|
Nu esti logat.
Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?#1 2010-03-04 18:26:29
Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Sarut mana si buna ziua! Va intreb pe voi cat de sanatoasa este telefonia mobila si ce ar trebui sa alegem intre sanatatea mentala si un eventual cancer la creier? Pun aceasta intrebare ? sper eu ? de bun-simt , pentru ca am trecut atat printr-un cancer, cel al sotiei mele, cat si prin deprimarea ingrozitoare data de lipsa de comunicare si tratamente cu Seroxat si Xanax. Idea mi-a venit de la Vodafone si insistentele fiicei mele sa ii fac abonament la Vodafone (ori, macar, sa-I iau o cartela). Stiu ca astazi toti copiii romani au celular, dar fiica mea nu a avut. Recunosc ca nu imi prinde bine sa nu o pot suna cand intarzie de la scoala, dar zvonurile despre efectele nocive ale mobilelor m-au oprit, un timp. Ziua ei de nastere este foarte curand si parca as profita de promotia asta ask a friend de acum, ca sa-i fac o bucurie. Ca oricare copil crescut in fata computerului (Dana implineste 14 ani), are o multime de prieteni care isi tot trimit adresele unii pentru altii, asa ca prea mult nu o sa ma coste si nici nu rog pe nimeni sa voteze pentru mine:). Este chiar atat de nociv celularul sau sa-i fac darul multvisat? Ultima oara a fost editat de marc (2010-03-04 18:35:13) Offline #2 2010-03-04 18:51:37
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Intr-adevar telefonul mobil este un pericol pentru sanatate, dar in special atunci cand se face abuz de el. Cel mai periculos moment este atunci cand ti se raspunde la apel...de asta e recomandat ca atunci cand sunam pe cineva...sa nu tinem telefonul foarte aproape de ureche ci sa-l deparatm putin, pentru ca in momentul cand ni se raspunde la apel radiatiile sunt foarte puternice si bineinteles cu influente negative asupra noastra. Offline #3 2010-03-04 18:53:07
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?acum marcel sa ne gandim ce nu e nociv in ziua de astazi,eu zic sa-i iei pt ca totusi are o varsta maricik,pana sa ajung la final am crezut ca are 8-9 ani pt ca stiu copii la aceste varste care au. Offline #4 2010-03-04 19:14:02
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Eu spun doar atat : nu-i face abonament ! Mie mi-au facut parintii exact cand am avut 14 ani si fiind tanara si incontienta am facut o factura de toata frumusetea. Eventual cumpara-i o cartela si ii bagi minute. Asa va invata sa le foloseasca in mod util si responsabil. In caz contrar va ramane toata luna pe zero iar luna viitoare se va gandi de doua ori inainte sa sune pe cineva si sa-si piarda timpul vorbind la telefon. Offline #5 2010-03-04 19:16:44
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?
subscriu Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-04 19:23:07
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?si eu zic sa ii iei.. acum cat poate vorbi un copil de 14 ani la telefon ? Offline #7 2010-03-04 19:35:00
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?cum sa nu ii iei....unul roz frumos cu camera ceva mai performant si minunte multe sa vorbeasca cu prietenele...sa vezi ce o sa se bucure. eventual sa ne intrebi de care sa ii iei nu daca ... Offline #8 2010-03-04 19:37:26
Ai fi surprinsa Offline #9 2010-03-04 19:40:06
da eu stiu multi de 14 ani care vorbesc cu orelel la telefon Offline #10 2010-03-04 19:44:42
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa? cat s-au mai schimbat copiii astia Offline #11 2010-03-04 19:48:40
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Nu merge asa...trebuie sa aiba minunte multe ca sa vorbeasca cu prietenele. Cred ca fata abia astepata sa il foloseasca si nu e corect sa fie restrictionata. Cred ca sunt carteele cosmo care au minunte nationale si in retea sau orange sunt tot asa ...si un telefon care sa si-l doreasca probabil ca a pus ochii pe unul ..o sao bucure foarte mult Offline #12 2010-03-04 19:48:41
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?asa zic si eu...ca nu e bine sa aiba abonament ca fiind micuta nu stie sa aibe limite...astfel ar invata ce inseamna sa ai responsabilitati Offline #13 2010-03-04 19:50:41
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?De ce nu ar avea un telefon performant? Probabil toate prietenele ei au telefoane care mai de care si crezi ca ea ar vrea un model mai vechi? Offline #14 2010-03-04 19:52:07
Tu faci misto, acum, nu ? Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-03-04 19:52:22) Offline #15 2010-03-04 19:52:12
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Eu nu cred ca e chiar indicat sa aiba un numar exagerat de minute. E bine sa ii iei telefon, desigur, dar daca va avea foarte multe minute va vorbi mult si inutil. Pentru povesti si altele se poate si intalni cu prietenele nu trebuie sa vorbeasca numai la telefon. Plus ca e la varsta la care trebuie sa aiba activitati constructive nu sa petreaca cu orele vorbind.... Offline #16 2010-03-04 19:55:06
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?aaa...la tine performant e opusul la "vechi"? Offline #17 2010-03-04 19:55:33
si mie mi se pare la fel Offline #18 2010-03-04 19:55:46
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?Eu pe toate adolescentele care le cunosc au telefoane cu minunte si vorbesc cu orele...se intalnesc la cumparaturi si sunt intr-o oarecare competitie...tocmai am cumparat un telefon cadou unui baiat de 14 ani si cred ca a avut unul de craciun dar il vroia pe asta de ziua lui deci nu vad ce e asa ciudat. Offline #19 2010-03-04 19:56:53
Re: Intreaba un prieten! ? este telefonia mobila sanatoasa?si eu cunosc un copil care se joaca non stop pe calculator si asta nu inseamna ca e ceva normal..........deci daca asta face copilul pe care tu il cunosti nu inseamna ca e ceva corect Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|