homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-99

#1863 2010-05-10 17:06:46

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5

Dana puss sa creasca burtica
Geo, merci dar mai incerc un pic cu Maltoferul, sa-l iau dupa ce mananc...inca mai am greata de azi dimineata. Bine ca n-am avut nimic toata sarcina si ma apuca acum, pe final!
Carra foarte dragut caruciorul, imi place ca e cu verde smile noi am primit unul folosit de la o prietena, e pe albastru de la Graco si in stare foarte buna. Macar am mai economisit niste banuti. Nu te mai panica cu nasterea, o sa fie bine! Si eu am un pic de frica, dar ma gandesc ca reusesc atatea femei, o sa reusim si noi smile si oricum, dispare orice durere in momentul cand iti vezi puiul! Am citit ca organismul emite o substanta care te face sa nu te doara atat de tare, caci in mod normal durerile ar fi insuportabile...plus ca mai exista si epidurala smile
Aliy colul se verifica doar cu eco vaginala, cu abdominala e mai greu. Dar nu doare.
Ddunia si eu tot Casting am folosit, e ok.

Ultima oara a fost editat de indie (2010-05-10 17:09:22)

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#1864 2010-05-10 18:02:42

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Indie, mersi, stiu ca nu doare, dar ma gandeam ca poate se vor face numai eco abdominale de aici incolo. sunt satula de dezbraca-te - imbraca-te. dar daca spuneti ca la cea vaginala se vede cel mai bine, atunci... n-am de ales.

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1865 2010-05-10 18:06:55

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

indie a scris:

Dana :kiss: sa creasca burtica
Geo, merci dar mai incerc un pic cu Maltoferul, sa-l iau dupa ce mananc...inca mai am greata de azi dimineata. Bine ca n-am avut nimic toata sarcina si ma apuca acum, pe final!
Carra foarte dragut caruciorul, imi place ca e cu verde :) noi am primit unul folosit de la o prietena, e pe albastru de la Graco si in stare foarte buna. Macar am mai economisit niste banuti. Nu te mai panica cu nasterea, o sa fie bine! Si eu am un pic de frica, dar ma gandesc ca reusesc atatea femei, o sa reusim si noi :) si oricum, dispare orice durere in momentul cand iti vezi puiul! Am citit ca organismul emite o substanta care te face sa nu te doara atat de tare, caci in mod normal durerile ar fi insuportabile...plus ca mai exista si epidurala :)
Aliy colul se verifica doar cu eco vaginala, cu abdominala e mai greu. Dar nu doare.
Ddunia si eu tot Casting am folosit, e ok.

indie, chiar vrei asa, fara nici un pic de greata ? :)) oricum dc ai inceput cu ceva trebuie sa continui ...

@Am citit ca organismul emite o substanta care te face sa nu te doara atat de tare, caci in mod normal durerile ar fi insuportabile...plus ca mai exista si epidurala :) - traiasca epidurala !!!! e sigura care ma mai tine sa nu o iau la fuga ...

PS am fost la control - avem 1400 de grame ... :X  draga de ea ... poate nu facem totusi 4 kg ca trebuie sa mai si iesim :D

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1866 2010-05-10 18:42:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

dana, asa e, ala e bebitul tau smile eu l-am simtit pe cris la fel... doar ca pe la 14 sapt si ceva

tomina, fluorul face fff rau la bebe, ar tb evitat si din pasta de dinti pt copii neutral vaccinurile sunt alea zise de ruxxy... si partea proasta e ca nu te intreaba nimeni daca le vrei sau nu, iti aduc plodul gata capsat sad

carra, sa stapaniti sanatosi carutul tummenupp

gugu, depinde de spital... la noi te lasa cu chiloti normali, absorbant+tampon de vata.

asa e, fetele... avem epidurala naturala smile pe baza de adrenalina smile si e ff eficienta... eu v-am zis, m-a cusut jumate live si n-am simtit mare diferenta intre zona anesteziata cu xilina si cea anesteziata cu... durerile dinainte smile in conditiile in care la controalele pt col saream de pe masa... radeau aia prin spital de mine, ca vreau sa nasc natural fara epidurala si abia suport un control amarat... si uite ca am nascut si a fost bine si frumos... deci chiar se poate!!! aveti incredere in voi!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1867 2010-05-10 19:01:24

indie
Full member

katami a scris:

asa e, fetele... avem epidurala naturala smile pe baza de adrenalina smile si e ff eficienta... eu v-am zis, m-a cusut jumate live si n-am simtit mare diferenta intre zona anesteziata cu xilina si cea anesteziata cu... durerile dinainte smile in conditiile in care la controalele pt col saream de pe masa... radeau aia prin spital de mine, ca vreau sa nasc natural fara epidurala si abia suport un control amarat... si uite ca am nascut si a fost bine si frumos... deci chiar se poate!!! aveti incredere in voi!!

Asa imi place, de fiecare data cand povesteste Katami despre nastere pare floare la ureche smile

Publicitate

loading...

#1868 2010-05-10 20:49:04

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

ma enervez ca tot raman in urma si nu mai apuc sa tin pasul cu voi! oricum sa stiti ca va pupic pe toate.

eu tocmai am fost cu sotul pana in metro si m-am simtit foarte ciudat. obosita, cu burtica incordata rau de tot.. am scurtat cumparaturile si am venit acasa. e interesant ca parca ma durea putin deasupra buricului sa zic.. ce ar putea fi?

Daria Ioana - 06.08.2010

#1869 2010-05-10 22:48:12

indie
Full member

sanca a scris:

ma enervez ca tot raman in urma si nu mai apuc sa tin pasul cu voi! oricum sa stiti ca va pupic pe toate.

eu tocmai am fost cu sotul pana in metro si m-am simtit foarte ciudat. obosita, cu burtica incordata rau de tot.. am scurtat cumparaturile si am venit acasa. e interesant ca parca ma durea putin deasupra buricului sa zic.. ce ar putea fi?

Daca nu ai carat sau ridicat nimic, probabil se intindea bebele. O sa vezi ca o sa mai experimentezi tot felul de senzatii in burta smile E normal sa obosim mai repede in perioada asta, nici eu nu sunt la fel ca inainte smile
Burtici, ati auzit ca minunatul nostru guvern a ridicat in discutie reducerea indemnizatiei pentru cresterea copilului?? Adica sa renunte la 85% si sa treaca inapoi la indemnizatia fixa de 600 lei  skitarg  box Sper sa apucam sa nastem pana adopta tampitii astia legea si sa nu se aplice retro grater imi vine sa plec din tara asta de rahat grater

Ultima oara a fost editat de indie (2010-05-10 22:51:13)

#1870 2010-05-11 08:09:01

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata burtici si mamici

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1871 2010-05-11 08:52:24

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

neatzaa!
ce face tudor?ii dai san,doarme bine?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1872 2010-05-11 08:59:23

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

liliana83 a scris:

neatzaa!
ce face tudor?ii dai san,doarme bine?

acu' si daca ar vrea n-am ce sa-i mai dau  grater ......de dormit doarme bine doar ca are momente cand se transforma in terorist  chicot ....am pus poze la topicul lui daca vrei sa-l vezi

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1873 2010-05-11 09:55:18

sanca
Hero member

neatza burtici si mamici! pupici multi lui tudor! hjarta

Daria Ioana - 06.08.2010

#1874 2010-05-11 10:26:45

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.  coffestudiu

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1875 2010-05-11 10:36:23

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata burtici si mamici kram  puss

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1876 2010-05-11 10:53:26

sanca
Hero member

carra cum esti? smile 37 de sapt.. doamne ajuta! inca putin!  kram

Daria Ioana - 06.08.2010

#1877 2010-05-11 10:57:17

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

fetele parca acuma sunt mai bine.
saptaminile trecute mi-a fost mai rau, cu greturi si stare de disconfort, dar presupun acuma ca erau si legate de faptul ca am avut muncitori prin casa si m-am cam agitat cu ei.
de cateva zile ma simt bine, bebe misca mai mult seara cand o simt si in ficat si in col cum incearca sa isi faca loc, parca si de dormit dorm mai bine acuma.
maine ma duc iar la medic sa ma vada, sa vada ce mai e cu dilatatia aia.
va tin la curent.
pupici.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1878 2010-05-11 11:28:18

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Si eu am observat ca de cateva zile dorm mai bine noaptea, ceea ce e un lucru foarte bun rotfl

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1879 2010-05-11 11:56:54

sanca
Hero member

ma bucur ca esti mai bine carra!  par
andreea tu cand mai mergi la dr.. ca si la tine se apropie cu pasi repezi!

voi va laudati ca dormiti mai bine.. la mine incepe sa se schimbe situatia invers.. ma simt din ce in ce mai greoaie, simt ca ma intorc greu.. somnul meu era pe burta si acum sa dorm pe o parte mi se pare ffff neodihnitor.. si azi pe la 5 dimineata asta mica a mea pedala. m-am trezit sa merg la baie... nu neaparat ea m-a trezit si cand m-am pus in pat asa senzatii interesante aveam ca am inceput sa zambesc de una singura! smile

Daria Ioana - 06.08.2010

#1880 2010-05-11 13:13:09

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

buna fetelor smile . imi ia o vesnicie sa recuperez ce ati scris.

Ruxy multumesc. totusi, poate gasesc undeva vaccinul bcg.

katami, esti de vis, parca nu existi asa frumoase sunt toate la tine puss ! multumim pentru sutele de incurajari si pupam pe macho de bebe big_smile .

andreea profita de somnic daca resusesti sa dormi asa de bine smile .

camy ma tot uit la poze si nu pot sa cred ce repede creste Tudor!

sanca, cateodata pe mine ma sperie cum misca. se vede ca vrea afara! ma uit la burta cum face valuri si ma gandesc ca acu-acu nu mai incape.

noi am spalat azi hainutele. maine poate apucam sa le calcam si poimaine mergem la monitorizare. numar zilele efectiv.

voi cum stati cu secretiile fetelor? parca la mine au crescut si nu stiu daca sa ma agit sau nu.

iubesc+Camelia+Matei

#1881 2010-05-11 13:31:46

indie
Full member

Carra, ma bucur ca esti mai bine. Eu azi inca nu mi-am luat pastila de fier, tot aman ca sa nu-mi fie iarasi rau sad
Andreed, daca dormi asa bine profita si odihneste-te smile eu nu pot zice acelasi lucru despre mine. am un somn destul de agitat si visez numai prostii...
Tomina, si la mine sunt zile cand am secretia mai abundenta si zile cand e normala. Pe mine azi ma doare spatele ca si cum as fi la menstruatie si ma simt asa, usor lesinata, desi am baut cafea dimineata.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.