|
Nu esti logat.
Cel mai bun remediu pentru infertilitate...-15#267 2013-08-01 00:02:35
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Recunosc ca nu stiam nimic despre hallosperm, doar auzisem despre, si credeam ca se recomanda in caz de spermograma proasta. Dar ce am gasit acum: "Chiar si in conditiile unei spermograme cu numar, mobilitate si morfologie normale, rezultatele testului Halosperm pot indica necesitatea unei proceduri de reproducere umana asistata." http://cmed.ro/halosperm Ultima oara a fost editat de iulya333 (2013-08-01 00:14:10) Te rog Doamne, binecuvinteaza-ne si pe noi cu un copilas... Offline #268 2013-08-01 08:23:00
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...o zi ușoară fetelor! Va citesc și sunt at?tea informatii pe care nu sunt sigura ca as fi in stare sa le gestionez in cazul in care ajung in aceasta faza de-ar fi totuși un pic mai simplu.. pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #269 2013-08-01 10:02:44
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Da, Iulia, destul de complicat, si cu cat dureaza mai mult, cu atat e mai dificil. Ce sa mai zicem sa nu ajungem la rezultatul dorit...Dar sa nu ne gandim la asta, totul trebuie sa fie foarte bine. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #270 2013-08-01 10:20:08
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Nici la serviciu nu ma mai implic, stau mai mult pe net cautand informatii si orice m-ar putea ajuta. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #271 2013-08-01 12:15:10
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...nu e bine nici asa eleny trebuie cumva sa ne ocupam mintea si cu altceva... eu vorbesc dar macar pana am rezultatul analizelor si pana apare menstruatia, chiar nu am de ce sa ma agit, ca e degeaba...oricum n-avem voie luna asta... eu la serviciu incerc sa ma rup de gandurile astea si faptul ca ma tin ocupata face sa treaca timpul mai repede... pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline Publicitateloading...
#272 2013-08-01 12:19:04
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Bine, si eu am perioade cand chiar sunt ocupata si nu am timp sa ma gandesc. Da, e adevarat, daca as sta toata ziua si n-as avea ce face, doar sa-mi fac ganduri, ar fi si mai rau. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #273 2013-08-01 13:14:10
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #274 2013-08-01 13:40:25
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...soni, te inteleg.... si noi am facut tot ce am putut sa nu ajungem la fiv...dar e si asta o solutie...insa trebuie sa fii pregatit din toate punctele de vedere pt asta, si financiar si emotional Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-08-01 13:49:10) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #275 2013-08-01 13:47:00
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Nici noi nu am facut hallosperm, sincer nici nu stiam ca mai exista si analiza asta. Spermograma a iesit bine si nu ni s-a recomandat hallosperm. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #276 2013-08-01 13:51:41
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny, Doamne ajuta sa reusiti acum, ca parca sunteti in plina procedura IUI, nu? O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #277 2013-08-01 13:54:14
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Nu facem IUI acum, am facut doar stimulare luna aceasta si acum asteptam... "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #278 2013-08-01 14:07:51
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...cris stiu ca e o soultie.numai ca noi incercam cam de un an jumate atunci.si speram ca vom putea face ceva.dintotdeauna am zis ca voi face orice fara sa cracnesc,numai ca viata iti mai da cate una ca sa nu uiti...sau sa vezi ca nu e bine pe ce drum ai luat...sau pur si simplu de distractie. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #279 2013-08-01 15:02:29
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna! Ultima oara a fost editat de iulya333 (2013-08-01 15:06:09) Te rog Doamne, binecuvinteaza-ne si pe noi cu un copilas... Offline #280 2013-08-01 15:49:23
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny, am retinut ca faci stimulare si de aceea ma gandeam ca faci si IA...oricum, bafta!!! Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-08-01 15:52:34) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #281 2013-08-01 21:28:43
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Hello, fetele! Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2013-08-01 21:29:10) “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #282 2013-08-01 21:41:06
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...cris Dumnezeu stie cel mai bine.ma las in mainile Lui...multumesc. Ultima oara a fost editat de sonia30 (2013-08-01 21:42:00) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #283 2013-08-01 21:48:24
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Soni wooow, pai a avut rezultate excelente. Spermotrend a luat? Bravo, mai. Poate ramai natural. Cum ar fi? “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #284 2013-08-01 21:51:09
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...rona,nu stiu ce sanse am natural.se pare ca nici eu nu stau prea bine...ma rog,nu mai conteaza.nu am vrut de la inceput IA,pt ca nu ne ramaneau multi spermatozoizi buni.si pierdeam bani.ideea e sa avem de FIV.am strans din dinti 2 ani sa fac rost de bani.dar viata mi-a aratat ca nu asta e calea.si m-am oprit.pt cat timp?nu stiu. Ultima oara a fost editat de sonia30 (2013-08-01 21:59:42) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #285 2013-08-01 21:59:16
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Soni, eu asa am un feeling in legatura cu tine ca vei ramane natural.. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|