|
Nu esti logat.
Cel mai bun remediu pentru infertilitate...-14#248 2013-07-31 09:43:53
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate... fetelor, o zi frumoasa sa aveti! pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #249 2013-07-31 09:57:25
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Da, asa imi zic si eu mereu. Eu am visat nisip, care nu prea e un vis bun. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #250 2013-07-31 10:44:50
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...buna ideea cu circuitul la manastiri.. am primit chiar ieri un pliant pe strada cu un traseu de genul asta, parea tentant ca pret, insa eu deja mi-am platit o mini vacanta la mare si nu prea mai sunt bani insa mai la toamna sau in primavara, as vrea sa fac si eu un asa circuit.. cred ca e un remediu bun pentru suflet.. pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #251 2013-07-31 10:48:07
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Da...banii...intr-adevar conteaza. Am ajuns sa-i urasc pentru cat de mult conteaza in unele situatii. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #252 2013-07-31 11:38:40
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Am primit rezultatul analizelor efectuate la a doua monitorizare de luna aceasta, adica in ziua 10 a CM si sunt cam mari, adica: estradiol = 800.18 si progesteron = 33.7. Estradiolul s-ar cam incadra la faza preovulatorie (desi ar mai fi fost cateva zile pana la momentul asta), dar progesteronul e cam de faza luteala. A mai avut cineva asemena valori? Sa fie de la stimulare? Pana acum n-am avut asa valori mari. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline Publicitateloading...
#253 2013-07-31 13:01:03
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna fetele, O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #254 2013-07-31 15:27:07
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Multumesc pentru incurajari. Si eu sper foarte mult sa-mi reuseasca. Plus ca nu prea mai am niciun chef de munca si o pauza ar fi tare binevenita. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #255 2013-07-31 19:51:13
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...buna "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #256 2013-07-31 21:08:50
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna fetelor! Te rog Doamne, binecuvinteaza-ne si pe noi cu un copilas... Offline #257 2013-07-31 22:23:48
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...iulya din pacate stiu ca in cazul ovarelor micropolichistice intr-adevar valoarea AMH-ului iese marita, nu te poti baza pe analiza asta ca sa evaluezi rezerva ovariana. Asta nu inseamna ca nu ai o rezerva ovariana buna, ci ca in acest caz nu poti sti asta doar dupa AMH.. Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-07-31 22:27:40) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #258 2013-07-31 22:28:52
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...buna, fetele. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #259 2013-07-31 22:32:15
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny, are dreptate rona, clar AMH-ul mic nu e cauza de infertilitate cata vreme ai ovulatie. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #260 2013-07-31 22:35:55
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Cris, ce tare! Cand o sa-si faca si fetita majoratul, tre sa-i sarbatoresti si pe astia mici. Pana la urma sunt gemeni, nu? Gemeni dar cu cativa ani mai mici. Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2013-07-31 22:42:43) “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #261 2013-07-31 22:42:46
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Rona, pai nu stiu daca ii putem numi gemeni dar da...de fapt sunt conceputi in aceeasi zi.. si sunt conceputi la zi mare, de Rusalii Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-07-31 22:45:45) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #262 2013-07-31 22:45:36
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Cris, cineva acolo Sus va iubeste. Mai ales ca ai reusit din prima, n-ai a vut probleme cu sarcina si totul e ok. Stii asta, nu? “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #263 2013-07-31 22:47:19
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Rona, chiar stiu asta.. am avut multe semne la FIV ca cineva de Sus ne ajuta...si apoi mi-a dat o sarcina de vis...doar burtica crestea, in rest m-am simtit super bine. Ceea ce va doresc din toata inima si voua. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #264 2013-07-31 22:58:07
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Cris, hmmm... Dumnezeu chiar ne trimite semne. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #265 2013-07-31 23:00:41
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Cris, multumesc pt raspuns. Te rog Doamne, binecuvinteaza-ne si pe noi cu un copilas... Offline #266 2013-07-31 23:09:21
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Iulia, noi avem probleme cu spermatozoizii. O spermograma f buna, dar testul halosprm a indicat o fragmentare adn de 32%. Asta desi am obtinut o sarcina natural acum cativa ani, oprita in evolutie la 8 saptamani. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|