homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-116

#2186 2010-05-18 11:17:07

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5

wei soricutule, macar din cand in cand baga-ti o mustata si pe forum, sa stim de tine.  kram

#2187 2010-05-18 11:19:19

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Oky-doky Pasule smile

Mai in fiecare zi sant prezenta pe aici dar doar cu cititul

hjarta M&M=S

#2188 2010-05-18 11:21:59

passenger
Addicted member

nu se pune.  puss

#2189 2010-05-18 11:24:12

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Nafule kram

#2190 2010-05-18 11:26:14

NafNaf
Sr. member

Reao lol  puss  puss  puss  puss
Ruxi si Vladut  puss  puss  puss

hjarta M&M=S

Publicitate

loading...

#2191 2010-05-18 11:27:46

passenger
Addicted member

soricutule, ai mai cumparat vreo salopetica d-aia faina de blugi pt sebi?

#2192 2010-05-18 11:30:02

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

naaaf, am primit slingu, e faain big_smile

haidi bre, ca nu-s exceptie, stiu multe ca mine... si am "gustat" cate putin din toate si eu

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2193 2010-05-18 11:46:21

NafNaf
Sr. member

Bre Cata mi ciuda pi tini tocmai de aceea lol

Ma bucur ca ai si sling applause felicitari  tummenupp ce culoare este? e fain, iti place?

Am vazut ca a scos editii noi de vara big_smile tu din ala ai?

Pasuc nema hainute gata m-am oprit ca sant deja prea multe,... acum doar daca vad ceva fff fain si imi place la nebunie mai iau smile

Momentan stam bine cu hainutele, incerc sa ma ocup de pat si tot ce inseamna dormit la bebe

hjarta M&M=S

#2194 2010-05-18 11:58:19

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Neatza, fetele smile
dupa ce am dormit de am rupt si am stat cumintica in pat, cu no-spa, ma simt din nou bine. Dar sincer, ieri ma apucase paranoia ca o sa nasc...drept pentru care m-am hotarat sa-mi fac azi bagajul pt spital, asa in mare, chiar daca mai am de cumparat maruntisuri pe care mi le pot aduce in spital daca nu apuc. Aaa, si m-am hotarat sa nu ma mai stresez sau supar, ca din cauza asta am avut ieri dureri.
Adina, stai linistita ca ai timp sa-ti fac bagajul smile si orice ar fi, poti primi si ulterior lucrurile smile mai ales daca ai lista facuta, nici nu va fi greu pentru sot sa le gaseasca. Eu am lista cu ce mai trebuie sa cumpar dar momentan asteptam niste banuti, dar ii pot zice la o adica ce / unde gaseste.
Am primit de la o prietena o crema pentru san Garmastan, dar am vazut ca expira in mai 2010. Credeti ca e ok sa o folosesc sau sa cumpar totusi alta?
Si mai am o intrebare pentru fetele care stau in Bucuresti: gasesc la magazinele din Carrefour Baneasca sutien pt alaptat? Stiu ca era ceva magazin acolo de lenjerie intima si din cate imi amintesc aveau preturi destul de ok. Mi-am luat de acolo un sutien cu 30 lei mai demult.
In Brasov nu am gasit nicaieri tampoane sterile pt dupa nastere. Se gasesc acolo?

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#2195 2010-05-18 13:57:13

katami
Platinum member

naf, am varianta "liliac" de la alea noi, pe albastru. eu voiam "toporas", pe verde... dar le-a incurcat ea la trimis tongue si fiind si moca... si fain... mi-a fost nush cum sa il trimit inapoi.

asa ca... la cat am fugit eu de albastru... am un wrap si un sling, ambele albastre lol

da' sa stii ca matrialu e mai misto la astea noi... in poza nu se vede ca lumea, dar arata mai bine... o sa bag niste poze la mine in topic cand apuc.

de palcut imi place muult, dar m-am obisnuit cu wrapul si ma impac bine cu el, dintre cele 2.

indie, eu n-as folosi medicament expirat cat alaptez... desi nu cred ca sunt pb.... dar mai bine nu risti.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2196 2010-05-18 14:13:59

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

si eu sunt aici si va tot citesc. insa nu apuc sa si scriu fiind la servici!

tomina eu zic ca va fi bine si zic si ca vei mai rezista pana joI!  kram

carra.. cand te aud ca ti-e frica ma apuca si pe mine! serios... eu ieri mi-am facut contractul pt nastere si am inceput sa constientizez ca se apropie si la mine. Nu am schimbat semnatura dar avem 27 de sapt! fetele care nu aveti bagajul gata.. nu va mai stresati va fi bine! de la cate sapt e bine sa il ai gata? mie nu imi trebuie decat chiloti mie insa sa apuc sa mii cumpar si pe aia! lol

indie ma bucur ca te-ai linistit! doar nu era sa repeti ce-o facut ruxxy! nu te prosti! bebe tau mai sta cuminte acolo!

aliy de ce te mai chinui tu cu serviciul?!

Ultima oara a fost editat de sanca (2010-05-18 14:47:38)

Daria Ioana - 06.08.2010

#2197 2010-05-18 15:16:31

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

sanca asa ne-am propus sa mai rezistam umpic. ne rasfatam intre timp cu cititul si am pus muzica tare sa mooooara vecinul de deasupra care are program de strigaturi la ora asta! sa stie ca am "scule" de muzica.

carra am citit ca ti-a coborat burtica. si mie big_smile ! acum respir mai usor dar merg ca o rata lol !

alyi spune te rog ceva kram . cum te simti? nu poti reduce programul la servici?

iubesc+Camelia+Matei

#2198 2010-05-18 15:21:43

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

da tomina, coborat ...
si e tare mai tot timpul.
si ametesc o multime.
si maine tre sa merg la control undeva la piata victoriei si e meeeeting ...
si moooor de frica ca nu o sa ajung sau ca imi trebuie bagajul si sotul o sa poata sa il aduca in 'n' ore din cauza meetingului.
ufff.
si peste toate am si stare de nervozitate.
de la vreme, de la faptul ca nu ma simt bine... nici nu mai stiu.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2199 2010-05-18 15:50:13

katami
Platinum member

carra, relaxeaza-te, starea asta nu-ti face bine nici tie, nici bebelinei. la nastere tre sa fii ami lucida. asa ca... box

#2200 2010-05-18 15:57:07

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

carra chiar tu povesteai cat a-ti lucrat la proiectul bebelinei voastre si acum la final te "inneci"?! si mie mi-e o frica de mooor insa ma gandesc ca au trecut si altele deci trec si eu peste si pentru ingerasii nostri tre sa fim tari! va fi bine! kram

in alta ordine.. s-a aflat ca mi-am facut contract la clinica particulara pt nastere ca de.. aradul e mic.. si ce credeti iubitele mele colege deja comenteaza.. ca vai ca ne permitem si mai comentez pt indemnizatie.. ca decat sa dau banii aia pe nastere mai bine ii tineam sa ne crestem copilul. deci turb de nervi.. azi si asa m=am certat cu un client plus asta.. toata tremur deja!

Daria Ioana - 06.08.2010

#2201 2010-05-18 16:06:38

katami
Platinum member

sanca, da' ce treaba au colegele tale cu ce-ti permiti tu? da-le incolo, de gura targului te doare? nastere usoara si indemnizatie grasa sa ai lol ce te doare de ele? vezi-ti de puiul tau!

#2202 2010-05-18 16:12:33

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Tomina, sunt binisor. am stat intinsa un pic si parca sunt mai bine (avem o canapea aici la serv). referitor la program, nu stiu daca il pot reduce ... o sa vb maine cu dr. am sunat la dr de familie si a zis ca nu poate sa mi-l reduca decat cu o adeverinta de la ginecolog, cum c-ar fi probleme.
daca pana acuma ma vaitam ca stau la pat, acum asta vreau, numai sa fie bebe bine.
multumesc mult de griji, esti o scumpa  puss la cate ai si tu pe cap, te mai gandesti si la mine  puss 

Sanca, nu mai pune tot la suflet... ce-ti pasa tie ce cred colegele?! Tu stii ca cel mai important e bebele, daca lor li se pare ca importanti sunt banii, sa le fie de bine... nu conteaza parerea lor. Stiu ca e greu sa le dai ignor dar gandeste-te la puiul mic care trebuie sa fie linistit.  puss

Ma gandesc, oare se poate sa nu mai vin deloc la serv? ca am doar 18 sapt...

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2203 2010-05-18 16:18:45

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Carra nu iti fie frica , trece. si nu iti mai aduci aminte ce sunt alea dureri. eu daca ma gandesc inapoi, sincer nu mi se mai par asa ingrozitoare durerile alea prin care am trecut. si am stat 10 ore in travaliu , cu contractii f puternice. a durut crede-ma, dar se uita. mai ales cand iti tii in brate minunea. asa ca , curaj. esti puternica, si vei trece peste asta.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-05-18 16:19:00)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2204 2010-05-18 16:49:05

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

aliy stiu cum e de greu kram mai ales ca dupa atata stat in pat, nu e usor la program de lucru in acelasi ritm. fa tot ce poti sa ai grija de tine si de bebe bineanteles.

sanca nu pot sa cred ca se pot lega chiar de orice fetele alea! eu le-as rade in nas si le-as da chiar detalii, asa lol ca sa pui gaz pe foc si sa aiba ce povesti! e clar ca nu e treaba lor!

alina, asa de usor pare tot dupa nastere naturala? puss mame eroine sunteti! acuma, din perspectiva mea chinurile astea chiar ma sperie.

iubesc+Camelia+Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.