56
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?nepotii mei sunt destul de bine educati..baiatul face fotbal de performanta si a fost selectat acum 6 luni sa joace pt manchester city in echipa de juniori deci timp liber nu prea are dar are foarte multi prieteni( poate intr-o zi o sa fie foarte cunoscut). Fetele sunt domnisoare si cumnatele mele au ca afacere o gradinita si un afterscool care merge foarte bine... deci preocupari au cat cuprinde dar daca imi aduc bine aminte si eu imi doream multe cand eram adolescenta.. Offline #24 2010-03-04 21:40:45
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Sarut mainile si multumesc! Atunci, sa ma reped la LG GD900, cat mai e timp (e cu termen pe zile promotia asta), sau astept pana maine sau zilele viitoare? Am inteles ca in fiecare zi e alt telefon timp de o saptamana. Aici este: https://www.vodafone.ro/shop/ui/askAFri … Friend.jsp . Offline Publicitateloading...
#25 2010-03-04 21:43:38
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Lg-urile, din cunostiintele mele, nu sunt foarte stralucite. Ce e frumos la ele e designul dar asa ca rezistenta in timp, baterie etc lasa de dorit. Eu personal nu mi-as lua LG Offline #26 2010-03-04 22:08:33
nu vorbeam de cat talent are nepotul tau la fotbal sau cat este el de cunoscut...indiferent ce activitati after school ar avea mie nu mi se pare normal ca un copil sa se intreaca in telefoane si cumparaturi. Si cu asta am incheiat Offline #27 2010-03-04 22:49:53
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?marcel, eu zic totusi sa ii iei un mobil pentru ca : Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #28 2010-03-04 23:12:28
wooow cat de super e telefonul ... vreau si eu unul asa "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #29 2010-03-05 02:37:39
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?si mie-mi place ca e tastatura transparenta Offline #30 2010-03-05 09:17:26
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?marc, eu inclin spre solutia propusa de _summer_: fa-i cadou telefonul, dar cu cartela. la varsta asta poate cadea usor tentatiei (vorbit ore intregi cu prietenii, participat la diverse jocuri si concursuri cu x euro/minut), ori asta nu numai ca ar duce la niste facturi de speriat, dar, ceea ce e mai grav, ii poate afecta sanatatea. la varsta ei tb sa invete sa dramuiasca ce are, sa se intinda doar cat o tine plapuma; prin urmare, o cartela ar face-o mai constienta de valoarea banilor, ar invata-o sa pretuiasca ce are. la fel cum ii dai bani de buzunar si ii spui sa fie atenta cum si-i chibzuieste, la fel tb sa invete sa consume cu cap creditul de pe cartela.
marc ne intreba daca e sanatos sa ii cumpere un mobil, iar tu ii raspunzi doar din prisma adolescentei. in primul rand, daca facem toate poftele copiilor, ei nu vor avea notiunea cumpatarii, iar cand vor deveni adulti nu vor sti sa isi administreze corect banii. in al doilea rand, te-ai gandit cat e de sanatos pt un copil in formare sa stea ore intregi cu mobilul la ureche? n-as vrea sa aud peste vreo 20 ani ca tot mai multi tineri intre 20 si 30 ani fac cancer. Offline #31 2010-03-05 10:33:19
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?baiatul meu are 17 ani,dar nici acum nu i-am facut abonament..summer are dreptate,ai fi uimit cat poate vb pe telefon. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #32 2010-03-05 10:36:55
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Eu sunt total de acord cu tine, wild Offline #33 2010-03-05 13:07:41
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Eu nu stiu de ce credeti ca un telefon poate sa ii faca mai putini responsabili. Din cauza acelui telefon nici nu or sa mai aiba alte activitati, o sa ii faca prosti si poate acel telefon o sa le aduca moartea .... Offline #34 2010-03-05 13:26:23Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Hai sa va zic eu una apropo de asta cu copiii/adolescentii si telefoanele mobile/internetul. Ma duc ieri la teatru, toate bune si frumoase. Stau pe scari ca deh, asta e daca nu platesti biletul. Offline #35 2010-03-05 13:38:17
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Apropo de pustoaicele lui Lady ... parca astea mai sunt de inteles Offline #36 2010-03-05 14:53:23Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Mie mi se pare ca ii ai asa cum ii cresti. Daca ii zici "ia, mamica, iphone, sa fii si tu cool si ia si internet si abonament nelimitat si ce mai vrea sufletelul tau", copilul chiar va face ce vrea sufletelul lui Si da, conteaza si anturajul si influenta pe care o exercita asupra unui adolescent, dar eu raman in continuare de parere ca tot educatia ar trebui sa fie mai puternica. Offline #37 2010-03-05 14:54:27
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?eu am cartela si am 17ani. deocamdata nu imi trebuie abonament, am o optiune cu 400min si sms-uri in retea + 40min. nationale, si imi ajung sa vorbesc o luna. sunt si eu pentru cartela, mai ales daca face 14ani poate intra in programe gen Orange Young. Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare! Offline #38 2010-03-05 15:03:14Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Mie mi se pare aberant sa cumperi unui copil un telefon de ultima generatie. Ai mei nu mi-au luat decat modele foarte foarte ansoale, si nu din lipsa de bani ci pentru ca in bucuresti iti dau in cap pentru 1 leu. De ce sa risti sa iti nenoroceasca cineva copilul pentru un telefon? Ca sa fie cool? Mai bine uncool si viu decat cool si mort. Am avut o volega pe care au batut-o niste tiganci pentru un amarat de telefon (avea 19 ani atunci) si pana acum, dupa 2 ani nu si-a revenit. Tot timpul o asteapta cineva in statie daca e seara. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|