homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum pot sa trec peste tot???-2

#20 2010-04-02 13:30:58

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

Re: cum pot sa trec peste tot???

in primul rand linisteste-te...in al doilea rand gandeste-te bine la faptul ca chiar de-ar fi sa te mai impaci cu el o relatie frumoasa nu poti sa mai ai pentru ca increderea care o aveai in el acum e inexistenta, ori o relatie are ca fundament si increderea printre multe alte chestii...imi imaginez ca este greu sa treci peste toate astea, insa aduna-ti fortele si ai sa vezi ca, cu timpul , ai sa treci peste toate astea. ca sa nu te mai gandesti tot timpul la ce s-a intamplat incearca sa ai activitati diverse, sa pui accent pe tine ca persoana, sa faci anumite chestii pe care ne-ai neglijat... ai grija de tine..si zambeste , maine o sa fie  mai bine..

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#21 2010-04-02 13:43:32

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

multumesc din suflet Joy'n'Happiness...e adev k increderea mea in el e zdrente.....dar...ink il iubesc avand in vedere tot ce mi-a facut  bang

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#22 2010-04-02 14:18:56

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Andreutza, ar fi asa de simplu daca am putea sa ne descotorosim de o iubire cand avem noi chef smile Totusi 2 ani nu se uita asa usor smile Dar pana la urma conteaza ce simti tu in adancul sufletului ca e mai bine sa faci, acolo vei gasi mereu raspunsurile si drumul cel mai bun pe care sa o iei care sa te faca pe tine fericita...

#23 2010-04-02 14:19:31

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Fii puternica si cu siguranta timpul va cicatriza toate ranile.Parerea mea e sa nu il ierti pentru ca atunci cand apare infidelitatea intr-un cuplu,automat dispare increderea si oricat de mult ai vrea sa mai ai incredere in persoana respectiva, n-o sa reusesti, iar atunci cand intarzie la intanlire sau cand nu-ti raspunde la telefon cu siguranta te vei gandi ca poate e cu altcineva.Deci asa cum am spus, nu merita oboseala.Dar sfatul meu foarte sincer, si sper sa nu-l uiti si sa-l respecti, este sa nu calci pe morminte pentru a-ti atinge scopul, asta cu atat mai mult cu cat ai trait pe propria piele si stii cum e.

#24 2010-04-02 14:27:50

andreutza89.dreaming
Full member

aveti dreptate..va multumesc mult puss

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

Publicitate

loading...

#25 2010-04-02 14:33:05

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

pasul cel mai greu l-ai facut si asta denota mult curaj din partea ta: faptul ca ai avut puterea sa ii spui ca nu mai vrei sa fiti impreuna. odata ce ai reusit asta, "batalia" e 60% castigata. acum, tot ce ai de facut e sa continui in ritmul in care ai inceput. l-ai lasat, te-ai pus pe tine pe primul loc si nu te-ai inchis intr-o relatie care nu mai mergea, treci mai departe! poti! smile

in ceea ce priveste colegul tau, incearca sa nu va mai intalniti decat la facultate, nu mai iesiti in oras. chiar daca n-ar avea prietena, nu stiu daca ai putea incepe o relatie cu el pt ca inca suferi dupa fostul, deci ceva mai mult decat amicitie cred ca ar aduce mai mult rau decat bine.

incearca sa faci toate lucrurile care iti plac si cum simti ca iti zboara gandul la el, du-te la baie si da-ti cu apa rece pe fata in asa fel incat sa ajungi sa asociezi amintirea lui cu senzatia nu tocmai placuta a apei foarte reci...s-ar putea sa mearga si sa nu te mai gandesti asa des la el tongue bafta!

bebe V., soarele si luna

#26 2010-04-02 16:25:26

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

o sa fie greu, 2 ani nu se uita usor, dar e bine ca ai taiat raul din radacina. mai tarziu nu se stie cum ai fi reactionat.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#27 2010-04-02 18:03:51

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

Eu am trecut incredibil de repede peste, odata ce am cunoscut pe altcineva de care mi-a placut foarte mult. In trecut nu a mers varianta asta si am suferit cam un an, acum insa... a mers excelent. Mai am momente cand mi-e dor de ea, ca prietena, persoana apropiata... dar atat.

Inofensiv ca un fluturas

#28 2010-04-02 19:00:46

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

andreutza89.dreaming a scris:

dar ma macina..... knd l-am intrebat de ce a facut asta,daca nu avea ce isi dorea,il intelegeam...si ma retrageam...dar rel noastra mergea perfect...iar rasp lui e..." nush de ce am faut asta...nush ce a fost in capul meu..."  cesafac

andreuta asta am patit si eu ..si acelasi raspuns l-am primit..vrei sa-ti spun eu din experienta mea? nu cred ca vei uita vreodata ....de uitat nu ai cum,poate doar sa ierti poti si daca decizi sa fii cu el trebuie sa constientizezi ca o data iertat incerci sa nu mai aduci in discutie problema EA...acum daca tu vrei sa nu mai fii cu el: asta e ingroapa tot si incearca sa nu te mai gandesti la el..in fond doar tu alegi

#29 2010-04-02 22:45:33

andreutza89.dreaming
Full member

da..nu e asa usor sa trec peste tot sa nu ma mai gandesc la nik..... insa...cred ca si daca am terminat cu el...ma incearca o razbunare pe EA.....nush as fi in stare sa o fac sa dispara din lume pt ca a fost singura care mi-a luat linistea sufleteasca si tot ce era frumos intre mine si el........ diablo

fetelor eu de Paste,plec la Reghin...ne auzim knd ma intorc..pana atunci VA DORESC UN PASTE FERICIT SI LUMINA IN SUFLETELE VOASTRE pusspusspusspusspuss

#30 2010-04-02 22:56:44

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Pai nu e ea vinovata ... nu l-a obligat nimeni sa se culce cu ea.

#31 2010-04-02 22:57:56

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

andreutza, nu stiu ce fel de relatie ati avut voi, cat de mult il iubesti tu si cat de mult te-a iubit/te iubeste el, dar judecand dupa semnatura si ultimul tau mesaj, se pare ca regreti ceva...
"a luat tot ce era frumos intre mine si el"
pai de ce o lasi? daca simti ca te iubeste pe tine si te vrea inapoi, daca simti ca el e sufletul tau pereche pai da-o in aia ma-sii pe aia si vezi-ti de fericirea ta. nu de razbunari si alte prostii.
astea nu ajuta pe nimeni, mai ales in preajma sarbatorilor, nu te gandi la asta.

daca nu te vezi mai departe cu el, atunci rupe-o definitiv. o sa iti fie greu, dar mai bine acum, decat mai tarziu

succes kram

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#32 2010-04-02 23:23:23

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

trebuie sa faci ce iti dicteaza inima. si cum a mai zis cineva mai sus, daca e sa te impaci cu el si vrei sa fie bine, nu trebuie sa ii scoti ochii cu EA.
eu nu sunt asa... eu cred ca mor, fac criza de nervi, crima si restul... nu as putea sa trec peste. si pana nu m`as razbuna pe EA nu as fi om. asa`s eu... vindicativa rotfl
andreea, fa ce crezi ca e mai bine pt tine si pt linistea ta.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#33 2010-04-03 00:22:29

Melany1
Banat

Kristall eu cand am spus a ma voi razbuna pe ea am fost judecata ff aspru ...dar credeti-ma ca in situatia aia si pe ea ai nervi si ei ii doresti sa-si rupa gatu pe scari chiar daca tu esti constienta ca porcu eeste el

#34 2010-04-03 00:33:19

Soldier
Banat

Fiti serioase o clipa. Ce vina are una ca barbat-tau se duce cu ea? Eu niciodata nu am privit problema in felul asta. E vina PARTENERULUI. El e in relatie cu tine, nu o straina care vrea si ea sa fie fericita/satisfacuta.

Inofensiv ca un fluturas

#35 2010-04-03 01:02:24

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Soldier are dreptate ... ce vina are tipa ca iubitul tau a ales sa te insele cu ea?

#36 2010-04-03 08:10:29

andreutza89.dreaming
Full member

aaa...tipa e o zdreantza...pe bune toata lumea stie ca ea se hraneste cu asta...si mai ales..ca stia de mine si de rel noastra ca ne mergea asa de bine,pt mine n-are scuze....... pa-pa fetelor,sarbatori fericite pusspusspusspuss

#37 2010-04-03 18:14:32

Melany1
Banat

In momentu ala si pe ea ai nervi si pana nu traiesti o faza de genu asta nu ai de unde sa stii cum vei reactiona
puffball si eu am facut-o varza ,oricum era varza ...asta mi-a demonstrat dupa aia cand facea crize de nervi la locul lui de munca,...adica sunt recente fazele..vine la el si incepe sa tipe ,sa urle pe acolo ca ea e superioara etc...
si cand m-am razbunat m-am simtit ff bine deci nu regret rotfl2

#38 2010-04-03 18:26:21

Soldier
Banat

Asta e gandire infantila, pe bune. Una e sa te infurii si alta e sa iei atitudine.

Inofensiv ca un fluturas

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.