homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-89

#1673 2010-05-05 11:42:17

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5

Andreed a scris:

Neata burtici  kram  puss

Si eu am facut vineri cand am fost control pe masa si a fost al naibii de dureros, mi-a luat cultura de col.

Eu tot mai greu reusesc sa ma odihnesc noaptea..ma tot invart pe toate partile..

Saptamana viitoare mergem sa vorbim din nou cu chirurgul sa ii spun cand va fi cu aproximatie data nasterii si sa vedem ce tb sa pregatesc pentru bagajul micutei

andre mai putin si tu!  rugaciune  va fi bine cu maria! ai incredere!  kram
vad ca la nici una nu ne place pe masa ca si eu am oroare!!! si daca tot vb de durere.. am mai incercat si noi.. sexinpat .. si parca simt un discomfort, o mica durere. mai simte cineva asa ceva?

Ultima oara a fost editat de sanca (2010-05-05 11:43:13)

Daria Ioana - 06.08.2010

#1674 2010-05-05 11:59:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

lavi, vei simti tu wink inca e prea repede...

sanca, e normal, vaginul e mai sensibil acum, deaia dor si controalele (sincer nu pricep de ce, logic ar fi sa fie invers, sa ne "nesimtim" pt iesirea lui bebe

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1675 2010-05-05 12:47:19

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

nici eu nu prea dorm noaptea ma cam fatzai de pe o parte pe alta si ma trezesc des sa merg la baie.
dimineata adorm mai bine si ne-am invatat puturosi ca ne trezim tarziu.

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#1676 2010-05-05 13:17:34

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

guguluta a scris:

Indie tu ce mai faci?Cum iti mai este,ai mai fost la medic?Si am o intrebare tu unde o sa nasti la maternitate sau la Eva?Eu am citit cate ceva de la Walkiria pe topic si m-am cam speriat de maternitate.Ma duce gandul ca poate ar fi mai bine sa merg in Germania sa nasc.Te rog daca tu sti care mai sunt conditiile de acum din maternitate spune-mi si mie!

Guguluta nici eu nu sunt convinsa unde vreau sa nasc. DR mea nu mai face nasteri decat la Eva. Stiu ca la Eva nu te iau daca nasti prematur, adica tot la maternitate ajungi. Dupa 37 saptamani de sarcina te primesc la Eva. Parerile sunt impartite din aceasta cauza, ma refer ca nu au aparatura pentru prematuri. In schimb, conditiile sunt foarte ok la Eva. Totul curat, platesti o data si nu mai stai sa dai bani la medici si asistente sa te bage in seama, iti aduc bebele in camera daca vrei/cand vrei, poate asista si taticul la nastere, e alta treaba. Aa, si daca mergi la Eva, nu-ti trebuie ABSOLUT nimic pentru bebe, nici macar cosmetice sau pampersi, nici creme, nici trusa epidurala sau alte minuni. Iti dau ei hainute sterile dupa ce se naste. Practic, trebuie sa ai bagajul tau (ce consideri necesar pt tine), trusa de celule stem si hainutele cu care-l scoti.  In plus, un lucru pe care mi l-a spus un cadru medical: in maternitate se mai inchide un ochi privitor la igiena, pe cand Eva fiind privata e mult mai minutios controlata...ca abia asteapta sa le dea cate o amenda. La maternitate costul ar ajunge undeva in jur de 1200 lei, la Eva o nastere normala e 2000 lei si cezariana 2500. Trebuie insa sa-ti faci programare din timp, de pe la 25 sapt. In maternitate poti plati rezerva sa ai conditii mai ok, mama mea s-a operat in toamna si a primit rezerva si a fost ok. Acum depinde de fiecare in parte...

Mirik e normal sa te doara sanii, si eu am avut dureri de nici nu puteam sa=i ating, ma dureau si cand coboram scarile! Trece pe la 12 saptamani, nici o grija smile

Sanca si eu am simtit un disconfort...ca o durere dar nu chiar durere. De aceea, am mai rarit-o si noi, dar n-as vrea sa-l privez pe al meu complet, desi lui ii e un pic ?jena? de ala mic lol

Fetelor eu de 2 nopti nu ma mai pot odihni, ma trezesc noaptea cu rau la stomac...dorm foarte rau si mi-a iesit un herpes in coltul gurii. Nu stiu de la ce e, dar ma simt foarte obosita. De cateva zile iau supliment de fier, o fi de la fier? Privitor la herpes, am voie sa pun Aciclovir?

Ultima oara a fost editat de indie (2010-05-05 13:25:52)

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#1677 2010-05-05 13:31:53

katami
Platinum member

aciclovirul e cu restrictie in sarcina, doar la recomandarea expresa a medicului ai voie...

oboseala e de la sarcina smile de raul la stoimac nu stiu... desi cred ca e din acelasi motiv smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#1678 2010-05-05 13:34:09

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

katami a scris:

aciclovirul e cu restrictie in sarcina, doar la recomandarea expresa a medicului ai voie...

oboseala e de la sarcina smile de raul la stoimac nu stiu... desi cred ca e din acelasi motiv smile

Merci Katami...atunci o sa folosesc vechea metoda, pun pasta de dinti pe herpes cand stau in casa si nu ma vede nimeni smile

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#1679 2010-05-05 14:54:28

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

indie,eu am folosit aciclovir;de vreo 2-3 ori ff.putin,dar altfel mi se facea groaznic...
camy,asa ti-a cerut dr?trusa?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1680 2010-05-05 15:18:41

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

liliana83 a scris:

indie,eu am folosit aciclovir;de vreo 2-3 ori ff.putin,dar altfel mi se facea groaznic...
camy,asa ti-a cerut dr?trusa?

da lili, eu am cumparat trusa....daca e in spital nu te pune dar cand am nascut eu nu era

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1681 2010-05-05 16:05:39

sanca
Hero member

sunt suparata foc fetele! m-am hotarat sa dau o fuga (in timpul serviciului bineinteles  chicot ) la un magazin sa cumpar hainute la asta mica a mea. e ceva magazin cu preturi de producator, am inteles ca nu sunt hainutele din punct de vedere designului (adica nu-s de alea scumpici foc) dar sunt bumbac 100%.. si stiam sa ajung prin 2 locuri acolo.. si ambele stradute sunt in lucru si nu se poate ajunge cu masina.. si e o zona mai pustie si pe jos mi-a fost teama. nustiu o sa mai incerc eu! sad

andreea m-am uitat pe blogul tau de curand si am vazut patutul si ni s-ar potrivi si noua. daca ai putea sa imi spui de unde si cu cat l-ati luat?

Daria Ioana - 06.08.2010

#1682 2010-05-05 16:06:15

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

buna fetelor...am zis sa mai intru si eu pe aici si sa va intreb mai ales pe tine carra, cat mai tin dragelor starile astea ca eu sunt obosita rau, vomit zilnic,acum nu atat de des k inainte(3ori) poate si mai des ci doar o data.
si numai dupa-masa si seara si intr-un fel ma bucur k pot merge la scoala sa-mi tin orele si nu am probleme cu greturile matinale plus k nu am zis nimanui pe la scoala si apropiatilor de sarcina
sanii ii am si eu mariti si tensionati si nu mai incap in sutien si treb sa fac schimbari in sensul asta.

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1683 2010-05-05 16:13:27

sanca
Hero member

ddunia.. si eu am fost la fel. imi era rau seara. dupa ora 5 sa zic.. eram cu capu in wc  supa  orice mancam.. vomam. a fost cumplit. ma simteam obosita.. vomam si de la mirosuri.. stateam cu lamaia in fata si incepeam sa vomit la un moment dat de la acid. de vreo 2 ori am vomat cu sange de cum imi era iritat. din pacate a tinut pana pe la 16-18 sapt. am avut maxim 2,3 sapt in care am fost ok mai plina de viata.. si acum am inceput sa am greturi dimineata indiferent de ce mananc insa nu mai vomit. ma trezesc cu foame.. mananc ceva.. cereale cu lapte, sau o felie de paine cu ceva si pana pe la 12 simt o greata constanta.

Daria Ioana - 06.08.2010

#1684 2010-05-05 16:39:08

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wow  wow  wow sanca

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1685 2010-05-05 16:45:14

sanca
Hero member

ddunia.. kram .. eu ti-am scris cum a fost in cazul meu. in cazul tau poate fi altfel si sa scapi mai repede! oricum crede-ma ca te obisnuiesti cu starea si incepi sa o percepi ca fiind ceva obisnuit sau eu m-am obisnuit. iti ziceam ca acum mi-e greata dimineata.. nici nu se compara cu ce a fost. nu ma mai plang deloc! smile

Ultima oara a fost editat de sanca (2010-05-05 16:45:56)

Daria Ioana - 06.08.2010

#1686 2010-05-05 17:11:00

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Mama, fetelor, ce multe o sa nasteti in vara asta!!

Carra, te-ai obisnnuit cu dr? E ok? puss Stai linistita, ca acul ala abia o sa-l simti... si o sa-ti ia epidurala, toate durerile wink.

Fetele, eu aveam indigestii si ink am de la ROSIILE DE PRIMAVARA. Nush ce naiba au in ele, probabil tot felul de substante idioate...; asa ca aveti grija smile.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1687 2010-05-05 18:53:17

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

sanca a scris:

sunt suparata foc fetele! m-am hotarat sa dau o fuga (in timpul serviciului bineinteles  chicot ) la un magazin sa cumpar hainute la asta mica a mea. e ceva magazin cu preturi de producator, am inteles ca nu sunt hainutele din punct de vedere designului (adica nu-s de alea scumpici foc) dar sunt bumbac 100%.. si stiam sa ajung prin 2 locuri acolo.. si ambele stradute sunt in lucru si nu se poate ajunge cu masina.. si e o zona mai pustie si pe jos mi-a fost teama. nustiu o sa mai incerc eu! sad

andreea m-am uitat pe blogul tau de curand si am vazut patutul si ni s-ar potrivi si noua. daca ai putea sa imi spui de unde si cu cat l-ati luat?

Sanca, noi am luat patutul de la bebedesign, este un magazin din Timisoara, http://www.bebedesign.ro/ si a fost parca 500 de lei

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1688 2010-05-05 20:18:03

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

buna fetelor smile . ce faceti?

incep cu un offtopic: disperat imi face motanul peste tot in casa! exact acum inainte sa vina bebele! a innebunit grater ! ce ma fac? e steriliat, are 2 lighenute cu nisip!

sanca, la monitorizare se asculta inimioara lui bebe si monitorizeaza contractiile.

in rest... inca ma bantuie serviciile yikes ! chiar nu mi-a luat in fapt nimeni locul, ceea ce ma termina!!!

iubesc+Camelia+Matei

#1689 2010-05-05 20:35:04

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Crssy85 a scris:

Mama, fetelor, ce multe o sa nasteti in vara asta!!
Carra, te-ai obisnnuit cu dr? E ok? puss Stai linistita, ca acul ala abia o sa-l simti... si o sa-ti ia epidurala, toate durerile wink.

da crys, ne-am obisnuit.
mi-a zis ca tre sa ma consulte pe masa, i-am zis ca personal prefer pe mail big_smile ...
m-a mai intrebat inca o data daca vreau, daca nu sa lasam pe sapt viitoare.
i-am zis ca stiu ca asa e mai bine si m-am conformat.
voiam sa te intreb tu l-ai sunat singurica cand te-ai internat si aveai dilatatie de 3-4 sau l-au sunat cei de la Filantropia?
cum se procedeaza?
nu vreau sa il stresez cu telefoanele, dar nici sa zica ca nu l-a anuntat nimeni si sa vina cand bebelina deja papa smile
merci fain. mii de pupici.
puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-05-05 20:35:44)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1690 2010-05-05 20:35:23

sanca
Hero member

saru-mana pt raspuns tomina! chiar nu stiam! inimioara lui bebe o ascult si eu la fiecare control si ne zice si cate batai pe minut are. ma emotioneaza rau de tot! cred ca motanul tau face de ciuda! simte ca o veni un alt stapan in casa! tongue si mai lasa serviciul! nici in locul meu nu au angajat inca si era o vreme cand ma stresam acum... incerc sa o invat pe colega mea insa nu prea am pe cine (pricepeti voi) si ce-o fi o fi. daria mea e cea mai importanta. asa ar trebui gandesti si tu!

andre merci mult! e super ce mi-ai spus. eu oricum sunt din arad si tinand cont ca am facut faculta in tm nu e ceva f greu sa ajung si acolo.. insa o sa ma interesez ca am impresia ca aceleasi magazin e deschis de curand in real la noi in arad. inca o intrebare.. voi a=ti luat de 120 sau de 140? sotul inca insista sa luam din ala textil.. eu incerc sa il conving sa luam din lemn.

Daria Ioana - 06.08.2010

#1691 2010-05-05 22:10:07

katami
Platinum member

tomina, innebunesc matzele disperat a noastra (are 7 ani si a schimbat cateva locuinte bune) n-a facut niciodata pe jos... acum suntem disperati, face IN SPATELE tavitei. am incercat diferite metode sa o convingem sa pastreze perimetrul... dar nik sad simt ele ceva...

sanca, adaug si io: si daca ai ghinion, monitorizarea aia presupune tintuirea ta de un pat. chestie care e super scarboasa in timpul travaliului. eu am avut ghinionul cu o scula extrem de afurisita, a trebuit sa stau acolo vreo ora, ba nu mergea una, ba alta... crunt.

carra, tu urmezi? big_smile
pe dr il suni cand te internezi... normal e sa vina sa vada ce e cu tine.... apoi il mai suni cand se apropie nascutu', daca nu e in spital.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.