|
Nu esti logat.
Badaranul si masina lui de lux-11#191 2010-04-10 20:06:45
Re: Badaranul si masina lui de luxEi au niste permise,cum ar veni,ca sa poata controla. Nu au tot timpul... au in anumite ture,in anumite zile,la anumite ore. Amenzile luate atunci trebuie depuse. Daca se trezesc sa controleze si cand n-au delegatii,banii,practic vorbind,le raman lor. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-04-10 20:08:02) Offline #192 2010-04-10 20:10:27
Re: Badaranul si masina lui de luxsi ai dreptul sa le cer mereu? si de unde stiu care-s alea? ca am si eu un controlor care vine INTOTDEAUNA la mine, chiar si de 2 ori pe zi, desi am abonament. si mi-l verifica mereu. si mi zambeste cu o fata d-aia de idiot zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #193 2010-04-10 20:14:21
Re: Badaranul si masina lui de luxAi voie sa-i ceri delegatia oricand. E dreptul tau sa stii ca banii ajung unde trebuie,daca tot ii dai. Cat despre controlorul ala al tau... poate ar fi cazul ca a doua oara pe ziua aia cand te controleaza,sa ii amintesti ca a mai facut asta o data si ca sigur isi aminteste,si ca daca mai insista depui o reclamatie pentru hartuire. Si da,eu asa fac in toate cazurile...amenint cu reclamatii si plangeri si le bag pe gat detalii din regulamente sau articole din conventii internationale Offline #194 2010-04-10 20:22:20
Re: Badaranul si masina lui de luxfaza e ca prietenul meu nu are niciodata.. si probabil imi cere mie prima sa nu se duca mereu direct la el ii zic sa ma lase-n pace ca-l reclam ca ia spaga mereu de la iubi zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|