Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-87
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5
iubesc+Camelia+Matei
- M_M
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-10
neata burtici. (cam tarziu) tomina succes la monitorizare. fii sigura ca bebe e super bine, ai incredere . asteptam vesti.
22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului pt copilul sanatos pe care ni l-a dat. "Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama
- indie
- Full member
- Inregistrat: 2008-02-15
Tomina, bafta la monitorizare! Iti inteleg nelinistea dar trecem noi cumva si peste asta!!!
Pupici la toate burticile!!!
I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
Tomina, bafta!
Ce aproape sunteti... m_m, tomina... ce frumos! Si eu abia astept sa treaca timpul... ma cam deprima statul in pat... am timp prea mult sa ma gandesc ...
Mamica de Eric Andrei
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
buna fetele. si noi mergem la nenea doctorul la ora 4. sa ne tineti pumnii. sper sa nu ne controleze pe masa ca urasc momentul asta ... bafta tomina si asteptam vesti.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
eu de cateva zile tot prinsa sunt la servici cu tot felul. tinand cont ca mai vin o luna aprox la servici au realizat si colegele ca tre sa invete sa preia de la mine. si acum... cand eu am un chef.. ma streseaza.. aia cum, cealalta cum.. abia apuc sa va citesc.
tomina, cara, m_m va fi bine. sa aduceti vesti bune! tin pumnii!
aliy tu cum mai esti?
Daria Ioana - 06.08.2010
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
sanca a scris:eu de cateva zile tot prinsa sunt la servici cu tot felul. tinand cont ca mai vin o luna aprox la servici au realizat si colegele ca tre sa invete sa preia de la mine. si acum... cand eu am un chef.. ma streseaza.. aia cum, cealalta cum.. abia apuc sa va citesc.
tomina, cara, m_m va fi bine. sa aduceti vesti bune! tin pumnii!
aliy tu cum mai esti?
sanca
Sunt cam deprimata de atata stat in pat... ma gandesc numai la rele, am timp prea mult... in rest, bebe e bine... acum o sapt am fost la eco si era ok... ma rog la dumnezeu sa fie bine... in rest, in pat si ma mai plimb prin casa. Joi aflu si eu rezultatul de la triplu test... pe care n-am vrut sa-l fac dar mi-a fost jena de dr ca a insistat ca ar fi bine sa fie facut.
in rest, astept sa treaca inca 2 sapt sa vedem daca pot merge la servici, daca imi pot relua viata normala...
LE: fetele, spuneti-mi un ecografist bun in bucuresti... vreau sa merg sapt viitoare
Ultima oara a fost editat de aliy (2010-05-04 14:09:16)
Mamica de Eric Andrei
- sanca
- Hero member
va fi bine pana la capat! o sa vezi! trebuie sa avem incredere! uite si eu de vreo 2 zile sunt ingrijorata ca parca o simt mai putin pe asta mica si ma tot gandesc la una alta.. dar ma tot gandesc ca trebuie sa fie bine!
Daria Ioana - 06.08.2010
- M_M
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-10
22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului pt copilul sanatos pe care ni l-a dat. "Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Pup burticile
A mea e foarte linistita azi, am simtit-o doar de dimineata, acum o stimulez, poate da si ea un sut
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
salutare. pe mine ma iertati dar greu intru pe forum.. mai ales acu cu adaptarea asta cu fetita. incerc sa intru mai des. am vrut sa va salut si sa va pup. nu prea am timp sa citesc. dar incerc sa recuperez
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-05-04 15:45:52)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- sanca
- Hero member
alina si noi te pupam si pe tine si pe alisia! ai grija de voi si cand ai tu timp te asteptam cu drag sa ne povestesti! eu oricum citesc si dincolo la topicul tau!
Daria Ioana - 06.08.2010
- guguluta
- Full member
- De la: Castelul lui Dracula!
- Inregistrat: 2010-04-14
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Carra si Tomina abia astept vesti de la voi
Gugu, de la ce te doare capul? cum stai cu tensiunea?
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
buna fetelor. ne-am intors . monitorizarea a iesit bine. m-am mai linistit . va multumim pentru gandurile frumoase.
guguluta , azi nu ne-a facut ecograf, deci nu mai insistam pana saptamana viitoare cand avem in 13 (sper sa fie cu noroc) programare la monitorizare din nou. am mai primit o saptamana de stat in patut, cuminti... guguluta , durerile de cap pot fi si de la faptul ca nu bei destula apa. Sau din cauza hormonilor. Asta, excluzand cazul in care esti obosita sau ai probleme cu coloana. Incearca sa iti faci un masaj la cap: chiar in partea de sus a cefei, a gatului si a umerilor si api in fata la frunte si la tample. Face minuni !
Andreea , papa niste cioco sa vezi ca se mai invioreaza Maria
Alina bebe e cel mai important. lasa ca pe noi tot aici ne gasesti si abia asteptam macar sa ne saluti din cand in cand.
Aly daca esti cuminte totul va fi bine. ca la gradi , ca asa ne spunea tovarasa. ai mare grija de tine. colul e OK? e foarte bine ca ai facut triplul test.
sanca eu abia acum realizez ca mai sunt maxim 4 sapt. pana acum numaram saptamanile pana la luna a 8-a. acum numar zilele pana joia viitoare. si apoi, om mai vedea.
carra bafta multa. abia astept sa ne povestesti si tu.
M nu insisti s aiti faca si tie o monitorizare mai repede? macar sapt viitoare?
ce ma distreaza, cum am inceput sa tastez, a inceput sa miste bebe. burtica e chiar in dreptul tastaturii.
iubesc+Camelia+Matei
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
fetele eu m-am intors. doar m-a examinat, fara eco, mi-a zis ca bebelina e pozitionata in jos si colul deja a inceput sa se scurteze. ca apreciere mi-a zis ca nu crede ca va mai sta pina la sf lunii cand am eu DPN_-ul, dar nici n-a vrut sa estimeze cam cat ar mai sta. mi-a zis ceva de genul ca nu exista o formula matematica ce poate fi aplicata.
mi-am luat trusa de epidurala si l-am rugat sa nu ma uite cu ea, adica in travaliu sa nu ma lase sa ma chinui si sa ma ajute cu un anestezist, etc.
mi-a zis ca anestezistul nu se poate alege, e mereu un anestezist de garda la Filantropia, dar pe care il prinzi, ala e, ca sa zic asa. trusa arata cu multe ace si multe fire, intrerupatoare, chestii, mi-e cam teama cand ma gandesc ca o sa imi bage acul in coloana, dar poate am noroc. acuma vedem ce si cum.
mi-a zis ca daca am contractii mai dese de 10 min sa ma duc la spital, la fel daca se rup membranele si cand am dilatatie mai mare 3-4 il suna medicii de la spital si vine si el. mi-a atrat atentia sa am bagajul facut.
ma mai duc miercurea viitoare, pina atunci sper sa mai rezolv cu analizele de sange pe care mi le-a mai dat. cam asta. deci totul pare a fi okay, bebelina nu stiu cat a mai crescut, dar sper sa fie bine. pupici si sa auzim de bine de la toate mamicile.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- sanca
- Hero member
bine a-ti venit inapoi cu vesti bune fetele! tomina.. io-s mai in urma voastra si inca nu mi-e clar ce inseamna monitorizare. ce presupune? 4 sapt?! doamne ce trece timpul!!!! hai ca va fi bine! oricum urmeaza carra inaintea ta.. doamne ca parca incep si eu sa ma gandesc ca mai e putin! la clinica unde am ales sa nasc trebuie sa merg sa imi fac contractul.. nu imi vine sa cred ca am ajuns si eu in aceasta faza!
Daria Ioana - 06.08.2010
- guguluta
- Full member
- De la: Castelul lui Dracula!
- Inregistrat: 2010-04-14
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Tomina, Carra bravo pentru vestile bune.
Carra, mie imi era frica rau de acul din coloana dar nici nu l-am simtit. Stiu ca nu e la fel la toata lumea dar eu cred ca nici tu nu-l vei simti....oricum vei fi concentrata pe contractii si vei uita de durerea de la anestezie.
Guguluta, bafta maine la eco
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-05-04 19:49:32)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|