homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-87

#1635 2010-05-04 09:07:39

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5

neata fetelor smile .

chicot Andreea am actualizat semnatura. iti spun sincer ca imi era groaza, numai ca sa nu se grabeasca bebe sa vina cu atatea contractii.

fetelor! nu mai stati la soare! nu e bine, pentru ca in sarcina pielea este mai sensibila (bine... se produce vit D si asta e un lucru pozitiv). eventual stati in orele indicate cu radiatii reduse si sa va dati cu o crema superprotectoare. si de bebei dupa ce se nasca sa aveti grija sa nu ii tineti la soare see supraincalzesc si fac febra.

sanca am primit mailul tau kram multumesc. am memorat nr. si te contactez smile .

am vrut sa stim sexul copilului dar bebele nu a vrut ca noi sa stim. cred ca nu vom afla decat in ziua cea mare. ii vom respecta intimitatea tongue daca insista.

sa ne tineti pumnii, mergem azi la monitorizare de la 11. sper sa fie totul OK cu bebe.

mai tarziu big_smile : mergem sa ne pregatim. parca am o dinamita in piept. simt ca e momentul adevarului.

Ultima oara a fost editat de tomina (2010-05-04 09:23:20)

iubesc+Camelia+Matei

#1636 2010-05-04 12:01:13

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

neata burtici. (cam tarziu)
tomina succes la monitorizare. fii sigura ca bebe e super bine, ai incredere wink puss. asteptam vesti.

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#1637 2010-05-04 12:28:58

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Tomina, bafta la monitorizare! Iti inteleg nelinistea smile dar trecem noi cumva si peste asta!!!

Pupici la toate burticile!!!

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#1638 2010-05-04 12:46:55

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Tomina, bafta!

Ce aproape sunteti... m_m, tomina... ce frumos!
Si eu abia astept sa treaca timpul... ma cam deprima statul in pat... am timp prea mult sa ma gandesc ...

puss

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1639 2010-05-04 13:06:04

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

buna fetele. si noi mergem la nenea doctorul la ora 4.
sa ne tineti pumnii.
sper sa nu ne controleze pe masa ca urasc momentul asta ... cesafac
bafta tomina si asteptam vesti.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Publicitate

loading...

#1640 2010-05-04 13:39:16

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

eu de cateva zile tot prinsa sunt la servici cu tot felul. tinand cont ca mai vin o luna aprox la servici au realizat si colegele ca tre sa invete sa preia de la mine. si acum... cand eu am un chef.. ma streseaza.. aia cum, cealalta cum.. abia apuc sa va citesc.

tomina, cara, m_m va fi bine. sa aduceti vesti bune!  kram tin pumnii!

aliy tu cum mai esti?

Daria Ioana - 06.08.2010

#1641 2010-05-04 14:02:35

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

sanca a scris:

eu de cateva zile tot prinsa sunt la servici cu tot felul. tinand cont ca mai vin o luna aprox la servici au realizat si colegele ca tre sa invete sa preia de la mine. si acum... cand eu am un chef.. ma streseaza.. aia cum, cealalta cum.. abia apuc sa va citesc.

tomina, cara, m_m va fi bine. sa aduceti vesti bune!  kram tin pumnii!

aliy tu cum mai esti?

puss  puss  sanca

Sunt cam deprimata de atata stat in pat... ma gandesc numai la rele, am timp prea mult...
in rest, bebe e bine... acum o sapt am fost la eco si era ok... ma rog la dumnezeu sa fie bine...
in rest, in pat si ma mai plimb prin casa.
Joi aflu si eu rezultatul de la triplu test... pe care n-am vrut sa-l fac dar mi-a fost jena de dr ca a insistat ca ar fi bine sa fie facut.

in rest, astept sa treaca inca 2 sapt sa vedem daca pot merge la servici, daca imi pot relua viata normala...

LE: fetele, spuneti-mi un ecografist bun in bucuresti... vreau sa merg sapt viitoare

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-05-04 14:09:16)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1642 2010-05-04 14:09:47

sanca
Hero member

kram va fi bine pana la capat! o sa vezi! trebuie sa avem incredere! uite si eu de vreo 2 zile sunt ingrijorata ca parca o simt mai putin pe asta mica si ma tot gandesc la una alta.. dar ma tot gandesc ca trebuie sa fie bine!  kram

Daria Ioana - 06.08.2010

#1643 2010-05-04 14:24:35

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

succes carra te asteptam cu vesti bune wink. pupici la tititza puss si mamica wink

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#1644 2010-05-04 14:48:36

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Pup  burticile

A mea e foarte linistita azi, am simtit-o doar de dimineata, acum o stimulez, poate da si ea un sut

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1645 2010-05-04 15:45:41

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

salutare. pe mine ma iertati dar greu intru pe forum.. mai ales acu cu adaptarea asta cu fetita. incerc sa intru mai des.  am vrut sa va salut si sa va pup. nu prea am timp sa citesc. dar incerc sa recuperez

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-05-04 15:45:52)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1646 2010-05-04 16:05:20

sanca
Hero member

alina si noi te pupam si pe tine si pe alisia!  hjarta  ai grija de voi si cand ai tu timp te asteptam cu drag sa ne povestesti! eu oricum citesc si dincolo la topicul tau!

Daria Ioana - 06.08.2010

#1647 2010-05-04 17:55:31

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

Buna burtici si mamici!
Aliy nu te mai gandi la rau fi si tu mai optimista ca sigur totul o sa fie ok si ai sa vezi ca poti in putin timp sa iti continui viata normala.

Tomina si carra sa veniti cu vesti bune de la nenea doctor,si cine stie tomina astazi poate vezi ceva... big_smile

Indie tu ce mai faci?Cum iti mai este,ai mai fost la medic?Si am o intrebare tu unde o sa nasti la maternitate sau la Eva?Eu am citit cate ceva de la Walkiria pe topic si m-am cam speriat de maternitate.Ma duce gandul ca poate ar fi mai bine sa merg in Germania sa nasc.Te rog daca tu sti care mai sunt conditiile de acum din maternitate spune-mi si mie!

Fetelorva rog spuneti-mi si mie vi sa intamplat sa aveti dureri mari de cap ?Eu de doua zile simt ca mor si nu am ce sa iau fiindca aici toti spun ca trebuie sa indur ca nu pot lua nimic,voi luati ceva medicamente?(no spa)nu se gaseste aici!
Pup toate burticile puss  puss  puss  puss  puss

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#1648 2010-05-04 18:11:47

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Carra si Tomina abia astept vesti de la voi

Gugu, de la ce te doare capul? cum stai cu tensiunea?

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1649 2010-05-04 18:41:43

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

buna fetelor. ne-am intors big_smile . monitorizarea a iesit bine. m-am mai linistit smile . va multumim pentru gandurile frumoase.

guguluta , azi nu ne-a facut ecograf, deci nu mai insistam pana saptamana viitoare cand avem in 13 (sper sa fie cu noroc) programare la monitorizare din nou. am mai primit o saptamana de stat in patut, cuminti... guguluta , durerile de cap pot fi si de la faptul ca nu bei destula apa. Sau din cauza hormonilor. Asta, excluzand cazul in care esti obosita sau ai probleme cu coloana. Incearca sa iti faci un masaj la cap: chiar in partea de sus a cefei, a gatului si a umerilor si api in fata la frunte si la tample. Face minuni big_smile !

Andreea , papa niste cioco sa vezi ca se mai invioreaza Maria puss

Alina bebe e cel mai important. lasa ca pe noi tot aici ne gasesti si abia asteptam macar sa ne saluti din cand in cand.

Aly daca esti cuminte totul va fi bine. ca la gradi big_smile , ca asa ne spunea tovarasa. ai mare grija de tine. colul e OK? e foarte bine ca ai facut triplul test.

sanca disperat eu abia acum realizez ca mai sunt maxim 4 sapt. lol pana acum numaram saptamanile pana la luna a 8-a. acum numar zilele pana joia viitoare. si apoi, om mai vedea.

carra bafta multa. abia astept sa ne povestesti si tu.

M nu insisti s aiti faca si tie o monitorizare mai repede? macar sapt viitoare?

lol ce ma distreaza, cum am inceput sa tastez, a inceput sa miste bebe. burtica e chiar in dreptul tastaturii.

iubesc+Camelia+Matei

#1650 2010-05-04 18:46:07

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

fetele eu m-am intors.
doar m-a examinat, fara eco, mi-a zis ca bebelina e pozitionata in jos si colul deja a inceput sa se scurteze.
ca apreciere mi-a zis ca nu crede ca va mai sta pina la sf lunii cand am eu DPN_-ul, dar nici n-a vrut sa estimeze cam cat ar mai sta. mi-a zis ceva de genul ca nu exista o formula matematica ce poate fi aplicata.

mi-am luat trusa de epidurala si l-am rugat sa nu ma uite cu ea, adica in travaliu sa nu ma lase sa ma chinui si sa ma ajute cu un anestezist, etc.

mi-a zis ca anestezistul nu se poate alege, e mereu un anestezist de garda la Filantropia, dar pe care il prinzi, ala e, ca sa zic asa.
trusa arata cu multe ace si multe fire, intrerupatoare, chestii, mi-e cam teama cand ma gandesc ca o sa imi  bage acul in coloana, dar poate am noroc. acuma vedem ce si cum.

mi-a zis ca daca am contractii mai dese de 10 min sa ma duc la spital, la fel daca se rup membranele si cand am dilatatie mai mare 3-4 il suna medicii de la spital si vine si el.
mi-a atrat atentia sa am bagajul facut.

ma mai duc miercurea viitoare, pina atunci sper sa mai rezolv cu analizele de sange pe care mi le-a mai dat.
cam asta.
deci totul pare a fi okay, bebelina nu stiu cat a mai crescut, dar sper sa fie bine.
pupici si sa auzim de bine de la toate mamicile.

puss  puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1651 2010-05-04 19:05:51

sanca
Hero member

bine a-ti venit inapoi cu vesti bune fetele!  kram
tomina.. io-s mai in urma voastra si inca nu mi-e clar ce inseamna monitorizare. ce presupune? 4 sapt?! doamne ce trece timpul!!!! hai ca va fi bine! oricum urmeaza carra inaintea ta.. doamne ca parca incep si eu sa ma gandesc ca mai e putin! lol la clinica unde am ales sa nasc trebuie sa merg sa imi fac contractul.. nu imi vine sa cred ca am ajuns si eu in aceasta faza!

Daria Ioana - 06.08.2010

#1652 2010-05-04 19:38:09

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss
Andreed durerea nu stiu de la ce o am dar cu tensiune nu e prea bine o am cam mica si de acea doctorita saptamana trecuta mi-a zis sa incep sa beau cafea normala si cate un pic de cola(doar un pic).
coffestudiu  coffestudiu  coffestudiu  coffestudiu  coffestudiu  coffestudiu  :
Tomina poate saptamana viitoare e cu noroc, daca nu lasa ca e fain la nastere sa fie o surpriza si mai mare decat este .Si la noi in familie sa intamplat asa cu cumnata mea si a fost o fericire happydance e ca la oul kinder :-happydance niciodata nu sti ce ai surpriza!De oboseala nu poate fi vorba ca eu nu muncesc stau cat e ziua de mare pc  si mai fac papa si curatenie,de baut apa ai dreptate nu prea beau in general dar de vreo patru zile am inceput sa beau ca mi-a spus doctorita ca imi pun copilul in pericol!Am sa imi fac si un masaj cum ai spus ca tocmai a intrat in casa tati si el are mare grija de noi! happy Multumesc de sfat! puss

carra iti doresc numai bine si sigur o sa fie totul bine si de acum trebuie sa stai cu bagajul pe langa usa big_smile .Te rog frumos spune-mi si mie cat a costat trusa de epidurala fiindca si eu vreau tot asa si vreau sa stiu cat costa.Multumesc buga

Si eu merg maine la ecografie 3D si sper sa vin cu vesti bune fiindca am inceput sa fiu paranoica si sa ma gandesc numai la rau. grater

Pup burticile si va doresc sanatate si sa auzim numai vesti bune wave  wave  wave  wave

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#1653 2010-05-04 19:48:33

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Tomina, Carra bravo pentru vestile bune.

Carra, mie imi era frica rau de acul din coloana dar nici nu l-am simtit. Stiu ca nu e la fel la toata lumea dar eu cred ca nici tu nu-l vei simti....oricum vei fi concentrata pe contractii si vei uita de durerea de la anestezie.

Guguluta, bafta maine la eco  goodluck

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-05-04 19:49:32)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.