|
Nu esti logat.
ANticonceptionale bune?-2#20 2010-04-09 20:14:50
Re: ANticonceptionale bune?Ce oameni nesimtiti... cred ca si daca as fi crestina,tot nu m-as duce de nebuna sa-i spun unuia tot ce fac eu. Ce,ar fi problema lui? Ete na... In ce societate traim... Offline #21 2010-04-09 20:17:32
Re: ANticonceptionale bune?....) daca ma duc la doctor:)))) dau nr meu:x si daca ma suna spun ca sunt mama:X cel mai bine aja:X Offline #22 2010-04-09 20:19:09
Re: ANticonceptionale bune?nu ne-ai zis de unde esti Offline #23 2010-04-09 20:20:14
Re: ANticonceptionale bune?Mai fato,eu am 16 ani. Mi-am inceput viata sexuala de un an si vreo 3 luni,si iau anticonceptionale inca dinainte sa ma apuc de sex. Nu te suna nimeni pentru ca N-AU DE CE. Te duci sa-ti iei o reteta. Punct. De ce naiba te-ar suna? Te duci acolo,ti se face o fisa,ti se pun niste intrebari,ti se da reteta. Nu au de ce sa te sune. Nici macar nu iti cer numarul de telefon. Si daca ti-l cer si te suna,nu ai de ce sa spui ca e maica-ta,pentru ca nu ii intereseaza. Cabinetele de planning exista pentru tineri,in principal,nu pentru mame. Offline #24 2010-04-09 20:23:05
Re: ANticonceptionale bune?laso mai ca are 14 ani si e speriata,las-o sa se informeze,daca nu se informeaza degeaba mai merge la doctor Offline Publicitateloading...
#25 2010-04-09 20:25:55
Re: ANticonceptionale bune?Stiu...da' la doctor are mai multe sanse sa se informeze decat sa auda de la prieteni cine stie cate tampenii. Numai eu stiu cate auzeam de la colegii mei,de imi venea sa ma dau cu capul de pereti. Aia cred ca vor avea 5-6 plozi pana sa atinga varsta de 20,la cat de ignoranti sunt. Si asa sunt cam toti... Doctorii stiu ce si cum sa explice,deci e mai bine sa se duca la doctor si pentru informare. Offline #26 2010-04-09 20:28:30
Re: ANticonceptionale bune?eu una nu am avut parte de vreo informare prea buna la planning,m-am documentat eu foarte mult pe aici,le-am bombardat mult pe fete aici pe forum,tampenii mi-au zis si colegii mei dar si medicii(am mai zis aici ce am patit eu la urgente si cam ce mi-a zis doctorita de ac in noaptea aia cand am fost de am ramas uimita) Offline #27 2010-04-09 20:34:41
Re: ANticonceptionale bune?Eu stiu ce-i ala sexul de cand aveam 4 ani Stiu ca exista metode prin care sa nu ramai insarcinata de pe la 6-7. La 8 ani aprofundam subiectul. La 10 deja stiam tot ce e de stiut. Bine,acum depinde de firea fiecaruia. Eu sunt genul de persoana care nu se simte bine daca nu stie totul despre subiectul de care e interesata. Eu trebuie sa stiu tot: cauza,desfasurare,consecinte,complicatii,exceptii si asa mai departe. Exista si oameni miserupisti care merg pe pincipiul "vom trai si vom vedea" sau "ce-o fi,o fi"... Eu de la medicul de planning n-am aflat nimic,ca deja stiam. M-am dus pentru retete de pilule si pentru trimiteri la analizele de sange si pentru controalele ginecologice. Totusi,cateva lamuriri trebuie sa dea... corecte,sper. Nu o costa nimic daca incearca. La varsta ei si la cum scrie,pot sa jur ca e o copilita care vrea sex doar pentru ca e ceva nou,ceva placut,fara sa constientizeze responsabilitatile care vin odata cu viata sexuala. In cazul genului asta de persoane,e buna orice informatie,oricat de mica. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|