homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cel mai bun remediu pentru infertilitate...-10

#172 2013-07-19 16:03:41

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...

Dupa cateva zile zbuciumate si triste ca nici luna aceasta nu s-a intamplat, aseara am visat ca aveam o fetita, dar tatic era alt barbat decat sotul meu...

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#173 2013-07-19 23:06:23

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Eleny, nu lua in seama visele, esti zbuciumata si suparata si subconstientul lucreaza...si eu visam tot felul de chestii...inclusiv dupa ce am nascut, am visat de cateva ori ca eram insarcinata cu fata mea, stiam ca ea e, si ca pierdeam sarcina...ma trezeam ingrozita, insa mi-am dat seama ca visam asta pt ca mie tot nu imi venea sa cred ca am reusit sa fiu mamica...de altfel, toata sarcina am stat cu teama sa nu se intample ceva rau..

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#174 2013-07-23 13:17:15

ElenyR
Sr. member

Offf...din nou la eco, pt monitoarizare. Doamne, oare o sa mai dureze mult asa?!!

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#175 2013-07-25 10:16:01

ElenyR
Sr. member

Mi-a spus cineva ca foarte bun in combaterea infertilitatii e polenul. A luat cineva polen?

#176 2013-07-25 10:19:26

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eleny, spuneam cu ceva pagini in urma ca nu exista tratament general pt "infertilitate". pt probleme specifice ce duc la infertilitate, da. prin urmare, cauta la ce e bun concret polenul si vezi daca se aplica in cazul vostru.
cum a fost la monitorizare? in ce zi a cm te-ai dus? cand repeti?

Publicitate

loading...

#177 2013-07-25 10:42:25

ElenyR
Sr. member

Am zis sa incerc si cu polen, ma gandesc ca si daca nu-mi ajuta, nici rau nu-mi poate face. Dar nu vreau sa-l iau asa, fara opinia unui medic.
La monitorizare, ca de obicei. In urma stimularii cu Menopur, se dezvolta foliculi, mai mult pe ovarul stang, dar nu se stie daca contin ovule, daca sunt bune. Ma mai duc maine si in august fac pauza, ca e doct in concediu. Din toamna o sa incerc inseminare artificiala.

#178 2013-07-25 11:10:16

anca90
Platinum member

dar la monitorizarile trecute exista un folicul dominant, se spargea? intr-adevar, calitatea ovulelor nu se vede la ecograf.
medicul ti-a recomandat IA? ma gandesc ca trebuie intai verificat ca exista ovulatie, ca altfel IA s-ar face degeaba hmm. eu stiam ca IA se recomanda atunci cand sunt pb cu spermatozoizii, cu mobilitatea ori durata lor de viata. inseminarea ii ajuta sa ajunga mai repede la ovul. dar in primul rand, trebuie sa te asiguri ca exista acel ovul. multa bafta!

#179 2013-07-25 11:19:47

ElenyR
Sr. member

Din cate mi-a explicat, daca exista sau nu ovul, se poate vedea doar la FIV, atunci cand continutul foliculului e extras si se vede daca in lichidul folicular sunt ovule. Si eu m-am gandit ca in conditiile in care nu merge asa, probabilitatea sa mearga prin IA e destul de redusa, ca nu-i mare diferenta. Dar o sa incerc si asta...ce sa fac, trebuie sa incerc tot ce se poate.

#180 2013-07-25 11:21:47

anca90
Platinum member

pai da, dar e destul de costisitoare incercarea asta hmm. nu mai bine strangi banutii pt fiv? doctorul ce recomanda?

#181 2013-07-25 11:29:15

ElenyR
Sr. member

Sa incerc mai intai IA, pe urma FIV. In ceea ce priveste costurile...nici nu vreau sa ma gandesc. Ce e cel mai dezarmant e ca nu garanteaza nimeni nimic -nici nu ar avea cum. Pe de alta parte ma gandesc si ca daca nu incerc, chiar daca totul e f costisitor, mai tarziu mi-ar parea rau. M-as gandi probabil: dar daca...Si pe urma, la ce mi-ar folosi banii, fara un copil?!!!

#182 2013-07-26 11:45:59

ElenyR
Sr. member

Azi am o stare f proasta, simt ca am obosit si nu mai pot lupta. Ma gandesc la tot ce ar putea urma, iar incercari, IA, FIV, asteptari, bani cheltuiti, si toate poate fara niciun rezultat. Ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa renunt acum, ca sa pot sa-mi continui viata, chiar daca nu va fi asa cum ar trebui sa fie.

#183 2013-07-26 12:03:00

anca90
Platinum member

eleny kram nu lasa gandurile astea sa te acapareze. pana nu incepi efectiv o procedura, cat timp incercati natural, nu te mai framanta legat de aspectul asta, caci nu te ajuta cu nimic gandurile negre. ba dimpotriva, iti creeaza o stare de stres care numai rau face, e o piedica in realizarea visului. incearca sa te tii ocupata cu activitati placute. bucura-te de sotul tau, iesiti impreuna, reluati ce faceati inainte sa apara amaraciunea asta in sufletul vostru.

#184 2013-07-26 12:11:01

ElenyR
Sr. member

Stiu ca asa e, doar ca orice fac, se loveste de asta.  Si ca timp - trebuie sa plec mereu de la serv la analize, eco - si ca preocupare -bineinteles ca imi sta mintea la asta, iar daca nu ma gandec eu, au 'grija' cei din jurul meu cu diverse intrebari,  si ca bani - am inceput sa ma gandesc daca ne mai putem permite sa cheltuim bani pentru relaxare, avand in vedere ca nu se stie cati or sa ne trebuiasca, si nu suntem asa bogati. Asa ca nu prea pot sa nu ma mai gandesc. Nu am mereu starea asta, dar azi imi vine sa plang.

#185 2013-07-26 12:12:44

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Eleny, cand te citesc pe tine ma vad pe mine in ultimii ani...daca citesti postarile mele din urma de la acest topic vei vedea cat eram de dezamagita...
Si pt ca am trecut prin asta, imi permit sa iti dau un sfat: nu renunta!!! fa TOT ce se poate, pt ca altfel vei regreta mai tarziu...sunt milioane de copii conceputi prin tehnici de reproducere umana asistata, nu ai de unde sa sti ca nu vei reusi si tu. Stiu perfect  ce simti, stiu cat e de greu, dar perseverenta e cheia succesului. Iar la capatul acestei lupte, te asteapta copilul tau. Stiu ca acum pare un vis, asa imi parea si mie, dar e unul realizabil!!! Daca esti din Bucuresti, eu iti recomand sa mergi la dna dr Alina Bolintineanu la clinica Promed System, nu vei regreta.
Copilul meu a venit dupa 6 ani de incercari, 2 IA esuate si in final 1 FIV reusit, apoi o sarcina sub injectii zilnice cu Clexane. Acum insa stiu ca tot chinul, si toate sacrificiile facute au meritat... Bafta!

PS: In ultimii 3 ani mi-am sacrificat toate concediile pt a avea bani de analize si proceduri. Stiu cum e si asta...dar se merita!

Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-07-26 12:15:28)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#186 2013-07-26 12:15:13

anca90
Platinum member

ia o pauza de o luna, doua. luna asta ai terminat monitorizarile? pana te hotarasti pe o procedura, nu le mai face, ai deja o imagine cu ce se intampla.
plangi daca asta simti, te ajuta sa te descarci kram. apoi, ambitioneaza-te sa nu te mai lasi preocupata de aceste idei.

#187 2013-07-26 12:20:25

ElenyR
Sr. member

Multumesc pentru incurajari. Stiam ca o sa fie foarte greu. Astazi merg pt monitorizare, ultima luna asta, iar in aug o sa fac pauza.

#188 2013-07-26 12:36:24

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

cris, tot respectul!  applause iti urmaresc postarile si prind pana si eu incredere, asa pesimista cum sunt

eleny, nu lasa gandurile sa te copleseasca puss dupa pauza bine meritata lucrurile vor sta altfel

anca puss

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#189 2013-07-26 12:41:43

anca90
Platinum member

eleny, eu iti doresc sa faci o pauza cam de 9 luni, asa smile goodluck

iulia puss incredere ca va fi bine. si eu eram pesimista dupa un an si jumatate de incercari; nici acum nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat minunea.

#190 2013-07-26 12:52:47

ElenyR
Sr. member

Daca as sti ca nu sunt in zadar, as face orice sacrificii ar fi necesar. Dar nimeni nu poate garanta asta, numai Dumnezeu stie.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.