|
Nu esti logat.
Iepure in apartament-3#39 2010-05-04 21:26:44Re: Iepure in apartamentEu am o cusca de 70 pe 45 de cm, dar mi se pare prea mica. Momentan au in colt un wc (nu stiu cum sa explic, e un fel de coltar unde isi fac nevoile, l-am luat acu 2 zile, si vad ca merge) asa ca schimb chestia aia in fiecare zi si restul am de gand sa schimb la 3 zile, ca nu miroase. Mi-e sa nu fie deprimati in spatiul ala mic. Offline #40 2010-05-04 22:26:33
Re: Iepure in apartamente lunga de 70 si inalta de 45?sau lata?...pai ..doar nu le-oi face ceva de 2m pe 2.... Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-05-04 22:27:21) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #41 2010-05-04 22:34:04Re: Iepure in apartament45 latime. Sunt deja mari, dar citesc pe net ca au nevoie de nush cat spatiu. Si eu momentan cica le ofer un sfert din cat au nevoie SUnt atat de dragute, si nu as vrea sa le chinui. Cred ca o sa ma interesez si strang bani pana la vara ca sa le fac o casuta cum trebuie Offline #42 2010-05-04 22:37:38
Re: Iepure in apartamentpai vezi ca se gasesc in shopuri ptr animale acolo...custi mai mari,inchise ptr asa ceva...au cam 1m pe 60 cm parca si inalte...sunt o multime de custi si modele... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #43 2010-05-04 22:47:27Re: Iepure in apartamentEeee, tre sa le fac una ca nu am bani sa dau pe o cusca cum as vrea. Am vazut pe net modele, sa vad cum il gac pe gogu meu sa ma ajute Toata lumea zice ca e micuta... ma rog, pana una alta am imprumutat un tarc ca sa ii las sa se plimbe cateva ore nestingheriti. Offline Publicitateloading...
#44 2010-05-04 22:49:57Re: Iepure in apartamentDaca poti sa-i supraveghezi, lasa-i si prin camera. Dupa ce verifici cam pe unde ar putea si n-ar putea sa se bage, ca-s ai naibii de vioi cand isi pun mintea la contributie Offline #45 2010-05-04 22:56:16
Re: Iepure in apartament
a avut o prietena...era super incantata la inceput...fac mizerie si mananca tot ce prind,matura nu mai era,mobila era ciuruita papucii trebuiau ascunsi din calea lui,iar sa-l inchizi pe saracul animal e cam nasol pentru ca e destul de mare nu e ca un papagal in colivie sau un soarece sa stea intr-o cusca frumoasa prin care sa vezi si sa admiri ,il pui intr-o cusca in care nu-l vezi si mai e si trist iepurasu ) Offline #46 2010-05-04 23:00:08Re: Iepure in apartamentLady, le-am luat un fel de gardulet, si e mare, ii puna colo, ca eu am fire peste tot in apartament si podele de lemn netratat. Cred ca ar fi dezastru daca i-as lasa sa faca pipilica si sa roada intr-o camera intreaga Offline #47 2010-05-04 23:02:48Re: Iepure in apartamentD-aia si ziceam ca doar sub stricta supraveghere si dupa ce ai eliminat tot ce ar putea prezenta un interes pentru ei Ai mei (am avut 2 hamsteri) nu faceau niciodata pipi cand nu erau in cusca... curios de altfel. Treaba mare, da, era o placere pentru ei cand ii puneam la mine pe pat Dar no1 niciodata E bine ca ai gasit o modalitate sa ii lasi sa se miste cateva ore pe zi, asa n-or sa mai resimta asa de tare "apasarea" custii mici Atata doar ca stiu ca de obicei au activitate noaptea... de nu se invarteau in roata aia de innebuneau pe la miezul noptii Offline #48 2010-05-04 23:08:03Re: Iepure in apartamentAm noroc purcelusii u au voie pe roata, DAAAAR afurisenia aia din care beau apa, cticluta aia cu biluta face un zgomot groaznic, ca ei ling si incearca sa o si muste. Si tot timpul le apuca setea la 6 dimineata Offline #49 2010-05-04 23:08:43Re: Iepure in apartamentSi apropo de hamsteri Saracul de el, cred ca atunci cand a reusit sa se dea jos din roata aia nu prea mai mergea drept Offline #51 2010-06-29 00:36:39Re: Iepure in apartamentvreau sa-mi iau un animalut Offline #52 2010-06-29 01:01:04
Re: Iepure in apartamentAvand in vedere ca ai scris la topicu asta banuiesc ca te astetpti sa ti se spuna ca un iepuras Un bunny ti-as spune si eu pentru ca sunt animalutele mele preferate si sunt divine insa daca stai la apartament e aiurea pentru ca nu poti sa-l tzi toata ziua intr-o cusca de nici un metru. Daca il lasi prin casa, cum il lasam eu trebuie sa fii tot timpu dupa el si sa vezi ce face ca se apuca sa roada cabluri, papuci & co. De mirosit nu miroase deloc daca il inveti sa-si faca nevoile la baie. Oricum, nu as recomanda decat un pitic de Angora, un bunny de ala care nu creste f mare dar si asa, eu nu as mai tine in apartament. Daca vreodata ma voi muta la casa cu siguranta curtea mea va fi plina de iepurasi Offline #53 2010-06-29 11:34:32
Re: Iepure in apartamenteu am o chinchilla. o iubesc ca pe ochii din cap ! Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #54 2010-06-29 12:45:09Re: Iepure in apartament
am scris la topicul asta ca era legat de un animalut in apartament..si sa nu mai fac altul nou Offline #55 2010-06-29 12:45:56Re: Iepure in apartament
e tare frumoasa... dar eu stiu.. cam mare taraba :-< Offline #56 2010-06-29 13:43:15Re: Iepure in apartamentPai Deea, caine nu, pisica nu, pesti nu, hamsteri nu, iepure nu, chinchilla nu, broasca testoasa nu, hamsteri nu, pasari nu... cam cate variante crezi ca-ti mai raman? Sarpe, iguana, tarantula, dihor ... dar orice animal ti-as lua tot trebuie sa ai grija de el, sunt oarecum imprevizibili, daca vrei sa-ti iei unu' sa stea unde il pui, ia-ti unul impaiat! Serios acum, daca zici ca vrei un animal de companie, ar trebui sa si VREI un animal de companie, daca intelegi ce zic, pentru ca din felul in care pui problema nu stiu ce ti-ar satisface tie preferintele si s-ar mula pe spatiul vostru, timpul si implicarea pe care vrei s-o ai... Offline #57 2010-06-29 14:43:02
Re: Iepure in apartamentDihor Morrrrrrrrr Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|