homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23-116

#2186 2010-04-16 16:44:14

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23

eu imi pusesem la incalzit ciorbita sa mananc si a fiert ...ca nu m-am dezlipit de calculator.. lol
acum astept sa se mai raceasca putin... si poate se raceste de tot.. lol

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2187 2010-04-16 16:44:25

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Gargaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
Doamne ca mi s-a zburlit parul !!!!!!!!!!!!!!!!! majoreta  majoreta  majoreta
dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-04-16 16:45:10)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2188 2010-04-16 16:45:42

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

asta daaaaaaaa vest buna!!!! applause  applause  applause  applause

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#2189 2010-04-16 16:51:40

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

garga, sti de cate ori am citit? plang si recitesc.
nu-mi vine sa cred. unele fete aveau ceva banuieli. dzeu ti-a rasplatit rabdarea si toate eforturile pe care le-ati facut. i-ai spus sotului?
te imbratisez din tot sufletul. incep sa cred ca nimic nu e imposibil. pass si tu sunteti speranta mea.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2190 2010-04-16 16:52:54

Talida__
Full member
Inregistrat: 2010-03-09

prigatel a scris:

garga, sti de cate ori am citit? plang si recitesc.
nu-mi vine sa cred. unele fete aveau ceva banuieli. dzeu ti-a rasplatit rabdarea si toate eforturile pe care le-ati facut. i-ai spus sotului?
te imbratisez din tot sufletul. incep sa cred ca nimic nu e imposibil. pass si tu sunteti speranta mea.

Priga abia astept sa te felicitam si pe tine  puss

si pe toate fetele  puss

goodluck tuturor

Ultima oara a fost editat de Talida__ (2010-04-16 16:53:37)

Grafice FF

Cu optimism inainte
gravida Baby

Publicitate

loading...

#2191 2010-04-16 16:56:28

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

gata , am modificat si la alianta

gargarita  gravida ti-am zis zilele trecute cand faceai babysitting cu nepotelul....ca indata vine  bebe  si trebuie sa fii pregatita

vai ce ma bucur dance  dance  dance  dance

fetele vin buburuzele!!!!!!!!!! goodluck  goodluck la toate

eu cred ca si la Ttttut sunt sanse luna asta goodluck

cris puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-16 16:59:01)

.

#2192 2010-04-16 16:57:46

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

fetele eu plec din Bucuresti acum, si nu o sa pot intra pana duminica seara
ma bucur ca am apucat sa vad vestea minunata

garga ai incredere ca va fi bine, Dumnezeu ti-a rasplatit rabdarea si sufletul tau bun
va pup pe toate puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2193 2010-04-16 16:58:31

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

vai garga, m-am anuntat prigatel pe messs

de ai sti cat ma bucur, bravo, trebuia sa se intample si la tine

bafta multa, multa, sa fie bine si sa i o sarcina usoara...

si acum un dans ca altfel nu se poate.....
majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
                   majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
                   majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
                                    majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta 
                                    majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
                                                     majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
                                                                       majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
                                                                                        majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
                                                                                                          majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
                                                                                                                           majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
                                                                                                                                            majoreta  majoreta  majoreta
                                                                                                                                                              majoreta  majoreta
                                                                                                                                                              majoreta  majoreta
                                                                                                                                                              majoreta  majoreta
                                                                                                                                                                                majoreta
                                                                                                                                                                                majoreta
                                                                                                                                                                                majoreta

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2010-04-16 17:04:40)

9 ani de copilarie ....

#2194 2010-04-16 17:01:44

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

nu-mi vine sa cred ...GARGARITATATATA  goodluck  goodluck  nici nu stii cat ma bucur dance  dance  dance  dance  dance meriti din tot sufletul  applause  applause  applause  applause felicitari , o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos  majoreta  majoreta  majoreta scumpa, sa te bucuri din plin.....vai ce ma bucur majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2195 2010-04-16 17:02:25

Talida__
Full member
Inregistrat: 2010-03-09

Gata ma duc sa-mi fac bagajul si plec la munte

Pass hai ca te tot astept sa ne spui ca esti bine

Garga sa ai grija de samburel !!!!

Pupici

Grafice FF

Cu optimism inainte
gravida Baby

#2196 2010-04-16 17:03:22

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

fetele ...mi-au mai venit o parte din analize...
mi-o iesit mai multe pozitive... sunt terminata...va pov acasa cand ajung, acum tb sa plec de la servici si apoi s-o sun pe dr...

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2197 2010-04-16 17:05:04

prigatel
Hero member

talida multumesc mult, dar simt ca nu se va intampla prea curand. nu stiu de ce.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

#2198 2010-04-16 17:08:41

mikado
Platinum member

prigatel a scris:

talida multumesc mult, dar simt ca nu se va intampla prea curand. nu stiu de ce.

priga  sm  sm  sm  sm unde este optimismul, trebuie sa crezi ca se va intampla minunea

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-16 17:09:17)

.

#2199 2010-04-16 17:13:00

prigatel
Hero member

sunt sigura ca se va intampla, dar nu curand. e o presimtire.
GARGA E GRAVIDA, GARGA E GRAVIDA!!!!!

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-04-16 17:14:58)

#2200 2010-04-16 17:16:05

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
garga e borti

iaba daba duuuuuuuuuuuuuuu

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

sjuk

#2201 2010-04-16 17:16:08

mikado
Platinum member

prigatel a scris:

sunt sigura ca se va intampla, dar nu curand. e o presimtire.

priga ce este cu tine mai, tu erai optimista si mult mai vesela......nu-mi place sa te vad asa,  presimtirea ta nu e buna puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-16 17:16:27)

.

#2202 2010-04-16 17:18:39

prigatel
Hero member

simti si de bine si de rau. asta e. pesimista nu sunt. stiu ca se va intampla. eu raman la fel. nu ma las doborata de pesimism.

#2203 2010-04-16 17:26:28

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Doamne ce mult ma bucur!!!!!!!!!!!!!!!!
Priga, se va intampla si la tine acusica!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2204 2010-04-16 17:28:23

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

OAAAAAAAAA, nu pot sa creeeeeeeeeeeeed !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   big_smile

gargarituleeeeeeee, mai esti pe acolo sau ai fugit la beta-hcg ?  lol

VAI CAT  MA BUCUR, DAR CREDE-MA, STIAM CA SE VA INTAMPLA!   wink  BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!
in sfarsit !!!!!!!!!!!!!!   hai ne luam de manuta !!   goodluck  majoreta 

Acum am aterizat si eu de la eco, mi-am vazut bebele....  signof10
I-am vazut inimioara palpand, insa nu am auzit pt ca eco-ul dnei doc e antic  lol  , nici nu a putut sa il masoare decat cu aproximatie, aparatul de la cabinet este pt masurat sarcini de peste 8 sapt. A spus dna doc. ca avem 6 sapt si 3-4 zile. Merg din nou peste 2 saptamani la inca o ecografie si apoi daca totul e in regula, gata. Mi-a luat si sange pt 2 analize, m-am programat si la dublu test si eco 4D cand voi avea 13 saptamani.  smile  signof10
Asa de frumos ii batea inimioara, sper sa fie bine in continuare...  smile 

Am si 2 poze

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/16527_dscf1960.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/16527_dscf1962.jpg

Vai, nici nu stiu ce sa mai zic, asa mult ma bucur pt GArga !!!..... planul meu cu aruncatul gargaritei & sotului pe o insula pustie a esuat...   happy

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.