homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Femeile din viata sotului/prietenului-3

#39 2010-03-26 11:07:24

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

Re: femeile din viata sotului/prietenului

anabella_n a scris:

syd, din moment ce soțul ?i spune să nu-și pună mintea cu ea, cred că e de la sine ?nțeles care e poziția lui vis-a-vis de situație. n-o consideră probabil periculoasă și vrea liniște ?n familie

inseamna ca nu stie ce vrea,nelinistea vine de la sora lui,nu de la sotie

#40 2010-03-26 11:07:48

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Se pare ca eu imi tradez gena de olteanca si ma aprind repede  chicot  chicot  chicot

Eu cu intelepciune in astfel de momente stau mai prost  big_smile .nici nu ma iau la paruiala, nici nu ma mahalagesc dar nici de tacut nu tac orice ar fi  diablo .

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#41 2010-03-26 11:08:15

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

syd a scris:

anabella_n a scris:

syd, din moment ce soțul ?i spune să nu-și pună mintea cu ea, cred că e de la sine ?nțeles care e poziția lui vis-a-vis de situație. n-o consideră probabil periculoasă și vrea liniște ?n familie

oricum ai privi problema, familia va ?nsemna mereu, pe l?ngă soție, care e principalul membru al familiei, și mamă, tată, surori, frați, bunici, etc
crede-mă n-aș fi at?t de ?mpăciuitoare dacă n-aș trăi pe pielea mea o poveste de o mie de ori mai ur?tă și mai frustrantă la mine ?n familie, dar am ales să stau liniștită și să-i las pe alții să facă spume. și așa mi-e cel mai bine

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-03-26 11:09:40)

#42 2010-03-26 11:09:33

mirik
Insomniac member

Tare aia cu nasul  rotfl2  rotfl2  rotfl2 pai vezi urmeaza si tu exemplul sotului si ii mai dai peste bot din cand in cand  big_smile  big_smile

#43 2010-03-26 11:09:50

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

La 1,66 scunda...? Limitele inaltimii normale pentru femei sunt 1,55 si 1,75,la limita mai mica deja dand-o in midget form,si la limita mare deja semanand mai mult a barbat decat a femeie smile .Tu esti numai bine. Si mie mi s-au spus multe in legatura cu inaltimea. Eu am 1,60. Cand iti mai spune ceva legat de asta,aminteste-i ca e mai frumos sa fii micuta dar sa ai forme,decat sa fii o camila hermafrodita (si ingamfata,pe deasupra). smile
Ea are replica pentru orice? Raspunde-i cu aceeasi moneda. O merita. Poate asa ii mai vine mintea la cap.

Publicitate

loading...

#44 2010-03-26 11:10:55

syd
Sr. member

anabella_n a scris:

syd a scris:

anabella_n a scris:

oricum ai privi problema, familia va ?nsemna mereu, pe l?ngă soție, care e principalul membru al familiei, și mamă, taă, surori, frați, bunici, etc

asa este,nu a zis nimeni ca nu ar fii asa,nu e bine sa bagi zazanie intre frati,parinti si copii dar nici cei care vin in familie sa fie considerati inferiori,eu intotdeauna m-am simtit ca un rahat in familia prietenului meu dar niciodata nu am zis sa nu se mai vada cu familia sau sa nu mai vorbeasca,doar am spus ce m-a deranjat,pt ca daca nu zic ce am pe suflet tot relatia noastra o sa aiba de suferit ca o izbucnire din asta nu e buna asa deodata

#45 2010-03-26 11:11:51

mirik
Insomniac member

ShineOfBlood a scris:

La 1,66 scunda...? Limitele inaltimii normale pentru femei sunt 1,55 si 1,75,la limita mai mica deja dand-o in midget form,si la limita mare deja semanand mai mult a barbat decat a femeie smile .Tu esti numai bine. Si mie mi s-au spus multe in legatura cu inaltimea. Eu am 1,60. Cand iti mai spune ceva legat de asta,aminteste-i ca e mai frumos sa fii micuta dar sa ai forme,decat sa fii o camila hermafrodita (si ingamfata,pe deasupra). smile
Ea are replica pentru orice? Raspunde-i cu aceeasi moneda. O merita. Poate asa ii mai vine mintea la cap.

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

#46 2010-03-26 11:12:31

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

muahauahaaa  rotfl2  rotfl2   rotfl2

apropo ma simt mai usurata acum ca am vb cu voi.  puss

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-26 11:18:59)

pc  lyssna

#47 2010-03-26 11:17:13

syd
Sr. member

copii eu ma duc sa mananc si pana ma intorc sa faceti un plan de eliminare a vrajitoarei   rotfl nu putem lasa problema asa nerezolvata,haideti fetelor cele care aveti soacre ca mine veniti cu idei   rotfl mai in gmula mai in serios nu mai apleca urechile la ce spune frustrata de cumnata pt ca nu are rost

#48 2010-03-26 11:18:36

b4rbie
Sr. member

syd a scris:

copii eu ma duc sa mananc si pana ma intorc sa faceti un plan de eliminare a vrajitoarei   rotfl nu putem lasa problema asa nerezolvata,haideti fetelor cele care aveti soacre ca mine veniti cu idei   rotfl mai in gmula mai in serios nu mai apleca urechile la ce spune frustrata de cumnata pt ca nu are rost

pofta mare syd  puss

rogva acum am vazut ca ai scris , pai o sa iti arat o data poza cu mine  retas

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-26 11:20:07)

pc  lyssna

#49 2010-03-26 11:19:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu nu le consider femei pe plavanele care intrec in inaltime aproape pe oricine din jurul lor. smile O femeie e facuta sa aiba forme,nu oase. Daca as fi tip si m-as uita la o insiruire de oase care se vrea a fi femeie,mi-as spune ca nu mi-as baga p*la in asa ceva nici sa fiu platit. De la o anumita inaltime,majoritatea femeilor nu mai au nici sani,nici talie,nici solduri,nici fund. Mno,pardon,daca e pe asa,ar putea oricine sa si-o traga cu scandura de calcat,ca si aia are aceleasi proportii. Eu am 1,60 si forme la care sus-numitele camile hermafrodite nici nu spera,decat cu chirurgia estetica smile Mi-a spus una de 1,80 (care a avut ceva cu mine dupa ce tipul in cauza m-a ales pe mine,nu pe ea) ca sunt pitic de gradina si ca nu intelege ce am eu in plus fata de ea. Replica mea a fost: "Pai hai sa vedem... sani,talie,solduri,fund,coapse si un IQ aproape dublu". smile

#50 2010-03-26 11:20:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Shine, hai sa nu dam in extrema cealalata acuma... eu sunt mai mica decat un pitic de gradina, de exemplu, dar n-am nimic cu nimeni, ca doar nu ne-am ales noi felul in care aratam...

#51 2010-03-26 11:21:28

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

b4rbie a scris:

vai barbie, ce as bate`o, dar as bate`o serios. inteap`o si tu sau vorbeste clar cu ea: ce dracu vrei de la mine? sa dea cartile pe fata macar.
face chestiile astea pt ca e complexata. e maritata? se marita? am intalnit astfel de persoane care se comporta naspa cu mine din simplul motiv ca: m`a cerut, ca mai am putin si ma marit si ele nu.  forgetit dar le pun la punct in doi timpi si 3 miscari.

Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-03-26 11:23:15)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#52 2010-03-26 11:22:02

b4rbie
Sr. member

ShineOfBlood a scris:

Eu nu le consider femei pe plavanele care intrec in inaltime aproape pe oricine din jurul lor. smile O femeie e facuta sa aiba forme,nu oase. Daca as fi tip si m-as uita la o insiruire de oase care se vrea a fi femeie,mi-as spune ca nu mi-as baga p*la in asa ceva nici sa fiu platit. De la o anumita inaltime,majoritatea femeilor nu mai au nici sani,nici talie,nici solduri,nici fund. Mno,pardon,daca e pe asa,ar putea oricine sa si-o traga cu scandura de calcat,ca si aia are aceleasi proportii. Eu am 1,60 si forme la care sus-numitele camile hermafrodite nici nu spera,decat cu chirurgia estetica smile Mi-a spus una de 1,80 (care a avut ceva cu mine dupa ce tipul in cauza m-a ales pe mine,nu pe ea) ca sunt pitic de gradina si ca nu intelege ce am eu in plus fata de ea. Replica mea a fost: "Pai hai sa vedem... sani,talie,solduri,fund,coapse si un IQ aproape dublu". smile

tummenupp  super tare
asa zice si ea cand cineva se uite e strada la mine si nu la ea : da ce ai tu in plus fata de mine? mai ales ca esti mica si maritata pe deasupra!  rotfl2

pc  lyssna

#53 2010-03-26 11:22:51

OmniaVincitAmor
Insomniac member

heimdall a scris:

Shine, hai sa nu dam in extrema cealalata acuma... eu sunt mai mica decat un pitic de gradina, de exemplu, dar n-am nimic cu nimeni, ca doar nu ne-am ales noi felul in care aratam...

Nu,heim,nu noi ne-am ales,si cand nimeni nu are nimic cu mine,nici eu nu am nimic cu nimeni. Dar cand exista specimene care se cred mai bune doar pentru ca sunt altfel decat noi,si simt nevoia sa 'intepe' desi nu e cazul,si-o merita cu varf si indesat. smile Si nu,nu imi schimb parerea. Poate eu arat a pitic de gradina,dar macar arat a pitic de gradina de sex feminin.

#54 2010-03-26 11:25:22

mirik
Insomniac member

b4rbie a scris:

Pai uite ce ai declansat  rotfl2 furia norelor si cumnatelor  rotfl2  rotfl2 sa se pazeasca vrajitoarea de cumnatica  diablo  diablo  diablo

#55 2010-03-26 11:26:19

b4rbie
Sr. member

Khristall a scris:

b4rbie a scris:

vai barbie, ce as bate`o, dar as bate`o serios. inteap`o si tu sau vorbeste clar cu ea: ce dracu vrei de la mine? sa dea cartile pe fata macar.
face chestiile astea pt ca e complexata. e maritata? se marita? am intalnit astfel de persoane care se comporta naspa cu mine din simplul motiv ca: m`a cerut, ca mai am putin si ma marit si ele nu.  forgetit dar le pun la punct in doi timpi si 3 miscari.

ea nu este maritata dar are un prieten mai micut de inaltime decat ea.pana acum nu a mai iesit cu nici un baiat.ii placea de un prieten de-al sotului meu dar el nu a vrut sa iasa cu ea. de fapt nu vreau sa ma laud dar gascutza sotului meu cam alerga dupa mine, adica multi baieti din cartierul lor au vrut sa iasa cu mine   rotfl2  si eu l-am ales pe sotul meu.
eu am 1.66 si sotul meu 1.90. mereu rade de noi ca ne plimbam ca tata si copilu.

looool mirik  rotfl2

am mai zis. nici eu nu am nimic cu nimeni si atata timp cat e fiinta omeneasca poate sa fie si cocosatul de la notre damme ca nu i-as zice cocosatule. dar nu inteleg ea ce are cu mine..  punish

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-26 11:28:27)

pc  lyssna

#56 2010-03-26 11:27:55

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Tu te plimbi cu sotul ca tatal cu copilul... e mai tragic in cazul ei,ca ea joaca rolul tatalui. smile
Si ca fapt divers: stanga,o femeie scunda dar cu forme; dreapta,un model inalt si desirat. Oare ce ar alege un om normal? smile     http://www.nothinspiration.com/wp-conte … hunter.jpg

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-03-26 11:28:43)

#57 2010-03-26 11:29:21

b4rbie
Sr. member

ShineOfBlood a scris:

Tu te plimbi cu sotul ca tatal cu copilul... e mai tragic in cazul ei,ca ea joaca rolul tatalui. smile

adevarul e ca e cam baietoaica ea.  punish ce ii face bietului baiat..dar nu ma intereseaza e treaba lor.  happydance

wowwwww shine, nu cred ca mai trebuie sa specific ce aleg nu?  happydance

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-26 11:30:12)

pc  lyssna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.