|
Nu esti logat.
ANticonceptionale bune?#1 2010-04-09 19:24:50
ANticonceptionale bune?Buna ziua ....am si eu o nalamurire poate puteti sa ma ajuti .....a fost cand si-a inceput viata sexuala cu prietenul ei la merry stop si dupa aceea a fost cu celelalate prietene de ale ei....la toate le-a dat aceleasi anticonceptionale.....si m-am gandit sa iau si eu....chiar daca nu m-am dus....fiindca ei ia pus dercat 2 3 intrebari ceva de gen cati ani are partenerul tau ....etc....nelamurirea mea este...daca incep sa iau anticonceptionalele kre i le-a dat si ei exista riscul sa raman insarcinata daca nu mi le-a recomandat doktorul? Offline #2 2010-04-09 19:29:23
Re: ANticonceptionale bune?nu exista riscul sa ramai insarcinata ci sa nu ti se potriveasca...AC.urile se iau de la planning sau de la ginecolog sa zicem... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-04-09 19:32:14
Re: ANticonceptionale bune?nu exista acest risc dar nu e bine sa le iei pt ca nu stii ce concentratie eu,cum te pot afecta,cum reactionezi la ele,si eu am prietene care au luat asa ca au mers la acelasi doctor si au avut reactii diferite,eu una am fost la doctor si mi-au dat niste marvelon expirat,iti dai seama ca mi l-a dat asa ca sa scape de el,sa aiba si ei o evidenta ca au facut treaba,m-am dus la alt doctor si mi-a zis ca sunt bune pt mine (nu stiu sa iti zic dupa ce criterii s-a hotarat) Offline #4 2010-04-09 19:32:31
Re: ANticonceptionale bune?si care sunt riscurile care sa mi arate ca nu mi se potriveste? Offline #5 2010-04-09 19:34:14
Re: ANticonceptionale bune?te poti ingrasa, poti avea probleme cu ficatul etc... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-09 19:36:13
Re: ANticonceptionale bune?poti vomita,greata,spotting,durere de sani,astea oricum sunt si daca ti se potrivesc(eu una nu am avut nici un simptom de acest gen) dar nu trebuie sa se manifeste mai mult de 3 luni,daca da trebuie schimbate,eu una te sfatuiesc sa mergi totusi la medic,nu te papa nimeni Offline #7 2010-04-09 19:37:07
Re: ANticonceptionale bune?marvelon sunt si ale mele....am auzit ca sunt cele mai bune...ca nu-ti dau hormoni doar tii inlokuiesk....nu snt expirate k m-am uitat pe termen:P Offline #8 2010-04-09 19:39:08
Re: ANticonceptionale bune?pai si de ce vrei sa le inlocuiesti ca nu inteleg... Offline #9 2010-04-09 19:43:08
Re: ANticonceptionale bune?pastilele nu-ti dau hormoni....ti inlocuiesk.....pastilele:))) nu yo:P Offline #10 2010-04-09 19:47:11
Re: ANticonceptionale bune?stai ca nu ne intelegem,in primul rand nu am zis ca pastilele iti inlocuiesc hormonii sau ce ai inteles tu acolo,in al doilea rand eu am inteles ca iei ac dar ca vrei sa le schimbi cu marvelon,asa bun....deci nu ai luat ac pana acum?si vrei sa incepi cu marvelon? eu iau marvelon de 1 an si ceva si nu am avut probleme,sunt cele mai "usoare " ac,adica au concentratia mai mica de hormoni,cati ani ai? Offline #12 2010-04-09 19:51:02
Re: ANticonceptionale bune?multi inainte,daca mai ai intrebari te asteptam,sau am omis eu vreo intrebare de-a ta acum?daca da sa zici Offline #13 2010-04-09 19:54:42
Re: ANticonceptionale bune?Nu...nu ai omis....iti ms frumos:* o sa incep sa le iau cand imi vine menstruatia si am sa-ti comunic cum ma adaptez:* Offline #14 2010-04-09 19:56:52
Re: ANticonceptionale bune?deci esti neascultatoare si nu mergi la medic?o sa te certe fetele de pe aici Offline #15 2010-04-09 19:59:14
Re: ANticonceptionale bune?Poy mama mea nu stie.....daca ar stii....credeti-ma ca m-as duce:* Offline #16 2010-04-09 19:59:28
Re: ANticonceptionale bune?Stii,ca sa te duci la planning familial nu trebuie sa stie mama ta... Trebuie sa te duci tu,eventual cu prietenul,si atat. Mama ta nu trebuie sa afle iar doctorii nu s-ar uita stramb la tine pentru ca esti minora. Macar ai lua ceva care nu ti-ar da organismul peste cap... Offline #17 2010-04-09 20:02:31
Re: ANticonceptionale bune?depinde in ce oras sta,daca e un orasel mic imediat suna doctorul sa parasca Offline #18 2010-04-09 20:03:53
Re: ANticonceptionale bune?Daca e un doctor dobitoc,da. Dar daca as fi in locul ei si s-ar intampla asta,i-as spune din prima doctorului ca poate fi acuzat pentru ca nu a pastrat confidentialitatea si si-ar putea pierde licenta. Offline #19 2010-04-09 20:08:42
Re: ANticonceptionale bune?offtopic...eu am un preot care ma suna sa imi zica ce zice sora-mea la spovedanie si i-am zis de atatea ori ca nici nu a intereseaza si ca nu e frumos dar degeaba,nu i-am mai raspuns la telefon pana la urma Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|