homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 ani

#1 2010-04-10 01:36:31

bk
Membru
Inregistrat: 2010-04-10

sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 ani

Problema noastra este complexa.... ca a tuturor. Casatoriti de 7 ani, fara copii (nu vrem, eu mi-am facut vasectomie ca ea sa nu mai ia anticonceptionale). La inceput totul a fost bine. Faceam sex des, nu mi-a spus niciodatat ca ceva nu ar fi bine, ma tragea ea in tufe pe munte si sarea pe mine. La inceput stateam cu parintii ei, si tot nu puteam sa ne plangem, viata sexuala  era foarte buna. Apoi am emigrat si totul a inceput sa mearga in jos, iar acum abia mai facem sex la o saptamana -doua si tot cu reprosuri de genul : stii ca nu imi place, o fac numai pt tine, ma doare....... etc.
Stiu ca multi vor sari cu sfaturi pe care le-am incercat deja, asa ca o sa incerc sa mai detaliez........
Nu i place sa fie atinsa pe zonele erogene, nici daca facem dragoste, nici daca trec accidental prin casa si o prind in brate, de fund, etc. Cand facem dragoste trebuie sa fie lumina stinsa si nici asa nu se dezbraca. Cand se schimba trebuie sa ma intorc cu spatele......
Daca incerc sa creez un preludiu.... nu e bine, ca nu trebuie sa o ating pe vagin, sani, etc. Daca am idei exotice gen ciocolata, fructe, etc, imi spune ca sunt aberatii si chestii tampite citite pe internet. Cum imi spune cand discutam despre situatia noastra. Imi spune ca colegele ei sunt mult mai rau, ca ar trebui sa ma consider norocos, ca aspectele de sexualitate de care ii vorbesc vin din studii irealistice publicate de barbati.
De cate ori incerc sa initiez ceva raspunsul e :sunt obosita, lasa-ma in pace, nu am chef, termina, iar incepi? samd.  O sa spuneti sa nu initiez nimic si sa o las pe ea sa initieze ceva cand are chef...... as avea de asteptat mult si bine...... ca am incercat si asta. Acum ia tot felul de suplimente care zice-se imbunatatesc viata sexuala, dar chiar ca nu au nici un efect. Si-a facut si un control general si nimic nu a iesit anormal, nici macar hormonii tiroidieni si paratiroidieni, pe care eu ii anuiam de ceva "lene".
Acasa cel mai des isi petrece timpul jucandu-se pe calculator, singura. (se joaca nu face altceva, cum probabil altii ar sugera). Se enerveaza pt orice, inclusiv ca am facut un viraj pe stanga si nu pe dreapta, unde zice ea ca ar fi mai scurt.
Ca sa adaug mai multe ....in casa eu gatesc, o ajut la toate chestiile casnice, cand vin mai repede de la lucru o astept cu masa pusa sau ii fac o prajitura.... Las cam toate lucrurile dupa cum vrea ea, sa nu se enerveze.... si sa imi salvez mie o cearta.Din punct de vedere al "dotarilor" nu pot spune ca stau rau (acum ca e putin stramba pana acum nu s-a plans nici o alta partenera anterioara). Bine, ea  e nemultumita ca are sanii mari (asa crede ea!), ca s-a ingrasat (iarasi parerea ei, arata foarte bine.... si i-am spus de nenumarate ori, dar ma persifleaza mereu)
ultima discutie s-a treminat pe tonul (bine, nu e prima data cand avem discutiile astea) " eu sunt fericita asa cum avem viata, tu esti nemultumit. Asa ca daca  nu iti convine, eu nu te tin langa mine si ar fi bine sa iti cauti pe altcineva. nu am de gand, o iubesc foarte mult, dar acest aspect incepe sa ne ruineze viata, si nu vad o continuare a drumului nostru.
sugestii? As aprecia mult raspunsurile doamnelor, mai ales daca cineva mai trece prin asa ceva. Domnii sunt si ei bineveniti, mai ales daca au solutii reale, daca au avut aceasta problema si au iesit din ea.
Va multumesc. supa

#2 2010-04-10 01:42:07

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 ani

Are sanii mari? lol De cand e asta un lucru rau? neutral

#3 2010-04-10 01:43:48

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

Nu o mai atragi. Pur si simplu. Mi s-a intamplat si mie si in cele din urma a dus la despartire, dupa 3 ani de relatie. Faza cu: daca nu-ti convine, cauta pe altcineva... de fapt ea ar vrea poate sa va despartiti, dar nu are puterea si nici nu vrea sa fie ea de vina.

Solutii nu stiu sa-ti dau. A mea imi tot zicea sa o las pe ea sa vina cu initiativa (adica sa astept la nesfarsit). Situatia e una delicata si imi pare foarte rau pentru tine, stiu exact cum te simti si cat de frustrant e.

Inofensiv ca un fluturas

#4 2010-04-10 02:11:14

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

de ce nu aveti un copil?

#5 2010-04-10 03:16:10

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

din cate se observa ati intr-un punct mort al relatiei,de plictiseala mai bine zis.va cunoasteti de atata timp,va stiti toate punctele bune si rele,nimik nu mai este nou....ar trebui o schimbare.poti incerca sa vorbesti deschis cu ea,sa ajungeti la un compromis daca tu simti ca pt aceadta casnicie merita sa lupti.incearca sa o surprinzi cu lucruri noi,schimba-ti ceva in comportament,fa-o putin curioasa sau de ce nu,geloasa...asa vei vedea daca te iubeste si poate lucrurile vor lua o alta intorsatura.nu incerca sa-i faci pe plac exact asa cum vrea ea,se va plictisi repede...fii destept si vei reusi.

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

Publicitate

loading...

#6 2010-04-10 03:31:04

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Nush...probabil m-am babit eu rau de tot dar lately daca ma face cineva curioasa-as in neplanificat, aiurea- ma enerveaza, nu ma provoaca in sens de challenge.
Dar tu cati ani ai bk de ti se pare o data pe saptamana prea putin? smile
Acu pe bune asta imi aduce aminte de o baba din salon, cand am suferit un avort spontan, zicea ca ea facea "secs" de 3 ori pe saptamana no matter what.. Pai? Sexy si horny rau baba...
Si da ma...nush cum e la alea cu inaintare mica dar daca are inaintarea mare posibil sa fie si mai sensibila sau chiar sa se gadile tongue
Plus ca daca zice ca o doare posibil chiar sa o doara...sa diagnostichez exact nu stiu de ce.

I love you. Remember. They cannot take it

#7 2010-04-10 10:14:08

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

eu zic să divorțați. sex nu, copii nu, vă certați, aveți toate coordonatele unei relații eșuate din fașă (7 ani ?nsemn?nd fașă). peste 20-25 ani vă veți urmări reciproc prin casă să vă puneți piedică pe scări și veți pune pariuri care din voi moare primul

#8 2010-04-10 10:20:21

be_happy
Platinum member

Anabella, esti grozava puss Si foarte realista.

Scuzati offtopicul

#9 2010-04-10 10:39:32

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Ignor-o o perioada (si prin "perioada nu ma refer la o zi, dupa care sa alergi sa iti ceri iertare ca ai facut-o)... atinge-o in orgoliul ei feminin, iesi in oras cu baietii mai des, las-o singura etc etc. Daca nu se da pe brazda, inseamna, cu parere de rau, ca scanteia din ea s-a stins de mult si va trebui sa ajungeti la un consens...care cel mai probabil va fi despartirea.
Si stiu ca te vei supara, dar gandeste-te la cazul in care i s-a pus pata pe altcineva. Nu ma refer aici la inselat, ci doar la "observat", gandit, sperat...

Bafta!

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#10 2010-04-10 10:42:10

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

din cate am citit se pare ca tu ai facut tot posibilul sa repari casnicia asta, dar nu se poate sa lupti de unul singur! din moment ce chiar ea ti-a zis ca poti sa-ti cauti pe altcineva, poate ar fi bine sa-i urmezi sfatul!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#11 2010-04-10 10:44:27

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

be_happy a scris:

Anabella, esti grozava puss Si foarte realista.

Scuzati offtopicul

mulțumesc be_happy lol
e cam ciudată situația, dar dacă ce povestește el e adevărat și nu e un user clonă, chiar nu cred că vor avea viață lungă ?mpreună.  ?nsuși faptul că el și-a făcut vasectomie pentru a nu avea copii e șocant și dur, cu at?t mai mult cu c?t dorința vine și de la ea.

#12 2010-04-10 11:38:53

Soldier
Banat

Da, mai ales ca e un procedeu ireversibil (desi exista si operatii pentru a indrepta asta, dar sunt foarte scumpe si nici nu-s 100% sigure).

Cum a mai zis cineva, fii rece o perioada. De pierdut nu prea ai ce, decat daca esti multumit sa mearga asa la nesfarsit (iar ea sa aiba un amant, probabil).

Inofensiv ca un fluturas

#13 2010-04-10 11:52:48

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

bk,deci nu aveti copii?
nu inteleg de ce acea vasectomie,pentru ca la un moment dat imposibil sa nu iti doresti urmasi.
daca te desparti de sotia ta si cunosti o alta femeie,care isi doreste foarte foarte mult un copil cu tine?ce faci?

#14 2010-04-10 12:00:32

ani88
Full member

Din dragoste de copii daca ai posibilitati poti si sa infiezi o suta. goodluck

Ultima oara a fost editat de ani88 (2010-04-10 16:15:17)

#15 2010-04-10 12:04:42

Soldier
Banat

Da, ce conteaza ca nu-i al tau... eu nu inteleg de ce vor femeile sa se mai chinuie, cand se gasesc la orfelinat destui, deja facut si crescuti. smile

Ah... si vezica nu se intelege nimic din postul tau, in afara de faptul ca e stupid sa ai propriul copil, sange din sangele tau si care sa te mosteneasca genetic (de ce sa te mosteneasca pe tine cand poate sa mosteneasca o drogata, nu? o sa fie mai bun astfel, cu trasaturi de la aia).

Inofensiv ca un fluturas

#16 2010-04-10 12:18:29

ani88
Full member

Si drogata aia e tot om. Nu inteleg de ce te consideri tu superior. Mai citeste wink

#17 2010-04-10 12:27:49

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu cred ca ai fi ft bucuroasa sa constati ca acel copil pe care l-ai infiat s-a apucat de droguri sau bautura tocmai pt ca asta are in sange, transmis genetic de la parintii lui.

dar suntem offtopic, ca nu de adoptii - pro sau contra - se discuta aici.

#18 2010-04-10 12:33:48

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Poate nu am dreptate dar punandu-ma in sitatia ei poate ca desi la inceput am fost de acord ca nu vrem copii pe parcurs m-am razgandit si faptul ca el are o vasectomie facuta este pt mine un turn-off al relatiei . Poate ea vrea o familie in adevaratul sens al cuvantului , poate s-a mai maturizat , poate i s-au dezvoltat instinctele materne tarziu...e prea radicala vasectomia in conditiile in care nu au nici un copil .

#19 2010-04-10 12:35:46

be_happy
Platinum member

Imi pare rau ca sunt offtopic, dar din pacate constat inca o data ca unele femei nu ar trebui sa fie mame...neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.