|
Nu esti logat.
Pastilele cu ananas, ceai verdesau ghimbir interactioneaza cu anitbebePagini: 1 Subiect inchis
#1 2010-04-11 19:03:38
pastilele cu ananas, ceai verdesau ghimbir interactioneaza cu anitbebebuna. am si eu o intrebare la voi.vreau sa tin o cura de slabire si pe langa dieta vreau sa va intreb daca pastilele cu ananas, ghimbir, ceai verde interactioneaza cu diane 35.mentionez ca sunt in perioada de pauza cu antibebele , am facut vreo 4 luni si din mai vreau sa le iau iar.vreau sa stiu daca interactioneaza cele mentionate mai sus.mulumesc Offline #2 2010-04-11 20:25:38
Re: pastilele cu ananas, ceai verdesau ghimbir interactioneaza cu anitbebenu interactioneaza. doar grapefruit-ul şi ceaiul de sunătoare scad efectul anticonceptionalelor Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #3 2010-04-12 10:14:24
Re: pastilele cu ananas, ceai verdesau ghimbir interactioneaza cu anitbebeimi poti spune te rog unde gasesc aceste topicuri?ca am cautat dar nimic Offline #4 2010-04-12 10:57:22
Re: pastilele cu ananas, ceai verdesau ghimbir interactioneaza cu anitbebeOffline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|