|
Nu esti logat.
Cel mai bun remediu pentru infertilitate...-18#324 2013-08-28 15:43:46
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...De fapt, eu asta vreau sa vad, daca am ovulatie, avand in vedere ca tocmai asta e problema mea, capacitatea ovulatorie scazuta. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #325 2013-09-18 11:46:44
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna, fetele, ce mai faceti? "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #326 2013-09-18 13:24:13
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Am auzit de bine de el la fetele de la aspirante si de la burtici. Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #327 2013-09-18 15:14:52
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...e un medic bun...dar foarte aglomerat . Offline #328 2013-09-25 21:59:22
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna ziua, Offline Publicitateloading...
#329 2013-09-26 15:28:20
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...larisa, AMH-ul nu este influentat de nicio pastila. Pt celelalte analize hormonale insa, cred ca e ok sa le faci dupa prima menstruatie aparuta dupa ce intrerupi anticonceptionalele. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #330 2013-09-30 13:20:16
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna, fetele. Inseminarea mea nu a reusit. Va pup. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #331 2013-09-30 14:39:56
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...rona, imi pare tare rau... Stiu cum e, am trecut prin asta... e greu acum dar peste un timp iti vei recapata fortele, te vei aduna si vei merge mai departe. Eu iti spun sa nu renunti, sa nu te lasi coplesita de esec...din pacate inseminarile au o rata de reusita foarte mica...Dar solutii mai sunt, numai sa nu renunti.. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #332 2013-09-30 14:40:51
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Rona, imi pare rau, sper sa fie bine intr-un final. Offline #333 2013-09-30 21:10:57
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...rona imi pare f rau.multa putere in continuare! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #334 2013-10-01 15:13:51
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Rona, cred ca esti foarte dezamagita. Sa-ti dea Dumnezeu forta de a trece peste acest moment! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #335 2013-10-02 21:27:11
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Cris, Elena, Sonia, Eleny, multumesc pentru consolare, fete dragi! Am plans mult, dar acum sunt ok...Trebuia s-o facem si pe asta... Nu stiu ce vom face mai departe. Deocamdata, luam o pauza. Dr zice sa mai incercam o IA. Nu ne-am decis inca. Dar nu abandonam lupta in niciun caz. O IA, doua... Un fiv, doua.. nu stiu unde ne vom opri. Dar vom merge pana in panzele albe pentru copilasul nostru....Va imbratisez, frumoasele. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #336 2013-10-02 21:40:40
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Rona, ma bucur nespus sa vad ca esti mai bine si mai ales ca vrei sa faci totul pt a avea un copil. Asta e cheia succesului, perseverenta! iti spun eu din experienta. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #337 2013-10-02 21:50:05
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Cris, merg la Promed, la Bolintineanu. Am facut ia dubla. In prima zi am avut 18 milioane spmz cu mobilitate 95%. A doua zi am avut 17 miliaone cu mobilitate 95%. Dr era foarte optimista ca vom obtine sarcina. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #338 2013-10-02 22:03:22
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Rona, asa e, am si uitat, ca stiam ca la Promed mergi.. E super dr Bolintineanu, si are dreptate, aveai toate sansele, ati stat ff bine cu spermograma...nu a fost sa fie, offf. Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-10-02 22:19:30) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #339 2013-10-02 22:16:20
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Sincer, Cris, eu aveam incredere oarba in dr mea. Si urasc-urasc din tot sufletul sa fiu dezamagita. dar au fost cateva chestii care nu s-au legat. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #340 2013-10-02 22:29:18
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Offf...imi pare rau, nu stiu ce sa zic...sa stii ca eu la prima IA am raspuns bine la stimulare, dar la a doua IA am raspuns fff greu, am avut un singur folicul cu tot puregonul, nici nu ii venea sa creada doctoritei mele, efectiv nu cresteau foliculii. Dr mi-a zis ca organismul raspunde diferit in luni diferite chiar la acelasi tratament de stimulare, deci e posibil si sa nu aiba f mare legatura cu AC-urile dinainte. La FIV in schimb am raspuns excelent la stimulare, peste asteptari, atunci a mers totul struna. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #341 2013-10-02 22:46:12
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Cris, banuiesc ca la fiv ai luat si un GnRH Agonist, daca ai luat cumva anticonceptionale inainte. Eu m-am documentat si am vazut ca intr-adevar afecteaza anticonceptionalele luate fix inaitea stimularii. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #342 2013-10-03 08:32:32
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...rona imi permit un sfat sau o vorba pe care o iei sau nu in considerare-nu mai pierde timpul si banii cu IA!mergeti pe FIV cu sau fara ICSI,va decide dr embriolog.si alege clinica si medicii unde crezi ca vei reusi,unde simti asta!mult succes! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|