|
Nu esti logat.
Visele-18#324 2008-09-28 15:45:33
Re: ViseleLaura nu cred k toata visele inseamna ceva #325 2008-09-28 16:41:21
Re: Visele
vaiii cat de tare mai speriat .......si eu am visat acum o sapt ca mi`au cazut toti dintzii din gura, dar aveam altzii sub cei care cade`au, cei drept erau f uratzi la culoare... Offline #326 2008-09-28 16:42:47
pai nu am carnet de conducere Offline #327 2008-09-28 16:47:25
`aide mai #328 2008-09-28 16:49:01
Offline Publicitateloading...
#330 2008-10-08 06:17:47
Re: Viselesa va pove 2 vise..primul era cu laura andresan blonda(nici nu ma gandisem la ea sau sa pomenesc numele)era la mn si am chemat-o pana in camera mea sa-i arat ceva cu niste curve:D canta o mel de-a ei si nimeni nu a vrut in visul asta sa ma ajute in legatura cu baiatul de care-mi place..merg in bucatarie ma poopa pe obraz o poop si yo ii zic k ea e ultima sperantza in legatura cu asta..n-a vrut sa ma ajute..ea trebuia sa plece nu stiu unde si i-am zis dak ma i-a si pe mn a zis k da pana m-am pregatit a durat mi-au cazut cerceii pe jos..graba..cand ajung jos nu mai era loc in masina era park o femeie mai in varsta si mai o fata..nush cum am ajuns tot in zona dar in alt loc imi zice k merge acasa yo cf..ii zic k.cred k merg la un majorat la care era invitat si el..si tata-meu cunostea pers care avea majoratul...A statea in bl cu o prietena de-a mea..k il vazusem cand a intrat in scara.. IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #331 2008-10-08 06:31:54
Re: Viseleal doilea..se face k era prietenul unei prietene de-a mea la mn..yo ii facuse cred o gluma cu un album de poze..pan la urma l-a gasit si m-am uitat la poze..trec brusc la altceva..se face k trebuia sa facem curat intr-un pod eram yo era el,niste prieteni era si prietena mea..urcam noi in pod vine A si ma saruta de fatza cu ea si ceilaltzi(in realitate nu face asta)am ramas uimita nu-mi venea sa cred..pleak el raman cu ea nush ce-mi zice tipa dupa cre yo ii zic k nu pot sta sa ma vada A k nu fac nik..erau multe covoare in pod de toate nici nu mai stiu ce era:D aaa si ink unul de noaptea trecuta..m-am poopat cu unu de 16 ani:d(necunoscut)si ieri m-am poopat cu A IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #332 2008-10-25 14:02:12
Re: ViseleBuna tuturor.M-am visat mireasa cam de 3 ori si s-a adeverit dupa vreo 2,3 luni nu mai stiu exact,dar oricum m-am casatorit.Dupa vreo 4 ani de casatorie am visat tot de 3 ori ca am ramas gravida si eram speriata ca nu eram pregatita de un bebe.Si ce credeti?Dupa o luna,doua chiar am ramas gravida.Asa ca unele vise chiar se implinesc,poate daca ai acelasi vis de mai multe ori.In ultima perioada am visat tot de 3 ori ca o sa am un baietel.Luna viitoare aflu de la ecografie ce sex o sa aiba Offline #333 2008-10-25 16:06:31
Re: Viseledyana vezi la tine nu se adevereste ce se spune in carti dac te visezi mireasa o sa iti moara cineva sau chiar tu.eu continui sa spun visele sunt refulari ale dorintelor noastre si are legatura cu subconstientu de aia e spune :"visele se duc o data cu noaptea" ca nu e bine sa-ti bati capu cu ele....ele vin si se duc Offline #334 2008-10-25 17:08:52
Re: Viseleam visat ca eram la autoservire la mare si am cerut piure de cartofi cu chiftelute gratinate si mi-a dat piurede cartofi cu c***t super aiurea Offline #335 2008-10-25 17:14:21
Re: Viseleam vizat azi`noapte ca eram in Franta....si era si mami si am dus`o sa vada Sena bineinteles ca era diferita...si ii explicam eu pe acolo...cand dintr`o data o vad pe mami in apa aoleooo si ea nu stie sa intoate...si am sarit dupa ea... bine ca nu se inecase si am adus`o la mal...asa m`am speriat #336 2008-10-26 19:51:48
Re: ViseleAseara am visat o pisica neagra cu ghearele mari si ascutite venea sa ma zgarie m-am trezit imediat...ce m-am speriat...stie cineva ce inseamna asta? Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #337 2008-10-26 19:55:04
Poate insemna ca ti-e frica de cineva sau de ceva „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #338 2008-10-26 19:59:04
Re: Viselenu mi-e frica de nimik....doar de faptul sa nu fiu insarcinata ...si se zice k daca visezi pisica e fata ...daca visezi pisoi e baiat ..... dar eu am visat una neagra care vroia sa ma zgarie si m-am trezit speriata ... Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #339 2008-10-26 20:33:09
Re: Viseleeu ieri si alaltaieri am avut vise cam ciudate..in primul vis se facea ca bunica mea imi cumparase o rochie de mireasa, ca am imbracat-o si ca eram nedumerita..o intrebam tot timpul de ce m-a imbracat in alb..iar in al doilea vis o femeie imi spunea ca a terminat de impartit farfuriile, si ma trimitea sa-i cumpar pahare de unica folosinta sa dea de pomana si de baut, si sa ma duc in mare sa-i aleg scoici cu viermi....si am intrat in mare, apa era agitata si se lovea de stanci, si io ma bagam sub apa si luam scoici.. [ i-am povestit mamei si a zis k nu e de bine si sa am grija..voi ce spuneti?] You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #340 2008-10-26 20:34:46
Re: Viselepuff, ai grija sa nu fie un fel de premonitie, visandu-te mireasa poate insemna un deces, o suparare mare. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #341 2008-10-26 20:41:05
Re: ViseleSper sa nu fie nimic grav..defapt sa fie doar un vis..desi multe de visele mele au fost reale.. You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #342 2008-10-26 20:43:00
Re: Viseleatunci ai mare grija de tine si de cei dragi..daca ai cum. sper sa fie doar un vis. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|