|
Nu esti logat.
Somnambul#1 2010-04-08 02:57:34
somnambulfetelor, m-am speriat ingrozitor in noaptea asta. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #2 2010-04-08 08:43:40
Re: somnambuldoamneee. cred ca faceam pe mine de frica. nu stiu ce sa zic, nu m-am mai confruntat cu asa ceva. Offline #3 2010-04-08 08:49:38
Re: somnambulAoleu, cred ca era bine sa suni la politie sa le zici, pentru ca nu se stie ce poate face un om in starea asta. Offline #4 2010-04-08 08:53:48
Re: somnambuleu stiu pe cineva, nu stiu daca era somnambul sau nu. dar noaptea a plecat de acasa in pijamale si in picioarele goale si nu s-a mai intors niciodata. nici nu l-au mai gasit. Offline #5 2010-04-08 09:36:08
Re: somnambulde obicei nu e bine să anunți pe nimeni, pentru că dacă-i trezești e mai rău și pot muri. ei se ?ntorc singuri acasă, totul se petrece ?n somn și nici nu realizează că au plecat măcar. așa că nu-ți fă griji din cauza lui, somnambulismul e periculos doar dacă ?ncerci să ?i aduci ?n simțiri Offline Publicitateloading...
#7 2010-04-08 10:13:50
Re: somnambulEu sunt somnambula. Tot timpul vorbesc si rad in somn (n-am crezut-o pe mama si mi-am pus telefonul sa inregistreze all night long ... am ras cu lacrimi cand am auzit inregistrarea),si frecvent ma mut dintr-o camera in alta sau iau cu asalt usa de la intrare,incercand sa ies (din fericire cheia e mereu scoasa si nu reusesc sa ies). Nu mi se pare ceva grav,cu atat mai putin nu mi se pare o boala...chiar nu ma deranjeaza cu nimic,in afara de faptul ca mi se intampla sa dau in pereti/usi,si de obicei dau cu capul... si doare. Nu stiu cum fac daca sunt trezita,ca n-a incercat nimeni pana acum Offline #8 2010-04-08 10:28:43
Re: somnambul
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #9 2010-04-08 10:32:03
Re: somnambulŞi eu sunt somnambulă. Vorbesc, r?d, mă ridic din pat, vorbesc la telefon, răspund la unele ?ntrebări care mi se pun, fără ca a doua zi să ?mi amintesc ceva. La fel ca WildChild, nu am crezut p?nă nu m-a filmat fratele meu. Ba mai mult, ?mi mut lucrurile din cameră şi a doua zi neg că aş fi făcut asta. Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #10 2010-04-08 10:33:13
nu știu nici eu exact de ce, dar am văzut multe emisiuni pe discovery referitor la subiectul ăsta și cică cel mai bine e să-i lași să se manifeste, pentru că se vor trezi singuri. am mai auzit că ar fi foarte confuzi și pot deveni extrem de agresivi dacă sunt treziți sau ?și pot face rău singuri Offline #11 2010-04-08 10:34:55
Re: somnambulEu m-am prins ca ceva e gresit cand stiam sigur ca m-am culcat la mine in camera si m-am trezit in sufragerie cu aproape toate cosmeticalele mele dupa mine Nu stiu ce dracu era in capul meu cand dormeam sau ce visam,dar mi-am dat seama ca imi scotocisem raftul de cosmetice si le mutasem pe toate in sufragerie si dupa-aia eu ma pusesem printre ele,pe jos,si ma culcasem. A doua zi nu stiam daca sa plang sau sa rad sau sa ma duc de urgenta la un doctor. Offline #12 2010-04-08 11:40:26
Re: somnambulsi eu sunt somnabula rad prin somn , tip, plec sa descui usa, am sarit pe geam si am ajuns in strada ,,,,ehe cate si mai cate ...si ce vanatai am avut pe picioare.. Ultima oara a fost editat de akisandra (2010-04-08 11:40:54) Offline #13 2010-04-08 12:15:51
Re: somnambulsunt oarecum obisnuita cu venitul noaptea acasa si cu oamenii care sunt pe strazi la ora aia dar chiar m-am speriat cand l-am vazut pe asta. stiam ca nu e bine sa il trezesc, deci stateam in masina si speram sa nu auda motorul Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #14 2010-04-08 16:35:29
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #15 2010-04-08 18:00:17
Re: somnambulsi eu sunt somnabula si dorm cu ochii deschisi .... asa ca de foarte multe ori am avut conversatii cu persoane si dimineata nu mai stiam nimic ..... m-am plimbat prin casa.... si cate si mai cate.....o singura data am reusit sa ma trezesc inainte sa ajung inapoi in pat si am reusit sa-mi aduc aminte si ce visam..... Offline #16 2010-04-08 19:23:11
Re: somnambulce ma ?? eu habar n-aveam ca nu trebuie sa-i trezim eu cred ca asta ar fi fost primul lucru pe care l-as fi facut zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #17 2010-04-08 22:07:05
Re: somnambulnope....socul este prea mare daca ii trezesti imediat.....si poate sa faca infarct ..... Offline #18 2010-04-08 22:19:58
Re: somnambuleu credeam ca somnambul este doar persoana care pleaca la plimbare, nu si cea care vorbeste sau rade in somn daca e asa, atunci si eu sunt somnambula eu dorm cu maica-mea si ea imediat se trezeste daca aude si cel mai mic zgomot. stiu ca de 2 ori m-am trezit si am inceput sa dau cu mana pe noptiera. se trezeste maica-mea "ce faci?", da' eu cica i-am raspuns "pun ceva in frigider" . a doua zi mi-a povestit si i-am zis ca e nebuna pt ca eu nu-mi aminteam absolut nimic. iar faza cu vorbitul si rasul in somn la un moment dat era la ordinea zilei...sau noptii V., soarele si luna Offline #19 2010-04-08 22:21:10
Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|