homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Somnambul-2

#20 2011-01-24 11:32:01

blondusca
New member
Inregistrat: 2008-02-14

Re: somnambul

Buna,
Am si eu o mare problema legata de acest subiect, de fapt nu eu, ci fratele meu care este somnanbul. Partea proasta este ca e un somnanbul agresiv. Totul a inceput in copilarie pe la 7 - 8 ani, cand vorbea prin somn si radea. Ulterior a inceput sa sara din pat speriat si sa tipe. Insa acum totul a degenerat, de vreun an devenind agresiv. Saptamana trecuta in timp ce dormea a sarit din pat speriat, a inceput sa urle , a mutat patul in partea cealalata a camerei  si a spart peretele de rigips. In timp ce a mutat patul a rupt o bucata de captuseala si si-a bagat capul acolo. Slava Domnului ca a venit mama si l-a gasit, cine stie ce-ar fi patit acolo.
Oare ce sa facem cu el, ne e foarte frica sa nu-si faca rau. In viata de zi cu zi nu este un agresiv ( ne spune cand se intmpla episoade din astea ca a visat ca cineva incerca sa-l omoare ) . Ar trebui dus la pshiatru sau pshiolog ?
Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat, daca puteti.

#21 2011-01-24 11:41:23

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Da, ar trebui sa mearga la un psihiatru, din ce stiu se da tratament pentru tulburari de somn de genul asta, nu e nicio rusine sa mergi la medic

#22 2011-01-24 11:42:22

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

da, mergeti neaparat la doctor. acum nu stiu daca e mai indicat psihiatrul sau e suficient un psiholog...

#23 2011-01-24 11:46:07

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pai cred ca mai intai ar trebui mers la un medic pentru a elimina eventualele afectiuni care ar putea duce la somnambulism.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.