homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-98

#1844 2010-05-10 13:37:14

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5

gata si caruciorul lui bebe.
sper sa ma obisnuiesc repede cu el.
nu mi-e prea clar deocamdata cum 'sta' in toate punctele de unire si cat e de sigur ... dar sper sa capat experienta in curand.

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/10882_dsc00007.jpg

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1845 2010-05-10 13:48:48

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

FF DRAGUT CARRA;sa va tot plimabati...cat a costat?si mie imi plac astea de la chicco,dar mi se par prea scumpe...
o sa te inveti tu cu el;nici eu nu stiu nimic legat de ce tine de bebe,dar cum s-au descuracat si alte fete tb sa ne descurcam si noi...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1846 2010-05-10 13:52:33

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

Da multe pagini ati mai umplut mai fetelor,sunteti harnice!
Lili hainutele sunt super frumoase ,mai ales plovarasul.Si sotul meu zice ca am cumparat multe dar eu nu ma mai pot opri ca tot ce vad e foarte frumos.
Dana82 sa creasca mare burtica si sa ai ce iti doresti,chiar ce iti doresti?Fetita sau baiat?La mai mare.
gravida  bebic  gravida  bebic  gravida  bebic  gravida  bebic gravida
Ruxxy am o intrebare;cum adica stai in pat si vine asistenta si iti face toaleta,te spala in pat?Tu nu poti sa te speli singura,sau te spala cu ceva special? wow  nustiu
Katami, Ruxxy dupa nastere normala te lasa cu chiloti sau trebuie sa imi cumpar chiloti de unica folosinta(am vazut aici si se numesc chiloti antistres si sunt 4 in pachet si costa 4euro si ceva,stiti careva cat costa acasa?)Si de tampoanele alea de vata vream sa intreb,trebuie sa imi fac eu sau pot sa cumpar altceva? nustiu
Si acum ultima intrebare daca bebelul se obisnuieste cu un fel de pampers nu mai pot apoi sa il schimb(adica se obisnuieste greu?)ca eu aici nu gasesc sa cumpar Pampers si acasa deja mi-au cumparat,aici se gasesc numai prosti dar nu am ce face trebuie sa le folosesc pe cele de aici sau sa imi trimita prin posta ceea ce e cam scump. supa  supa .
Aliy eu l-am simtit `pe bebe la 16 saptamani dar credeam ca sunt matele si sunt balonata dar apoi vreo 3 saptamani simteam ca o falfaire de fluture in burta,si apoi cand am fost la eco a lovit cu capul si am si vazut si simtit si atunci am fost sigura ca e bebe.Dar acum nu mai simt falfairi ci simt pumni si picioare care mai si dor.
Pup burticile si o sa va mai deranjez cu intrebari!

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#1847 2010-05-10 14:01:18

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

indie a scris:

Aliy ce a descris Dana e corect. Si eu prima oara l-am simtit cam la 17 saptamani, ca o pulsare usoara. Ca atunci cand iti ticaie un muschi, nu eram sigura ca e asta. Apoi am observat ca ticaitul a inceput sa se repete in acelasi loc, dupa care incepi sa simti tot mai clar si nu mai ai dubii. ticaitul initial a fost foarte jos, undeva sub linia chilotului la inceput.
Legat de fier, mi-am sunat DR si mi-a spus ca nu prea se gaseste alt fier pe piata si acesta este cel mai bine tolerat in general. Mi-a recomandat sa-l iau dupa ce mananc, ca sa nu mai am starile de disconfort. Din pacate trebuie sa-l iau...ca am anemie cica.

neata fetelor  !

indie, eu iau tothema. sunt fiole . iau fiola, beau apa si apoi reped ceva bun - o bucatica de branza, o felie de portocala ... si e ok. eu am de obicei probleme cu stomacul dar vad ca pot sa il iau . Singura chestie e ca e fiole  si na... e mai nasol de luat - mai ales ca eu sunt mai sclifosita

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1848 2010-05-10 14:08:12

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

buna fetelor! cata activitate aici!  par

eu sunt f prinsa la servici. v-am zis ca acu mai tre sa imi gasesc si inlocuitoare. nu ma ocup de angajari in firma si nici de personal, salarii... pur si simplu asa s-a gandit sefu! lol

ce devreme simtiti voi lovituri puternice...  par eu nici acum nu simt!

liliana ce de hainute are bebe tau! off ca numa eu nu cumpar nimic. ce ma enervez! da jur.. cand sunt in magazin atata le tot sucesc si ma uit la ele.. ba mi se par mari, ba mici, ba prea groase.. si plec fara nimic! sad

carra f frumos caruciorul! cat a costat?

pun si eu o intrebare stupida.. dupa cezariana sangerezi jos? sa nu radeti de mine pls!!!

dana tu ti-ai facut contractul la genesys?

Daria Ioana - 06.08.2010

Publicitate

loading...

#1849 2010-05-10 14:23:40

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Carra sa va bucurati de carucior!  hjarta f frumos! si eu vreau pe vernil...acuma sa vedem de care gasesc pana cumpar...ca inca sunt fffffffff indecisa bang
Guguluta  par  mersi! multa sanatate si tie si puiului tau in continuare! Noi am vrea baietel...ca vad ca baieteii se "fabrica" mai greu...si apoi sa stam linistiti ca avem ficior si bebe 2 si bebe 3 sa fie ce sex vor muschii lor chicot ....acuma sa vedem....Oricum nume avem si pt fetitza si pentru baietel chicot  sa vedem pe care o sa-l folosim prima data hjarta
Sanca n-ai terminat cu stresul la munca?....vai ca eu de abia astept sa te aud ca zici :'sunt acasa, linistita' par
Contract inca nu mi-am facut la clinica...pe la 25+ am zis ca o sa vad ce si cum....am o nedumerire pe care tre sa o lamuresc:daca fac contract cu dr. preferential si se intampla ca el sa nu fie la nasterea mea(din diverse motive) imi da cei 300 de euro  inapoi Genesys-ul sau  nustiu  ? ca dc nu imi garanteaza nimeni ca mi da inapoi cred ca am sa fac si eu contract cu medicul de garda...tre sa intreb acolo nustiu  Tu ti-ai facut contractul?
LE legat de hainutze...du-te la unguri la tesco si sigur ai sa vi cu plasutzele pline de haine pt bebelina ta(acolo nu te poti hotara pe care sa nu le iei)...si in plus si cu bani mai putini dati pe ele si calitate multttttt mai buna cool
-Jos sangerezi  chicot am aflat si eu sapt asta ca a nascut cu cezariana o cunostinta  si sangereaza...dar ii da acolo la genesys tot ce are nevoie...de la chiloti pana la pampersi de bebe si tot la ce te-ai mai putea gandi(fara numar , fara numar)

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-05-10 14:32:41)

#1850 2010-05-10 14:26:23

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

buna fetelor smile .

carra noi de miercuri avem 37 de sapt. si joi mergem la monitorizare. huuuuu si poate sapt viitoare ne vedem. de vineri am inceput sa am spaime legate de nastere. si niste ganduri...

si eu am auzit ca nu te lasa dupa cezarian cu chiloti la terapie intensiva. am fost sfatuita sa iau 2-3 tricouri mai rele care pot fi aruncate.

nu e gata bagajul, nu sunt spalate hainutele si nu avem tot cumparat. patutul nu a sosist inca, un alt patut sta sub pat, fara lenjerie, fara salteluta grater ! si eu dooorm de nu mai pot tongue ! si pentru prima data in sarcina am varsat azi. e groaznic. mie si frica sa mai manac sad .

sanca ma dau si eu cu banuitul. cred ca sangerezi ca si daca e cezariana tot ai lohii.

intrebare ce vaccinuri se fac la nou nascuti in spital? stiu ca ar trebui pentru hepatita B, pentru tuberculoza. dar Institutul Cantacuzino nu mai produce. Deci, ce facem? ceva pastilute cu fluor pentru dinti nu ar trebui sa se dea?

gata, va pupam. mergem sa ne hodinim si poate om finaliza bagajul azi si maine.

Ultima oara a fost editat de tomina (2010-05-10 14:26:44)

iubesc+Camelia+Matei

#1851 2010-05-10 14:26:35

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Fetele  puss , acum ca am inteles ce ar trebui sa simt cand misca bebe, o sa fiu mai atenta.

Carra, mai ai un pic ... ce frumos   majoreta

Si eu astept ziua de vineri, sa vad cum stam cu colul... poate ma ajuta dumnezeu sa fie bine si sa ma intorc la serviciu, ca tare m-am plictisit acasa.
O intrebare: se verifica colul la fel de bine si la eco abdominala?

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1852 2010-05-10 14:33:42

carra_verona
Insomniac member

caruciorul a fost 880 ron fetele, direct de la sediul chicco de pe ceaikovski.
si eu am spaime legate de nastere, sambata seara am facut o criza de frica la telefon cu ai mei de s-au cam speriat.
de atunci ma toot suna intr-una, dar cat de cat mi-am mai revenit.
eu miercuri dimineata merg la monitorizare.
spre deosebire de sapt antecedente care au fost infernale dpdv al arsurilor, pot spune ca la mine s-au mai diminuat si incepem sa ne simtim mai bine. asaaaa ...la sfirsit de sarcina.
burtica mea n-a mai crescut, acuma se tot contracta si intareste, bebelina parca a mai coborat puuutintel dar tot mica mi se pare.
kg am cam ramas la 78, 78 si un pic, nu cred deci am cam luat 15-16 in sarcina.
nu cred ca mai iau te miri ce pina nasc.
Doamne ajuta la toate fetele  gravida si sa auzim de bine.
le: si pe mine ma intereseaza chestia cu vaccinurile in spital la nastere daca ne puteti ajuta mamici, ar fi super. par
puss

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-05-10 14:35:21)

fertility

#1853 2010-05-10 14:38:21

dana82
Hero member

Carra! sincer, sincerrrrrrrrrrr te inteleg par  si eu sunt ffffffffffff terorizata de nastere...indiferent de cum o sa fie(natural sau cezariana)  dumbom Tot ii zic la a meu ca nu vrea el sa nasca  rotfl2  ca eu duc sarcina cu mare drag hjarta  macar de nascut sa nasca el rotfl2  si zice :nu rotfl2  e la fel de terorizat de nastere ca mine rotfl2 deci suntem praf Si apoi vorbesc cu bebe si il intreb oare pe cand se apropie ziua nu te poti teleporta cumva  rotfl2
Oricum! iti doresc sa ai o nastere usoaraaaaaaa si rapida!! majoreta  majoreta  majoreta capu sus! ca trece repede! si te bucuri de mogoldeatza ta! hjarta

#1854 2010-05-10 14:40:00

carra_verona
Insomniac member

dana82 mii de imbratisari, la fel si tie. puss

fertility

#1855 2010-05-10 14:47:56

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

carra_verona a scris:

le: si pe mine ma intereseaza chestia cu vaccinurile in spital la nastere daca ne puteti ajuta mamici, ar fi super. par
puss

fff dragut carutul......eu am luat 5 kg in ultimele 2 sapt  disperat ....in dimineata cand am plecat la spital aveam 21 kg plus......in spital ar trebui sa-i faca la bebe 2 vaccinuri si un test:

- un vaccin in ziua nasterii care se numeste B - AHb - antihepatita
- vestitul BCG care nu exista in tara momentan ( cica ar fi aparut intr-o anumita parte a tarii ca sponsorizare de nu stiu unde)
- test pentru obezitate ( in 10 zile de la test daca-ti vine acasa ceva inseamna ca e predispus daca nu vine nimic e ok)

lili fff dragute hainutele...spune-i sotului ca nu-s multe...daca fac poze la dulapurile lui fi-miu il ia inima  chicot ...sa le poarte sanatos puiul tau.......credeam ca nenea dr abia astepta sa nasc sa scape de o mie de intrebari si tel dar se pare ca s-a obisnuit cu felul meu si acum ii lipseste stresul  chicot

danoooooo unde pana ta umblii?.....ce frumos ca-l simti pe bebe  hjarta  par

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-05-10 14:53:43)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1856 2010-05-10 14:58:28

dana82
Hero member

camy!!!! ici sunt maaaaaaa par  puss  nu vezi cat scriu  pc ca le innebunesc pe fete dumbom  da am dat si pe la tine pe pagina sa-ti vad frumusetea hjarta

#1857 2010-05-10 14:59:55

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wave  wave  wave
fetelor,am intrebat si pe la aspirante..voi v-ati vopsit parul  acum cu sarcina?vreau pareri

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1858 2010-05-10 15:05:13

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

dana82 a scris:

camy!!!! ici sunt maaaaaaa par  puss  nu vezi cat scriu  pc ca le innebunesc pe fete dumbom  da am dat si pe la tine pe pagina sa-ti vad frumusetea hjarta

eu nu te-am vazut o vreme si am crezut ca iar dispari cu zilele  chicot .....pup burtica

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1859 2010-05-10 15:22:07

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Dana vb pe mess kram  puss

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1860 2010-05-10 15:36:19

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

DDunia, eu m-am vopsit... la randul meu le-am intrebat aici pe fete si mi-au recomandat vopsea fara amoniac.

le: prima oara cred ca erau 10, 11 sapt si o sa ma vopsesc si sapt asta.

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-05-10 15:37:26)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1861 2010-05-10 16:08:30

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Guguluta, te spala acolo in patul de terapie, tu trebuie sa ridici putin fundul sa-ti puna plosca aia si ele te spala. Singura nu ai cum sa te speli pentru ca nu te poti da jos din pat wink

Ddunia, eu m-am vopsit cu casting de la l'oreal.

In legatura cu vaccinurile, se face cel antihepatita B si ar mai trebui bcg-ul care nu se gaseste.

Carra, foarte frumos caruciorul, cred ca abia astepti sa iesi la plimbare cu micuta. Eu il am in hol strans si ma tot uit la el, mi-e tare drag.
Nu te mai panica cu nasterea, gandeste-te ca iti vei vedea curand micuta kram

#1862 2010-05-10 16:50:56

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Carra, foarte frumos caruciorul

Alyi, mie dr mi-a verificat ultima data colul la eco vaginala

Ddunia, si eu tot Casting am folosit, dar dupa primul trimestru...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.