homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23-26

#476 2010-04-10 16:13:51

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 23

madutu nu fii suparata, eu zic ca pana nu vin uratii nu ai cum sa stii sigur 100%...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#477 2010-04-10 16:20:16

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

cris8 a scris:

madutu nu fii suparata, eu zic ca pana nu vin uratii nu ai cum sa stii sigur 100%...

pringatel cred ca e fara suprize doar cu iluzii
cris nu sunt suparata deloc si nici nu am sa fac depresie sunt o fire optimista .......asa ca luna viitoare o luam de la capat.......cu mai multe ambitii ca in mai zice calendarul chinezesc ca fac baiat ca poate daca raman se va naste in aceiasi luna cu fetita mea si tot asa vom lupta pana vom reusi ......eu mi-am propus pana in dec sa raman ......dupaia o sa ma apuce depresiele ca va fi un an de incercari momentan sper lupt si am incredere ca dumnezeu va sti momentul potrivit cand sa vina bebe
va pup

Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-04-10 16:21:32)

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#478 2010-04-10 16:26:44

cris8
Insomniac member

madutu asa te vreau applause  e foarte bine sa fii optimista, nu ai decat de castigat, si eu imi astept cumintica randul, daca Dumnezeu asa a vrut sa vina mai tarziu asta e, dar sunt sigura ca va veni si la noi bebele dorit... smile

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#479 2010-04-10 16:28:38

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

cris8 a scris:

buna priga puss

mikado eu merg la cabinetul particular al dansului, nu stiu pe nimeni care sa mearga la Elias, nu cred ca sta prea mult pe acolo, de fapt nu pt consultatii...si nu stiu cum l-ai putea gasi ca in Elias nu prea se intra chiar usor...
e aglomerat dar la cabinet respecta programarile la minut...nu stiu cum reuseste dar e extraordinar de punctual
pt ecografii insa ma cheama la clinica privata Academica, mi-a spus ca acolo dispune de aparate performante, de ultima generatie, iar histeroscopia mi-a facut-o la Medlife

de ce vrei neaparat la ginecolog femeie? barbatii sunt mult mai buni medici ginecologi si in plus se poarta mult mai frumos, tocmai pt ca sunt barbati...eu am fost la 2 femei ginecolog dar nu mai imi trebuie ever...

am constat pe propria piele si m-am lecuit ....sigur am sa-mi aleg un ginecolog barbat
ai idee cat dureaza programarea si ce tarife are?

priga puss
madu offf...poate nu e totul pierdut puss

.

#480 2010-04-10 16:37:21

cris8
Insomniac member

asa este mikado, o sa vezi ca un ginecolog barbat se poarta muult mai finut.. programarea dureaza in jur de 2 saptamani parca (nu dureaza chiar mult pt ca e super organizat), acum depinde si ce bafta ai ca mai e plecat din tara, dar niciodata nu sta mult timp plecat pt ca are o multime de gravide care nasc cu dansul...eu de fiecare data cand m-am dus m-a costat 250 ron indiferent ce mi-a facut (o data mi-a facut eco, alta data doar am stat de vorba ca mi-a citit analizele..) histeroscopia insa m-a costat 2900 ron, dar in cursul ei mi-a verificat si trompele si nu mai e nevoie sa fac HSG...ideea e ca de banii pe care ii dai face tot ce se poate

Publicitate

loading...

#481 2010-04-10 16:40:12

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave fetele mele dragi puss

am si eu o intrebare rodnar
in z12 DPO daca se face un OPK cum ar trebui sa fie liniile? cea de test trebuie sa se vada sau nu? ca nu stiu angel

andre pupici puss

pupici la toate gagicutzele mele puss puss puss

ma duc sa citesc din urma big_smile

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#482 2010-04-10 16:45:35

cris8
Insomniac member

buna nera puss

eu nu stiu ce sa iti zic ca nu prea am facut teste de ovulatie... poate stie altcineva sa te lamureasca.. smile

fetele eu plec la fini sa il sarbatorim pe finu'...deci ma duc la betiveala... storstark  drink  punk
va pup

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-04-10 16:49:01)

#483 2010-04-10 16:47:16

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

madutumic a scris:

garga am inteles ce zici tu si ai perfecta dreptate eu nu iau in calcul luna trecuta adica nu ma chidez dupa graf de luna trecuta ca nu am facut teste s nu stiu exact cand am ovulat eu ma chidez dupa cel din ian cand am facut teste si am ovulat in ziua 18 deci aproape de data de acum si in a 14 zi dupa ovulatie mi-a venit deci nu in a 15 si de asta eu tot zic ca maine e cu 2 zile inainte in ziua 14 trebuie sa-mi vina si de obicei cu 2 zile inainte a scazut temp ........asa ca o sa vad ce va fi luna asta dar in ian am avut 13 zile dupa ovulatie si in a 14 deja mi-a venit........cred ca ai inteles de ce zic eu ca maine e cu 2 zile inainte ........nu stiu cum sa fac sa imi arate si cel din ian ca asa era mai usor sa vezi si tu .......l-am trecut din dr in st am dat save si nu vrea sa il arate.......poate stii tu si ma ajuti

esti cu 2 zile inainte sa-ti vina... dar explicam ca atunci cand vine vorba sa faci teste conteaza mai putin cat de lunga e perioada ta luteala... in fine... ne-am complicat mai mult decat este cazul. mie mi se pare f potrivit sa faci un test maine si cred ca ai mari sanse sa-ti arate corect
in ferty faci asa: home page setup- jos de tot la Published Charts alegi ciclul pe care nu il vedem - dai Add chart - siSave settings

priga  puss  kram

nera, tu ar trebui sa faci direct TEST DE SARCINA!  goodluck  goodluck  goodluck
de cand te astept sa intri!

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-10 16:47:57)

#484 2010-04-10 16:48:25

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

cris8 a scris:

asa este mikado, o sa vezi ca un ginecolog barbat se poarta muult mai finut.. programarea dureaza in jur de 2 saptamani parca (nu dureaza chiar mult pt ca e super organizat), acum depinde si ce bafta ai ca mai e plecat din tara, dar niciodata nu sta mult timp plecat pt ca are o multime de gravide care nasc cu dansul...eu de fiecare data cand m-am dus m-a costat 250 ron indiferent ce mi-a facut (o data mi-a facut eco, alta data doar am stat de vorba ca mi-a citit analizele..) histeroscopia insa m-a costat 2900 ron, dar in cursul ei mi-a verificat si trompele si nu mai e nevoie sa fac HSG...ideea e ca de banii pe care ii dai face tot ce se poate

pretul pt consultati nu este ceva de speriat,histeroscopia a fost mai scumpicica  dar macar ai fost tratata cum trebuie...si ai rezolvat problema, decat sa dai si sa nu fii tratat corespunzator...doua saptamani este un timp relativ ok,
mai ales ca este un dr. renumit ...dar nu 1 luna jumatate   skitarg

nera puss  puss

.

#485 2010-04-10 16:49:21

madutumic
Sr. member

nerama a scris:

wave fetele mele dragi puss

am si eu o intrebare rodnar
in z12 DPO daca se face un OPK cum ar trebui sa fie liniile? cea de test trebuie sa se vada sau nu? ca nu stiu angel

andre pupici puss

pupici la toate gagicutzele mele puss puss puss

ma duc sa citesc din urma big_smile

nera si tu cu opk dupa abia am facut si eu unul si sunt in ziua a 11 dupa si mi-a iesit o singura liniuta..........dar fetele care au ramas ziceau ca dupa testul de sarcina pozitiv au facut si un opk care a iesit ca si cum ai ovula cu 2 liniute.........tu ai incercat??ce a iesit daca ai facu??

27.06.2011

#486 2010-04-10 16:50:06

nerama
Insomniac member

gargarita a scris:

madutumic a scris:

garga am inteles ce zici tu si ai perfecta dreptate eu nu iau in calcul luna trecuta adica nu ma chidez dupa graf de luna trecuta ca nu am facut teste s nu stiu exact cand am ovulat eu ma chidez dupa cel din ian cand am facut teste si am ovulat in ziua 18 deci aproape de data de acum si in a 14 zi dupa ovulatie mi-a venit deci nu in a 15 si de asta eu tot zic ca maine e cu 2 zile inainte in ziua 14 trebuie sa-mi vina si de obicei cu 2 zile inainte a scazut temp ........asa ca o sa vad ce va fi luna asta dar in ian am avut 13 zile dupa ovulatie si in a 14 deja mi-a venit........cred ca ai inteles de ce zic eu ca maine e cu 2 zile inainte ........nu stiu cum sa fac sa imi arate si cel din ian ca asa era mai usor sa vezi si tu .......l-am trecut din dr in st am dat save si nu vrea sa il arate.......poate stii tu si ma ajuti

esti cu 2 zile inainte sa-ti vina... dar explicam ca atunci cand vine vorba sa faci teste conteaza mai putin cat de lunga e perioada ta luteala... in fine... ne-am complicat mai mult decat este cazul. mie mi se pare f potrivit sa faci un test maine si cred ca ai mari sanse sa-ti arate corect
in ferty faci asa: home page setup- jos de tot la Published Charts alegi ciclul pe care nu il vedem - dai Add chart - siSave settings

priga  puss  kram

nera, tu ar trebui sa faci direct TEST DE SARCINA!  goodluck  goodluck  goodluck
de cand te astept sa intri!

garga puss de ce sa fac test de sarcina va  va ca la mine per luteala e de 14 zile huh

cris8 puss
mika puss
madutu puss

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-04-10 16:51:09)

#487 2010-04-10 16:51:55

gargarita
Moderator

pentru ca nu intotdeauna e de 14 zile si 12 DPO e o zi numai buna pt un test de sarcina smile

#488 2010-04-10 16:53:45

nerama
Insomniac member

gargarita a scris:

pentru ca nu intotdeauna e de 14 zile si 12 DPO e o zi numai buna pt un test de sarcina smile

pai bun dar ce rost are sa fac test de sarcina ca oricum o sa iasa neg...

dar in 12 DPO cum ar trebui sa se vada liniuta de test la un OPK?

#489 2010-04-10 16:54:38

cris8
Insomniac member

asa e mikado, si mie mi se pare ok pretul pt un medic ca dansul, dar depinde acum de veniturile fiecaruia, sunt persoane care se descurca mai greu cu banii si atunci li se pare mult...
la histeroscopie am fost tratata extraordinar din toate punctele de vedere, nu imi pare rau de niciun leut, a meritat din plin
oricum ajungi sa cheltui mult mai mult daca umbli din doctor in doctor...

hai ca fug acum la chef, mai vorbim
va pup puss

#490 2010-04-10 16:55:20

madutumic
Sr. member

mikado a scris:

cris8 a scris:

pretul pt consultati nu este ceva de speriat,histeroscopia a fost mai scumpicica  dar macar ai fost tratata cum trebuie...si ai rezolvat problema, decat sa dai si sa nu fii tratat corespunzator...doua saptamani este un timp relativ ok,
mai ales ca este un dr. renumit ...dar nu 1 luna jumatate   skitarg

nera puss  puss

garga am incercat si zice ca nu poate sa imi arate mai mult de 2 graf ca nu sunt complet vip ci mi-au dat ei asa .......acum nu stiu cu ce ocazie dar e bine si asa.......am sa fac oricum maine dimineata test fie ca e cu 2 sau 4 zile inainte ca nu mai am rabdare dar nu prea mai spes ca a iesit opk negativ........dar luna viitoare de la capat

27.06.2011

#491 2010-04-10 16:57:01

gargarita
Moderator

nerama a scris:

gargarita a scris:

pai bun dar ce rost are sa fac test de sarcina ca oricum o sa iasa neg...

dar in 12 DPO cum ar trebui sa se vada liniuta de test la un OPK?

poate iesi absolut in orice varianta  nustiu
ce ma supara pesimismul tau...  punish

cris, distractie frumoasa!

mi-a venit rezultatul la progesteronul facut ieri, chiar am ovulat si e o valoare f frumoasa pentru 3 DPO  happydance

LE madutu, ce afurisiti, daca tot ti-au dat zile VIP ar fi trebuit sa beneficiezi de toate avantajele nu doar de o parte din ele...

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-10 16:58:39)

#492 2010-04-10 16:57:26

nerama
Insomniac member

madutu tu ai facut in 11 DPO OPK si nu se vedea deloc deloc liniutza de test?

am inteles garga puss deci daca se vede liniutza de test in 12 DPO pe jumatate cat e cea de control nu e nimic...
si nu ma bate angel  cum sa fiu optimista daca nu s-a prins nimic cand au fost pusi bot in bot... nu are cum cum sa se prinda acum pe cale naturala supa

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-04-10 17:00:33)

#493 2010-04-10 16:59:19

madutumic
Sr. member

am inebunit am mers acum si m-am uitat iar la opk si are 2 liniute a doua e ca atunci cand noi consideram aproape pozitiv...........ce e asta ca nu mai pot bate inima ca  nebuna.......nici nu stiu sa mai scriu

Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-04-10 17:01:05)

27.06.2011

#494 2010-04-10 17:00:07

gargarita
Moderator

nera nu te supara pe mine, dar depinde de la persoana la persoana cum se vede liniuta de test la un OPK pentru ca difera nivelul bazal de LH al fiecareia, mai conteaza si sensibilitatea testului. zi-ne care-i baiul? ai facut vreun OPK? cum a iesit?

mai, ce aveti? va simt tensionate pe amandoua
madutu, ai rabdarica pana maine dimineata, iubita

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-10 17:01:22)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.