|
Nu esti logat.
Badaranul si masina lui de lux#1 2010-03-30 15:07:47
Badaranul si masina lui de luxDe cate ori vi s-a intamplat sa asteptati pe trotuar sa treceti strada, si vine unul in viteza si va face fleasca din cap pana in picioare? De cate ori vi s-a intamplat sa fiti claxonate plus semne obscene? De cate ori v-au enervat astfel de specimene si cum ati reactionat? Povestiti Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2010-03-30 15:08:36) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #2 2010-03-30 15:15:55
Re: Badaranul si masina lui de luxooooo da mi s-a intamplat ,incepand de la tipi care strigau "passss passs gagica" pana la "hai ca te duc eu unde vrei" si cea mai enervanta a fost cu un tigan imputit care ma tot invita dupa blocuri si atata i-a trebuit prietenului meu sa i-l arat o data ca nu l-am mai vazut dupa aia...peste tot vezi badarani din astia,e plin de asa ceva si sincer cred ca fiecare fata a patit asa ceva mai ales ca acum a venit caldura si au aparut ca ciupercile dupa ploaie Offline #3 2010-03-30 15:17:00
Re: Badaranul si masina lui de luxeu nu reactionez nicicum; imi pastrez calmul. Offline #4 2010-03-30 15:18:01
Re: Badaranul si masina lui de luxSi mie mi s-a intamplat odata, sa fiu injurat pe trecere, era o proasta la volan, cu gura mare. Nu lovesc femeile, dar daca oprea, o dadeam de vreo 2 ori cu capul de volan si-i strambam si portiera. Inofensiv ca un fluturas Offline #5 2010-03-30 15:19:10
Re: Badaranul si masina lui de luxiubita traiesti cumva in alta tara?eu nu prea am vazut romani calmi,as vrea sa fiu si eu asa ca tine,de obicei nu ii bag nici eu in seama dar cand insista cu semne obscene,se freaca de ....si ma rog tot asa deja devine situatia stresanta,nu imi plce sa merg pe strada si sa nu ma stiu in siguranta Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-30 15:20:12
Re: Badaranul si masina lui de lux
nici eu nu sunt de acord ca baietii sa de-a in femei dar unele merita Offline #7 2010-03-30 15:21:36
Re: Badaranul si masina lui de luxCel mai bine e sa va vedeti de treaba voastra. Chiar daca sunteti agresate fizic (scuipate sau trase de par). Nu le dati apa la moara, nici nu stii peste ce pesti dati si va treziti bagate in masina si trimise la produs. Iti strica ziua da, dar sa ramana doar atat. Nu si viata. Inofensiv ca un fluturas Offline #8 2010-03-30 15:21:44
Re: Badaranul si masina lui de luxAsa am facut si eu de fiecare data. Am injurat in gand. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #9 2010-03-30 15:23:42
nu pot sa cred ca ai patit asa ceva,eu cand vad o graviduta ma topesc,cum as putea sa ii fac asa ceva?Dumnezeule pana unde au ajuns oamenii!!! Offline #10 2010-03-30 15:25:32
Re: Badaranul si masina lui de luxasta vara in ro s-a oprit unul in dreptul meu si ma intreabat ..nu te supara cum te chiama...sau ceva de genul. Nu stiam daca sa ma ma duc la el sa leg o conversatie sau sa fug.... m-a urmarit pana in fatza blocului ...asa ca va imaginati ca am marit pasul Offline #11 2010-03-30 15:26:01
idem V., soarele si luna Offline #12 2010-03-30 15:26:48
Re: Badaranul si masina lui de luxalexa, e șocant ce spui. de ce nu i-ai luat numărul să-l reclami??? doamne, ce brute, pun pariu că stai ?n bucurești, acolo am ?nt?lnit cei mai mulți monștri la volan, ca nicăieri ?n țara asta Offline #13 2010-03-30 15:29:36
am intrebat daca sta in alta tara pt ca noi aici suntem "antrenati " sa nu fim calmi niciodata,asa e ca nu suntem in siguranta dar vreau sa merg si eu o saptamana zi de zi pe jos (imi place sa merg pe jos) unde vreau fara sa aud comentarii,eu am pretentia ca daca nu ma leg de nimeni nici sa nu se lege nimeni de mine ,nu deranjez nu ma deranjezi Offline #14 2010-03-30 15:33:37
Re: Badaranul si masina lui de luxDa anabella, stau in bucuresti Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #15 2010-03-30 15:34:50
ce frumos ar fi...deja e de domeniul idealului ce iti doresti tu. asa ceva n-o sa vedem niciodata V., soarele si luna Offline #16 2010-03-30 15:36:14
Re: Badaranul si masina lui de luxaș fi putut băga m?na ?n foc pentru asta, alexa. nu am văzut ?n altă parte oameni care să se dea jos din mașină la 7.30 dimineața, să se ia la bătaie cu tăvăleli pe jos, că unul a pus brusc fr?nă ?n fața celuilalt și era să se tamponeze. și nu e un caz singular Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-03-30 15:36:33) Offline #17 2010-03-30 15:36:49
Re: Badaranul si masina lui de luxapril te rog frumos nu iti permit sa imi spulberi sperantele in aceasta saptamana Offline #18 2010-03-30 15:39:21
Re: Badaranul si masina lui de luxeu prefer sa nu reactionez vizibil (sa injur sau altceva) pt ca mi-e frica sa nu fiu luata la bataie sau ceva Offline #19 2010-03-30 15:42:36
ok, nu mai zic nimic V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|