|
Nu esti logat.
Cel mai bun remediu pentru infertilitate...-13#229 2013-07-29 12:37:12
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Fazele astea cu intrebarile ma omorau si pe mine cel mai tare...insa eu raspundeam: asta e o chestie personala, e doar treaba noastra si va vom anunta noi cand voi fi insarcinata. Nu mai puteam sa fiu prea draguta... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #230 2013-07-29 12:47:58
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna, fetele. Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2013-07-29 12:59:21) “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #231 2013-07-29 13:00:43
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate... rona, cris pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #232 2013-07-29 13:01:08
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Inca nu ne-am hotarat, la Genesys sau la Medlife (cineva ne-a recomandat-o de curand). E greu de stiut care e cea mai buna sau poate potrivita, iar recomandarile sunt in functie de reusita pe care au avut-o (sau nu) diverse persoane. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #233 2013-07-29 13:07:03
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Iulia, multumim mult! Sa fie bine si la voi! “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline Publicitateloading...
#234 2013-07-29 13:18:07
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Si eu am inceput sa iau polen. Si in pauza aceasta, pana in toamna, m-am gandit sa mai iau si branca ursului. Poate... cine stie de unde sare iepurele (incerc sa ma incurajez singura, stit cum e). "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #235 2013-07-29 13:52:21
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...rona succes!asa i-am zis si eu dnei dr andronescu ca inca sangerez si nu am mai facut eco in Z 2 pana atunci.si mi-a zis ca ea cu asta se ocupa,adica amai vazut. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #236 2013-07-29 14:58:00
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...soni “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #237 2013-07-29 15:14:18
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna fetele, O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #238 2013-07-29 15:37:39
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Cat de utile sunt sfaturile celor care au trecut prin procedurile si situatiile acestea! Multumim fetelor. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #239 2013-07-29 16:27:20
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...rona,pe mine la ea m-a trimis dna dr predoi.nu am avut nicio nemultumire.mi-a arat foliculii pe monitor.cam asta.dar tu cum esti pacienta dr bolinitineanu cu ea vei face si eco. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #240 2013-07-30 13:43:21
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna, fetele. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #241 2013-07-30 15:23:52
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...
Mamaaaa ce productie !!! Bravo! O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #242 2013-07-30 15:32:47
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Azi am facut ultimul Menopur de luna asta. Ce bine ar fi sa fie chiar ultimul...de tot. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #243 2013-07-30 15:56:00
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #244 2013-07-30 21:24:39
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...fetele frumoasele Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2013-07-30 21:30:58) “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #245 2013-07-30 22:26:17
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Rona, de trei luni facem stimulare. Am facut cate un Menopur pe zi, cate zece zile. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #246 2013-07-30 22:37:47
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny Lasa ca tu ramai luna asta. Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2013-07-30 23:41:33) “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #247 2013-07-31 09:34:37
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Da, avem program, adica in ce zile sa nu lipseasca, insa eu nu o iau ca pe o problema care sa ma streseze, chiar ma amuza uneori. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|