|
Nu esti logat.
Visele-16#286 2008-08-30 20:24:03
Re: Viseleeu nu cred in vise; nah; mai nou visez scoala; am visat ca predam tabla inmultirii anapoda si un elev intrase cu un caine la ore si nu era nimeni atent/a la ore; iar eu zbieram la ei; offf.... ce cosmar; Offline #287 2008-08-30 22:00:08
Re: Viselemersi pentru raspuns Offline #288 2008-08-30 22:13:21
Re: Viseledar knd visezi sange?? ce inseamna fetelor? sa calci pe sange si sa sara pe tine? http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #289 2008-08-30 22:31:37
Re: Visele" Sange Nu regreta un lucru care candva te-a facut fericit!!! Offline #290 2008-08-30 22:49:17
Re: ViseleCare e ideea cand visezi in repetate randuri aceeasi chestie ? Cred ca de vreo 10 ori, fara exagerare, visez acelasi lucru, sub alte forme, dar ideea e aceeasi; I mean, e de bine sau de rau ? Thanks Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#291 2008-08-31 11:10:44
Re: Visele
eu stiam ca inseamna ca ramai insarcinata Offline #292 2008-09-06 11:50:34
Re: Viselesa va spun ce am visat aseara.toata saptamana am stat cu morcovelul k nu imi mai venea(a venit azi,in sfarsit).am plans,am disperat si ma resemnasem cu ideea de bebe,kiar ma incanta intr-un fel.si azi-noapte am visat k ma duceam cu niste prieteni si cu iubitul pe o alee,eram imbrakta in blugi si hanorac,knd am ajuns la destinatie eram intr-o fusta,cu camasa si sacou, pantofi cu toc si cu un bebe de mana,era baietel apoi prietenii mei au zis k i gasesc la un restaurant,k eu ramasesm cu bebe sa i explic niste kestii(era mic si inteligent) knd am ajuns la restaurant,desi mersesem cu bebele de mana tot drumul,eram fara el.acum sa va zic de ce mi se pare interesant:drumul pe care l-am parcurs in blugi,ma reprezinta acum,kt am fost eleganta si cu bebe,perioada de dupa nastere,o transformare completa,si faptul k am ajuns fara bebe,sugereaza ideea k nu sunt pregatita kiar m-am trezit zambind Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #293 2008-09-06 12:25:51
Re: Visele
eu ieri noapte am visat-o pe dra mea de onoare ca se marita. dar ca se marita repede, cu actualul ei prieten, si parca toti credeam ca face asta doar din ambitie. si ca pe noi ne-a luat de nasi (asta chiar vrea). dar avea ceva siumbru visul ala... stiu ca cineva mi-a dat basmaua pt despeletatul ei si era neagra... am s-o sun sa vad ce mai face Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #294 2008-09-06 13:04:46
Re: Viselevisele astea cu dintii la mine in familie s`au adeverit .. nu inseamna moarte neaparat ci ceva rau..o suparare mare. Dragostea nu se stă, se face. Offline #295 2008-09-06 14:58:09
Re: ViseleNo, exact asta patesc si eu. Mi se repeta ACELASI vis. Daar ... sub alta forma. E de bine, e de rau, nu are nicio importanta, sau care e ideea pentru care visez acceasi chestie noapte de noapte ? Deja tampesc cand ma trezesc dimineata si imi aduc aminte ca am visat aceleasi lucruri. E teribil. Ce inseamna ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #296 2008-09-06 16:39:19
Re: Viseleam visat noaptea trecuta ca frecam cu o lingura de inox tigaia de teflon..... si apoi eram disperata aca am stricat tigaia...pffffffffff ....ce fericire pe mine pe la pranz cand am vazut tigaia teafara pe aragaz ...mi-am amintit visul imediat....eu visez colorat tare; de cate ori am avut vreun vis ciudat in care apare unul din parintii mei, imi mai moare careva in familie....din pacate....s-a intamplat de multe ori asa.... deja mi-e frica.... ultima oara s-a intamplat in iulie, inainte sa moara bunica mea..... nu mai stiu ce am visat dar mi-am dat seama ca se intampla ceva.... Offline #297 2008-09-06 21:19:47
Re: Viseleda cand iti tot visezi fostul amic de acu 18 ani (asta patesc de vreo juma de an incoa) asta ce mai inseamna??????????//// Offline #298 2008-09-07 13:34:47
Re: Viseleeu stiam ca dak visezi ca esti mireasa cu voal..inseamna boala...dar dak e fara voal nu e nik grav..iar visele cu sange eu stiam ca inseamna rusine..acum nu stiu cat e de adevarat..dar mai bn crezi in Dumnezeu decat in vise... Offline #299 2008-09-07 13:36:24
Re: Viseledar eu de cate ori visam sange,stiam ca trebuie sa mi se intample ceva de care sa imi fie rusine...si ma asteptam sa se intample,si se intampla..dar de cand am inceput sa nu mai cred in vise,nu mi se mai intampla.. Offline #300 2008-09-07 17:50:44
Re: Viseleeu de vreo 2-3 saptamani, cand imi aduc aminte ce visez, constat ca mereu are legatura cu o persoana despre care am vorbit sau cu care am vorbit in ziua respectiva. Offline #301 2008-09-07 19:47:58
Re: Viselenu iti fa probleme allysa...nu cred ca e ceva rau dak visezi asa..e normal sa ti se para ciudat...dar nu cred ca e de rau...se spune ca visezi la ce te gandesti tu inainte sa dormi...dar poate te`ai gandit prea mult la acea persoana si de asta ai visat Offline #302 2008-09-08 11:32:12
Re: Viseleeu am obs k de obicei ce visam noaptea se intampla exact invers...Un exemplu concret e faptul k intro noapte am visat k faceam dragoste cu iubitul meu...si...in ziua aia neam despartiT...dupa un an jumate... Offline #303 2008-09-08 15:12:13
Re: Viseledar nu cred ca asta e motivul pt care v`ati despartit..sa nu crezi acum ca dak se int totul invers sunt de vina visele tale... Offline #304 2008-09-08 23:10:31
Re: Viseleiar l-am visat pe retardish...doh... My Tears Dry On Their Own Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|