Cel mai bun remediu pentru infertilitate...-12
- iuliabebe
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2013-05-10
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...
Doamne ajuta, anca ... si sa nu iasa bune, dar sa treaca timpul asta mai repede ca parca am intrat intr-o bucla... pana acum aveam impresia ca trece asa repede si acum... se moscaie
dupa pret e clar nu am facut profilul, analizele astea m-au costat toate 450 lei... si o sa vi le detaliez cand primesc rezultatul... of si sper sa nu ajung sa trebuiasca facut profilul de trombolifie, nu de bani, ca aia se fac, dar vorba ta, stresul investigatiilor e daunator psihicului.. eu si asa, de la primele analize de rutina inainte de o sarcina stau cu stres pentru o amarata de candida, d'apai la altceva...dar daca ajung acolo, asta e, o sa ma mobilizez si cu Dzeu inainte
gandindu-ma, daca nu ma grabeam sa fac testul duminica seara iar marti aparea sangerarea nici n-as fi stiut de sarcina as fi considerat un ciclul menstrual normal.. dar mai bine asa, apuc sa imi fac ceva analize inainte de o noua incercare
va pup fetelor si multumesc pentru sfaturi! sunt bine venite
pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre!
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
sonia, arata-mi si mie unde ai citit. prin "saptamani mici" te referi la sarcini sub 6 sapt, fara embrion, da? de la a doua sarcina pierduta, recomand si eu investigatii, inclusiv profilul de trombofilie. pana atunci, nu. n-o fi nebuna o lume intreaga ca lasa natura sa-si urmeze cursul (ma refer la medicii din alte tari). numai in romania se fac atatea investigatii, care nu rezolva altceva decat sa le innebuneasca, streseze si lase fara bani pe bietele femei.
fiecare are dreptul la o parere personala. la fel si iulia, nu trebuie sa-i inoculam noi una sau alta, ea singura se poate informa (din surse sigure, nu din ce scriu niste useri pe forum). noi ne-am spus parerea si tot ce trebuie ea sa deduca de aici e sa se documenteze si sa decida singura ce face.
iulia
Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-07-26 17:16:31)
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
anca,nu vreau sa te conving pe tine de nimic.tu incerci sa o convingi pe iulia de parerea ta strict personala de user pe un forum eu chiar i-am spus sa faca ce vrea.sarcina fara embrion...ce ciudat suna.presupun ca esti documentata din toate punctele de vedere.bine ca n-a trebuit sa ajungi la RUAM.atunci era cam nasol.eu nu inoculez nimic.si nici nu mai militez pt nimic.fiecare face absolut ce vrea.dar sa vii sa spui indirect-las'ca mai faci alti copii,nu investiga,nu e oki.pt mine.dar...no problem.in viata mereu alegem.din asta e compusa.
Ultima oara a fost editat de sonia30 (2013-07-26 17:19:48)
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- mikado
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-29
exista si mutatii care afecteaza implantarea cititi fetelor si documentati-va...ca daca n-ar fi asa o problema, nu s-ar recomanda inainte de IA, FIV ... iulia, eu le-as face daca s fi in locul tau ...si sfatul meu se bazeaza pe propria experienta nu din ce am citit/auzit
Ultima oara a fost editat de mikado (2013-07-26 17:28:36)
.
- iuliabebe
- Hero member
- ElenyR
- Sr. member
- Inregistrat: 2013-07-16
Eu am fost de de mai multe ori la Sf Spiridon, insa astazi si eu am simtit nevoia sa merg la o biserica si am fost la Olari.
"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."
- iuliabebe
- Hero member
Uneori ajuta doar sa intri ...iar la sf Spiridon e o liniște si nu stiu..e ceva. . fata de alte biserici reci, aceasta are ceva ..are o poveste a ei si se simte in fiecare coltisor..la Olari nu am fost.
- ElenyR
- Sr. member
Si eu simt de multe ori nevoia sa intru intr-o biserica, poate si pentru ca sunt momente in care simt nevoia sa plang, sa ma descarc de toata tensiunea. Si atunci, mai ales daca e liniste, cel mai bine ma simt in biserica.
"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Soni, da, am vazut ca tu aveai asta in semnatura... si e atat de adevarat!!
Eu sunt de parere ca nu se merita sa risti sa pierzi o sarcina pt niste bani dati. Si daca analizele reprezinta un stres, atunci o a doua sarcina pierduta ce ar reprezenta? Eu am ales sa fac aceste analize fara sa pierd nicio sarcina. Da, stiu, eu am ramas greu insarcinata, prin FIV...dar oare pierderea unei sarcini dorite mult nu e la fel de dureroasa, indiferent de metoda prin care a fost obtinuta? Mutatiile duc si la pierderea sarcinilor mici. Intr-adevar, poate sa fie si o eroare cromozomiala, sau poate nu. Dar poti merge la risc a doua oara?! Mie mi s-a recomandat tratament pt mutatii inca dinainte de a face FIV-ul, iar medicul hematolog mi-a zis dupa ce am ramas: "acum Doamne ajuta sa trecem de 6 saptamani" si a spus asta avand in vedere mutatiile mele, nu vreo eroare cromozomiala, ca nu e ginecolog si nu asta o preocupa. Toate analizele, investigatiile si procedurile facute pana cand am obtinut sarcina m-au costat ceva mai mult de 30.000 ron (da, ati citit bine, 300 mil lei vechi)...ce nu faci cu banii astia, daca stai sa te gandesti...insa daca ma intrebati, eu consider ca au avut cea mai buna utilizare. Banii ii facem la loc, mai greu sau mai usor, insa ii facem...dar sufletul nostru facut bucati se reface mult mai greu...
Iulia, citeste tot si ia cea mai buna decizie pt tine. Eu iti recomand sa faci aceste analize. Mai bine sa dai niste bani degeaba decat sa mai treci printr-o pierdere de sarcina. Si sa stii ca cele mai multe sarcini nu se pierd din cauza unor erori cromozomiale, ci din cauza problemelor de coagulare a sangelui.
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- iuliabebe
- Hero member
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Iulia , Doamne fereste...da, din pacate se intampla si tragedii ce nu pot fi explicate...desi in urma autopsiei bebelusului trebuia sa stabileasca cauza mortii.. Insa eu zic ca e pacat sa nu evitam macar ceea ce se poate evita..
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- ElenyR
- Sr. member
Si eu cred ca a avea un copil merita tot eforul, desi uneori e frustrant si dureros sa vezi ce simplu e pt unii si noi ne chinuim atat.
A incercat cineva de pe aici tehnica Bowen (Bowtech)? Citesc si aud de tot felul de tratamente si metode care au ajutat in obtinerea sarcinii la unele femei. Daca as sti care e cea mai buna pentru mine...
- iuliabebe
- Hero member
Da cris, asta sperau si ei sa afle cauza ?n urma autopsiei pentru a face orice era posibil sa nu se repete la următoarea sarcina. .dar doctorii au dat din umeri, nu au ggăsit nimic in neregula la bebelus...doar ca inima s-a oprit. ..asta nu I-a oprit insa sa ?ncerce imediat ce li s-a dat unda verde. .si au reușit Si eu sunt de părere ca trebuie facut tot ce e omeneste posibil si asta include toate investigatiile posibile.. Eleny, vom reuși si noi. eu una nu stiu despre metoda asta..poate fetele, daca au experimentat sau auzit...sigur e o metoda care va avea succes si la tine. .rabdare si incredere ca va fi bine!
- mikado
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-29
poate daca n-ai probleme majore sa te ajute cumva s ate relaxezi....desi ma indoiesc. nu vad cum te-ar ajuta daca ai avea trompele infundate sua mai stiu eu vreo sinechie uterina
si despre trombofilie...... " Thrombophilia, recurrent miscarriage and infertility
Thrombophilia: Inherited and Acquired
I. Introduction
Throughout an entire normal pregnancy, the mother's ability to produce blood clots in the uterus and the placenta is suppressed. Non-clotting blood freely flows to and nourishes the baby. Some mothers may have certain conditions, both acquired and inherited, where clotting of the blood nourishing the baby is not suppressed. This increased tendency for the blood to clot is called thrombophilia. The resulting clots may cause the following complications to occur:
1. Implantation failure 2. Miscarriages 3. Pre-eclampsia 4. Intrauterine growth retardation 5. Oligohydramnios (low levels of amniotic fluid) 6. Abruptio placenta 7. Premature labor (often caused incompetent cervix syndrome) 8. Unexplained intrauterine fetal death 9. Thrombophlebitis (blood clots in the veins or the arteries during pregnancy)
Any woman experiencing any of these complications needs to be evaluated for thrombophilia.
At the time of attachment of the embryo with the endometrium, the endometrium has reached a certain thickness of (10-14 mm link uterine biophysical profile) and blood vessels have grown into zone three, the top most layer of the endometrium. The hormones of ovulation have opened these blood vessels wider than others and the blood flow never stops. Within 24 hours of attachment the embryo (placental cells) have found these blood vessels, bored into them, opened them up and the nourishment process for the baby begins. In this document we discuss how inherited or acquired thrombophilia can cause the blood to begin to clot off and starve the embryo. This may occur either early or late in pregnancy. This is why you see the long list above of nine complications that can occur when this happens.
Once diagnosed as acquired or inherited, thrombophilia can be treated and healthy, normally grown babies can be born. The treatment for each is different.
II. Diagnosis of Inherited Thrombophilia
1. Lieden Factor V mutation R560Q (DNA test by PCR); 2. Hyperhomocysteinemia MTHFR C677T and A1298C mutations (DNA test by PCR); 3. Prothrombin Gene Mutation 20210 (GA) DNA test by PCR; 4. Protein C levels; 5. Protein S levels; and 6. Activated Protein C activity. 7. PAI-1 gene mutation 8. Factor XIII mutation 9. Beta-2 Glycoprotein
These tests can be done by most local laboratories.
III. Diagnosis of Acquired Thrombophilia (Antiphospholipid Antibodies) Return to Contents
1. Antibodies to six phospholipids of the IgM, IgG and IgA classes; 2. Lupus anticoagulant antibody; 3. Russell Viper Venom Time; 4. Activated Partial Thromboplastin Time (APTT); 5. and Prothrombin Time (PT), Partial Prothrombin Time (PTT).
These laboratory assays are available to doctors dealing with most reference laboratories. If assistance is needed, please e-mail our office .
IV. Evaluation of the Placenta from Complicated Pregnancies Return to Contents
Slides and paraffin blocks of the placenta are saved in the pathology department of the hospital that served the patient when the baby was born or lost. Registered patients can send these blocks to me for immune pathology. Clotting in the placenta or the blood vessels to the uterus can be diagnosed by doing immune pathology. Couples are encouraged to ask pathologists to send these blocks for study before embarking on another pregnancy since the most effective treatment must be initiated during the cycle of conception before the baby is conceived.
V. Advice
Since patients with some forms of inherited thrombophilia can suffer clotting complications, local monitoring is often recommended. Women with thrombophilia should:
* have their children tested so that life style or dietary changes can be made from the beginning. * discuss the safety of birth control pills with their local physician. * in some cases, see a hematologist and check if they need anticoagulation treatment. * consult with a hematologist if facing a surgical procedure, prolonged inactivity or if experiencing an injury or a fracture. * alert other female family members of the inherited condition and urge testing of relatives prior to initiating a pregnancy.
VII. Conclusions
Thrombophilia, inherited or acquired, is very common. Any woman experiencing any of the above complications of pregnancy deserves to be tested. Any relative of any woman experiencing the above complications should demand testing before a pregnancy is planned or initiated.
Much of the information in this simple document is very new. Many doctors who deal with pregnant women may not know about this problem. We are living in an age where up-to-date information is readily available to the consumer. Most individuals are sufficiently bright and capable to begin to collect information about the problems they have experienced and understand this information.
The reproductive system is incredibly overbuilt for success and when it fails, something is surely wrong. We do not have all the answers but we have answers to many of them. Preventive medicine, often required during the cycle of conception, can insure the safe arrival of your child in your home after you have experienced an incredibly long and disappointing journey of trying.
Thrombophilia is much more common in women than in men. Perhaps there is survival advantage to women to have thrombophilia. Perhaps they are less prone to die of post partum hemorrhage, the chief cause of death in pregnant women "
Ultima oara a fost editat de mikado (2013-07-27 11:53:28)
.
- ElenyR
- Sr. member
Ieri am fost la un botez. Bineinteles ca am fost salutati cu intrebarea: La voi cand?
- iuliabebe
- Hero member
intrebarile astea parca sapa si mai adanc ... in prima faza e treaba cu nunta... voi cand? o faci pe asta si urmeaza cea cu copilul... dupa primul copil vine intrebarea ".. un fratior/surioara?"... vesnic cei din jur intreaba, dar asta nu inseamna ca ei la randul lor chiar le-au facut pe toate... iar nuntile si botezurile sunt momentele cheie ... eu ma multumesc sa raspund cu "cand o vrea Dzeu..."
- ElenyR
- Sr. member
Asa zic si eu, dar cred ca unii din cei carora le reuseste fara niciun efort, tot te privesc de parca nu ai fi in stare, ca nu inteleg cum de nu se poate, atata timp cat ei isi programeaza si zodia copilului.
- iuliabebe
- Hero member
daaa si mai sunt si cei care te privesc cu mila si vaaaai saraca, ea nu poate! brrrr
- ElenyR
- Sr. member
Ei, poate o sa vina si vremea noastra, sa ne bucuram si noi...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|