homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciudata din tine...

#1 2006-11-16 17:44:34

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

ciudata din tine...

am o noua idee (sper sa fie la fel de buna ca "hai sa radem" si "de ce"). haideti sa scriem aici chestii care ne fac sau ne-au facut sa credem ca suntem ciudate.

incep eu: cand eram mica-mica avea impresia ca daca o persoana ma atinge imi poate citi gandurile. credeam ca lumea asta e cu totul altfel. si afland de magica varsta de 18 ani, credeam cu tarie ca atunci voi vedea si eu lumea asa cum e. (credeam asa de tare in asta incat in seara de dinante sa implinesc 18 an inca mai aveam o frantura de gand ca "poate...")
si din prezent o ciudatenie: uneori am senzatia ca plutesc sau ca zbor (chiar si cand merg pe strada). sa va zic acum ca nu ies pe balcon? nu ies de frica sa nu devina acel sentiment atat de puternic incat sa ma arunc (stau la etajul 8. praf ma fac pana jos...).
si uneori ma simt urmarita... pe bune, simt ca cineva se uita fix la mine, chiar daca sunt singura in camera.

voi cat de ciudate sunteti?

Nobody home

#2 2006-11-16 18:19:58

Ank
Full member
Inregistrat: 2006-05-06

Re: ciudata din tine...

mie mi se parea, cand eram mica..ca prezentatoarea de la Stiri ma vede..ma plimbam dintr-o parte a camerei in alta sa vad daca isi schimba privirea dupa mine..dar nu imi dadeam niciodata seama big_smile

#3 2006-11-16 18:26:23

ZZZZ123
Addicted member

a! da. si eu credeam ca aia ma vad. o faza tare odata: era un tip la stiri si mie-mi placea despre el (ca asa se zice acum. big_smile ). si eu zambeam, si el zambea la mine. eh... copiii...

Nobody home

#4 2006-11-16 20:19:41

ramona-maria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-09-20

daca incep eu sa scriu de ciudateniile mele umplu un roman.
cand eram mai mica aveam impresia ca e cineva sub pat si cand eram singura acasa nu ma dadeam jos de frica sa nu ma apuce de picioare sa ma muste ( febra de la twin peaks )
imi era frica de gurile de ventilatie ( cand batea vantul se auzea un suierat si aveam impresia ca sunt spiritele rele) si multe multe altele.
mai scriu cand imi aduc aminte, acum ma grabesc.

"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"

#5 2006-11-16 20:25:08

ZZZZ123
Addicted member

si eu aveam teama asta cu bau-bau. si mai eram speriata de wc. aveam senzatia ca o sa iasa ceva de-acolo sa ma muste de fund. :">

Nobody home

Publicitate

loading...

#6 2006-11-16 20:56:42

ionela_alexa
Full member
Inregistrat: 2006-10-20

eu cand eram mai mica mi se parea ca intodeauna este cineva in spatele meu si m urmareste uneori fugeam ca sa nu ma prinda....si pe scara blocului mereu ma uitam in spate sa vad daca nu e cineva big_smile!

trebuie sa recunosc ca si acum mi se mai intampla dar ffff rar nu ca in copilarie....sa vad o faza sau un lucru si sa am impresia ca l am mai vazut!tare ciudat! tongue

#7 2006-11-16 21:32:15

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

din ciclul cu prezentatorii de stiri ... cand eram io mica existau actualitatile de la tvr1 si credeam k dk dau mai tare vokumul la tv ala o sa vorbeasca ala sau aia mai tare sau eventual o sa tipe ..mda vorba voastra copii tongue

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2006-11-16 21:33:41)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#8 2006-11-16 21:39:16

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Nashira a scris:

si eu aveam teama asta cu bau-bau. si mai eram speriata de wc. aveam senzatia ca o sa iasa ceva de-acolo sa ma muste de fund. :">

oare de ce mi se pare asa de cunoscut lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#9 2006-11-16 21:46:55

cata
Full member
Inregistrat: 2006-07-19

mie mi-era frica in lift..inca imi e..imi da o senzatie de gol in stomac...
inca o ciudatenie...toate animalele care erau mic eu credeam ca sunt imense...vedeam la desene veverite si credeam ca sunt f mari, vulpea mi se parea imensa pt ca a reusit sa-l pacaleasca pe urs smile

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana"
                                                         Arsenii Tarkovski

#10 2006-11-16 21:54:01

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

wow...si eu simteam acelasi lucru...knd eram mica mi se parea ca o sa ma prinda ceva de picioare si fugeam repede jos pe scari...aaaa si cand dormeam la bunica-mea (ea are casa mai veche cu pereti inaaaalti si mobila antica) imi era frica dimi sa merg la ea in bucatarie asa ca asteptam o ora sau cat dura pana venea ea dupa mine fiindca aveam de traversat 3 camere....lol si imi era ff frica de multi batrani din vecini, asta fiindca mama imi zicea ca daca nu pap tot ma da la moshu sau la tigani wink)

#11 2006-11-16 21:55:42

orchid_girl
Full member
De la: cloud no.9
Inregistrat: 2006-08-30

ohhhh...cate ar fi!!!
pey...cand eram mica imi era frica sa deschid ochii noaptea pentru ca se reflecta o luminita mica printre jaluzele,iar pe tavan se forma un fel de umbra,iar mie mi se parea ca arata ca dracu' ( la propriu) smile
mi'era frica de omul care vindea geamuri pe strada...pentru mine el era era the real bau bau
in ziua de azi....si eu am impresia de multe ori ca sunt urmarita (paranoica de'a dreptul),iar dupa ce era sa fiu jefuita...orice pasager de autobuz e un potential hot tongue
aahhhh....de multe ori am impresia ca nu sunt singura in camera...ca traiesc printre fantome...care intr'o zi o sa'mi vina de hac...ar fi bine sa stea cuminti tongue
ar mai fi multe....dar dupa aia nu o sa mai cred eu ca sunt ciudata,ci o sa credeti voi... tongue...sa stiti ca ma tratez tonguebig_smile

so in love ...

#12 2006-11-16 22:02:43

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

eu am una cu usile. dupa ce le incui...trag de ele intr-o veselie (verific daca intr-adevar sunt incuiate). asta mi se trage de cand am uitat sa incui usa de la aprtament...m-am plimbat prin oras o jumatate de zi..si cand am ajuns acasa...surpriza...nu imi gaseam cheile. am crezut ca le-am pierdut. nu stiu cum mi-a venit ideea de a apasa pe clantza usii. si ...s-a deschis. dupa faza asta ... o data... m-am intors de 5 ori inapoi..sa verific usa.rotfl

storstark

#13 2006-11-16 22:05:58

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

la mine pe strada tot pendula un tigan ungur care striga ceva...nu mai stiu ce, dar avea el o formula...spunea ca repara oale...avea o voce ascutita si intepatoare, era gras si imbrcat in negru cu palarie neagra...pfff...nu mai scriu k ma bag iar sub plapuma (cum faceam knd eram mica)

#14 2006-11-16 22:27:20

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

mie imi era frica de pene si de gaste big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#15 2006-11-16 22:46:45

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

mie imi plac mult filmele horror. le ador. la orice ora din zi sau ...special...din noapte. nu imi era frica de nici un personaj pana cand am vazut "jeepers creepers". favoritzi mei sunt "alien" (mi se pare fiintza perfecta) si "predator". dar "jeepers" chiar mi-a facut felul. e singura hidosenie la care ma uit doar cu jumatate de ochi

Ultima oara a fost editat de anca13 (2006-11-16 22:47:09)

storstark

#16 2006-11-17 00:02:01

andrada1983
New member
Inregistrat: 2006-10-19

cand eram mai mica si eu si sora mea am avut parte de aceleasi "ciudatenii" numai ca la mine mi se pare ca inca persista sau a ramas doar teama. de ex. daca vedem un mort cateva nopti la rand il "vedeam" la mine in casa dupa cuier. odata cuierul era sa cada pe o vecina. intr-o noapte am vazut si am auzit sub masuta fantezie o pisica neagra cu ochi foarte stralucitori. cand a aprins tata lumina nu era nimic. noi nu am avut niciodata nici un animal de casa. da fffffffffff multe ori am impresia ca sunt urmarita, ca nu sunt singura sau ca aud anumite lucruri. cate-o data am impresia ca stiu si vad "persoana" care e langa mine (in special rude moarte) si tot felu de ciudatenii dintr-astea:D sper totusi sa scap de ele:)

#17 2006-11-17 02:28:15

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Nashira a scris:

Mie imi era frica cand trageam apa....ma gandeam ca o sa iasa cineva de acolo. Asa ca eram pregatita dupa ce trag apa sa fug repede din baie intr-o camera cat mai departata.... smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#18 2006-11-17 08:47:36

adineloo
New member
Inregistrat: 2006-08-07

mie imi e frica de intuneric si acum. mai ales de cand am vazut "Dawn of the Dead". pt ca acasa am un hol lung ca cel din film si in momentul in care deschid usa noaptea am impresia ca o sa apara fetita aia foarte infricosatoare. si tot din categoria ciudateniile mele: imi e frica de pasari, mai eles cand zboara. de la ciori pana la vrabiute. chiar si de gainile lu mamaie imi este frica si de puisorii aia mici. de fapt nici nu pun mana pe ei decat atata timp cat au puf. cum le-a dat o singura pana imi e o frica teribila de el, chit ca daca il calc il fac poster. si inca una...indiferent cat de cald e afara eu trebuie sa am picioarele invelite cand dorm pt ca altfel am senzatia ca vine cineva sau ceva si ma ia de ele. asa daca am picioarele invelite, macar pana adorm, nimeni nu poate sa imi faca nimic.

#19 2006-11-17 09:19:05

extrem
New member
Inregistrat: 2006-09-09

pai... eu aveam impresia cand eram foarte micutza ca toti oamenii traiesc 100 de ani fix (nus de unde imi intrase aceasta idee in cap) asa ca numaram cat mai am de trait .. 92,91..90 big_smile aaa si imi era fria de intuneric am dormit pana in clasa a 6-7 cu lumina de la baie aprinsa(am dormitorul langa baie)...parca nu era asa de intuneric ma simteam mai in siguranta...+ faza cu urmaritu' ..asta am visat ffff des si alerg pe strada pe scari si exact cand sa ma prinda ..ma trezesc ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.