homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cel mai bun remediu pentru infertilitate...-13

#229 2013-07-29 12:37:12

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...

Fazele astea cu intrebarile ma omorau si pe mine cel mai tare...insa eu raspundeam: asta e o chestie personala, e doar treaba noastra si va vom anunta noi cand voi fi insarcinata. Nu mai puteam sa fiu prea draguta...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#230 2013-07-29 12:47:58

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Buna, fetele.

Anca, Cris, Sonia, Mika, Eleny, Iulia si celelalte par

Eleny, si noi o sa facem in toamna IA. Voi unde veti face procedura?
Cris, tu ai facut parca inseminare la Promed? Cum a fost? Oare trebuie sa-mi iau cateva zile libere pentru asta?
Eu am fost la dr Bolintineanu cu rezultatul de la Halosperm (32%) si dansa e optimista, a spus ca in niciun caz nu recomanda direct fiv. ci IA. Acum mai am de facut AMH si numararea foliculilor antrali. Am emotii f mari. dna dr zice ca se asteapta ca amh-ul sa fie peste 2 la cum a vazut dansa la eco si corelalt cu analizele de ziua 2/3(pe care o sa le repet). Eu am facut stimulare o luna, cu doza minima de puregon (50) si am obtinut 6 foliculi maturi. Dr zice ca am raspuns f bine, dar stimularile pentru FIV sunt mult mai grele. Oricum, si la Puregon 50 ma simteam ca o gaina cu oua..m-au cam durut ovarele si mi-a fost ff teama de hiperstimulare. spranceana

eleny, eu am luat polen si iau in continuare  in amestec cu alte produse apicole. Le iubesc pe fetele din stup. Am luat pana acum asa ceva http://www.amazon.com/YS-Royal-Jelly-Ho … B00014FFRI

Am citit ca e fff bun pt fertilitate. Acum iau ceva romanesc, miere cu laptisor si polen separat. Eu iubesc mierea si cumsum zilnic.
  In plus in fiecare dimineata iau 2 lingurite de otet de mere cu miere dizolvate intr-un pahar cu apa. asta pentru alcalinizarea organismului. Insarcinata n-am ramas, dar fac si eu tot ce pot!  chicot

O zi racoroasa!

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2013-07-29 12:59:21)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#231 2013-07-29 13:00:43

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

puss rona, cris

mult succes in toamna, rona! smile iar optimismul dnei dr sa fie de bun augur!

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#232 2013-07-29 13:01:08

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Inca nu ne-am hotarat, la Genesys sau la Medlife (cineva ne-a recomandat-o de curand). E greu de stiut care e cea mai buna sau poate potrivita, iar recomandarile sunt in functie de reusita pe care au avut-o (sau nu) diverse persoane.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#233 2013-07-29 13:07:03

rona_persefona
Sr. member

Iulia, multumim mult! happy  happy  Sa fie bine si la voi!
  Eleny, da asa este cu recomandarile. Noi vom face la Promed inseminare dubla.

Fetele, ce o sa fac eu la numararea foliculilor antrali? Se face in z2 si eu inca voi sangera supa . O sa-mi fie tare rusine...

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

Publicitate

loading...

#234 2013-07-29 13:18:07

ElenyR
Sr. member

Si eu am inceput sa iau polen. Si in pauza aceasta, pana in toamna, m-am gandit sa mai iau si branca ursului. Poate... cine stie de unde sare iepurele (incerc sa ma incurajez singura, stit cum e).

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#235 2013-07-29 13:52:21

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

rona puss succes!asa i-am zis si eu dnei dr andronescu ca inca sangerez si nu am mai facut eco in Z 2 pana atunci.si mi-a zis ca ea cu asta se ocupa,adica amai vazut.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#236 2013-07-29 14:58:00

rona_persefona
Sr. member

soni par

Tie androneasca ti-a numarat foliculii? Cum ti s-a parut? Eu o sa insist sa fac eco asta cu dna dr.Bolintineanu.  De andronescu nu mi-a placut deloc... supa  Am facut vreo 4 monitorizari cu ea. Mereu am asteptat cate o ora, parca eram la spital de stat. Nu inteleg cum poate da tot programul peste cap. O data m-a lasat pur si simplu dezbracata pe pat si a vb la telefon langa mine vreo 15 min. Barfe.
Profesional, nu stiu cum e. Poate e buna. Cert e ca mie mi-a spus ca am ovare micropolichistice. Nici vorba de asa ceva. Dar uneori, si altii mai buni se incurca cu diagnosticul asta...Eu incerc sa o evit. spranceana

#237 2013-07-29 15:14:18

cris8
Insomniac member

Buna fetele,

Rona, da, am facut chiar 2 IA la promed. Nu e nevoie de concediu mai multe zile, ci doar in zilele in care faci IA - deci 2 zile, ca am inteles ca faci IA dubla.
A fost ff ok, inseminarea e floare la ureche, dureaza ff putin, e ca o recoltare pt papanicolau sa zic. Dupa aceea te duce in rezerva sa mai stai intinsa in pat cu picioarele ridicate pe pereti smile si apoi acasa.
Ohooo...ai o super rezerva ovariana daca ai raspuns asa bine la o stimulare asa amarata... Bafta multa!!! Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.

De Andronescu nu mi-a placut nici mie, am nimerit si la ea de vreo 2 ori, dar e cam singura care nu mi-a placut...daca tot faci cu dna dr Bolintineanu inseminarea, du-te la ea pt eco, oricum ea e ffff buna pe ecografii, le face inclusiv pe cele de morfologie in sarcina, si nu orice medic e in stare sa le faca... eu toata sarcina la ea am mers pt ecografii.
Cu eco in ziua 2, cum zice si soni, stai linistita ca nu-i problema, sunt obisnuiti medicii...si mie imi era jena dar dna dr nu avea nicio problema.. smile

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#238 2013-07-29 15:37:39

ElenyR
Sr. member

Cat de utile sunt sfaturile celor care au trecut prin procedurile si situatiile acestea! Multumim fetelor.

#239 2013-07-29 16:27:20

sonia30
Moderator

rona,pe mine la ea m-a trimis dna dr predoi.nu am avut nicio nemultumire.mi-a arat foliculii pe monitor.cam asta.dar tu cum esti pacienta dr bolinitineanu cu ea vei face si eco.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#240 2013-07-30 13:43:21

rona_persefona
Sr. member

Buna, fetele.
  par Am fost sa numar foliculii antrali. Am gasit 29: 15 pe unul si 14 pe celalalt. Dna dr zice ca e bine. O sa vedem ce arata si amh-ul. Va pup! wave

#241 2013-07-30 15:23:52

cris8
Insomniac member

rona_persefona a scris:

Buna, fetele.
  par Am fost sa numar foliculii antrali. Am gasit 29: 15 pe unul si 14 pe celalalt. Dna dr zice ca e bine. O sa vedem ce arata si amh-ul. Va pup! wave

Mamaaaa ce productie !!! chicot  Bravo! smile
Eu am avut 14 in total...cate 7 pe un ovar, si dna dr a fost multumita, si intr-adevar a fost ok la FIV..
Rona daca nu te deranjeaza, poti sa imi spui cati ani ai? ca asa numar mare de foliculi mai greu...ai un super AMH, fii sigura de asta..

#242 2013-07-30 15:32:47

ElenyR
Sr. member

Azi am facut ultimul Menopur de luna asta. Ce bine ar fi sa fie chiar ultimul...de tot.

#243 2013-07-30 15:56:00

sonia30
Moderator

wave

rona,29?pai e f bine.si eu ca si cris am avut 14 in total.si mi s-a zis ca e f bine pt varsta mea.desi am citit ca 16 e limita pt a fi  in regula.

#244 2013-07-30 21:24:39

rona_persefona
Sr. member

fetele frumoasele par  par

Crisulici, in curand voi implini 34.  spranceana Sunt o gaina batrana. chicot   Cu oua multe dar fara niciun pui.  cesafac   Tu ai avut amh  peste 1, nu?

Soni tu ce valoare ai avut la amh?

Eu astept totusi si rezultatul amh. Poate sunt multi foliculi dar o fi goi?Ca am citit ca dupa 30 de ani scade calitatea ovocitelor. A venit si rezultatul la fsh, lh si estradiol. Vad ca sunt in regula, cam ca in februarie.
  Luna asta intru pe anticonceptionale. Si luna viitoare sper sa ne inseminam. Stiu ca e o sansa mica. Dar e sansa noastra si nu vreau sa sar peste ea.  Poate o sa fiu si eu  gravida candva.

Eleny majoreta  Ced oza de menopur ai luat? Cate luni ai facut stimulare?

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2013-07-30 21:30:58)

#245 2013-07-30 22:26:17

ElenyR
Sr. member

Rona, de trei luni facem stimulare. Am facut cate un Menopur pe zi, cate zece zile.

Evident ca toate speram sa avem un copilas. Eu am dezavantajul varstei - am 36 de ani, cat si al AMH scazut. Dar cu taoate astea, desi sunt momente in care imi cam pierd increderea, am si momente mai bune.

#246 2013-07-30 22:37:47

rona_persefona
Sr. member

Eleny kram  Lasa ca tu ramai luna asta. majoreta

Off, toate avem si dezavantaje si probleme, altfel n-am fi aici.  supa  Si eu am dezavantajul varstei, dar ma gandesc ca am avantajul experientei acumulate ..cum spune cris, iti dai seama cat ne vom iubi copilasii, noi cele care am luptat cu infertilitatea?

Tu, pe langa stimulare, faci si contact sexual dirijat? Ati descoperit de ce nu ramai? Am citit din urma, vad ca incercati de 2 ani.
   Hai, eleny, da sa te pup puss  Si Doamne Ajuta sa fie asta ultima luna de stimulare. Sa ramai repede gravida  rugaciune Si noi toate sa reusim!

Somn usor, fetele!

Cris, esti o minunata. Nu esti doar o mamica...cum ai fost daca ramaneai insarcinata usor. Esto o mamica care le ofera ajutor moral si efectiv celor care vor sa devina mame. Iata ce frumos te-a transformat lupta asta pe tine.... applause

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2013-07-30 23:41:33)

#247 2013-07-31 09:34:37

ElenyR
Sr. member

Da, avem program, adica in ce zile sa nu lipseasca, insa eu nu o iau ca pe o problema care sa ma streseze, chiar ma amuza uneori.

Problema e AMH-ul mic, altfel analizele ne-au iesit bine la amandoi.

Ieri eram tare optimista, nu din vreun motiv anume, ci pur si simplu. Azi-noapte insa am visat cam urat, incerc sa nu ma mai gandesc si sa revin  la gandirea pozitiva.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.