homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23-117

#2205 2010-04-16 17:28:49

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23

acusica, acusica. sa ajungem in iulie acasa si sa vedem cum stam cu gigeii, sa ne luam ce ne trebuie si apoi cu muuulte rabdare si perseverenta.
bravo passule. te-ai mai linistit?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-04-16 17:31:26)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2206 2010-04-16 17:32:50

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

da, m-am linistit.  smile  pana data viitoare  lol

#2207 2010-04-16 17:36:27

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

gargaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa are un pui in burtica......sa-ti dea DD cea mai usoara sarcina , cel mai frumos, destept si cuminte bebelus din lume si muuuuuuuuuuuuuuuuuuulta sanatate.....rog moderatoarele sa nu se supere pe mine pentru ce urmeaza dar anul trecut am promis ca atunci cand garga va ramane insarcinata voi dansa cel mai mult de pe acest forum......gagici nu ametiti si nu ma injurati  dance  dance dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool   

goodluck  maine la beta  signof10  rugaciune  par  par  par  par  par  par  par  par  par

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-04-16 17:39:48)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2208 2010-04-16 17:37:56

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

pass azi e ziua vestilor bune., bravo  applause  applause  applause sa clesteti mali  puss  puss  puss

acum te-ai mai linistit, ai?

.

#2209 2010-04-16 17:40:26

passenger
Addicted member

da, sunt fericita ca am vazut embrionul in saculet si i-am vazut inimioara. m-a chemat inca o data peste 2 saptamani sa il vedem clar. oricum, nu-mi mai fac griji.  big_smile

Publicitate

loading...

#2210 2010-04-16 17:44:14

ceva_dulce
Membru
Inregistrat: 2010-04-16

Buna fetelor! Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Vreau si eu un BB...desi acasa mai am o mica domnisoara de 5 ani... Amintindu-mi cat de mult m-am chinuit pana am ramas insarcinata cu mica mea printesa, ma gandesc ca nici acum nu imi va fi prea usor si voi avea nevoie de sustinerea morala a celor care se afla in aceeasi situatie ca si mine

#2211 2010-04-16 17:45:52

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

felicitari pass.....sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina usoara...pupici la mamica si la burtica

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2212 2010-04-16 17:46:26

prigatel
Hero member

ceva_dulce ai nimerit foarte bine desi iti doresc sa stai cat mai putin cu noi. sa iti poarte noroc ziua de aiz. a plouat cu vesti bune - avem bebei sanatosi si burtici noi.
gargaaaa par  par  par nu ma satur sa te strig si sa spun tuturor ca esti gravidutza.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-04-16 17:47:37)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

#2213 2010-04-16 17:46:39

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

fetelor mie imi face impresia ca nu am ovulat inca. cand ma palpez in partea dreapta la ovarul cu ou de luna aceasta ma inteapa tare si se pastreaza inca durerile de spate.

eu am inceput sa iau progesteron de 5 zile.oare ce sa fac?sa intrerup progesteronul?oare ovulez dupa ce intrerup progesteronul?oare o mai fi bun de ceva oul asa de tarziu facut?

hm nu stiu ce sa mai cred de ouale mele

gargaritu felicitari

sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos ca tine

sjuk

#2214 2010-04-16 17:48:43

ceva_dulce
Membru
Inregistrat: 2010-04-16

Citesc de ceva vreme ce se scrie pe aici... Si am observat ca aveti vesti bune...FELICITRI  GARGA!!!!

#2215 2010-04-16 17:49:42

prigatel
Hero member

mari nu stiu ce sa zic.

#2216 2010-04-16 17:51:08

passenger
Addicted member

Multumesc, camy si restul gajicilor!  kram  par  kram  par  kram
Sunt fericita si inca nu pot sa cred...  lol 
Am ramas cu imaginea de la eco in minte, cum ii palpa inimioara mica..  hjarta  Nu mai am dubii ca e bine, acum ma rog si sper sa ramana bine in continuare.  rugaciune

Garga, de ce nu zici nimic ????????????    lol  lol  Hai, vorbeste, ce faci?  lol   majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta   bis  bis  bis  bis

Fetele, eu ies, plec din oras ca am venit in bucuresti astazi special pt eco.
Intru diseara de acasa sa vad si pozicile cu ++++ lui Garga.  applause

Pupici!

Am uitat sa va zic, bebelusul meu are 7,5 mm.   applause

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-04-16 17:53:52)

#2217 2010-04-16 17:55:30

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

va multumesc mult pentru urari si pentru ca va bucurati impreuna cu mine  par

priga, inca nu i-am spus sotului, astept sa vina acasa smile
nici eu nu simteam ca o sa se intample prea curand dar stiam ca o sa se intample!
o sa ne vina randul la absolut toate, fara exceptie. chiar si in cazul meu, stiu ca e posibil sa mearga bine, e posibil si sa nu mearga bine, dar daca acum nu va fi, odata si o data voi avea cel putin un copilut, nu ma indoiesc de asta.

printe, poate nu e asa rau, te astept cu detalii  puss

pass, mi-am ratat sansa pe ziua de azi de a face beta, ca am fost deja la Buc, dar maine ma duc big_smile
cat ma bucur ca e bine la tine! sa creasca mare fasolica  majoreta  majoreta  majoreta

camy lol      kram

ceva dulce, bine ai venit si multa bafta, sa vina mult mai repede bebe 2  goodluck

fluturas, eu zic ai ovulat totusi. nu intrerupe progesteronul. un ovul ouat (  tongue  ) oricat de tarziu este la fel de bun ca unul ouat in ziua 10 a ciclului. nu exista ovul batran, el este selectat si isi incepe dezvoltarea mai tarziu, atata tot.

#2218 2010-04-16 17:55:56

mikado
Platinum member

ceva_dulce bine ai venit goodluck sa ramai cat mai  repede  gravida

pass va fi bine ,  sa auzi prima oara cum bate inimioara lui  bebe hjarta  hjarta  sigur esti in  al9leacer
pup si aveti grija de voi puss

.

#2219 2010-04-16 17:57:08

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Garga, nu pot sa cred....esti gravida Felicitari din suflet  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Eu se pare ca m-am ambalat degeaba si toate abalizele mele au iesit bune lol
Eu citisem la Ciomegalovirus, Toxoplasmoza si Vurus herpetic ca mi-au iesit pozitiv IgG..IgM fiind negativ...dar am discutat cu dr si mi-a explicat ca am avut aceste infectii in trecut si la mom actual am anticorpi si sunt protejata. Ma speriasem asa tare cand am citit pozitiv incat nu mai gandeam limpede, dar se pare ca m-am speriat degeaba.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2220 2010-04-16 17:58:04

prigatel
Hero member

pass, asa imi place de tine. o sa mai treaca ceva timp pana o sa-ti dai seama ce se intampla cu tine. cam pe la varsta ta de sarcina am aflat si eu ca sunt insarcinata si i-am vazut si auzit inimioara de la primul eco. am plans de a crezut medicul ca nu vreau copilul. si al meu a spus pe loc "uite baiatul nostru". si asa a fost. al tau ce zice? ii vine sa creada?
ma bucur printze. in curand o sa vii si tu cu testul++.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-04-16 17:59:50)

#2221 2010-04-16 17:58:25

mikado
Platinum member

printesica a scris:

Garga, nu pot sa cred....esti gravida Felicitari din suflet  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Eu se pare ca m-am ambalat degeaba si toate abalizele mele au iesit bune lol
Eu citisem la Ciomegalovirus, Toxoplasmoza si Vurus herpetic ca mi-au iesit pozitiv IgG..IgM fiind negativ...dar am discutat cu dr si mi-a explicat ca am avut aceste infectii in trecut si la mom actual am anticorpi si sunt protejata. Ma speriasem asa tare cand am citit pozitiv incat nu mai gandeam limpede, dar se pare ca m-am speriat degeaba.

Printe puss  puss vezi ca sunt bune analizele, te-ai speriat degeaba puss  goodluck  goodluck

.

#2222 2010-04-16 17:58:38

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Doamne Dumnezeule ce emotii am................nu-mi vine sa cred Gargaaaaaaaaaaaaaaaa felicitari iubita din suflet. Daca ai stii de cand asteptam momentul asta. Am niste emotii de nu stiu ce sa scriu  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Pasule, felicitari si tie pentru samburel kram

#2223 2010-04-16 18:02:05

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

FELICITARI GARGA !!! sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si peste 9 luni sa vina un bebe frumos si sanatos !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.