|
Nu esti logat.
Cel mai bun remediu pentru infertilitate...-7#115 2010-11-27 12:12:22
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Ce frumos ai scris Danna si eu am mare incredere in Dumnezeu si intotdeauna m-a ajutat in toate, sper din tot sufletul sa se intample si acum cu bebe la fel, nu cred ca ma va uita, am momente cand ma intreb oare de ce mi se intampla mie greutatile astea in privinta unui copilas? Nu as fi crezut ca va fi asa, dar incerc sa fiu optimista si ma gandesc ca Dumnezeu mi-a dat tot ce i-am cerut, acum trebuie probabil mai multa rabdare. Ce fain ca ai vizitat aceste manastiri, fratele meu a fost vara aceasta in Moldova la manastiri, sper sa ajung si eu candva. Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! Doamne iti multumesc pentru minune! http://www.fertilityfriend.com/home/325a76 Offline #116 2010-11-28 20:56:09
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Ana astazi am fost la biserica ce poarta hramul Sf Nectarie din Iasi ...nu este gata , in sensul ca nu e finalizata pictura, dar e plin de lume, chiar vine lume multa sa se roage si sunt bucati din mostele Sale aici. Te emotioneaza gandul ca face minuni...asa spune lumea care se roaga aici. 33+ are mama doi puiuti in burtica DNP 20.08.2011 Doamne Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi Offline #117 2010-11-29 08:23:43
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...
Ana am facut inseminarea, pe 1 decembrie se fac 14 zile de la inseminare, si ar trebui sa aflu ce si cum...insa nu stiu ce sa zic, ca simptome de gravida nu am niciunul, ba chiar ma dor sanii ca in fiecare luna cand imi vine... Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-11-29 08:27:32) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #118 2010-11-29 08:27:07
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...cris,pai dupa 2 sapt e prea devreme sa ai un simptom.in plus durerile de sani sunt semn ca vine dar si de sarcina #119 2010-11-29 09:15:17
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate... daenarys atunci asteptam... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline Publicitateloading...
#120 2010-11-29 09:27:57
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...si incerca sa stai calma si optimista #121 2010-12-02 12:05:42
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Crisss e 2 decembrie, ia zi ne dai vesti bune? Vine bebi sau mai asteptam? Abia astept sa te stiu graviduta. Lasa simptomele, ca nu vin asa repede... daca iti spun ca eu nici nu am avut simptome de graviduta toata sarcina, a decurs totul normal, nimic deosebit, poate doar sanii mai umflatiin rest nimic nimic... deci... Offline #122 2010-12-02 12:26:45
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate... Ana din nefericire inseminarea nu mi-a reusit...azi mi-a venit menstra in forta, facusem si un test care a fost negativ... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #123 2010-12-02 15:25:53
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Off mai Cris, cred ca esti foarte suparata, asa eram si eu cand tot asteptam sa raman gravi si nimic, stiu exact ce simti si prin ce clipe grele treci... Am facut zeci de teste de ovulatie si de sarcina... Dar uite ca am reusit pana la urma, o sa reusesti si tu, sunt sigura, nu te lasa pe tine Doamne Doamne... Citeste te rog Acatistul si o sa vezi ca am avut dreptate. Te rog eu mult, cat iti ia, 20 de minute pe zi, doar atat. Iti spun sigur ca Sf Nectarie face minuni. O sa vezi. Nu fii descurajata, sunt alaturi de tine, te pupic, si poate luna viitoare o sa fie cu noroc, chiar de Craciun. Pupic. Offline #124 2010-12-02 15:39:42
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Si eu citesc zilnic acatistul, m-a ajutat enorm de "n" ori. Sf. Nectarie chiar a facut cateva minuni pt mine si familia mea. Ultima oara a fost editat de passenger (2010-12-02 15:41:12) Offline #125 2010-12-02 15:54:45
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Fetelor, O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #126 2010-12-02 16:06:10
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...cris, si eu simt uneori ca imi pierd credinta, in diverse situatii dificile, dar nu e bine.. ea ne tine la suprafata si ne ajuta sa razbim. altfel ce am fi.. Offline #127 2010-12-03 15:54:17
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...cat costa inseminarea si sora mea vrea sa faca,gigeii sotului sunt 10% din care doar 4,4% mobili deocamdata ia branca si sa vedem ce tratament ii va da sotului,daca a luat cuminol sa-i fi iesit asa proaste analizele de la antibiotic? Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2010-12-03 16:02:15) Alexia-Ioana 25 august 2010 Offline #128 2010-12-03 16:53:18
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate... pass O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #129 2010-12-04 13:37:43
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...ms i-am zis sa intre si ea aici pe forum sa vb cu voi sa se incurajeze Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2010-12-04 13:37:55) Alexia-Ioana 25 august 2010 Offline #130 2010-12-11 14:09:33
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Pentru cele interesate de o biserica unde se gasesc moaste ale Sf. Nectarie in Sibiu : In curtea Spitalului tbc este o biserica mica, dar ff primitoare in care se gasesc permanent moaste ale acestui sfant. Am fost si eu la aceasta biserica si am ramas ff impresionata, nu pot sa descriu in cuvinte cum m-am simtit, plina de speranta. Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! Doamne iti multumesc pentru minune! http://www.fertilityfriend.com/home/325a76 Offline #131 2010-12-17 10:58:55
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna,as dori si eu daca se poate sa-mi trimiteti si mie pe mail acatistul Sfantului Nectarie. Povestea mea incepe asa........de un an ma chinui sa raman insarcinata,si am reusit in septembrie anul acesta....era prima mea sarcina la o varsta destul de inaintata...30 de ani.......a fost o bucurie de nedescris, care in cateva secunde a fost inlocuita de tristete........era sarcina extrauterina pe trompa dreapta.............a fost groaznic.........in fine, am ajuns la laparoscopie si a fost nevoie sa mi se extirpe trompa cu pricina.......problema este ca nici trompa stanga nu este prea buna si risc sa fac din nou sarcina extrauterina..........am o luna de la interventie, si recunosc ca mi-e frica sa raman insarcinata si sa mi se spuna iar ca am SEU intrucat nu cred ca as rezista psihic.Va rog frumos, daca se poate sa-mi trimiteti si mie pe mail acest acatist ca numai prin credinta reusim ce ne-am propus.Doresc tuturor femeilor sa-si duca la bun sfarsit dorinta de a avea un bebic.Sarbatori fericite si un an cu roade va doresc.Doamne ajuta! Offline #132 2010-12-17 12:17:25
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna Krisstta, vezi ca gasesti acatistul la pagina 3 a acestui topic, imi pare fffffff rau ca treci prin astfel de experiente, stiu ca e greu, dar nu renunta sa speri si sa citesti acatistul neaparat, eu il citesc, nu chiar in fiecare zi ca nu reusesc, dar destul de des si am incredere ca se va intampla minunea, te invit la topicul pentru aspirante la titlul de mamica http://forum.anticonceptionale.ro/t3302 … a-37.html, aici o sa gasesti niste prietene care o sa te sfatuiasca cu ce pot si o sa te sustina moral. Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-12-17 12:19:03) Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! Doamne iti multumesc pentru minune! http://www.fertilityfriend.com/home/325a76 Offline #133 2010-12-17 12:18:12
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...vezi ca este aici postat, cu cateva pagini mai inainte Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|