|
Nu esti logat.
Cel mai bun remediu pentru infertilitate...-9#153 2013-07-18 10:50:01
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Multumesc pt incurajare. E insa chinuitor sa vad ce simplu e pentru altii si eu tot incerc si nu reusesc. Luna de luna aceeasi dezamagire. Stiu ca AMH tot scade, mai ales la varsta asta, doct mi-a spus sa mai incerc o luna tratament, pe urma probabil ca o sa incerc alte metode. De fiecare data am raspuns la stimulare, adica s-au format foliculi si s-au dezvoltat, doar ca nu se stie daca contineau ovule sau daca erau bune. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #154 2013-07-18 10:51:03
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...eleny, in primul rand, imi pare rau pt situatia in care te afli . apoi, tu ai facut monitorizare ecografica in lunile de stimulare ovariana, sa verifici daca ovulezi? de cat timp incercati? Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-07-18 10:52:33) Offline #155 2013-07-18 11:18:46
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Incercam de doi ani, dar tratament fac doar de cateva luni si acum ar fi ultima cand incercam cu tratament. De luna viitoare trecem la FIV. Stiu ca nu mai am timp, daca as putea da timpul inapoi... "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #156 2013-07-18 11:21:00
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...succes, sa vii curand cu vesti bune! Offline #157 2013-07-18 11:22:01
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Multumesc. Doamne ajuta! Si pe mine, si pe celelalte fete, stiu cat e de greu. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline Publicitateloading...
#158 2013-07-18 11:29:56
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...
Eu cred ca mai ai timp....numai sa existe ovulatie. Ultima oara a fost editat de Aurora70 (2013-07-18 11:32:07) Offline #159 2013-07-18 11:43:32
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Recunosc ca eu nu mi-am monitorizat ovulatia acasa cu teste sau temperatura bazala. Luna aceasta o sa incep cu testele de ovulatie. Insa am fost la de doua ori pe luna, in perioada dinaintea ovulatiei, la eco. In plus, am facut de doua luni Ovitrelle, pentru spargerea foliculului. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #160 2013-07-18 12:13:55
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...of, aurora, ce ghinion . sper sa fie bine intr-un fel, in cele din urma bafta la eco, sa intri sa ne mai zici de tine si sper sa ne dai curand o veste buna. Offline #161 2013-07-18 12:18:40
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Da, am si luna aceasta doua programari, si cum ma duc la o clinica privata, m-au cam secatuit, nu numai de vlaga, ci si de bani. Dar asta e...incercam tot ce se poate. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #162 2013-07-18 13:32:53
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny, stiu ce vrei sa zici cu financiarul ca si eu tot la o clinica privata merg... Offline #163 2013-07-18 15:46:39
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny, AMH de 1 nu e dezastruos. Nu asta e cauza pt care nu ramai natural, la AMH 1 ai ovulatie foarte buna inca. Doar ca nu mai ai ff mult timp...cand incepe sa scada sub 1, scade foarte repede.. La ce clinica mergeti? Sotul a facut spermograma, cum sta la capitolul asta? O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #164 2013-07-18 16:01:29
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...La mine AMH a scazut de la 1.06 in 2010, la 0.99 acum un an, dar dupa 35 de ani mi-a zis doct ca scade mai repede. Sotul a facut spermograma si a iesit bine, ne-am facut amandoi toate analizele recomandate. Am fost pentru analize si tratament la Centrul Medical International. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #165 2013-07-18 16:46:36
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny, in Bucuresti? Nu cred ca este clinica acreditata RUAM...spermograma a fost lucrata de un embriolog? ce scrie pe parafa? Sa stii ca spermograma e o analiza care se greseste frecvent, trebuie lucrata manual, imediat dupa recoltare, si sunt f putini embriologi buni in tara...ii numeri pe degetele de la o mana..iar clinicile RUAM se bat pe ei.. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #166 2013-07-18 19:34:25
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Spermograma a facut-o la Genesys, iar analizele la Synevo, nu am spus eu cum trebuie. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #167 2013-07-18 19:44:39
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna, Ultima oara a fost editat de cristinaboer (2013-07-18 19:45:38) Offline #168 2013-07-18 20:01:07
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Pt Cristinaboer: poti spune unde ai facut inseminarile? "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #169 2013-07-18 20:06:47
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Bineinteles. Offline #170 2013-07-18 20:07:48
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Multumesc pt raspuns. Sper sa reusesti cu FIV-ul. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #171 2013-07-18 21:56:18
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Bafta fetelor! Eu cu FIV am reusit, dupa multi ani de incercari natural si 2 inseminari esuate. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|