homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iepure in apartament-3

#39 2010-05-04 21:26:44

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Iepure in apartament

Eu am o cusca de 70 pe 45 de cm, dar mi se pare prea mica. Momentan au in colt un wc (nu stiu cum sa explic, e un fel de coltar unde isi fac nevoile, l-am luat acu 2 zile, si vad ca merge) asa ca schimb chestia aia in fiecare zi si restul am de gand sa schimb la 3 zile, ca nu miroase. Mi-e sa nu fie deprimati in spatiul ala mic.

#40 2010-05-04 22:26:33

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

e lunga de 70 si inalta de 45?sau lata?...pai ..doar nu le-oi face ceva de 2m pe 2....
sunt mici sau deja mari?

Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-05-04 22:27:21)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#41 2010-05-04 22:34:04

Monica999
Hero member
Site

45 latime. Sunt deja mari, dar citesc pe net ca au nevoie de nush cat spatiu. Si eu momentan cica le ofer un sfert din cat au nevoie sad SUnt atat de dragute, si nu as vrea sa le chinui. Cred ca o sa ma interesez si strang bani pana la vara ca sa le fac o casuta cum trebuie

#42 2010-05-04 22:37:38

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

pai vezi ca se gasesc in shopuri ptr animale acolo...custi mai mari,inchise ptr asa ceva...au cam 1m pe 60 cm parca si inalte...sunt o multime de custi si modele...
da...e cam mica...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#43 2010-05-04 22:47:27

Monica999
Hero member
Site

Eeee, tre sa le fac una ca nu am bani sa dau pe o cusca cum as vrea. Am vazut pe net modele, sa vad cum il gac pe gogu meu sa ma ajute lol Toata lumea zice ca e micuta... ma rog, pana una alta am imprumutat un tarc ca sa ii las sa se plimbe cateva ore nestingheriti.

Publicitate

loading...

#44 2010-05-04 22:49:57

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Daca poti sa-i supraveghezi, lasa-i si prin camera. Dupa ce verifici cam pe unde ar putea si n-ar putea sa se bage, ca-s ai naibii de vioi cand isi pun mintea la contributie big_smile

#45 2010-05-04 22:56:16

chocolate4ever
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-29

PillBlast a scris:

Ce parere aveti? E o idee buna sa imi iau un iepure in apartament? A avut cineva? Sunt greu de ingrijit? Miros chiar asa de urat cum se spune?

Daca nu iepure, porcusor de guinea? Despre astia ce stiti? Sunt greu de ingrijit, pretentiosi, merg de apartament, miros?

Pretenul nu vrea bebe, asa ca nah, ori iepuras ori porcusor rotfl

a avut o prietena...era super incantata la inceput...fac mizerie si mananca tot ce prind,matura nu mai era,mobila era ciuruita papucii trebuiau ascunsi din calea lui,iar sa-l inchizi pe saracul animal e cam nasol pentru ca e destul de mare nu e ca un papagal in colivie sau un soarece sa stea intr-o cusca frumoasa prin care sa vezi si sa admiri ,il pui intr-o cusca in care nu-l vezi si mai e si trist iepurasu wink)
de ce nu incerci cu un alt animal?iepurele nu e pentru casa parerea mea,bineinteles fiecare face ce vrea... smile

referitor la iepurasii pitici, aceasta prietena a mea avea iepure pitic dar nu s-a pastrat chiar asa pititc s-a facut cam cat o pisica smile

#46 2010-05-04 23:00:08

Monica999
Hero member
Site

Lady, le-am luat un fel de gardulet, si e mare, ii puna colo, ca eu am fire peste tot in apartament si podele de lemn netratat. Cred ca ar fi dezastru daca i-as lasa sa faca pipilica si sa roada intr-o camera intreaga lol

#47 2010-05-04 23:02:48

LadyPink
Platinum member
Site

D-aia si ziceam ca doar sub stricta supraveghere si dupa ce ai eliminat tot ce ar putea prezenta un interes pentru ei smile Ai mei (am avut 2 hamsteri) nu faceau niciodata pipi cand nu erau in cusca... curios de altfel. Treaba mare, da, era o placere pentru ei cand ii puneam la mine pe pat lol Dar no1 niciodata smile E bine ca ai gasit o modalitate sa ii lasi sa se miste cateva ore pe zi, asa n-or sa mai resimta asa de tare "apasarea" custii mici smile Atata doar ca stiu ca de obicei au activitate noaptea... de nu se invarteau in roata aia de innebuneau pe la miezul noptii lol

#48 2010-05-04 23:08:03

Monica999
Hero member
Site

Am noroc purcelusii u au voie pe roata, DAAAAR afurisenia aia din care beau apa, cticluta aia cu biluta face un zgomot groaznic, ca ei ling si incearca sa o si muste. Si tot timpul le apuca setea la 6 dimineata lol

#49 2010-05-04 23:08:43

LadyPink
Platinum member
Site

Si apropo de hamsteri rotfl Saracul de el, cred ca atunci cand a reusit sa se dea jos din roata aia nu prea mai mergea drept rotfl

#50 2010-05-04 23:10:53

Monica999
Hero member
Site

lol ha ah ametesc numai cand ma uit la ei

#51 2010-06-29 00:36:39

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

vreau sa-mi iau un animalut grater

pisica nu ca in toamna iar o da mama ca e obraznica :-< mi-as lua broasca testoasa dar e scumpa si n`am chef sa`mi moara dupa o saptamana avand in vedere ca nu am mai avut. hamster.. am avut multi cand eram mica.. dar al meu zice sa nu`mi iau ca mor rpd... pasari nu vreau sa fac galagie si ma enerveaza... iar peste... not funny :-< ce`mi mai ramane? :-< fara cutu...

#52 2010-06-29 01:01:04

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Avand in vedere ca ai scris la topicu asta banuiesc ca te astetpti sa ti se spuna ca un iepuras big_smile Un bunny ti-as spune si eu pentru ca sunt animalutele mele preferate si sunt divine insa daca stai la apartament e aiurea pentru ca nu poti sa-l tzi toata ziua intr-o cusca de nici un metru. Daca il lasi prin casa, cum il lasam eu hjarta trebuie sa fii tot timpu dupa el si sa vezi ce face ca se apuca sa roada cabluri, papuci & co. De mirosit nu miroase deloc daca il inveti sa-si faca nevoile la baie. Oricum, nu as recomanda decat un pitic de Angora, un bunny de ala care nu creste f mare dar si asa, eu nu as mai tine in apartament. Daca vreodata ma voi muta la casa cu siguranta curtea mea va fi plina de iepurasi hjarta

#53 2010-06-29 11:34:32

Ragnarokum
Full member
Inregistrat: 2010-04-27

eu am o chinchilla. o iubesc ca pe ochii din cap !

are o blanitza atat de fina si nu am avut niciodata purici. mancarea e relativ ieftina + talaj + niste fan. ce-i drept, ii trebuie o cusca mare si lasat o data la 2-3 zile sa se plimbe prin camera, iar noaptea este agitat si vrea actiune, dar il iubesc hjartahjartahjarta

http://img237.imageshack.us/img237/5669/chillino.jpg

Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent.

#54 2010-06-29 12:45:09

deealexx
Hero member
Site

_Summer_ a scris:

Avand in vedere ca ai scris la topicu asta banuiesc ca te astetpti sa ti se spuna ca un iepuras big_smile Un bunny ti-as spune si eu pentru ca sunt animalutele mele preferate si sunt divine insa daca stai la apartament e aiurea pentru ca nu poti sa-l tzi toata ziua intr-o cusca de nici un metru. Daca il lasi prin casa, cum il lasam eu hjarta trebuie sa fii tot timpu dupa el si sa vezi ce face ca se apuca sa roada cabluri, papuci & co. De mirosit nu miroase deloc daca il inveti sa-si faca nevoile la baie. Oricum, nu as recomanda decat un pitic de Angora, un bunny de ala care nu creste f mare dar si asa, eu nu as mai tine in apartament. Daca vreodata ma voi muta la casa cu siguranta curtea mea va fi plina de iepurasi hjarta

am scris la topicul asta ca era legat de un animalut in apartament..si sa nu mai fac altul nou tongue

cu un iepure ma da mama afara lol

#55 2010-06-29 12:45:56

deealexx
Hero member
Site

Ragnarokum a scris:

eu am o chinchilla. o iubesc ca pe ochii din cap !

are o blanitza atat de fina si nu am avut niciodata purici. mancarea e relativ ieftina + talaj + niste fan. ce-i drept, ii trebuie o cusca mare si lasat o data la 2-3 zile sa se plimbe prin camera, iar noaptea este agitat si vrea actiune, dar il iubesc hjartahjartahjarta

http://img237.imageshack.us/img237/5669/chillino.jpg

e tare frumoasa... dar eu stiu.. cam mare taraba :-<

#56 2010-06-29 13:43:15

LadyPink
Platinum member
Site

Pai Deea, caine nu, pisica nu, pesti nu, hamsteri nu, iepure nu, chinchilla nu, broasca testoasa nu, hamsteri nu, pasari nu... cam cate variante crezi ca-ti mai raman? Sarpe, iguana, tarantula, dihor ... dar orice animal ti-as lua tot trebuie sa ai grija de el, sunt oarecum imprevizibili, daca vrei sa-ti iei unu' sa stea unde il pui, ia-ti unul impaiat! Serios acum, daca zici ca vrei un animal de companie, ar trebui sa si VREI un animal de companie, daca intelegi ce zic, pentru ca din felul in care pui problema nu stiu ce ti-ar satisface tie preferintele si s-ar mula pe spatiul vostru, timpul si implicarea pe care vrei s-o ai...

#57 2010-06-29 14:43:02

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Dihor rotfl Morrrrrrrrr rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.