|
Nu esti logat.
Visele-24#438 2009-01-12 17:53:43
Re: Viseleeu stiu ca e ghinion la sarcina in vis Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #439 2009-01-12 18:30:42
Re: Viselems fetelor..yo mai tot timpul visez cate cva si azi noapte am avut cre k vreo 4 IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #440 2009-01-13 15:18:22
Re: Viselecand visezi ca apa si oameni multi ce se intampla?si itrasem si eu in apa si ma udasem. Offline #441 2009-01-13 15:21:46
Re: Visele
pacat .... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #442 2009-01-15 18:39:36
Re: Viseleyo am visat de 2 ori k m-am sarutat cu un amic...primul eram la cnva acasa stateam in pat ne-am luat de mana si dupaia ne-am sarutat:D al doilea eram intr-o excursie cred tot asa ne-am luat in bratze ne-am poopat pe obraz apoi pe gura...nici nu m-am gandit sau szau sa pomenesc de el... IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline Publicitateloading...
#443 2009-01-17 01:33:22
Re: Viseleeram la sat cu ex prietenul meu si cu mai o fata..M se tot ascundea prin tufe de mn dar nush dak in gluma sau rautate..in fine..yo ii zic k n-are cum sa se ascunda de mn k tot il vad pe mess la fel k am un site si vad..peste cva timp merg ei in casa merg si yo ii vad pe cei 2 stand pe pat mi-am dats eama k astia fac cva apare un barbat care cik atunci a venit dl lucru vb noi ce vb afara fulgera tuna ii zic yo k plec nu mai stau k ma prinde ploaia..cand ies din casa si pe poarta incepe sa picure am luat-o la fuga pe drum ma rugam sa nu ma fulgere in timp ce fug..fugeam si in maini da fugeam destul de tare:)) mai erau si niste muncitori pe acolo:)) IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #444 2009-01-17 12:49:21
Re: Viseleyo am visat k am fost in bamboo si am baut un cola si ala care lua comanda era u gras sff puternic si m'a luat de gat si am intrebat p tipu cu care eram dc m a strugumat si a zs k nu am platit si am zis k nu am stiut k tr sa platesc si m;am dus la el si i am zs k vr sa platesc si mi'a dat o foaie cu chitanta p suc -10 ron - si poi a semnat p spate si m' a pus si p mn sa semnesz si s'a dopvetit k m a bagat la o plata de 20 mil si nu sitam cum sa fac rost de banii astia si m;am trezit Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #445 2009-01-17 13:13:51
Re: Viseleaoleooo ce vis am avut ...cik eram gravida si misca copilul asa tare k simteam practic ...si nu se mai oprea ...si am pus mana pe burtica si m-au apucat 2 manute mici mici si m-a muscat de mana ...copilul ....doamneee ce m-am speriat ....urat vis .. ..be the best ...fuck the rest )) Offline #446 2009-01-17 14:13:22
Re: Viseleda kata is ff ingrijorata de urmatoarele 4 examene .. mi'e o frica de mor Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #447 2009-01-17 16:31:03
Re: Viseleeu am visat ca mi se miscau 2 dinti si pana la urma unu din ei l-am scos. ma tot gandeam ca sigur nu mai e de lapte(l-am scos mult prea usor, mi-am adus aminte de cand eram mica si imi scoteam dintii). oare chiar e semn rau? iubesc si sunt iubita Offline #448 2009-01-17 21:22:35
Re: Viselesi yo am visat k mi-am scos un dinte din fatza in partea stanga...c inseamna cand iti scotzi dintzi ? IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #449 2009-01-22 18:26:51
Re: ViseleM-am visat mireasa, dar eram imbracata in negru( o rochie simpla, fara voal) .eram in biserica, iar mirele,fostul meu prieten imbracat in alb,ma astepta .Eu eram nehotarata nu stiam daca sa merg inainte sau sa ma intorc si ii tot spuneam viitoarei sotii (in realitate) a fratelui mirelui ca nu mai mult de o luna.accept sa ma marit dar doar pentru o luna.Mi-e foarte frica deoarece imediat se implineste luna de la visul meu.Va rog mult sa imi explicati ce semnificatii au toate aceste lucruri, daca ar trebui sa fiu grijulie.multumesc mult Daca eu nu pot schimba lumea nici lumea nu are dreptul sa ma schimbe pe mine Offline #450 2009-01-24 16:35:14
Re: Viseleam visat k am mers in magazin si ma uitam la bijuterii din argint erau fff multe pana la urma mi-a luat nasa-mea cre k vreo 2 perechi de cercei...d multe ori visez bijuterii de argint si cateodata imi cumpar cva cateodata nu...oare ce o insemna stie cineva ? IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #452 2009-01-24 16:39:12
Re: Viseleam visat si ursi panda erau park si erau cam rai...am uitat sa zic ce inseamna oare ? IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X Offline #453 2009-01-24 16:51:39Re: Viseleam visat ca mi-au cazut dintii din gura. pur si simplu tineam mainile si imi picau bucati de dinti in palme. si nu am gasit un stomatolog unde sa merg. si am vrut sa iau un taxi. si taximetristul era tigan si a ras de mine ca eram cu dintii in palme. m-am trezit extrem de tulburata.... Cu zambetul pe buze... Offline #454 2009-01-24 17:03:39
Re: Viseleinnana, nu vreau sa te sperii dar nu sunt de bine visele astea Dragostea nu se stă, se face. Offline #455 2009-01-24 17:06:30Re: Visele
sincer m-am gandit si eu ca nu sunt de bine. problema este ca am cosmaruri paroape in fiecare noapte, sau atunci cand dorm. si traiesc foarte mult visele. ma trezesc transiprata, cu tahicardie si trebuie sa treaca cateva secunde ca sa imi dau seama unde sunt. m-am tot gandit sa merg la terapeut. dar tot nu mi-am facut timp. acuma mai sunt si in sesiune. dar dupa trebuie sa merg Cu zambetul pe buze... Offline #456 2009-01-28 09:37:48
Re: ViseleAm visat aseara ca am nascut, fara dureri, fara nimic. Eu le spuneam asistentelor ca vreau cezariana iar ele imi spuneau ca nu este un doctor acolo sa o faca. Pana la urma a venit un doctor si am nascut asa (dar fara nicio durere, fara contractii). Iar copilul (un baietel) nu plangea, nu nimic, nu schita niciun gest. Iar dupa aceea s-a mutat imaginea in fata unui chiosc de ziare (parca) eu aveam copilul in geaca ca sa nu ii fie frig si tot nu plangea, dormea linistit. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|