homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-118

#2224 2010-05-19 10:16:14

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5

Neata burtici,

Papucica, ce test frumos!! wink

Blue, eu zic ca e normal sa te jeneze un pic, mai ales in triim 1. asa am patit si eu, apoi cateva sapt nu am avut nimic si acum iar ma jeneaza mai mereu.

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2225 2010-05-19 10:18:57

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

blue, am citit undeva asa: uterul e socat de ceea ce i se intampla lol . m-a amuzat dar e adevarat. acolo sunt schimbari radicale. incearca sa tii si ceva cald pe burtica, ai sa te simti mai bine.

alyi, la tine se intind ligamentele si pielea si creste burtica, e firesc sa te deranjeze mai ales, ca ritmul de crestere al burticii se mareste.

iubesc+Camelia+Matei

#2226 2010-05-19 10:20:23

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Multumesc de raspuns, tomina puss

Chiar ca uterul meu e socat lol Am observat si eu, ca daca imi pun o vesta la spate, ma simt mai bine smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2227 2010-05-19 10:22:45

aliy
Hero member

alyi, la tine se intind ligamentele si pielea si creste burtica, e firesc sa te deranjeze mai ales, ca ritmul de crestere al burticii se mareste.

neata tomina  puss  cum esti?
si ce creste burtica... am inceput sa observ la pantaloni ( sad mai am o singura pereche pe care pot sa-i port) ... pe zi ce trece, mai deschid un pic fermoarul smile

LE: mie dr mi-a zis sa nu pun nimic cald pe burtica, parca a zis ca provoaca contractii ... e adevarat, a zis sa nu-mi fie nici frig, ca la fel provoaca contractii;
blue, cred ca vesta de care vorbesti, e cea mai buna solutie wink

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-05-19 10:25:02)

#2228 2010-05-19 10:34:43

tomina
Hero member

alyi, nu am stiut... eu imi tineam mana pe burtica (si acum o tin ca sa stie bebe ca il iubesc smile ). faza cu fermoarul e valabila si la mine acum, imi sunt buni blugii dar fermoarul e total desfacut lol !

noi, azi suntem mai somnorosi dar am de terminat o comanda si apoi merg sa o livrez. practic, lucrez acasa. nu exagerez cu munca dar iese un banut big_smile . bebe vad ca nu s-a intors, e tot pe ficatul meu. maine mergem iar la monitorizare si sper sa mai scot ceva linistitor de la dr. se pare ca in clinica se incurajeaza ca bebele sa stea ca mai mult in burtica, practic pana la soroc. mieeee fricaaaa grater , exact asta incercam sa evit.

ca sa descriu pe larg situatia: Motanul iar a luat-o razna grater , bunu care e pe actele mele e in spital, mama e bolnava (am grija de ea), trebuie scos cainele la plimbare, supraveghez matul, spal haine (lol noroc cu tehnologia ca numai le intind), trebuie sa merg sa duc comanda si lucrez la doua proiecte intre timp. mai pot umpic, deci nu e cazul sa nasc saptamana asta lol !

iubesc+Camelia+Matei

Publicitate

loading...

#2229 2010-05-19 10:40:23

aliy
Hero member

Tomina, cred ca e ok sa tii manutza pe burtica, sa nu pui ceva cald de genul... o sticla cu apa calda, stiu si eu...

Ce tare esti ... lol daca faci tu atatea la 38 sapt.

Va fi bine maine la monitorizare si bebelul va sta in casuta cat crede el ca are nevoie wink n-are de ce sa-ti fie frica, ai vazut ce povestesc pe aici proaspetele mamici... totul trece cand iti tii puiul in brate  hjarta

#2230 2010-05-19 10:44:26

blueeyes
Platinum member

Wow, tomina, pai tu in ritmul asta te trezesti ca intre un proiect si curatenia litierei ai si nascut! smile Ai grija de tine si de puiut puss

patfierbinte      sjuk     

#2231 2010-05-19 10:51:16

tomina
Hero member

lol alyi, blue puss sper sa mai stea macar pana sapt viitoare. ca sa fie OK ceilalti si sa incapem si noi cu nascutul. e drept, ca bebele hotaraste. ma odihnesc eu imediat big_smile , nu vreau sa fortez.

carra, azi mergeai la dr nu? sa ne dai vesti, asteptam...

iubesc+Camelia+Matei

#2232 2010-05-19 10:58:19

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele

aseara nu am mai reusit sa intru, ca ma venit tarziu de la doctor (s-au decalat programarile rau) si am avut si treaba acasa..

deci , bebelina noastra care e 100% fetita smile (taica-su i-a vazut din nou pasarica) are 1961gr (pe diverse site-uri citeam ca trebuie sa fie undeva la 1800g) e intoarsa deja cu capul in jos, si era ok...cam cu fata in placenta si nu a putut sa o scoata in 4d.....

nu am apucat sa discutam nimic de nastere, ca era foarte grabita doctorita....data viitoare...m-a trimis in schimb in spital la polizu la analize, am fost in dimineata asta si mi-a facut cica internare, si mi-a recoltat sange, am dus pipi si mi-a luat si din col, vineri am rezultatul...sper sa fie ok....

intre timp cand am sunat la particulara unde merg eu la doctorita pt programare martea viitoare,pt citirea nalizelor, mi-a zis ca dna doctor nu e nici martea viitoare si nici cealalta, deci cred ca e in concediu, si de aia a fost si imbulzeala aia aseara....

in rest pe foaia de ecografie mai scrie asa :
-lichid amniotic in cantitate normala
-rp :0.66
-placenta : anterior grad 1spre 2....puteti sa-mi spuneti si mie ce inseamna? daca stiti?

suntem mai marisoare cu 2 zile , DPN 08.07.2010

9 ani de copilarie ....

#2233 2010-05-19 10:58:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

tomina puss

blue hjarta ce nostalgie m-a izghit deodata grater anul trecut pe aceeasi vreme imi vedeam si eu fasolica hjarta sa-ti creasca mare a ta!!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2234 2010-05-19 11:05:43

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata smile

Adina, ma bucur ca bebita e bine. Placenta de gradul 2 este normala la varsta asta a sarcinii. Gradul I inseamna ca e "tinerica" big_smile II a inceput si ea sa mai imbatraneasca.
Vaaiii ce explicatie ti-am dat lol

Papucica, foarte frumos test ai, sunt curioasa de reactia taticului.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-05-19 11:06:19)

#2235 2010-05-19 11:13:18

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

aha, ma gandeam eu ca asa e, dar a zis 1 spre 2 deci incet incet ne apropiem de final...

inca o chestie fetelor :

de ieri , dar si azi in special, am o durere de oase inghinal, de abia mai merg, ma doare chestia dar durere de oase, ca si o febra musculara, parca am fi facut dragoste non stop (nu e cazul)....nu stiu ce sa zic, sa aiba legatura cu faptul ca aseara stateam pe scaunul cu roti la birou si m-am impins un pic in spate , si acolo era terminatia covorului si am simtit cum imi fuge scaunul de sub mine , dar m-am lasat usor in jos, nu am picat brusc , si oricum am picat in fund, ...a venit frate-miu si m-a adunat de pe jos, caci al meu sot deja dormea, m-a mustruluit dimineata

deci sa fie de la cazatura? sau se intind oasele, se latesc mai bine zis, sau preseaza fetita ca na are capul in jos....

9 ani de copilarie ....

#2236 2010-05-19 11:25:17

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

ce test frumos, papucica! asa era si al meu   happydance
blue, eu am luat o cutie si ceva de no-spa pana acum.  spranceana  la inceput luam cate 2-3 zilnic, a zis doc sa iau pana la 3/zi daca ma doare. si luam pt ca simteam o jena acolo, am preferat sa inghit pastile decat sa risc sa am contractii si sa pierd sarcina.

#2237 2010-05-19 11:39:16

blueeyes
Platinum member

Asa simt si eu jena acolo, pass smile Si la fel, am bagat Nospa daca vedeam ca ma tine mai mult de 5 minute... Dupa Nospa dispare senzatia, si ma si simt mai bine... Mi-e totusi sa nu confund jena cu senzatia cauzata de tranzitul intestinal rodnar

patfierbinte      sjuk     

#2238 2010-05-19 11:53:33

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Adina, eu zic ca te latesti in bazin si de aici durerea smile

#2239 2010-05-19 11:54:33

katami
Platinum member

asa zic si eu

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2240 2010-05-19 12:19:56

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
ne-am intors si noi de la medic.
suntem inca bine, colul nu e f redus, ne-a mai chemat sambata viitoare 29 mai pentru ca medicul e in garda.
am asa o banuiala ca atunci o sa imi provoace nasterea.
acuma sa vedem.
mi-a zis ca are tot in jur de 2.9 kg - sper ca e tot aproximativ, ca asa mi-a zis si sapt trecuta si sa stau linistita ca nu e f mare si ar trebui sa fie usoara nasterea.
puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2241 2010-05-19 12:24:26

katami
Platinum member

carra, incearca sa eviti provocata neutral se cam termina cu cezariana (cu o portie de chinuiala inainte). vb cu medicul tau sa astepte pana cand e cazul sa iasa bebelina de la sine... e muuult mai usor pt tine.

#2242 2010-05-19 12:29:56

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

asa as vrea si eu. as vrea sa aiba data de nastere ce isi alege ea.
daca trece de 40 sapt e asa de grav?
cat te mai lasa sa astepti daca nu se intampla nimic pina atunci?
merci mult katami.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.