|
Nu esti logat.
Cel mai bun remediu pentru infertilitate...-16#286 2013-08-01 22:01:05
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...rona asa zice si sora mea.da eu nu prea mai cred dupa 3 ani. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #287 2013-08-01 22:09:49
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Soni, sunt 3 ani in care ati avut probleme....Lucrurile se pare ca s-au reglat intre timp si daca merg in ritmul asta...o sa devii asa: Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2013-08-01 22:14:38) “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #288 2013-08-01 23:14:11
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...rona multumesc om vedea. Ultima oara a fost editat de sonia30 (2013-08-01 23:14:48) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #289 2013-08-01 23:41:38
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Rona, exact ceea ce vroiam sa aud despre un medic mi-ai spus...cred ca voi merge si eu la dr Bolintineanu....sunt convinsa ca va sti sa ma indrume cumva... Te rog Doamne, binecuvinteaza-ne si pe noi cu un copilas... Offline #290 2013-08-02 11:30:37
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Sonia, trebuie sa credem ca se poate, trebuie sa traim cu speranta asta. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline Publicitateloading...
#291 2013-08-02 13:58:44
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...eleny,da,sper.altfel n-as mai fi facut nimic. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #292 2013-08-02 18:54:09
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna! Te rog Doamne, binecuvinteaza-ne si pe noi cu un copilas... Offline #293 2013-08-02 22:38:20
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Rona, da...fetita mea e frumoasa raauuuu ...sau asa mi se pare mie ca e a mea e dulce tare, rade in hohote uneori cand ma joc cu ea si atunci imi dau lacrimile instantaneu...sunt momente cand doar lacrimez, sunt si momente cand plang in hohote...pt mine ea va fi mereu o minune, pt care m-am rugat si m-am luptat din toate puterile 6 ani. E putin spus ca ma uit la ea ca la soare... Lasa ca o sa vedeti voi cum va fi cu un bebe ce miroase a laptic... Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-08-02 22:39:25) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #294 2013-08-02 23:19:37
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...dragele mele “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #295 2013-08-05 10:47:34
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Toata admiratia, Cris, pentru puterea de a lupta atata timp! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #296 2013-08-06 16:56:19
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny, cu 7 ani in urma nici prin cap nu mi-ar fi trecut ce ma asteapta...si ca voi gasi puterea sa lupt atat ca sa am copilul meu. Dar cand nu vine si nu vine nu avem de ales...cazi dar te ridici si lupti in continuare, si eu am cazut de nenumarate ori si simteam ca nu mai pot...si cate lacrimi am varsat numai eu stiu... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #297 2013-08-07 14:14:33
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Probabil ca niciuna dintre noi nu s-a gandit vreodata ca am putea ajunge la asemenea probleme. Dar viata asta e atat de complicata! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #298 2013-08-14 10:09:34
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna, fetele “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #299 2013-08-14 10:13:21
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Da, Rona, e ok, la mine e la 1 si tot mai sper... "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #300 2013-08-14 10:33:41
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate......desi nici luna aceasta nu s-a intamplat minunea. Luna viitoare o sa incerc si eu IA, chiar daca sansele la IA sunt destul de mici. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #301 2013-08-14 10:45:18
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...eleny, imi pare sincer rau ca nu s-a intamplat nici luna aceasta. Fii puternica si mergi cu incredere mai departe. O sa vina si vremea noastra. Bafta la IA. Nu ai de unde sa stii care sunt sansele tale. Poate reusesti din prima. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #302 2013-08-14 10:59:53
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Am fost cateva zile plecati si am trecut pe la mai multe manastiri. Si eu m-am rugat si ma rog in continuare, in primul rand sa am puterea de a rezista si de a merge mai departe. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #303 2013-08-14 11:27:08
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...rona, ma bucur pt rezultat! Offline #304 2013-08-14 11:57:05
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...felicitari pt rezultat,rona "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|