|
Nu esti logat.
Cel mai bun remediu pentru infertilitate...-20#362 2013-11-01 11:50:46
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Iulia, si eu am avut o perioada in care nici nu voiam sa aud de doc, chiar daca era clar ca aveam nevoie. Si tot din teama ca o sa-mi spuna transant ca am probleme mari si orice as face, nu se poate. Dar am inceput sa ma simt oarecum vinovata ca nu fac nimic. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #363 2013-11-03 15:39:36
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny, schimba medicul din nou. Nu exista "asta e" in cazul unei sinechii uterine, se poate rezolva fara probleme. Si da, asta e cauza de infertilitate, dar una din cele usoare, care au rezolvare simpla. OK, nu s-a putut face histeroscopie, dar se poate face laparoscopie. Mi se pare absurd ca nu ti-a dat solutie pt ceva de genul asta. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #364 2013-11-03 17:41:22
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny, citindu-te imi dau seama cat de alintata sunt mai mult, sunt si fricoasa...ma tem de existenta vreunei probleme si in loc sa ma gandesc cum sa o infrunt, ii pun deja cruce si ma lamentez...te admir pentru putere si pentru curaj! Eu inca nu am confirmarea ca exista o problema, dar odata cu acesta confirmare am senzatia ca va veni si capitularea..poate de aceea inca nu sunt hoatarata sa merg mai departe cu investigatiile...nu ma vad in stare sa lupt...de ce? Poate pentru ca ma vad deja invinsa pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #365 2013-11-04 10:36:23
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Iulia, ma bucur ca ai capatat putin curaj. Teama de a merge la medic e un fel de teama de a infrunta o realitate: aceea ca avem o problema, ca, fara sa intelegem de ce, la noi nu se intampla ca la majoritatea femeilor la care, e suficient sa-si propuna sa ramana insarcinate, si in prima luna lucrurile sunt rezolvate. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #366 2013-11-05 23:35:00
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny, eu sunt perfect de acord cu Cris. A dat niste sfaturi pertinente si care ne pot fi foarte utile. Schimba medicul. Si crede-ma, problema ta se poate rezolva 100%. Sunt probleme mult mai grave in lumea asta. Sunt probleme de infertilitate mult mai nasoale. Unele imposibil de tratat. Nu stiu daca iti amintesti, dar in vara noi toate iti spuneam ca un AMH mic nu e motiv de infertilitate...Medicul la care ai mers te-a indopat cu hormoni degeaba. Desi primul lucru pe care trebuia sa-l faca era sa verifice trompele, mai ales ca stia ca tu ai mai avut probleme- inteleg ca menstra iti venea o data la cateva luni. Stiu ca poate tu crezi ca noi vorbim degeaba aici, ca nu te intelegem. Dar putem invata si din experientele altora, nu numai ale noastre. Cere si alta parere, mergi la alt medic...Depinde doar de ceea ce-to doresti si esti dispusa sa faci pentru a-ti implini visul. Tu stii cel mai bine. Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2013-11-05 23:51:33) “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline Publicitateloading...
#367 2013-11-06 08:27:02
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Fetelor, asa e! Viata e frumoasa! Trebuie sa gasim o cale sa fim recunoscatori pentru ce avem si sa incercam sa intelegem ca uneori ceea ce necesita mai multa rabdare si mai mult efort, va fi primit cu mai multa recunostinta pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #368 2013-11-06 11:46:18
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Rona, multumesc pentru sfaturi si incurajari - si tie, si celorlalte fete. Evident ca orice idee imi e de mare folos, ca cea mai neinsemnata informatie poate avea, in anumite momente, o importanta capitala. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #369 2013-11-07 19:44:34
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...
Sunt perfect de acord cu tine, Eleny. De asta am vorbit serios cu sotul meu si am stabilit ca, daca nu vom putea avea copii in urmatorii 2 ani, indiferent la care din noi ar fi problema, vom adopa. Intr-un fel sau altul, tot vom fi parinti. Bine ai venit printesa noastra mica, Emma, 6 iulie 2014! Offline #370 2013-11-07 20:17:08
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Frumos gand, emma si noi am vb despre asta si mi-as dori sa pot infia daca nu voi reusi sa am copilul meu natural sunt atatia copii singuri pe lume, pacat ca la noi birocratia e atat de nenorocita ca ajungi sa infiezi dupa ce bebelusul creste pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #371 2013-11-07 20:40:01
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Da, intr-adevar frumos gand. Apreciez foarte mult aceasta atitudine. Din pacate, mie nu mi-ar fi asa usor sa adopt un copil. Cred ca nu l-as putea iubi atat cat ar trebui si cred ca ar fi pacatul si mai mare decat faptul ca nu cresc un copil care nu ar fi al meu. De fapt, de crescut l-as creste, dar nu cu dragostea pe care orice copil o merita. Sper ca Dumnezeu sa nu ma pedepseasca si pentru neputinta aceasta. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #372 2013-11-07 21:00:09
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny sa stii ca si eu am sufletul impartit in aceasta privinta..am vb despre asta, dar am vb acum cand inca speram la un bebe al nostru...dar daca speranta asta n-ar mai si daca as pune in balanta, as prefera o viata cu un copil adoptat decat o viata fara cine stie daca la fel ad gandi si daca as avea confirmarea ca nu pot face copii pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #373 2013-11-08 08:50:54
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...fetele,stiinta a evoluat.intai incercati totul pt a avea copiii vostri si logic,ca ultima solutie,cine poate si se simte in stare,exista si adoptia. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #374 2013-11-08 16:37:07
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eu imi doresc sa nu fiu pusa in situatia de a alege, niciodata nu mi-a placut sa aleg, indiferent despre ce a fost vorba. M-am mai rugat in ultimul timp si ca Dumnezeu sa-mi indrepte pasii si calea spre cel mai bun si potrivit doctor pentru mine. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #375 2013-11-08 23:55:18
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Sigur ca si eu prefer sa am copiii mei naturali....Dar, daca nu s-ar putea, din diverse motive, as adopta. Ne-am dat doi ani de incercari si investigatii... Bine ai venit printesa noastra mica, Emma, 6 iulie 2014! Offline #376 2013-11-12 12:08:53
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Dupa o perioada in care am am tot avut tot felul de probleme, si nu simple, in afara de cele ale mele, si dupa ce am rezistat destul de bine, acum am inceput sa cedez. Simt ca nu mai pot, nu mai rezist, am obosit si am impresia ca totul e in zadar, toata lupta e degeaba. Poate ar fi cazul sa renunt, sa inteleg ca asta e si nu se poate face nimic si sa nu ma mai zbat de pomana. In orice incercare ma lovesc de o noua problema, mereu apare altceva, nu e nimic care sa-mi dea speranta. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #377 2013-11-26 14:35:30
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eu consider ca problemele corpului nostru nu ni le putem rezolva decat noi insine. Pentru ca un corp avem si de el trebuie sa avem grija. Problema e ca prea putini se indreapta catre o informare corecta, catre o nutritie adaptata corpului lor, catre un echilibru. E mai usor sa vizitam manastiri si sa ne punem credinta in altcineva decat in fortele proprii si ceea ce noi putem face. Nu zice nimeni sa ne indepartam de la cele sfinte, dar totodata nu cred ca am epuizat restul solutiilor. Calea ta de la suferinta la sanatate, de la stres la calm, de la probleme la solutii..... Offline #378 2013-11-26 14:39:02
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...si ne dai tu solutii sa facem copii,adiocelulita? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #379 2013-11-26 14:50:55
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Sonia, de-as avea buton, ti-as fi dat un like Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #380 2013-11-26 14:56:50
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...idem ai 2 like-uri pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|