Ciudata din tine...-10
- meemee
- Full member
- Inregistrat: 2010-06-14
Re: ciudata din tine...
Mie mi e frica de intuneric,mai ales cand ma trezesc dintr un vis urat.Noroc ca am un felinar destul de aproape de fereastra si mai vine lumina de la el. Cand eram mica mi era teama de clovni si nu vroiam sa se apropie de mine(nici acuma nu mi plac) si cand ma duceam la circ mi era mila de animalele dresate.Vroiam sa le dau drumul. Mi e groaza de oamenii care scuipa cand vorbesc,am o adevarata fobie si de unghiile neingrijite.Daca vad un om cu unghiile netaiate sau cine stie ce alta chestiune de genul asta scade in ochii mei vertiginos
- Chamomile
- Full member
- Inregistrat: 2010-05-19
Nici mie nu-mi plac deloc clovnii si nici un alt figurant ( nu imi vine cum sa le spun altfel ) de la circ! Cand eram mica ii vedeam ca fiind ciudatii de pe lume! Acum m-am impacat cu ideea dar tot ma feresc de ei. In categoria asta intra si mimi In plus, ma feresc de strada de pitici!
Ultima oara a fost editat de Chamomile (2010-07-14 22:03:38)
"Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen
- -=-baby_pink-=-
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-07-30
-inainte sa ma pun in pat sa dorm verific cel putin de 2 ori usa de la intrare sa vad daca e incuiata; -nu dorm niciodata cu geamul deschis pt ca mi se pare ca trag curent,chiar daca nu am cum; -cand ma gandesc la ceva aiurea si zic Doamne fereste bat de 3 ori in lemn ,altfel nu ma simt bine; -daca visez ceva aiurea in legatura cu iubi sunt suspicioasa si incerc sa vad daca sigur nu e ca in vis; -daca ma enerveaza cineva trebuie sa comentez macar in gand
•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
- vb prin somn , rad , plang , cant; - daca sunt trezita sunt instare sa pocnesc persoana care ma trezeste ; -verific intruna daca am tot ce-mi trebuie in geanta ; - imi place sa ma cert si lista mai continua
- daenarys
- Vizitator
si eu am o problema cu clovnii
- Jacqui
- Platinum member
- ani88
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-17
sa stiti ca sunt si baetzi cu problema asta Cand erau afisele alea cu circul pe toti stalpii unu zicea ca nu poate sa mearga cu masina pe chestia asta
I love you. Remember. They cannot take it
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
-am un fix cu perdeaua, o verific mereu sa nu stea adunata intr-o parte sau alta -decojesc boabele de struguri inainte sa mananc -inainte sa imi pun apa sau altceva in pahar, clatesc bine paharul, nu suport sa beau din paharul uscat sus
cam atat imi vine acum in minte
- ani88
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-17
Si eu ma simt urmarita...cateodata fac chestii on purpose sfidator sa stie "urmaritoru" kinda " da ba stiu da-te dreacu" P.S. Astia la teste pisicologice iti pun intrebari gen dastea...
I love you. Remember. They cannot take it
- yly24
- New member
- Inregistrat: 2010-07-09
De ale copilariei , - cand eram mica faceam urat daca imi calca cineva umbra....foarte deranjant - mereu ma gandeam ca este un leu sub pat si daca dau picioarele jos din pat ma trage si ma mananca - mereu aveam impresia ca e cineva in camera iar dupa o festanie...poate coincidenta a disparut acest sentiment; - foarte independenta din fire de mica, la 4 ani, venind cu mama de la piata, ea avand mainile ocupate cu sacose si eu cu fratele meu stand agatati de acele sacose, m-am hotarat singurica sa plec acasa , va dati seama disperarea ei cand a realizat ca lipsesc (bataia a luat-o fartimiu ca cica nu a avut grija de mine , norocul meu ca venise tata mai devreme de la servici si a avut cine sa imi deschida, ca altfel cine stie pe unde ma mai duceam si foarte sincera in usa cand mi-a raspuns tata, eu :unde e mimica , deci plec de langa ea sa o caut acasa.Minte de copil. - pe strada recunosc ca nu imi place sa calc pe crapaturi, si calculez pasii cum sa trec peste acea crapatura; - la un moment dat am avut un job foarte stresant, si noaptea vb in somn si dadeam restul la bani, culmea era ca mai statea si in fund si ceream si marunt ca sa dau suma rotunda , intr-un final realizam ca visez si ma puneam inapoi pe perna, si cred ca am tinut-o asa vreo luna de zile. - verificatul usii la la mine e sfant, cred ca voi strica intr-o zi yala - iubesc filmele horror, din pacate nu am vazut unul de care sa fiu pe deplin satisfacuta inafara de SO in rest apa de ploaie - din cauza jobului, zic si eu la telefonul propriu cateodata :Premier Business, Buna ziua Cam atat imi vin in minte pana acum.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
WildChild11009 a scris:Ma trezesc vorbind exagerat de mult si de repede. Intru intr-un subiect si explic ce e de explicat si trec in alt subiect si tot asa si vorbesc aprins, cu pasiune, asa , si nici macar nu-mi dau seama decat dupa ce termin respectiva idee (care e foarte lunga), sau cand sunt in verva..si atunci ma opresc brusc. Dimineata, ca si Emilya, fac urat daca nu sunt lasata in pace vreo ora. Cand ma machiez fac foarte urat daca sunt deranjata (e un ritual pe care il impart doar cu mine... nu imi place sa fiu deranjata). Detest sa fiu trezita. In fiecare noapte, la exact 3 ( plus sau minus 1 minut, dar asta destul de rar) ma trezesc si am un impuls sa umblu prin casa sa vad ca totul e ok. Dupa fiecare partida de sex simt nevoia sa-mi sarut prietenul pe umar. Si lista poate continua...
..si lista continua, ca facand diverse chestii mi-am dat seama ca ar merge scrise aici: Sunt somnambula... aseara am umblat prin casa si am dat cu capul de ceva, pentru ca acum am un cucui de toata frumusetea si m-am trezit in sufragerie, desi ma culcasem in dormitor. Nu mananc cu tacamuri care sa nu fie perfect curate. Prefer sa mananc cu mainile decat cu tacamuri a caror stare de curatenie e indoielnica. Mai nou fac ca toti dracii cand ploua si vreau sa fumez pentru ca am constatat ca mi se uda tigara numai pe filtru. Merg pe strada calculand in ce locuri s-ar putea ascunde un hot/criminal/violator. La munte umblam pe strada calculand pe unde ar fi locul propice pentru ursi... Evit sa ma uit noaptea in oglinzi. Nu umblu decat prin jumatate din camera mea noaptea tocmai pentru ca am doua oglinzi care sunt paralele si nu vreau sa trec prin fata lor. Cand citesc, nu ma pot opri la mijlocul paginii. Ma pot opri doar cand odata cu pagina se incheie si o fraza.
Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-16 14:13:15)
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Exact la fel si eu ca tine, Wild, la partea cu oglinzile si cititul
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
tot timpul, imi trag rimelul de pe gene, uneori si cu gene cu tot si lacul de pe unghii tot asa, cred ca am ramas cu sechele de cand mi le rodeam, ca stau numai cu mainile in gura. Imi fac unghiile, si peste cateva ore deja imi racai lacul cu dintii
- Jacqui
- Platinum member
dc nu va uitati noaptea in oglinda???
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
akisandra a scris:dc nu va uitati noaptea in oglinda???
probabil fiindca nu ar vedea nimic
- Jacqui
- Platinum member
)
- pink_pop
- Platinum member
- De la: buc
- Inregistrat: 2010-05-31
am ramas cu o sechela de cand eram mica cand am vazut un film noaptea si am avut impresia ca vad pe cineva in oglinda ..si de atunci nici ca nu ma mai uit
viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|