homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-90

#1692 2010-05-06 08:53:46

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5

Carra, se procedeaza asa : il suni dak ti se rupe apa sau ai dureri; in fct de ce iti spune, mergi sau nu la spital; dak mergi la spital, medicul de garda constata dak e de nascut sau nu; dak nu e, te trimite acasa; dak e, la dilatatie 3-4 il suna pe dr si iti face epidurala; din mom in care e sunat de moase, in 10-15 min el e acolo ( caaaaalm si relaxat de-ti vine sa-i dai una lol ). Cam asta e smile. Floare la ureche tongue

Kata, ce sa simta??? neutral

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1693 2010-05-06 09:44:33

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Sanca, mi-ai pus o intrebare de milioane...chiar nu stiu, dar o sa ma uit cand ajung acasa kram  puss

Da, bebe design este in Real si cu siguranta este acelasi lucru. Au mai multe modele de patuturi. Eu am militat pentru cel din lemn, mi se pare mai ok.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1694 2010-05-06 10:06:52

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

neata fetelor smile .

katami, al meu nu stiu ce simte dar azi noapte a facut pe scaun in bucatarie disperat . e incredibil ce afurisit e! si acuma sa stau dupa fundul lui si sa il urmaresc nu mie comod. si cat timp o sa dureze? am sa ii schimb tot nisipul, sa vedem daca functioneaza asa. phuai, si in hol miroase ceva grater !

fetelor, voi in functie de ce masuri (adica cele actuale sau umpic mai mari) v-ati luat sutienele de alaptat? sunt pe masuri? de unde v-ati luat?

sanca, daca nu fac eu rapoartele imi vine Comisia Europeana la usa! si cine stie, poate nasc prin ceva centru de detentie lol ! glumesc, dar numai eu le pot face. ma apuc incetisor de lucru si poate pana maine seara reusesc sa termin. bebele e pe primul loc, asta e regula casei. pacat de motan, ca vad ca acum cere si el mai multa atentie.

iubesc+Camelia+Matei

#1695 2010-05-06 10:18:27

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata burtici si mamici

sanca e fff bun patutul textil si ff practic dar la cateva luni tot iti trebe patut de lemn...bebe o sa incerce sa se ridice si il ajuta mult barile de la patutul de lemn.....noi avem patut textil dar peste ceva vreme iau si unul de lemn.....cel textil se strange si il poti lua cand pleci undeva sa nu doarma bebe in pat strain

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-05-06 10:28:13)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1696 2010-05-06 10:31:05

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

tomina eu am preferat bustierele, le-am luat L...mie mi s-au parut mai comode
asteapta sa nasti si iti iei sutien atunci ca sa vezi cat te faci....sau iti iei acum o idee mai mare

Publicitate

loading...

#1697 2010-05-06 10:42:55

tomina
Hero member

multumesc maryland, acum bustiere port si chiar ca sunt comode puss .

iubesc+Camelia+Matei

#1698 2010-05-06 10:48:34

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

neatza burtici si mamici!  wave
o sa vad si eu ce hotaram. sotul exact pt asta insista sa luam textil ca il putem lua cu noi si e simplu. parca ii dau si dreptate.. insa stiu ca ne va trebui si de lemn si sa cumparam.. si si.. si asa.. e criza in portofelele noastre!!! disperat

tomina nu stiu ce sa te sfatuiesc cu motanul tau! am experienta la catei.. smile esti mortala cu detentia ta! lol mai sa stii ca si la mine in iulie are putea veni CSA-ul, BNR-ul.. da nu m-am gandit deloc la asta! rotfl macar de n-as apuca sa mai dau si banii pe contractului de nastere de la clinica! lol

eu de cateva zile m-am prostit.. in fiecare dimineata mi se face pofta de cafea. isi fac colegele si imi miroaaase de nu va pot explica.. eu care pana acum nu suportam mirosul. acum nu ma pot abtine si mi-o fac cu lapte.. sper sa nu fac rau..

Daria Ioana - 06.08.2010

#1699 2010-05-06 10:56:13

Andreed
Addicted member
Site

sanca a scris:

neatza burtici si mamici!  wave
o sa vad si eu ce hotaram. sotul exact pt asta insista sa luam textil ca il putem lua cu noi si e simplu. parca ii dau si dreptate.. insa stiu ca ne va trebui si de lemn si sa cumparam.. si si.. si asa.. e criza in portofelele noastre!!! disperat

tomina nu stiu ce sa te sfatuiesc cu motanul tau! am experienta la catei.. smile esti mortala cu detentia ta! lol mai sa stii ca si la mine in iulie are putea veni CSA-ul, BNR-ul.. da nu m-am gandit deloc la asta! rotfl macar de n-as apuca sa mai dau si banii pe contractului de nastere de la clinica! lol

eu de cateva zile m-am prostit.. in fiecare dimineata mi se face pofta de cafea. isi fac colegele si imi miroaaase de nu va pot explica.. eu care pana acum nu suportam mirosul. acum nu ma pot abtine si mi-o fac cu lapte.. sper sa nu fac rau..

Si eu beau cafea in fiecare dimineata, nu face rau stai linistita

#1700 2010-05-06 10:57:11

sanca
Hero member

ma gandesc ca o iesi asta mica agitata! lol

Daria Ioana - 06.08.2010

#1701 2010-05-06 11:11:38

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

tomina, motanii smt ca locul este in pericol asa ca (din experienta mea) fa-l partas la schimbari: lasa-l sa vada si sa miroase camera bebeluslui, patutul... vb mult cu el si nu-l neglija. Este f important pt ca de aici deriva incapatanarea lor: din alienarea fata de stapan. Si acum cand Luca are 3 luni, pisoiul mai sta cu noi, l-am lasat sa-l miroase pe Luca, nma joc cu el etc... totul ca sa-i arat ca nu a fost inlocuit si CEL MAI IMPORTANT  ca el sa-l accepte  pe LUca. Exista riscul ca mai tarziu sa-l zgarie pe bebe ... sa aiba un comportament mai agresiv si nu e indicat.

Dupa ce vine bebe, ia o hainuta purtata de el (de care te poti dispensa) si lasa-l pe pisoi sa doarma pe ea. Multa bafta si tine-ne la curent...
Inca ceva: ai mare grija dupa ce vine bebe sa-l periezi pe pisoi f des sa nu lase par pt ca exista riscul ca bebe sa-l inhaleze. In primele 2-3 luni sa-i tii separati (exceptand momentele in care lasi pisoiul sa-l miroase putin pe bebe), sa iti iei un halat cand iei pisoiul in brate si ffff important: sa nu speli hainele voastre cu cele ale bebeluslui (iti spun pt ca am vazut ca uneori se mai practica)

Sanca, te bat: FARA COFEINA asa ca daca mori de pofta, incearca fara cofeina dar nu exagera. Tot ce are cofeina (cola, sprite, cafea etc sau cncentratie mare de cacao il agita pe bebe... o sa vezi tu mai tarziu  chicot )

Andreed... hmm.... da un search pe net si vezi ce inseamna cafeau in sarcina ...  punish

Burtici, in privinta sutienelor merita sa incercat dar o sa vedeti c atunci cand va dor sanii o sa lasati sutienele la o parte. Eu am folosit bustiere sau maieuri ceva mai stramte care aveau i cupe (bine, iti trebuie vreo 2 -3 pe zi pt ca iti curg sanii si cam greu merg tampoanele) Si sa nu uit: daca aveti mult laptic si diferenta dintre sani inainte si dupa e mai mare, sa nu uitati de o crema f hidratanta sau pt vergeturi (de prevenire)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1702 2010-05-06 11:36:23

sanca
Hero member

inna merci kram .. o sa ma controlez... ideea e ca simt ca o trezesc ca stau la birou si ma inghionteste  chicot faza e ca mi-e drag so simt! smile sunt o mama dusa cu pluta! lol radeam intr-o zi cu o cunostinta care are un baietel de aproape 2 ani si care e fff neastamparat si toata lumea ii zice ca e asa agitat ca a mancat ea zilnic ciocolata cat timp a fost cu el in burtica!lol

Daria Ioana - 06.08.2010

#1703 2010-05-06 11:50:01

Andreed
Addicted member
Site

Ina  chicot , asta e singura mea placere....dr a zis ca o  afeluta pe zi nu face rau la bebita...desi eu nu beau chiar o cauta, beau doar cateva gurite...

Fetele, mie nu prea mi-au crescut sanii...sunt tare ingrijorata ca nu voi avea laptic cesafac  cesafac eu si acum port sutienele dinainte de sarcina..

#1704 2010-05-06 11:50:30

tomina
Hero member

ina am sa ii schimb si locul laditei poate ca nu ii mai place, sau ii va placea in noul loc. de jucat ma tot joc cu el. nu stiu... incerc cu binisorul, nu am strigat la el... incerc sa inteleg. poate ca iesirile pe afara la tara l-au dereglat. ma apuca rasul cand vad cu ce imi bat capul acum lol !

sanca, grija mare la cafea, asa stiu si eu! ooo, dar la cioco nu pot renunta chicot . cu ce sa o inlocuiesc? cu un mar lol ?

iubesc+Camelia+Matei

#1705 2010-05-06 11:56:10

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

neatza

sad si eu beau un pic de cafea zilnic... chiar o sa fie agitat?o sa ma abtin atunci... si cola mai gust (o jum de pahar maxim) bine... daca o sa semene cu mama-sa, oricum o sa fie agitat  chicot

fetele, am luat rezultatul la triplu test, apare risc scazut, dar la riscul calculat dupa testarea serologica sunt doar un pic peste limita (zice ca nu tre sa fie mai mic de 1:400 si mie mi-a iesit 1:461); of stiu ca e statistic, d-aia nu vroiam sa-l fac...
i-am dat  pe mail rezultatul doctorului meu, dar cel mai devreme imi va raspunde diseara tarziu.

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-05-06 12:11:40)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1706 2010-05-06 12:02:21

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
plec la medic sa ii mai cer o trimitere de analize.
ufff. nu mai poooot.
analizele astea m-au terminat.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1707 2010-05-06 12:05:48

tomina
Hero member

carra, ce analize faci iar? mie nu mi-a mai dat sa fac sad . nici nu m-am gandit sa trebuia sa ii cer... asa agitata sunt cand ajung la spitalca uit tot, pana si de lista cu intrebari din mana.

iubesc+Camelia+Matei

#1708 2010-05-06 12:10:01

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

fetelor, am fost azi in auchan cluj si sunt reduceri la hainite de bumbac pt bebelusi, la suzete, farfurioare si alte chestii smile

#1709 2010-05-06 12:16:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

crssy, la ce zicea ina ma refeream legat de matza. simte ca nu mai e stapana absoluta.

faina ideea cu hainuta, ina tummenupp o sa o incerc si eu

aily, nu-ti fa griji...

andreea punish da-te pe ciocolata amara, aia cica face bine la creierasu lu bebe

tomina, eu mi-am luat si bustiere si sutiene. sutienele cu 2 nr mai mari... sunt perfecte asa big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1710 2010-05-06 12:17:10

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Salutare, burtici smile
si eu beau o cafea pe zi, la fel mi-a zis DR ca nu dauneaza una, doar sa nu exagerez. Normal ca e mai bine fara, dar mi-e asa poftaaa.
Kata, ce tzatzoasa esti lol ce bustiere sunt mai bune? Banuiesc ca trebuie sa fie unele dintr-un material mai bun, citisem ca e bine in timpul alaptarii sa ai sanii sustinuti bine, ca sa nu se lase de la greutatea laptelui. O fi adevarat?
Ce analize mai faci, Carra? Eu am facut la 32 sapt, ce mai urmeaza? Se mai fac si alte analize pana nastem?
Cu ce detergent spalati hainutele bebelusilor?

Ultima oara a fost editat de indie (2010-05-06 12:19:29)

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.