|
Nu esti logat.
Sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 ani#1 2010-04-10 01:36:31
sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 aniProblema noastra este complexa.... ca a tuturor. Casatoriti de 7 ani, fara copii (nu vrem, eu mi-am facut vasectomie ca ea sa nu mai ia anticonceptionale). La inceput totul a fost bine. Faceam sex des, nu mi-a spus niciodatat ca ceva nu ar fi bine, ma tragea ea in tufe pe munte si sarea pe mine. La inceput stateam cu parintii ei, si tot nu puteam sa ne plangem, viata sexuala era foarte buna. Apoi am emigrat si totul a inceput sa mearga in jos, iar acum abia mai facem sex la o saptamana -doua si tot cu reprosuri de genul : stii ca nu imi place, o fac numai pt tine, ma doare....... etc. Offline #2 2010-04-10 01:42:07
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 aniAre sanii mari? De cand e asta un lucru rau? Offline #3 2010-04-10 01:43:48
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 aniNu o mai atragi. Pur si simplu. Mi s-a intamplat si mie si in cele din urma a dus la despartire, dupa 3 ani de relatie. Faza cu: daca nu-ti convine, cauta pe altcineva... de fapt ea ar vrea poate sa va despartiti, dar nu are puterea si nici nu vrea sa fie ea de vina. Inofensiv ca un fluturas Offline #4 2010-04-10 02:11:14
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 anide ce nu aveti un copil? Offline #5 2010-04-10 03:16:10
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 anidin cate se observa ati intr-un punct mort al relatiei,de plictiseala mai bine zis.va cunoasteti de atata timp,va stiti toate punctele bune si rele,nimik nu mai este nou....ar trebui o schimbare.poti incerca sa vorbesti deschis cu ea,sa ajungeti la un compromis daca tu simti ca pt aceadta casnicie merita sa lupti.incearca sa o surprinzi cu lucruri noi,schimba-ti ceva in comportament,fa-o putin curioasa sau de ce nu,geloasa...asa vei vedea daca te iubeste si poate lucrurile vor lua o alta intorsatura.nu incerca sa-i faci pe plac exact asa cum vrea ea,se va plictisi repede...fii destept si vei reusi. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-10 03:31:04
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 aniNush...probabil m-am babit eu rau de tot dar lately daca ma face cineva curioasa-as in neplanificat, aiurea- ma enerveaza, nu ma provoaca in sens de challenge. I love you. Remember. They cannot take it Offline #7 2010-04-10 10:14:08
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 anieu zic să divorțați. sex nu, copii nu, vă certați, aveți toate coordonatele unei relații eșuate din fașă (7 ani ?nsemn?nd fașă). peste 20-25 ani vă veți urmări reciproc prin casă să vă puneți piedică pe scări și veți pune pariuri care din voi moare primul Offline #8 2010-04-10 10:20:21
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 aniAnabella, esti grozava Si foarte realista. Offline #9 2010-04-10 10:39:32
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 aniIgnor-o o perioada (si prin "perioada nu ma refer la o zi, dupa care sa alergi sa iti ceri iertare ca ai facut-o)... atinge-o in orgoliul ei feminin, iesi in oras cu baietii mai des, las-o singura etc etc. Daca nu se da pe brazda, inseamna, cu parere de rau, ca scanteia din ea s-a stins de mult si va trebui sa ajungeti la un consens...care cel mai probabil va fi despartirea. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2010-04-10 10:42:10
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 anidin cate am citit se pare ca tu ai facut tot posibilul sa repari casnicia asta, dar nu se poate sa lupti de unul singur! din moment ce chiar ea ti-a zis ca poti sa-ti cauti pe altcineva, poate ar fi bine sa-i urmezi sfatul! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #11 2010-04-10 10:44:27
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 ani
mulțumesc be_happy Offline #12 2010-04-10 11:38:53
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 aniDa, mai ales ca e un procedeu ireversibil (desi exista si operatii pentru a indrepta asta, dar sunt foarte scumpe si nici nu-s 100% sigure). Inofensiv ca un fluturas Offline #13 2010-04-10 11:52:48
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 anibk,deci nu aveti copii? Offline #14 2010-04-10 12:00:32
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 aniDin dragoste de copii daca ai posibilitati poti si sa infiezi o suta. Ultima oara a fost editat de ani88 (2010-04-10 16:15:17) I love you. Remember. They cannot take it Offline #15 2010-04-10 12:04:42
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 aniDa, ce conteaza ca nu-i al tau... eu nu inteleg de ce vor femeile sa se mai chinuie, cand se gasesc la orfelinat destui, deja facut si crescuti. Inofensiv ca un fluturas Offline #16 2010-04-10 12:18:29
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 aniSi drogata aia e tot om. Nu inteleg de ce te consideri tu superior. Mai citeste I love you. Remember. They cannot take it Offline #17 2010-04-10 12:27:49
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 aninu cred ca ai fi ft bucuroasa sa constati ca acel copil pe care l-ai infiat s-a apucat de droguri sau bautura tocmai pt ca asta are in sange, transmis genetic de la parintii lui. Offline #18 2010-04-10 12:33:48
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 aniPoate nu am dreptate dar punandu-ma in sitatia ei poate ca desi la inceput am fost de acord ca nu vrem copii pe parcurs m-am razgandit si faptul ca el are o vasectomie facuta este pt mine un turn-off al relatiei . Poate ea vrea o familie in adevaratul sens al cuvantului , poate s-a mai maturizat , poate i s-au dezvoltat instinctele materne tarziu...e prea radicala vasectomia in conditiile in care nu au nici un copil . Offline #19 2010-04-10 12:35:46
Re: sotia nu vrea sa facem dragoste-casatoriti de 7 aniImi pare rau ca sunt offtopic, dar din pacate constat inca o data ca unele femei nu ar trebui sa fie mame... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|