|
Nu esti logat.
Cel mai bun remediu pentru infertilitate...-19#343 2013-10-03 11:18:47
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Rona, eu nu am luat AC inainte de FIV si nici de IA. Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-10-03 11:22:12) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #344 2013-10-09 10:56:41
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Sf. Nectarie si Sf. Stelian sunt cu adevarat ocrotitori ai copiilor! Offline #345 2013-10-09 11:27:31
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...frumoasa poveste, ela! asa da felicitari pentru fetita! puterea credintei face minuni! si nu una... si e cel putin interesant cum, atunci cand ne este greu, ne intoarcem catre biserica si credinta... asa am facut si eu si inca traiesc cu speranta ca miracolul meu "it's about to happen" ... suna mai bine in engleza ... e mare lucru sa ramai pe pozitii si sa nu iti pierzi credinta si cred ca asta e de fapt testul suprem... pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #346 2013-10-15 10:35:07
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Fara credinta si rugaciune ne-am pierde de tot, mai ales in momente dificile. Ma bucur sa aud ca indiferent de gravitatea problemei, exista minuni si cred ca in situatii de genul acesta fericirea e infinita. Poate ca o privesc si in plan personal ca pe o incurajare ca Dumnezeu aude glasul rugaciunii noastre si nu ne lasa. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #347 2013-10-25 15:04:30
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna, fetele. Azi trebuia sa fac o histeroscopie, pentru ca am fost diagnosticata cu sinechie. Din pacate, n-am putut face interventia, pentru ca canalul cervical nu permitea introducerea histeroscopului si exista riscul perforarii uterului. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline Publicitateloading...
#348 2013-10-25 22:48:38
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny dar poti face laparoscopie in ultima instanta...ca se introduce laparoscopul prin burtica. E mai invaziva decat histeroscopia, dar na...iti rezolvi problema. Eu le-am facut pe toate.. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #349 2013-10-26 10:20:23
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Cris, problema e ca n-a putut patrunde cu laparoscopul nici prin canalul cervical. In plus, peretii uterului sunt lipiti. Doctorul mi-a spus sa incerc sa fac histeroscopie cu un aparat de 3 mm - cel cu care mi-a facut era de 7 mm, dar nu se stie daca exista la noi un asemenea aparat. Daca aveti vreo informatie, v-as ruga sa-mi spuneti, poate vreuna dintre voi a facut interventia asta. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #350 2013-10-26 10:51:18
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Si ca sa fie suferinta si mai mare, am repetat analizele recent si toate se incadreaza in limite normale, pana si AMH pe care il aveam la limita inferioara, e mai mare putin (habar n-am care ar fi cauza). "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #351 2013-10-26 14:39:03
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny, laparoscopul nu se introduce prin canalul cervical, histeroscopul se introduce pe acolo, eu asa stiu. Laparoscopia se poate face oricum, se introduce totul prin burtica. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #352 2013-10-26 14:50:48
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Nu am facut laparoscopie, ceea ce am facut eu a fost histeroscopie si de fapt nu a putut patrunde cu histeroscopul nici in canalul cervical, diagnosticul fiind de stenoza cervicala (nu a putut patrunde in uter sa vada daca am sinechie, asta mi-a spus-o dupa ecografie). Mi-a mai spus sa incerc cu un histeroscop mai mic, ca interventia a fost cu unul de 7 mm cu care n-a putut patrunde. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #353 2013-10-26 15:32:34
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny pai si prin laparoscopie se poate rezolva sinechia uterina si orice problema a uterului/ovarelor/trompelor. E ceva mai grea decat histeroscopia dar na...daca nu se poate histeroscopie asta e... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #354 2013-10-26 17:49:46
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...O sa incerc si laparoscopia. Macar sa vad daca se poate rezolva ceva prin aceasta metoda. La Tutunaru n-am fost pana acum. Citisem pe undeva ca are un stil cam ironic la adresa pacientelor (am fost acum cativa ani la Iosup care in afara de a ma intreba ce am pazit pana in mom acela de nu am copii si alte asemenea comentarii, nu prea m-a ajutat cu nimic). Deci numai de cineva de genul acesta nu am eu nevoie acum. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #355 2013-10-26 19:49:36
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...buna fetelor,sunt noua pe aici dar as dori si eu acatistul sf Nectarie,daca se poate. Offline #356 2013-10-26 21:40:59
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Eleny, asa am cam auzit si eu de Tutunaru, dar pe laparoscopie e maestru, si este un medic bun... Eu zic sa te duci la o consultatie, daca nu iti place cauti alt medic, mai sunt destui.. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #357 2013-10-28 11:02:01
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Cris, as suporta si atitudinea mai putin prietenoasa a oricarui medic care ma poate ajuta, numai sa stiu ca o sa fie bine. Insa sa ma persifleze fara sa poate face nimic concret, chiar mi-ar fi greu. Dar stiu si ca nimeni nu-mi poate garanta nimic, oricat de bun doctor ar fi. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #358 2013-10-31 20:23:59
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Fetelor eu sunt atat de dezamagita poate ca sunt si certurile tot mai dese ...sau mi se par mie dese ...dar mi-e tot mai greu sa fiu pozitiva oare de ce trebuie sa fie atat de greu? Ma indreptasem catre biserica, gaseam un fel de liniste ..acum nici asa nu pot face, nu stiu de ce nu mai imi vine usor sa fac asta ...si ma simt vinovata si pt asta, ca nu am fost consecventa, ca am impresia ca cu o floare sr face primavara..reuseam sa ma descarc la biserica...acum..nu mai pot vorbi cu nimeni! pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #359 2013-11-01 09:32:30
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Iulia, eu te inteleg f bine. Acelasi lucru mi se intampla si mie. Am obosit luptand, sperand, mergand la control, luand tratamente...si fara niciun rezultat. Am impresia ca viata nu decurge nicidecum normal in acest ritm si cu toate astea nu pot face nimic sa schimb situatia. Prietenele mele au copii pe care i-au facut fara probleme, deci nu pot intelege prin ce trec eu. Ba dimpotriva, isi strang copiii la piept, bucurandu-se de ei. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #360 2013-11-01 10:15:32
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Iulia si ElenyR: ce simtiti e normal. Nu puteti fi tot timpul pozitive, nu va invinuiti pentru asta. Numai nu va pierdeti speranta de tot Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #361 2013-11-01 10:34:19
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...eleny multumesc pentru ce ai scris... e atat de greu uneori incat nu vad scapare... acasa nu pot vorbi pentru ca la fel ca si tine, vreau sa mentin o atmosfera sanatoasa ... dar tinand in mine e tot mai greu... cu iub nu pot vorbi pentru ca el imi tot spune ca o sa fie bine, iar eu nu mai cred asta... chiar i-am spus ca daca vrea ne putem desparti... nu vreau sa il privez pe el de bucuria de a avea un copil... imi dau seama ca exagerez, dar nu imi place situatia in care ma aflu pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|