homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-96

#1806 2010-05-09 13:52:42

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5

blue nu sunt in RO, dar am fost la un eco normal, bine ca e fain aparatu, akl am auzit si inimioara si e hjartahjartahjarta

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1807 2010-05-09 14:01:14

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

salutare burtici si mamici wave
puss  puss  puss  puss  puss  puss   puss  puss  puss  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de fany (2010-05-09 14:02:04)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1808 2010-05-09 14:21:52

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

puss fany

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1809 2010-05-09 14:48:48

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

tomina a scris:

neata fetelor smile .

al meu bebe a fost linistit cam 2 zile adica nu mi-a mutat burtica dar ieri seara cred ca a facut chef lol .ce-o sa faca si cu noi dupa... big_smile incep sa ma gandesc serios.

Andreea, sper sa aiba deja Maria 2 KG. ar cam trebui nu? eu sper al meu sa aiba peste 2,5 ca eu sunt cam micuta si nu pot sa imi pun obiective mai mari.

carra, te rog nu incepe sa te agiti ca incep si eu sa ma agit! lol si cu doua agitate pe forum le agitam si pe restul. eu inca maine trebuie sa merg la primarie azi la bunicu...  si pe mine ma cam strange burtica, dar de miscat ma misca de ma speriu ca acu-acu vrea sa iasa. poate e baiat?! dorm foarte rau sad .

aaaa, sunt fericita! in sfarsit am terminat cumparaturile pentru bagajul de spital. inca nu le-am pus si in geanta, aia e alta operatiune chicot poate ramane pe marti.

va pupam pe burtici. fetelor care mergeti la cumparaturi va dorim spoooor si sa nu va obositi.

Nu stiu daca a pus deja 400 gr...ma indoiesc, bine ar fi..

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1810 2010-05-09 17:59:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

dana, tampoanele de vata se pun PESTE absorbante tongue pt ca la majoritatea absorbantele nu fac fata (la mine n-a fost cazul, dar nah...). si chiar dqaca fac... iti spun eu, e muuult mai placut cu vata aia cu tifon decat cu absorbant pe rana...

cu pampersii.. exista si pachete mici, de 20 si ceva-30 buc

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#1811 2010-05-09 18:04:21

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

am revenit si eu fetelor dupa 2 zile de absenta.

acum sunt mai bine ca toata ziua am dormit. ultima sapt la servici a fost horror.. mi-e si groaza ca maine o iau de la capat... vineri seara am adormit la 8!! ieri am facut putina treaba in casa, am fost la cumparaturi si am plecat la timisoara la niste prieteni de unde ne-am intors pe la 12 noaptea. nu m-am simtit chiar asa obosita pana sa urc in masina si sa adorm (eram in dreapta!) lol azi abia daca am reusit sa ma ridic din pat si am dormitat intr-una.

ma bucur ca voi sunteti bine toate! a fost ceva activitate pe aici.. oricum pupici pt toate burticile kram  par  par  par

dana.. ce fain la 16 sapt sa simti asa lovituri.. si eu simt cateodata insa taticul nici acum! big_smile

Daria Ioana - 06.08.2010

#1812 2010-05-09 18:14:34

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Salutare, burtici! Am lipsit 2 zile si ati umplut 3 pgini!!! V-am citit din urma. Zilele astea am facut multa treaba care ramasese nefacuta din urma. Sunt bucuroasa ca ieri am comandat in sfarsit tapetul pentru camera lui bebe si peste 10 zile putem sa-l punem smile
Blue: Felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!
Am citit ce ati scris despre pampersi, vroiam sa va intreb daca cei de la Happy nu sunt ok, am vazut ca la pret sunt mult mai avantajosi. Sau sa iau pt inceput pampers sensitive? Hmmm...trebuie sa ma apuc sa-mi fac bagajul de spital ca ma apuca batzaiala, mai ales cand le vad pe Carra si Tomina. Andreed, tu ti-ai facut deja bagajul?

Ultima oara a fost editat de indie (2010-05-09 18:16:15)

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#1813 2010-05-09 20:40:28

Andreed
Addicted member
Site

indie a scris:

Salutare, burtici! Am lipsit 2 zile si ati umplut 3 pgini!!! V-am citit din urma. Zilele astea am facut multa treaba care ramasese nefacuta din urma. Sunt bucuroasa ca ieri am comandat in sfarsit tapetul pentru camera lui bebe si peste 10 zile putem sa-l punem smile
Blue: Felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!
Am citit ce ati scris despre pampersi, vroiam sa va intreb daca cei de la Happy nu sunt ok, am vazut ca la pret sunt mult mai avantajosi. Sau sa iau pt inceput pampers sensitive? Hmmm...trebuie sa ma apuc sa-mi fac bagajul de spital ca ma apuca batzaiala, mai ales cand le vad pe Carra si Tomina. Andreed, tu ti-ai facut deja bagajul?

Acum sunt si eu la etapa de facut bagaj rotfl2

#1814 2010-05-09 22:04:24

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

de maine avem deja 37 sapt fetelor.
wow
ce mai trece timpul....

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1815 2010-05-10 07:40:35

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

indie, auzisem de bine de cei de ;la happy, dar n-am incercat.
numai sa ai grija cu spitalul... unele cer neaparat marca pampers... nu stiu de ce lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1816 2010-05-10 08:24:15

Andreed
Addicted member
Site

rruxxy a scris:

Andreed a scris:

Aliy, suntem bine, Maria e linistita ca de obicei, am inceput sa ma obisnuiesc cu starea asta a ei si sa nu ma mai gandesc la prostii...poate asa e firea ei, cine stie?

Andreea, stii ca si eu ziceam pe aici ca il simt rar si incet pe Vlad. Sa stii ca si acum e tare cumintel, exact cum era in burtica smile

Da...inseamna ca o sa am o bebita cumintica kram  puss . oricum deja m-am obisnuit cu starea asta a ei..in afara de ziua de vineri cand m-am panicat urat de tot...
Indie, eu am luat de la Happy scutece new born, la Pampers nu am vazut in Kaufland de unde am luat

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-05-10 08:26:45)

#1817 2010-05-10 08:50:21

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata burtici si mamici

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1818 2010-05-10 09:01:35

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele

eu am luat de la pampersi premium care -pachetul de 72 buc...o sa intreb al spital cum e cazul sa-i duc, ....

eu ieri mi-am luat de la montchare, tampoane sterile cica pt primele 2 zile....am vazut si chiloti de unica folosinta, nu am luat inca sa vedem....
aaa...si pt prima data aud ca intr-o maternitate din bucuresti nu a primit-o pe mamica cu tampoane din alea cu vata si fasa sterila...nu stiu inca amanunte, dar o sa aflu, adica ce i-a trebuit, etc...

in rest , azi dimineata am simtit pt prima dtaa lovituri de la asta mica dureroase, adica una, mai jos asa, cred ca pe la vezica mi-a tras, dar m-a durut....sper sa nu mai fie cazul de acum incolo, oricum am laudat-o prea mult ca e cuminintica smile acum imi arata ea care e mai tare dintre noi doua smile

va pup pe toate si va doresc o saptamana reusita!

9 ani de copilarie ....

#1819 2010-05-10 09:06:05

Andreed
Addicted member
Site

Neata Camy

Adina, sunt dureroase loviturile in vezica, am simtit si eu de 2 ori...acum cateva saptamani. Eu o sa primesc de la o prietena chilotei de unica folosita, desi la cezariana am inteles ca nu prea te lasa sa ii porti, acum sa vedem.

#1820 2010-05-10 09:09:09

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

neatzza!
camy,am fost sambata la dr;m-a intrebat ce mai faci tu...nu stia daca deian(scuze daca gresesc)e numele actual sau inainte de casatorie;i-am zic ca ai un baietel grasun si tare scump...
mi-a zis ca de mult n-a mai vazut o sarcina asa sus pozitionata ca a mea,k pot sa fa si sport de performanta si sa incerc sa nu ma ingras mult,dar de vreo 2 sapt am pus mai mult ca oricand...

m-a mai chemat la 30 sapt,pe 9 iunie,fac si eco la dr klein si ma vede si el;sper sa nu fie distanta prea mare intre eco pt analizele de la fundeni,unde tb sa merg cam la o luna si trec 7 sapt...
insa mi-a zis sa fac atunci si anal de secretie si cultura col;le fac atunci,k mai devreme nu mai pot merge,dar apoi cand vede rezultatul?

Ultima oara a fost editat de liliana83 (2010-05-10 09:14:03)

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1821 2010-05-10 09:16:41

dana_alina
Full member
De la: braila
Inregistrat: 2009-01-14

pampersii de la Happy sunt mai mari si mai patratosi fata de cei de la Pampers,am incercat si noi si pana la urma nu i-am folosit il tineau cracanat rau pe bebe,acum fiecare cum considera,asta a fost parerea mea kram

#1822 2010-05-10 09:18:37

Andreed
Addicted member
Site

dana_alina a scris:

pampersii de la Happy sunt mai mari si mai patratosi fata de cei de la Pampers,am incercat si noi si pana la urma nu i-am folosit il tineau cracanat rau pe bebe,acum fiecare cum considera,asta a fost parerea mea kram

Bine ca ne-ai spus Dana, multumim. O sa caut atunci de la Pampers scutece new born. Oricum, scutece de la Pampers vreau sa ii cumpar dar new born nu am gasit

#1823 2010-05-10 09:34:52

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

liliana83 a scris:

neatzza!
camy,am fost sambata la dr;m-a intrebat ce mai faci tu...nu stia daca deian(scuze daca gresesc)e numele actual sau inainte de casatorie;i-am zic ca ai un baietel grasun si tare scump...
mi-a zis ca de mult n-a mai vazut o sarcina asa sus pozitionata ca a mea,k pot sa fa si sport de performanta si sa incerc sa nu ma ingras mult,dar de vreo 2 sapt am pus mai mult ca oricand...

m-a mai chemat la 30 sapt,pe 9 iunie,fac si eco la dr klein si ma vede si el;sper sa nu fie distanta prea mare intre eco pt analizele de la fundeni,unde tb sa merg cam la o luna si trec 7 sapt...
insa mi-a zis sa fac atunci si anal de secretie si cultura col;le fac atunci,k mai devreme nu mai pot merge,dar apoi cand vede rezultatul?

cred ca ii e dor de stres la nenea dr  chicot .....la urmatorul control il duc si pe Tudor 

ma bucur ca mergi la klein ...mie mi-a facut o impresie fff buna .....eu am facut eco la 24 de sapt si pe urma la 31.....e bine ca bebe e sus ca nu stai cu grija ca fiind jos nasti mai devreme .....dar nu fa efort mare ca poate cobori rapid......rez la analize le vede la urmatorul control ( daca e ceva il suni ca sa nu mai bati drumul iar)

dana am vazut si eu ca puiul sta cranat de la happy dar cand i-am pus pampers s-a iritat rau si pediatra a zis sa-i schimb...de la happy e ff bine.....depinde de la copil la copil

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-05-10 09:38:23)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1824 2010-05-10 10:01:46

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.  coffestudiu

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.