Ciudata din tine...-8
- micaella4
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-07-06
Re: ciudata din tine...
eu cand am vaz prima data ca in carnetul de note era rubrica cu "semnatura parintelui"..am intrebat, intrigata fiind, invatatoarea dak parintele de la biserica vine sa ne semneze notele.
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
aaah si si...nu trec pe sub portbagaje deshise...sau rampe..sau cum se cheama...acoperisuri de chioscuri...cred ca o sa'mi pice'n cap
6 ani de dragoste
- Lelaina
- Hero member
- Inregistrat: 2007-02-02
micaella4 a scris:eu cand am vaz prima data ca in carnetul de note era rubrica cu "semnatura parintelui"..am intrebat, intrigata fiind, invatatoarea dak parintele de la biserica vine sa ne semneze notele.
)))) tare
Poor is the man whose pleasure depends on another
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
Eu caram apa in fantana pentru ca ceilalti oameni tot scoteau si s-ar fi terminat apa. Aveam eu o galetuta din aia pentru nisip. Atata apa caram pana nu mai puteam.
iubesc+Camelia+Matei
- micaella4
- Hero member
- tomina
- Hero member
Si acuma, pentru ca stau mult la calc, cand vb cu oamenii sau cand fac ceva practic prin casa imi vine sa fac Ctrl+S, ca sa nu pierd ce am lucrat. .
iubesc+Camelia+Matei
- tomina
- Hero member
Oare ar trebui sa ne tratam? ;
iubesc+Camelia+Matei
- micaella4
- Hero member
si dak ne-am trata, ce farmec neasemuit ne-ar mai ramane?
- tomina
- Hero member
da... am gasi altceva
iubesc+Camelia+Matei
- luna_amara
- Hero member
- De la: craiova
- Inregistrat: 2007-08-16
cand vreau sa ajung la toaleta noaptea.aprind luminile in toate camerele.chiar daca sunt singura sau nu ma trezesc in toiu noptii sa verific daca am inchis usa apartamentului dorm cu geamu deschis si iarna..pt ca astfel simt ca nu pot respira
take me as i am or watch me as i go!
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
eu am...eu am....shosete acum....mi'e frig,sa nu racesc....whaaaaaaaat?shtiu ca e august! sunt ciudata? hmmm mi'am amintit ca iubi nu m'a vazut fara sosote decat...dupa...mai mult de 6 luni de relatie:P(sunt friguroasa..am impresia ca racesc la ovare.... )
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-08-28 23:09:28)
6 ani de dragoste
- marissa
- Sr. member
- De la: ..a million miles away
- Inregistrat: 2007-04-22
si eu am sosete janis
aveam un punct pe ecranul televizorului si tipam cu frate'miu lipiti cu buzele de punctu ala "vrem desene animate"
ah si cand vedeam un copil intr-un film strain imi ziceam "wow asta stie sa vorbeasca la televizor cu scris"
Ultima oara a fost editat de marissa (2007-08-29 01:59:01)
I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you...
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
JanisJoplin a scris:eu am...eu am....shosete acum....mi'e frig,sa nu racesc....whaaaaaaaat?shtiu ca e august! sunt ciudata? hmmm mi'am amintit ca iubi nu m'a vazut fara sosote decat...dupa...mai mult de 6 luni de relatie:P(sunt friguroasa..am impresia ca racesc la ovare.... )
dap acum nu am, dar cand e prea frig am picioarele reci, daca e prea cald, parca imi iau foc picioarele
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- soulfly
- Full member
- Inregistrat: 2007-08-25
-cand eram mica si stateam in pat cu mama nu o lasam sa inchida ochii, ziceam"mami, tu adormi si eu raman singura acasa" ) -de fiecare data cand ma cert cu tata, pateste cate ceva. Sapt trecuta zugravea sufrageria si m-am trezit la 11 dimineata intr-un zgomot infernal, de bormasina si am inceput sa urlu si sa fac ca toate alea k nu mai termina odata si m-am dus la ai mei in camera sa dorm. Cand m-am trezit si m-am dus la baie era sticla de spirt pe chiuveta, cu sange pe ea, iar in bucatarie erau vreo 3 feluri de pansamente. Peste 2 min a aparut si tata si mi-a zis sa nu-l mai injur niciodata k de data asta era sa ramana fara deget -daca ma uit la filme de groaza sau aud de chestii gen "mireasa moarta merge pe bicicleta in chitila", desi nu cred, cateva saptamani mi-e frica sa trec prin sufragerie cand e lumina stinsa. O data mi-am vazut imaginea oglindita in geam si era sa mor de spaima -cand eram mica credeam k ai mei se transforma in balauri noaptea si nu intram niciodata la ei in camera ) (oare ce zgomote oi fi auzit eu de acolo de mi-a venit ideea asta..?) -tot cand eram mica credeam k tot ce vorbesc de pe telefonul fix se inregistreaza undeva si ai mei se duc de craciun sa cumpere caseta - cand e f cald simt ca imi ia foc nasul, iar cand e f frig, simt ca imi ingheatza nasul -pe la 12 ani am visat ca dracu` locuia cu familia lui in scara 9, la subsol si m-a inchis acolo si imi spunea k are si el copilasi care mor de foame si mi se facuse mila de el ) (in vis) ... dup-aia n-am mai intrat vreo 3-4 ani in scara aia - cand n-am ce face, ma joc cu lumina. ma uit la bec cateva secunde dupa care mut lumina pe o "tinta", adica imi aleg un obiect, gen ghiveci de flori, pe care mut lumina si o fac din ce in ce mai repede ) -cateodata citesc cu nasul. daca vad un afis pe care scrie mare ceva si n-am ce face, dau din nas in forma literelor cred ca sunt cea mai ciudata persoana normala din lume -daca se ia cineva de mama ma enervez atat de rau incat jur ca as fi instare sa omor persoana respectiva. si imi vin in cap tot felul de imiagini sadice- cum il lovesc in cap cu o caramida pana-i iese creieru sau chestii de genu`.. oare tre` sa merg la psihiatru? In general mi-e mila de orice fiinta vie si nu as putea face rau nimenui... (inafara de tigani si inca o natie) -de fiecare data cand ma uit in calendar sau cand dezbat subiectul "timp" ma gandesc ca o sa mor candva. Dar nu asta ma sperie, ci faptul ca imi inchipui tot felul de situatii in care as putea sa mor :-| Cel mai mare soc l-am avut cand m-am uitat odata in telefon (stateam in pat) sa vad cand cade 25 aprilie (ziua mea) in ultimul an pe care il are calendarul telefonului. Telu` are in calendar ultimul an 2075 si am avut o revelatie, cum ca nenorocitul meu de telefon are in el un an in care eu nu voi mai exista p lumea asta si mi se parea absurd ca 25 aprilie sa fie tot acolo, in calendar, desi eu nu o sa mai exist... De fapt, cred ca ceea ce ma face, intr-adevar, ciudata, este faptul ca mi-as dori sa fiu nemuritoare desi sunt constienta ca asta ar insemna sa trec peste moartea tuturor persoanelor pe care le iubesc. Chiar daca mereu cand ma gandesc k mama va muri intr-o zi, sunt convinsa ca eu nu o sa rezist si ma voi sinucide in ziua aia. Citindu-mi postul am realizat ceva.. : cred k sunt narcisista si obsedata de mama.. ...?
Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-08-31 05:15:38)
"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)
- micaella4
- Hero member
soulfly a scris:cateodata citesc cu nasul.
.. i'm not sure i'm getting this..
- AdA_Ad9
- Hero member
- De la: Bucuresti-in mare parte:D
- Inregistrat: 2007-02-26
pai cand eram mica imi era frica de vecinul de la 2,era mut si avea un aparat care daca la punea la gat se auzea ce zicea dar avea vocea de robot si eu ziceau ca e dracu.intr-o zi a venit la usa si eu eram singura acasa cu sora mea(mai mare cu un an).si cand am intrebat cine e si am auzit vocea am inceput sa tip prin casa ca a venit dracu sa ma ia=)) si sora mea la fel.stateam la parter si am chemat toti copii de afara sa ne ajute sa iesim pe geam ca vine dracu in casa=)).inainte am sunat-o pe mama si plangeam amandoua speriata si tipam sa vina acasa.saraca pana nu a venit acasa nu a scapat de noi. altadata cand eram prin clasa a 4 a a venit bunica la noi acasa si eu eram singurica si imi faceam temele.ai mei trebuiau sa vina de la servici si sa mearga cu bunica sa isi ia tv:D si ea fiind femeie batrana,s-a pus in pat si a luat-o somnul,iar eu scriam,dar nu ma puteam concentra de la sforaiturile ei si ce m-am gandit eu,sa iau un carlig de rufe,ca asa vazusem eu la Tom & Jerry si sa il pun pe nas ca asa nu mai sforaie.Zis si facut.S-a trezit saraca speriata si pe jumatate sufocata si cu o durere de nas ) Cand eram mica credeam ca pot sa zbor,asa ma invatase Petter Pan,ca daca te sui pe ceva inalt si inchizi ochii si te gandesti la ceva frumos vei zbura.Asa am facut si eu.M-am suit pe sifonier si am vrut sa sar,noroc ca a inceput soramea sa tipe si a venit mama si m-a luat de acolo. Tot cand eram micuta imi era frica de papusile cu ochii stralucitori.Credeam ca e "satana"(cuvantul asta il foloseam) in ele si ca noaptea ele iau viata si vor sa ma omoare pe mine si sora mea.Aveam un ratoi mare care daca apasai pe manuta lui canta si daca ii dadeai o palma in cap se oprea din cantat,intr-o seara a inceput sa cante singur,ai mei erau la niste vecini in vizita si pe noi ne lasase sa ne uitam la desenele noastre preferate de seara(Strumfii).Cand am vazut ca a inceput sa cante ne-am speriat atat de tare incat ne-am incuiat in baie,sormea cu cutitul in mana si eu ca coada de la aspirator.Nu am iesit de acolo pana nu au venit ai mei.Le-am zis ce s-a intamplat si au incercat sa ne linisteasca,dar cand am venit in camera si am vazut ratoiul pe jos(el statea pe biblioteca si probabil cazuse pentru ca erau multe jucarii acolo si se intampla des sa cada),noi ne-am speriat ca a mers el spre usa sa ne omoare=)).A doua zi am aruncat toate jucariile in debara si am incuiat debaraua. De cand ma stiu mi-a fost frica sa trec prin fata oglinzii cu lumina stinsa la miezul noptii,ziceam ca imi apare dracu in spate. Si daca stau si ma gandesc si acum imi e frica de papusile cu ochii stralucitori si daca as sta sa ma gandesc v-as povestii toata noaptea cate si mai cate dupa cum vedeti imi e tare frica de dracu.spaima mea cea mai mare
Ultima oara a fost editat de AdA_Ad9 (2007-08-31 23:42:23)
Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus
- soulfly
- Full member
- Inregistrat: 2007-08-25
"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)
- Ramona_gl
- Sr. member
- De la: Galati
- Inregistrat: 2007-08-29
Eu ma visam Sandy Belle,deja mi-l imaginam pe Mark al meu,vroiam sa-mi fac si o gradina secreta(apropo am facut rost de serialul Sandy Belle.....ce nostalgii ma cuprind cand ma mai uit la cate un episod) si eram terorizata sa raman singura in casa de teama celui cu coarne!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|